Jötunnslayer: Hordes of Hel | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 51707 uživatelů

Jötunnslayer: Hordes of Hel


Žánr:Akčná, RPG
Datum vydání:2024
Stránky hry:www.grindstone.sk/our-games/jotunnslayer-hordes-...
Výrobce:Games Farm, Grindstone
Koupit hru Jötunnslayer: Hordes of Hel
Koupit hru

Jötunnslayer: Hordes of Hel je napínavá roguelike survival akce, kde se postavíte hordám strašlivých stvoření v temných říších severské mytologie.

Ve hře si vyberete padlou duši odsouzenou k věčnému utrpení v Helheimu (říše mrtvých) a v neúprosné cestě za vykoupením se postavíte proti zástupům nepřátel. V tomhle světě je požehání bohů vzácné a získat ho lze pouze proléváním krve.

Intenzivní a adrenalinové bitvy
Zapojte se do intenzivních a adrenalinových bitev proti neúnavným vlnám nepřátel, a to vše pod tlakem času. Každé střetnutí je zkouškou dovedností a reflexů, kdy bojujete o přežití proti drtivé přesile severského podsvětí.

Náročné úkoly a mise
V rámci každé hry se pusťte do náročných úkolů a misí, které prověří vaše schopnosti a dodají vaší cestě devíti světy hloubku. Tyto úkoly mohou vyžadovat splnění konkrétních cílů nebo překonání dalších překážek, abyste získali větší odměnu.

Vylepšování postavy
Postupujte a vylepšujte postupně svou postavu pomocí systémů, které nabízejí odemykatelné výhody a vylepšení. Jak budete pokračovat ve vylepšování, odemknete si nové schopnosti, vylepšení a bonusy, které vám umožní přizpůsobit si herní styl a zvýšit šance na přežití.

Řada rozmanitých postav
Vyberte si z řady rozmanitých postav, z nichž každá má vlastní jedinečnou sadu dovedností, schopností a zbraní. Experimentujte s různými kombinacemi, abyste našli ideální kombinaci pro svůj herní styl a přizpůsobili se různým výzvám a scénářům, se kterými se setkáte.

Postavte se mocným bossům
Mocní bossové představují stále větší hrozbu, jak postupujete hrou. Využívejte strategickou taktiku, abyste tyto hrozivé nepřátele přelstili a porazili, a využijte prostředí a své schopnosti, abyste získali převahu a zvítězili.




Alternativní názvy
Jotunnslayer: Hordes of Hel

Další videa »


Jötunnslayer: Hordes of Hel - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře Jötunnslayer: Hordes of Hel Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |