BloodRayne | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 31156 uživatelů

BloodRayne


Žánr:Akčná
Datum vydání:10. Červen 2003
Výrobce:Terminal Reality, Majesco
Koupit hru BloodRayne
Koupit hru

Hlavní postavou hry je zvláštní agentka BloodRayne (napůl člověk a napůl upír), která během 2. světové války bojuje v tajné organizaci proti nacistům, kteří se chystají zneužít napřirozených sil ve svůj prospěch. Hra vyniká především svou brutalitou a obrovským množstvím krve, které během hraní zaplaví váš monitor.

Hlavní hrdinka Rayne je upírkou pouze poloviční a během hry se mimo jiné snaží nalézt svého otce. Rayne si velice dobře rozumí jak s bojovými čepelemi na blízko, tak se střelnými zbraněmi na dálku, takže možností pro ničení nepřátel je skutečně hodně. Nezanedbatelnou část hratelnosti tvoří i zvláštní schopnosti hlavní hrdinky, jako třeba sání krve ze svých obětí pro doplnění zdraví, dlouhé skoky, nebo několik druhů vidění, pomocí kterých může Rayne odhalit tajné průchody, nebo nepřátele za zavřenými dveřmi.

Vašimi soupeři budou v první části hry především různá zombie a jedinci z řádu přerostlého hmyzu, ale později ve hře budete bojovat hlavně proti členům jistého nacistického kultu. V neposlední řadě vyniká hra BloodRayne i specifickým druhem suchého humoru.




Alternativní názvy
Blood Rayne

HW požadavky BloodRayne
Minimální požadavky
  • Windows 98 / 2000 / XP
  • 733 MHz CPU
  • 128 MB RAM
  • 2 GB HDD

Další videa »


BloodRayne - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
78%

Recenze
Tiscali Games78%
Hra, která určitě nesedne každému a trpí několika nepříjemnými nedostatky, z nichž nejhorší je silně lineární postup a krátká trvanlivost. Jestliže však nečekáte nic převratného a máte (správný) pocit, že na PC již dlouho nebyla pořádná řežba bez příměsí, rozhodně Bloodrayne alespoň zkuste.
Sector.sk87%
Blood Rayne je špičková čistokrvná akcia, bez akýchkoľvek RPG alebo adventure náznakov. Je to veľkolepý, fascinujúci a zábavný krvavý kúpeľ.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
link9100%
učite jednak lepší než stubbs zombie je to jednak nejlepší hra s upiri kterou sem hral grafika suprova spracovani je bezchyby žadnou chybu na te hře nemušu najit
strazo85%
Hra bloodrayne je zaujimavá akčná hra ktorá vás pohltí a budete ju chcieť dohrať do posledného kola.zaujimavé boje,nepriatelia,neskôr silnejší bossovia je zmes kvalitnej akcie a strhujúceho príbehu poloupírky bojojúcej so zlo.Odporúčam
qwer81%
Tak toto je krvák ako sa patrí. V hre je dobrá grafika a hrateľnosť Ak máte dosť plnenia questov v RPG, rozmýšľania v logických, tak si zahrajte si tento titul.
Latin95%
celkom dobra hra...obcas aj tazka tak povediac logicky zalozena nebit ten modrej aury co ukazuje kam mam ist tak to neprejdem :D a ta hrdinka uuu to je zena :D mat taku ta...ale k hre graficky sa to da nieje to take zle kola su rozmanite AI je dobra len ma zaskocilo ked ste zabijali "mrtvych vojakov" ktorym tracili len mozgy..a ked ste ho sundali tak jeho mozog aj s miechov vyskocil... a nahadal vas to ma pobavilo niektore kola su cudne ale odporucanie je iste stiahnite si ju.kupit ju asi uz nekupite :)
Sintarandir90%
Naprosto čistokrvnekrvavokrvavá 3rd person akcia, viac zameraná na close combat, plne využívajúca všetkých výhod upírskych námetov. Hlavná hrdinka je ženský klon Blade-a, no ďaleko viac zameraná smerom k upírstvu, ako k človečenstvu. Engine je svižný; grafika vysoko nadpriemerná; NPC UI mierne nadštandardné; celkové ozvučenie, dabing a synchro vysoko nadpriemerné; animácia a celkový grafický design vynikajúci.

Zhrnuté, podčiarknuté, VRELO ODPORÚČAM.
Infinity70%
Jednoduchá hra, rýchla 3rd akcia, ktorá nemusí každého baviť, no na odreagovanie je to super. Rayne je super hrdinka, redheadky mám rád :), napol upír na pol človek, dosť pripomína Blade. Hra nie je moc dlhá, čo je aj dobré, pretože bola dosť stereotypná. Schoposti sú tiež super, AI sa dá, grafika na svoj vek dobrá, obtiažnosť je dosť ľahká, nikde som nemal nejaké problémy s prejdením. Ak má niekto rád rýchlu akciu, tak táto hra je preňho.


všechny (18) »

Související hry BloodRayne Betrayal: Fresh Bites
BloodRayne: Terminal Cut
BloodRayne 2: Terminal Cut
BloodRayne: Betrayal
BloodRayne 2

Diskuse o hře BloodRayne Přidat příspěvek
20.11.2020 18:45 - https://www.youtube.com/watch?v=5YiawJ8DsgA&feature=youtu.be
06.04.2012 22:19 - Čaute, jak se prosím Vás vybírá level s tých che...
21.11.2009 18:40 - Pokud budete hrát tuhle hru na současných strojích, mů...
11.11.2009 14:52 - Cawte, poocujte neviete niekto ako sa da zmenit ovladanie mysi ?? ked hybem do...
02.11.2008 09:15 - musis mat trochu toho rage na caps lock a potom to sprav ak je to to co si mys...
...
Zobrazit všechny příspěvky (10) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |