Nibiru: Messenger of the Gods | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 26093 uživatelů

Nibiru: Messenger of the Gods


Žánr:Adventúra
Datum vydání:11. Březen 2005
Výrobce:Future Games, Unknown Identity, Adventure Company, Micro Application
Koupit hru Nibiru: Messenger of the Gods
Koupit hru

Česká republika, Západní Čechy: Při výstavbě nového dálničního obchvatu je dělníky objeven vstup do staré štoly. Po vstupu do štoly je zjištěno, že se zřejmě jedná o německou štolu záměrně zasypanou na konci druhé světové války. Přivolaný pracovník západočeského muzea o nálezu informuje nadřízený orgán v Praze. Zpráva o nálezu štoly je následujícího dne otištěna regionálním tiskem a další den se díky absenci zajímavějších novinek z oblasti katastrof či bulváru dostává dokonce i do večerního televizního zpravodajství.

Francie: Profesor Wilde sedí za stolem ve své pracovně a probírá svodku tisku za poslední týden. Zaujme ho několik zpráv, jedné z nich se dokonce za pomoci počítače a několika knih věnuje víc než 20 minut. Profesor Wilde bere do ruky sluchátko telefonu a vytáčí číslo.

Martin Holan je Čech studující díky podpoře svého strýce profesora Wilda ve Francii Archeologii a Lingvistiku. Strýc jej však právě požádal, aby si udělal malý výlet domů, do Čech. Martin Holan se dle jeho pokynů má v Praze sejít se strýcovou známou, která mu má umožnit přístup do nalezené německé štoly. Strýcův kontakt se však na schůzku nedostaví a Martin vydává do jejího bytu. Mladou ženu zde nachází mrtvou a byt prohledaný. Návštěva vlasti a banální průzkum německé štoly z konce války se tak mění v příběh plný nečekaných událostí a zvratů. Před Martinem se postupně otevírá největší dobrodružství jeho života.

Zpočátku nevinná cesta do krásné noční Prahy se změní v nebezpečné pátrání po dávné mimozemské civilizaci jejíž stopy již skryl čas. Vše začalo už v dobách druhé světové války, kdy němci hnaní představou všemocných zbraní a nevyčerpatelného zdroje, které jak doufali pomohou jejich válečné mašinérii, objevili první střípky dávných tajemství. Během napínavé cesty z Prahy až k temným prostorám mayských pyramid nahlédne Martin do zrcadla minulosti, ale také zjistí že on a jeho strýc nejsou zdaleka jediní, komu dávná tajemství nedají spát. Podaří se Martinovi v ději plném napětí a mystické atmosféry naplnit sen jeho strýce profesora Wilda o rozluštění tajemství dávno mrtvého národa Mayů? Zatím se zdá, že vše je pečlivě ukryto v nekonečné propasti uplynulého času.




Alternativní názvy
Ni-bi-ru: Posel Bohů, Ni.bi.ru: Age of Secrets

Další videa »


Nibiru: Messenger of the Gods - screenshot
screenshoty »




Související hry Posel bohů

Diskuse o hře Nibiru: Messenger of the Gods Přidat příspěvek
27.10.2014 12:51 - Ahoj, já mám takový problém, uložil jsem si save, ale...
02.07.2014 20:30 - Ahoj, mam jeden problém, nevim jak se dostat do statniho archivu nasla js...
18.12.2013 18:32 - Ahoj. Áno je to bug. Ja som mal nedávno ten istý problém. ...
16.01.2013 13:24 - čím nebo jak mám kečup s pultu získat /sebrat
16.08.2012 13:12 - Hra jela naprosto normálně, několikrát jsem ji dohrál...
...
Zobrazit všechny příspěvky (67) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |