SiN: Wages of Sin | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 38755 uživatelů

SiN: Wages of Sin


Žánr:Akčná
Datum vydání:1. Červen 1999
Výrobce:Activision, Ritual Entertainment, 2015
Koupit hru SiN: Wages of Sin
Koupit hru

V datadisku SiN: Wages of Sin, v kůži Johna R. Bladea, příslušníka organizace HardCops, opět putujete městem Freeport a jeho okolím. Snažíte se odhalit příčinu, jež stojí za dalším výskytem mutantů. Postupně se přes podzemní stoky, laboratoře, skladiště, doky, muzeum, kasino, diskotéku a další lokace, dostanete až na konec a doberete se závěrečného rozuzlení.

Hlavní hrdina se od původní hry SiN v tomto mission packu naučil pár nových dovedností. Takže může svítit baterkou jako v Half-Lifu, nebo šplhat po laně a používat infračervené brýle v temných zákoutích. Přitom stále nezapomněl na to, co měl na starosti už předtím. Hackování počítačů, hledání přístupových klíčů a hesel, či vypnutí elektrického proudu je tedy jeho náplní i tentokrát v řadě povinných i nepovinných úkolů. Nově se může krom střílení i plížit a vybrat si, jakým stylem misi absolvuje, zda tichým nebo hlučným.

Z nových zbraní si vyzkoušíte střílení z pistole obouruč, plamenomet, pulsní pušku, kuši střílející místo běžných šípů jakýsi sliz nebo batoh se samonaváděcími raketami. Protivníci byli obdařeni dokonalejší umělou inteligencí, proto na vás nyní daleko lépe útočí, kryjí se a uskakují. Misí je ve Wages of Sin obsaženo sedmnáct, ty tak poskytují herní dobu u datadisků obvyklou.




Další videa »




Související hry SiN: Reloaded
SiN Episodes: Emergence
SiN

Diskuse o hře SiN: Wages of Sin Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |