Monster Jam Showdown | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 10162 uživatelů

Monster Jam Showdown


Žánr:Racingovka
Datum vydání:29. Srpen 2024
Stránky hry:monsterjamvideogame.com
Výrobce:Milestone
Koupit hru Monster Jam Showdown
Koupit hru

Připravte se na závody ve třech různých biomech a provádějte ty nejlepší triky během řízení nejslavnějších trucků Monster Jam všech dob ve hře Monster Jam Showdown. Předveďte své schopnosti v celé řadě různých herních režimů v nelineárním režimu kariéry, online hře a na rozdělené obrazovce.

PŘEDVEĎTE SVÉ SCHOPNOSTI VE VOLNÉM STYLU
Provádění úžasných triků v soutěžích ve volném stylu je podstatou každé soutěže Monster Jam na světě. Monster Jam Showdown zachycuje veškeré vzrušení a bláznivé manévry, které se provádějí v reálném životě, a umožní vám reprodukovat každý kaskadérský kousek, takže je to intuitivní a okamžitě uspokojivý zážitek!

OVLÁDNĚTE TY NEJSLAVNĚJŠÍ TRUCKY MONSTER JAM
Vzrušení ze skutečných soutěží Monster Jam přichází do videoherního světa díky těm nejznámějším ikonám této značky: truckům! Grave Digger, Toro Loco, Megalodon, Maximum Destruction a spousta dalších. Budete moct řídit skutečné superstar z aktuálního vozového parku legendárních vozidel, která se zapsala do historie této show, i ta nejslavnější fiktivní vozidla Monster Jam z bezbřehého světa hraček. Posbírejte jejich nejzvláštnější barvy – ve hře si můžete odemknout přes 140 jedinečných verzí trucků.

ZÁVOĎTE VE 3 RŮZNÝCH PROSTŘEDÍCH
Připravte se řádit se všemi oblíbenými trucky mimo stadiony a jezdit v těch nejúchvatnějších divokých prostředích! Zviřte prach v Údolí smrti, dobuďte lesy v Coloradu a ukažte, jak zvládnete led na Aljašce: čekají vás divoké tratě a bláznivé arény ve volném stylu! A pozor! Písečné bouře, prudké lijáky a sněhové vánice jsou hned za rohem, aby byla jízda ještě extrémnější!

NAJDĚTE SI OBLÍBENÝ HERNÍ REŽIM
Zahajte svou kariéru v rámci nelineární výpravy a celé řadě závodních režimů i volné jízdě ve všech třech biomech, porazte konkurenci a staňte se šampionem turné Showdown! Pak si užijte vzrušení z exkluzivních přehnaných alternativ pro více hráčů, hrajte jako tým anebo si likvidujte trucky navzájem. Vyzvěte své přátele online napříč platformami a užijte si zábavu na gauči s rodinou díky rozpůlené obrazovce. V Monster Jam Showdown si něco najde každý!




Další videa »


Monster Jam Showdown - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.


Související hry Monster Jam Steel Titans 2
Monster Jam Steel Titans
Monster Jam Battlegrounds
Monster Jam
Monster Jam: Maximum Destruction

Diskuse o hře Monster Jam Showdown Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |