Thief 3: Deadly Shadows | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 22486 uživatelů

Thief 3: Deadly Shadows


Žánr:Akčná, Adventúra
Datum vydání:26. Květen 2004
Výrobce:Eidos Interactive, ION Storm
Koupit hru Thief 3: Deadly Shadows
Koupit hru

Ve hře Thief 3: Deadly Shadows se stanete Garretem, mistrem zlodějského cechu, málokdy viděným a nikdy nechyceným králem svého řemesla. Schopným proplížit se okolo jakýchkoli stráží, otevřít všechny zámky a dostat se do nejstřeženějších budev v zemi. Garret bere bohatým a dává sobě. Ve světě, kde jde kriminalita a korupce ruku v ruce s přáním mocných a kde magie je běžná součást života si Garret nepřeje nic jiného než zůstat sám.




Alternativní názvy
Thief III: Deadly Shadows; TDS; Dark Project: Deadly Shadows

Další videa »


Thief 3: Deadly Shadows - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
85%

Recenze
Tiscali Games90%
Naprostá povinnost pro fanoušky stealth akcí a pro všechny ostatní výborná příležitost, jak se s tímto žánrem seznámit. Jsem nesmírně rád, že napodruhé již ION Storm zvládl obtížnou úlohu tvorby pokračování legendární hry se ctí. Dobrý lup!
Sector.sk87%
TDS je titulom, ktorý si jednoducho zaslúži pozornosť. Mohol by som ho ešte dlho rozpitvávať, ale bolo by to už bezpredmetné. TDS dostal hodnotenie také, aké si zaslúži. Fanúšikov isto poteší a prestanú na niekoľko dní spávať. Prvotné sklamanie je kompenzované vynikajúcou atmosférou, príbehom a dlhou hracou dobou (+30h) a vysokou znovuhrateľnosťou. Bohužiaľ, hra je plná chýb a pravdepodobne pociťovali ION Storm tlaky zo strany Eidosu na rýchle dokončenie. Preto tak dopadla animácia postáv a ich AI. Nebyť týchto chybičiek, prehupli by sme sa cez 90kovú hranicu bez bolesti.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
thor333599%
Je to fantastická hra.Aj ja som ju hral a veľmi sa mi páčila.
Prajem iným hráčom aby si túto hru kúpili.
Andyno85%
Jediný Thief, s ktorým som mal tú česť. A stálo to za to. Skvelá stealth akcia ako má byť. Vlastne je to Splinter Cell, len s tým rozdielom, že sa to odohráva vo fantasy svete (ktorý až tak veľmi fantasy nepôsobí ako napr. Final Fantasy... a to je dobre).
F-Master99%
Tak tato hra ma uplne ohromila. Clovek sa ani chvilu nenudil a v niektorych pasazach aj pekne bal (hlavne v prazdnom byte uprostred noci).Ja dufam, ze to pokracovanie co sa chysta bude zasadene do toho sveta ako tomu bolo aj v predoslych pripadoch. Naco vymyslat nieco nove ked to stare staci len povylepsit. Moc sa tesim na pokracovanie.
trancentraal95%
Výborná hratelnost a naprosto špičková atmosféra. Na to, že jde o starší kousek mě velice příjemně překvapila a nemohl jsem se od ní odtrhnout.
RedDOG97%
Hra kterou jsem si už od první chvíle kdy jsem ji začal hrát zamiloval a přirostla mi k srdci. K dokonalosti ji chybí přitom tak málo. Kdyby hra měla nějaké řekněme přídavné doplňkové úkoly/mise a obnovitelné prostředí, tak jako třeba Diablo po každém načtení nové hry a města byla o něco více rozvinutější a bylo i více možností k lupu, tak by to byl opravdu klenot mezi klenoty. Ale i tak má moje místo v srdci a pro mě je klenotem :-)
SneakingThief97%
Thief je chytlavá hra s výbornou atmosférou, prostředím, hudbou, dialogy a celkově zvukovou stránkou především, která vás pohltí a nepustí od monitoru. Pro mě osobně je tahle hra jedna z mých srdcovek, která si mě získala už od první chvíle. K dokonalosti ji chybí opravdu malinko. Tyhle drobnosti, které bych zde teď rád vypsal, tak ty osobně neberu jako negativa, ale spíše jako něco, co tvůrci mohli vylepšit, nebo přidat, ale neudělali tak. Ať už to bylo z jakéhokoliv důvodu.

Takže osobně bych přivítal:
Ve městech více možností k lupu. Vzhledem k tomu, že ve městech je docela dost domů, ale do většiny se není možné dostat a jsou tam jenom tak pro okrasu.
Nějaké vedlejší úkoly, které by přidali k rozmanitosti a hru by celkově obohatili o ještě větší hratelnost.
Sice jsou ve hře určitá místa kde se kořist obnovuje, ale je ji sakra málo a chtělo by to více míst, protože takhle to působí trošinku chudě.

Jinak chyby které ve hře jsou se dají snadno odpustit a přehlédnout. Navíc to nejspíše nebyla chyba Ion Storm, ale Eidosu, který na ně musel už s vydáním spěchat, a proto se nestačily doladit tyhle chyby.

I přes tyhle malé neduhy které jsem vypsal výše je pro mě Thief 3: Deadly Shadows výborná hra a ve svém žánru jedinečná. Strávil jsem u ni moře času a vždy si ji po nějaké době opět sjedu celou od začátku a vychutnám si ji stejně skvěle jako tomu bylo k
NeoMatrix90%
+
príbeh
dej
zbrane
fyzika

-
trochu naivná AI
obtiažnosť len na extrém

pozn. :Keď sa vám rozbehne klasická hra môže vám win10 brzdiť rebrík aj odomykanie zámkou
rieš.: je jednoduché sute si stiahnuť THIEF 3 GOLD edition a potom upraví všetke problemi na počítači
Setup_T3SneakyUpgrade_Full_1.1.9.1.exe
Pozor: môže sa stať že sa vám zasekne skok stačí aby ste si hru uložili a potom dajte hneť nahrať bude ako nova
lacikeman100%
Stará, ale úchvatná klasika. Pútavý príbeh, dobrá hrateľnosť. Možno by to chcelo viac vedľajších misií, širší svet a nejaký RPG systém, ale aj bez toho je to vynikajúca hra.
Edgar1050%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..
Logan1020%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


všechny (23) »

Související hry Thief 4
Thief 2: The Metal Age
Dark Project 2: The Metal Age
Thief Gold
Thief Gold: Premier Collection
Thief: The Dark Project

Diskuse o hře Thief 3: Deadly Shadows Přidat příspěvek
19.02.2014 22:26 - akurát dnes mám s tým problém ja ale niečo som č...
13.09.2012 00:01 - Mam win 7 neviete preco mi po instalacii nejde spustit neurobi to nic.
05.11.2011 09:51 - Hele, nevíte někdo, jak dlouhou má tato hra vůbec hrac...
22.07.2011 11:59 - hehe dnes som si to stiahol ty brdooo oplatilo sa! je to najlepsia stealth hra...
30.12.2010 16:42 - Thief 3 je podla mna naj hra ktoru kedy urobili. Nic tomu nechyba. Zakradanie ...
...
Zobrazit všechny příspěvky (23) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |