HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 39618 uživatelů

Návody > LEGO Star Wars II: The Original Trilogy


Zobrazení:59403
Autor návodu:Nothrem Sinsky

Úvod

Hra je především určena pro dva hráče, ale stejně tak je hratelná i pro jednoho, jen je v některých částech težší. Návod byl odzkoušen jak pro hru jednoho tak i dvou hráčů a pokud někde nastává nutnost hrát za oba nebo jen za jednoho hráče, je to v návodu zdůrazněno.

Postavy neovládané hráčem jsou řízeny počítačem, který se snaží hráči pomoci s plněním úkolů a hádanej; nepomáhá však v boji, což činí hru pro jednoho hráče obtížnější.



Postavy

Ve hře je celá řada postav, z nichž má každá trochu jiné dovednosti. Pro lepší pochopení návodu jsme postavy rozdělili do několika skupin:

Jedi
Útočí světelným mečem na blízko, ovládá dvojitý skok, speciální akcí použije Sílu. Pokud stisknete útok těsně předtím, než vás zasáhne střela, Jedi střelu odrazí zpět na nepřítele. Pokud útok držíte, Jedi odráží všechny střely, ale ne zpět na útočníky. Při útoku z výskoku Jedi přiskočí k nepříteli, při útoku z dvojitého výskoku zaútočí přímo pod sebe. Tato skupina zahrnuje Všechny Jedie a Sithy z prvních tří epizod a Bena Kenobiho, Darth Vadera a Císaře a Luka Skywalkera z poslední epizody. Generál Grievous (třetí epizoda) a Luke (na začátku páté epizody) sice vlastní meč, ale neovládají sílu.

Sith
Stejné jako Jedi, ale mohou používat temnou stranu síly a tak pohybovat speciálními objekty. Zahrnuje Darth Maula, Darth Vadera, Císaře a Anakina ze třetí epizody.

Střelec
Útočí zbraní na dálku, speciální akcí se může z odrazového bodu vytáhnout za hák. Většina ovládá pouze jednoduchý skok; některé postavy ovládají dvojitý skok, který ale vždy míří dopředu. Pokud stisknete útok těsně předtím, než vás zasáhne střela, postava uskočí. V druhé sérii mají tyto postavy i útok na blízko. Skupina zahrnuje v podstatě veškeré postavy se zbraní na dálku.

Lovec
Stejné jako Střelec. Pokud ale nestojí na odrazovém terči, speciálním útokem hodí bombu schopnou odpálit kovové objekty. Bomba vybuchne při přiblížení se postavy/nepřítele nebo opakovaným stiskem speciální klávesy. Skupina zahrnuje oba Fetty, Rodiany (zelený se sosákem) a Ubesany (hnědé čtvercaté helmy). Tyto postavy nemohou ve druhém díle skládat předměty z kostiček.

Skokan
Ovládá dvojitý skok, kterým vyskočí hodně vysoko. V podstatě to umí pouze JarJar Binks a Generál Grievous.

Létavci
Tyto postavy umí létat a tak se mohou dostat přes šiřší propasti, ale nedokáží vyskočit do výšky. Zahrnuje roboty typu R2, Jango Fetta a Bobo Fetta a některé nepřátele. Pozor ale na to, že každá postava trochu jinak reaguje, když se dostane nad hlubokou propast!

Dítě
Neútočí (až na Ewoky), ovládají jednoduchý skok, umí prolézat šachtami. Tato skupina zahrnuje malého Anakina, malého Bobo Fetta, Ewoky (Wicket) a techniky z Bespinu.

Protokolární droid
Zahrnuje C-3PO a jemu podobné droidy. Neútočí ani není cílem útoků. Neumí skákat, umí pouze používat pro něj určené konzole.

R2
Zahrnuje R2-D2 a jemu podobné droidy. Umí omračovat roboty a není není cílem útoků, dokud nezačne omračovat. Umí používat pro něj určené konzole.



Epizoda IV - Nová naděje

Mladý Luke Skywalker setkává s Benem Kenibim, Hanem Solem a Žvejkalem a vydávají se zachránit Princeznu Leiu ze spárů Darth Vadera. Návod obsahuje pouze rychlého průvodce pro všechny kapitoly.


E4K1 - Tajné plány
Story postavy: Princezna Leia, Kapitán Antilles, C-3PO, R2-D2

Projděte dveřmi, u dalších přehoďte obě páky. Jděte doleva a zbavte se dvou skupin přibíhajících vojáků. V další místnosti se vytáhněte, přeběhněte na druhou stranu, vytáhněte se ještě výš, poskládejte obě zařízení a přeběhněte po mostě. Zbavte se dvou vojáků a přehoďte páky po jedné straně. Střílejte po vojácích a pětkrát po vysunuté bombě. Až Vader odběhne jděte za ním a doleva. Zabíjejte vojáky a jděte dál. Odtlačte žlutočerné objekty do děr vedle dveří (lze do nich také střílet, což je často lehčí, ale snadno se tak zraní spoluhráč). Po otevření dveří se zbavte vojáků a jděte dál k robotům. S 3PO vypněte silové pole a s R2D2 otevřte dveře na konci chodby. S člověkem skočte do přístroje, seberte hákem ze stropu vojáky a hoďte je do propasti (orientujte se podle stínu na zemi). Až voják spustí most, 3PO přejde přes první propast a vy ho hákem přeneste ke dveřím. Vyskočte z přístoje, přejděte most a přeskočte k 3PO. S ním pak otevřete dveře a jděte dál.

V chodbě se zbavte všech vojáků (do důstojníků musíte střelit dvakrát) a jděte až k poskakujícím kostkám. Složte z nich most a jděte dál a doprava. Opět složte most a na konci chodby rozstřelte sud. S R2 otevřete dveře uprostřed, s vojákem rychle zastřelte vojáky a přehoďte páku. S R2 otevřete dveře nalevo a opět přehoďte páku. S 3PO otevřete pravé dveře, s R2 vjeďte dovnitř a přehoďte páku.


E4K2 - Skrz pouště Jundlangu
Story postavy: Luke Skywalker, Ben Kenobi, R2D2, C3PO

Dejte se doprava a zbavte se dvou divochů na ochozu pomocí odrážení střel s Jediem. Rozbijte podpěry nalevo od propasti, vyskočte na ochoz a pokračujte dál až ke skluzavce, po které přicházejí divoši. Použijte sílu na trosky nalevo a postavte si plošinku. Vyběhněte nahoru, poskládejte bednu a posuňte ji dál pod stupínek s písečným mužem. Vyskočte nahoru a dole a seskočte dolu. Pokračujte do kopce.

Poskládejte odrazové místo a silou složte dvě bedny na sebe. Vyskočte na sloup a silou otevřete plošinu. Vytáhněte se nahoru, prohoďte páku, přeskočte nalevo. Silou otevřete další plošinu a vyskočte/vytáhněte se na ní. Přehoďte páku a vyvezte se výtahem nahoru. Přehoďte páky, rozbijte první poklop napravo a pak vlezte pod rouru, která se před chvíli vysunula.

Rozbijte žebříky a otočte silou pěti koly. Jděte dál.Přehoďte páku a otlačte bednu úplně doleva před R2. S osvobozeným R2 otevřte dveře a vlezte do výtahu. Stoupněte na všech osm tlačítek a přehoďte páky. V další místnosti zatlačte na zelenou plochu, aby se roura přesunula na kles s 3PO. Rozstřílejte všechny Jawy, s R2 aktivujte panel a s 3PO otevřte dveře nalevo. Silou zničte čtyři tyče po stranách a vyběhněte ven. Jděte až k bažině a zbavujte se písečných lidí. S 3PO Aktivujte konzoli napravo, abyste bažinu vysušily. Poskládejte napravo hnědé tyče do plošiny a s 3PO aktivujte další panel. Přes vysušenou bažinu jděte díál do kopce, kde se zbavte písečných lidí. S Benem vyskočte nalevo na skálu, na ochoz a na skálu uprostřed a silou složte most. Přeběhněte po mostě, vyskočte na ochoz napravo a schoďte ji dolu. Složte z ní most pro 3PO a přepněte tlačítko. Jděte až k rozbitému plavidlu. Silou ho opravte, skočte do něj a přeleťte přes bažinu. Zbavte se vojáku, poskládejte páku nalevo a přehoďte ji. Stoupněte si na tlačítka a vlezte do chajdy.


E4K3 - Přístav Mos Eisley
Story postavy: Ben Kenobi, Luke Skywalker, C3PO, R2D2 / Han Solo, Chewbacca

Jděte až dozadu a zničte vojáky na ochozu. V klidné chvilce přesuňte silou schody pod ochoz. Vyběhněte nahoru a s 3PO přepněte páku nad vraty. Projděte jimi dál a zase za ničení vojáků jděte až dozadu k mřížím. Poskládejte kousky urpostřed. Rozbijte popelnice vpravo od mříží a poskládejte další dva díly. S R2 otevřete dveře nalevo od mříží a složte další díl. Rozbijte průhlednou bednu napravo, složte silou nájezd, vyjeďte nahoru a s 3PO složte poslední díl. Postupně z dílu poskládejte robota ATST. Zbavte se vojáka, který do něj skočil (několikrát střelit nebo použít sílu), skočte do robota, rozstřelte mříže a pokračujte dál.

Zbavte se všech vojáků i dalšího robota, až se vám otevřou dveře. Projděte jimi, zničte silové pole po stranách držící roboty, stoupněte na tlačítka a vlezte do hospody.

Vyjděte dveřmi vpravo, vytáhněte se nahoru, poskládejte další terč a zase se vytáhněte. Přejděte po střechách a přeskočte přes ulici. (Kdybyste spadli do ulice, jděte doprava, vytáhněte se a projděte průchodem do předchozí oblasti.)Přehoďte páku a bednu shoďte na zem. Odtlačte bednu po šachovnici až ke dveřím a odstřelte ho. Projděte dál a zbavte se vojáků na celém nádvoří. Vyskočte si na Bola (čtyřnohou potvoru), přejděte doleva k hnědým vratům a vyskočte do vyššího patra. Jděte ulicí až do hangáru. Likvidujte všechny přivolané vojáky, dokud nebudete mít šanci zničit agenta. Pokud před Vámi bude utíkat, musíte ho silou omráčit. Až se otevře Millenium Falcon, vlezte do něj.


E4K4 - Záchrana princezny
Story postavy: Ben Kenobi, Luke Skywalker, Han Solo, Chewbacca, C3PO, R2D2

Použijte sílu na dveře, zbavte se vojáků. Napravo vlezte do kabiny a hákem shoďte deset vojáků do propasti. Pak hákem seberte kanistr a vraťte se do chodby. Přehoďte páku, s helmou jděte ke dveřím a zamávejte. V místnosti poskládejte oba panely a s R2D2 je aktivujte.

Pokračujte dveřmi nalevo, chodbou a kus před propastí (před kterou Ben přeskočí) jděte dveřmi nalevo a pořád dál. Z výskoku zničte kamery nad kójemi, aby přestali vylézat vojáci. Jděte až k propasti a postřílejte vojáky u Bena. Počkejte, až vám složí most a přejděte. Všimněte si páky s helmou. Rozstřílejte bedny před chodbou a jděte dál. Nakonci projděte dveřmi. Vraťte se pro helmu a zamávejte na dveře. Při prvním zásahu ale o helmu přijdete, takže buďte rychlí a opatrní. Poskládejte páku a otočte ji za zelené plochy k terči. Vytáhněte se dvakrát nahoru, všimněte si nasazovače helmy a pokračujte doprava do dveří. Postřílejte všechny vojáky a poskládejte panel u dveří. Rozbijte všechny svítící panely nad židlemi, seberte kanistr a s helmou zamávejte na kameru. V další místnosti se zbavte pilotů a vlezte do zadního výtahu.

Zabijte vojáky a kamery nad výtahy. Poskládejte oba panely a přehoďte páky. Zabte přibýhající vojáky a přehoďte třetí dvojici pák napravo a stoupněte na tlačítka.


E4K5 - Útěk z hvězdy smrti
Story postavy: Luke Skywalker, Han Solo, Chewbacca, Princezna Leia

Poskládejte stupínek, přehoďte páku a vejděte do chodby s vojáky. Všimněte si nasazovače helmy. Zbavte se vojáků dole v hangáru, posuňte modrý sloup na červené světlo a kolem ho povytáhněte. Vytáhněte se na ochoz napravo, třikrát přehoďte páku a přehoupněte se na ochoz nalevo. Vzadu přehoďte páku a shoďte bednu dolu. Skočte dolu, pod podlahou nastupte do vozítka a přejeďte přes všechny červené tlačítka. Vytáhněte se na pravý ochoz, vraťte se do chodby pro helmu, přehoupněte se na levý, zamávejte na kameru vzadu a vejděte.

Poskládejte ovládání, dva páry pák, posuňte krabici do výklenku a jděte dál až ke třem pákám, které přehoďte. Přeskočte po otáčející se plošině, zbavte se vojáků, vytáhněte se, přehoďte páku a seskočte. Poskládejte motor a vytáhněte se k teď fungujícímu výtahu. V prvním patře nalevo je nasazovač helmy, který potřebujete v nejvyšším patře.

Zbavte se vojáku, přehoďte obě páky (aby vám nechodili další vojáci do zad),složte si odrazový terč a přehoupněte se. Složte další terč a vpravo v chodbě si všimněte nasazovače helmy.Přehoupněte se dál a zamávejte na kameru. V další chodbě otevřete dvoje dveře rozstřelením panelu a zlikvidujte množství vojáků. Přehoďte páky nalevo i napravo, aby byl na chvíli klid, a z kostek vzadu složte dveře. Rozstřelte je a projděte dál do hangáru.

Zbavte se všech vojáků. Vpravo složte kliku na dveře, otevřete je, seberte kanistr. Jděte dozadu, přetáhněte modrou bednu doprava, ze zbytků složte odrazový terč, vytáhněte se nahoru a přehoďte páku a zničte vojáky. Vpravo od lodi přehoďte s R2 panel a zničte další dávku vojáků. Úplně nalevo přehoďte další panel, s vozítkem přejeďte přes červené body uprostřed a opět přijdou vojáci. Přehoďte páku od vstupních dveří nalevo, s 3PO vlezte do víru a přehoďte panel nalevo. Jděte doprava, seskočte dolu a zničte všechny vojáky. Až se otevře rampa Falconu, vlezte dovnitř.


E4K6 - Útok rebelů
Story letadla: X-Wing, Y-Wing

Leťte pořád dál. Vždy když najdete fialový bod, na který ukazují fialové zaměřovací šipky, najděte fialovou kouli nad podstavcem a přeleťte přes ni, abyste ji sebrali (můžete sebrat najednou až čtyři). Speciální akcí je pak můžete vystřelit na zaměřený bod.

V první oblasti zničte jeden bod, abyste otevřeli silové pole, a pak rozstřílejte bránu. V druhé oblasti jsou čtyři napravo. Ve třetí oblasti jsou koule u levé stěny asi tak uprostřed a body na ničení jsou napravo - vedou k nim červené linie. V další oblasti jsou koule i body až na konciu silového pole. V páté oblasti je celkem osm bodů - čtyři jsou až u silového pole, další jsou kus zpátky nalevo. Až se dostanete do koridoru, kličkujte před střelami a leťte až na konec. Zde zničte postupně se vysouvající děla a nakonec střelte raketu do šachty.



Epizoda V - Impérium vrací úder

Luke odlétá na Dagobah, aby se setkal s Mistrem Yodou, zatímco Han Solo a Leia bojují proti silám Impéria a samotného Darth Vadera. Návod obsahuje rychlého průvodce pro všechny kapitoly.


E5K1 - Bitva o Hoth
Story letadla: Snowspeeder

Nejdřív trochu obecně: Letadla, která máte, mohou speciální akcí střílet harpuny, které se sami zaměřují. Když trefíte ATST (menší dvounohý), stačí ho chvíli táhnout nebo párkrát obletět a on padne a zničí se. ATAT (velký čtyřnohý)musíte asi třikrát obletět a zatáhnout, aby padnul, a než se znovu postaví, musíte ho zničit bombou. Bomby jsou ve stojanech někde po oblasti. Harpunou je za sebou můžete táhnout a navádět do různých objektů, abyste je zničili. Pozor ale na proboty (malé černé sondy), kteří také disponují harpunou a budou se s vámi o bombu přetahovat. (Kvůli probotům je mnohem lepší hrát toto kolo ve dvou, aby jeden bombu táhl a druhý se zbavoval otravných sond.)

Zničte v první oblasti všechny věže a pak bombou zničte mříže na konci u generátoru štítu. V druhé oblasti musíte povalit a zničit prvního ATAT, aby vám neničilo bomby v zásobníku. Pak povalte a zničte druhého ATAT a pak i stěnu za ním. Další bombou zničte zeď za dírami, ale dejte si pozor, abyste do nich nespadli. V poslední oblasti musíte postupně ničit přicházející posily podle ikon zobrazených nahoře na obrazovce: 1. 11 probotů; 2. 9 ATST; 3. 2 ATAT; 4. ATST, 5 probotů, 6 ATST.

V poslední oblasti je pod skálou hned napravo od začátku kontejner, stejně jako pod několika dalšími rozstřelitelnými objekty.


E5K2 - Útěk ze základny Echo
Story postavy: Han Solo, Princezna Leia

Jděte doprava ke dveřím, z toho, co na vás spadne, složte bombu a utečte. V další místnosti postavte radiátor a třikrát do něj střelte. V kantýně zabijte dva vojáky a posuňte radiátor po šachovnici ke dveřím. Zbavte se vojáků v chodbě. Pokud rozstřelíte dělo, zase ho složte. Napravo rozstřelte bedny a vstupte. Složte rozbitý vozík a otočte kolem uprostřčed, abyste přehodili výhybku. Jděte zpátky k dělu a dál doleva. Vraťte se zpátky, dělem rozstřelte mříží a další vojáky a s 3PO otevřte dveře.

Zbavte se všech vojáků. Rozstřelte bednu uprostřed místnosti a ze zbytků složte auto. Bedny na pravé straně zasuňte do děr. S autem zajeďte pod fén, aby na něj 3PO skočit, odjeďte dozadu a spec.klávesou katapultujte 3PO nahoru. Složte dělo, pokud se rozpadlo, rozstřelte mříže, složte ovládání u dveří a s 3PO dveře otevřete. V chodbě jděte nakonec ale nešlapte na bílé desky. U dveří složte z rozvalin další bombu a utečte.Jděte až doleva, směrem ke kameře a doprava, čímž se dostanete na skluzavku s tlačítky. Sklouzněte se a tím stiskněte všechna tlačítka (lépe to jde s Leiou než s Hanem) a jděte dál.

Rozstřílejte sudy, jednu až dvě bedny posuňte na tlačítka a na ostatní se postavte. Jděte dál dveřmi. Zbavte se vojáků, složte děla a zničte sloupy silového pole. Zbavte se dalších vojáků. Napravo přehoďte páky vedle dveří a posuňte bedny do děr nalevo. Vyskočte na Tauntauna, z něj vyskočte na střechu letadla a složte kanón. Dole do dveří složte kliky a vlezte dovnitř.


E5K3 - Falcon flight
Story letadla: Millenium Falcon, X-wing

Zničte šestnáct střílen na lodích. Dále leťte rojem meteoritů a ničením meteoritů s modrými značkami sbírejte torpéda. Která budete střílet do fialových bodů.

Z jednoho z meteoritů seberte kanistr a proražte torpédy díru v meteoritu. Opět najděte v jednom z menším meteoritů kanistr a rozstřelte torpédy překážku v koridoru. Zbavte se nepřátel a vleťte do velké díry napravo. Uvnitř posbírejte z vraků torpéda, napravo ze sudu kanistr a vyleťte ven. Zničte překážku vzadu. Z jednoho z meteoritů seberte kanistra rozstřílejte velký meteorit na konci.


E5K4 - Dagobah
Postavy: Luke Skywalker, R2D2 / Luke s mečem, R2D2, Yoda

Složte dva nájezdy pro R2 a jděte dál. Zabíjejte netopýry, až se dostanete k bažině. Rozstřelte kapradí a přehoupněte se na druhou stranu. Dojděte doleva, a s robotem přeleťte přes vodu, stiskněte tlačítko a přejděte. Rozstřílejte trávu a pokračujte dál. Poskládejte tlačítko a s R2 na něj stoupněte. Postupně mačkejte tlačítka, až se dostanete na druhou stranu. Jděte k Yodově chýši.

Teď máte Luka s mečem. Pokud s Lukem přijdete k Yodovi a přepnete se na něj, Yoda mu vyskočí na záda a tím budete moci používat i sílu.

Zničte mečem a silou kytky na zemi a pak z prken složte most. Přeběhněte po něm, zabijte hada, postupně po tlačítkách přejděte na druhou stranu. Použijte sílu na nižší stupínek na pravo a s druhým hráčem na něj vlezte. Použijte sílu na druhý stupínek, přeleťte na něj s R2D2 a až vyjede stupínek nahoru, přeleťte k tlačítku. Stiskněte hoa vlezte do jeskyně.

Teď už Luke umí používat sílu bez Yody. Použijte sílu na návěs traktoru a sestavte plošinu. Zrušte druhého hráče, pokud ho máte, s R2 vjeďte do bažiny a na druhém konci vyjeďte. Přeleťte k terči, pokračujte doprava a stiskněte tlačítko. Jděte doleva, rozmlaťte mříž a vstupte. Zabijte netopýry, přeskočte na plošinu s tlačítkem a pak na další. Stejně tak postupujte u další propasti. Po výstupkách nalevo přeskákejte přes další propast. Jděte až k místu, kde se objeví Darth Vader.

Po dvou zásahách skočí na výstupek, skočte na jednu ze dvou beden nalevo a společně se vyneste nahoru. Po dalších dvou zásazích přeskočí naproti, tak si složte bednu napravo a silou ji přesuňte. Ze dvou větších sudů složte sloup a po bedně, sloupu a římse vyskočte nahoru. Po dalších dvou zásazích skočí dolu, tak ho doražte. Projděte dál.

Silou vytrhejte kytky a z kostek složte páku. Otočte ji dokola, přejděte po mostě a silou přesuňte prkna poblíž k mostu. Nalevo od brány použijte sílu na kostičky a složte pračku. Nalevo skočte na bednu, vzájemně se vynesne a shoďte dolu bednu. Z kostek poskládejte motorku, silou ji strčte do pračky, tu silou rozběhněte a ze zbytků poskládejte panel pro R2D2. Panel použijte, pak s Yodou vytáhněte letadlo z bažiny.


E5K5 - Past v Oblačném městě
Story postavy: Luke Skywalker, R2D2

Odrážením střel zničte vojáky, z křídla letadla složte Silou stupínek, pak s robotem přeleťte k zadnímu výstupku s kanistrem, přeleťte na něj, a aktivujte panel. Přeleťte zpátky a na most napravo. Složte panel, s R2 ho aktivujte. Zničte všechny vojáky, s R2 aktivujte panel a přesuňte bednu na červená světla. Zničte další vojáky, ze zbytků poskládejte kanon, přesuňte ho Silou na stojan a rozstřílejte mříže. S R2 aktivujte na konci chodby panel a vstupte. Dojděte na střed k Vaderovi a cestou si všimněte nasazovače helmy. Útočte na něj. Když si stoupne na černé kolečko na zemi, s R2 aktivujte panel a útočte dál. Až Vader uteče, poskládejte si jeřáb, skočte do kabity a přesuňte R2 přes propast. Až aktivuje výstupek, vraťte se pro helmu, přeskočte napravo a zamávejte do kamery.

Použijte sílu na ventilátor, s robotem aktivujte konzoli, skočte na ventilátor, přes jezdící plošinu do prava. Skočte na plošinu nalevo, aby přiletěl robot, použijte sílu na větrák, vyleťte nahoru, Silou aktivujte výtah a pokračujte za Vaderem. Zaútočte na Vadera a později se zbavte vojáků, které přivolá. Použijte sílu na výstupky vzadu, vyjeďte nahoru s robotem a aktivujte panel. Zaútočte na Vadera. Zničte další vojáky. Složte z kostek hřídel a otočte jím. R2 aktivuje panel a vy můžete na Vadera. Zničte vojáky, znovu aktivujte panel nalevo, zraňte Vadera, zabte další vojáky, stáhněte za červené plochy výtah dolu, pak R2 zase vyvezte. Zničte další dávku vojáků včetně Vadera. Běžte za zbabělým Vaderem.

S R2 přeleťte k vojákům a aktivujte panely, abyste se vojáků zbavili. Vraťte se a s Lukem zaútočte na Vadera. Když odskočí zpět, opakujte akci s R2. Nakonec s Lukem odražte kostku na Vadera, ze střepů složte stupínek a vyskočte za Vaderem ven. Uberte mu životy a vlevo seberte kanistr. Silou vytvořte nájezd, přeskočte k Vaderovi a zraňte ho. Přeskočte ke kameře pro kanistr. Přeskočte doprava, aktivujte konzoli s R2, vyjeďte nahoru a zraňte Vadera dvakrát po dvou životech.


E5K6 - Zrada na Bespinu
Story postavy: Lando Calrissian, Chewbacca, Princezna Leia, C3PO, R2D2

Pokračujte chodbou a vražděte vojáky a zraňujte Bobo Fetta. Střelte do mříží nalevo a přehoďte páku. V místnosti napravo zabijte Fetta. Jděte za ním, zbavte se vojáky, dál do dveří a doleva. Zabijte další dávky vojáků a jděte chodbou, dokud vám Bobo neuletí. Vraťte se doleva do místnosti, a jděte zpátky chodbou k páře. S R2 aktivujte panel a zabte vojáky. Jděte zpátky na křižovatku a dejte se doprava. Otevřte s R2 dveře, v místnosti zabte techniky. Rozstřelte trosky na zemi, odsuňte zástrčku ke zdi a přehoďte páku. Složte si 3PO, vraťte se na křižovatku, otevřte s 3PO dveře a zabte vojáky. Všimněte si nasazovače helmy a jděte chodbou nalevo. Zabte všechny vojáky a s helmou zamávejte do kamery v pravém výklenku.

Zabte všechny vojáky, rozstřílejte všechny sudy a poskládejte odrazový bod. Přehoupněte se, skočte do jeřábu a přesuňte k sobě oba droidy. Vytáhněte se o patro výš, poskládejte páku a přepněte ji. Jděte doprava, přeskočte laser a stoupněte na tlačítko. U výstupku musíte s R2 obletět přes výčnělky vepředu. Přeleťte dál a aktivujte panel. Vytáhněte se nahoru a nalevo střelte do bomby. Skočte dolu, zničte bednu, ostatní posuňte, aby roboti prošli a s 3PO otevřte dveře. Jděte chodbou dál, s R2 projeďte párou a aktivujte panel. Jděte dál chodbou, v místnosti si stoupněte na tlačítka po stranách a přehoďte páky. Jděte zpátky a dveřmi nalevo, s R2 aktivujte terminál, přejděte po mostě, zabte vojáky a vlezte do Falcona.



Epizoda VI - Návrat Jedie

Luke se vrací jako opravdový Mistr Jedi a společně s ostatními jde zachránit Hana Sola. Poté se vrhjí přímo na Darth Vadera, Císaře a jejich novou Hvězdu Smrti. Návod obsahuje rychlého průvodce pro všechny kapitoly.


E6K1 - Jabbův palác
Story postavy: Princezna Leia, Chewbacca, Luke, R2D2, C3PO

Postupně vlezte k levému a pravému výklenku a zničte děla. Z kousků si postavte stupínek, vylezte na něj a zničte poslední dělo. Nalevo složte rádio a zatímco Gamorreani tancují, zavřete jim poklopy a zabte je.

Jděte dál k mříži a nalevo. Zavřete poklop, nasaďte si helmu, zamávejte na kameru a vystupte po schodech. Zavřete poklopy a zabte gamorreany. Z kostek napravo poskládejte bednu a přesuňte ji na tlačítko. Vytáhněte se nahoru a seberte červenou kostku. U dveří poskládejte panel a zamávejte na něj s helmou lovce. Vstupte, nalevo zavřete poklop, rozbijte sud napravo a ze zbytků složte výtah. Vyvezte se nahoru, skočte dovnitř a přehoďte páky. S helmou lovce můžete házet bomby, se kterými zničte dveře. Jděte dál, zavřete poklop a vedle dveří zničte sloupy. Jděte chodbou, ale nešlapte na bílé desky. Jděte dál, zbavte se nepřítel, napravo přehoďte páky a z kostek složte tlačítka. Silou rozbijte stěnu nalevo a ze zbytků složte vozítko. S tlačítky naveďte vozítko ke klecím a skočte z něj dovnitř. Po osvobození obou robotů použijte konzole u dveří a vstupte.

Postavte rádio a zbavte se strážných. Vstupte do sálu. Přes malou kostku vyskočte napravo, použijte sílu na zeď, přeskočte, zničte sudy a zavřete poklop. Jděte úplně doprava a zavřete další poklop. Posuňte sloupy do vyznačených míst podle velikost a silou složte plošinu.

Nahoře zničte sudy, složte stupínek a silou dokončete most. Přejděte nalevo, s R2 přeleťte a aktivujte panel. Rozbijte sudy, složte další panel a s 3PO ho aktivujte. Zbavte se nepřátel, zavřete oba poklopy, složte rádio a jděte doleva. rychle zavřete oba poklopy vzadu po stranách. V předchozí místnosti si nasaďte helmu a aktivujte konzoli vzadu vedle Hana v carbonitu.

S R2D2 aktivujte konzoli napravo nebo s 3PO konzoli nalevo. Až racnor zaleze do rohu, odstřelte u něj bombu. Po třetí zaleze pod dveře, tak přehoďte páky vedle dveří.


E6K2 - Velká jáma Carkoona
Story postavy: Luke Skywalker, Lando, Chewbacca, Han Solo

Přehoďte obě páky, přejděte na další loď. Na konci složte silou dvě páky a přejděte dál. Zabte nepřátele včetně Bobo Fetta. Přeskočte další loď, z kostek složte silou plošinu a přeskočte přes ní na hlavní loď. Zbavte se všech vojáků. Přehoďte páku dole nalevo. Použijte sílu na prostřední panel v prostřední skupině a přehoďte druhou páku. Použijte sílu na panel úplně vlevo, přeskočte přes něj nahoru, shoďte dolu bednu a složte odrazový terč. Vytáhněte se nahoru a nakonci přehoďte poslední páku. Vraťte se zpět a pokračujte doleva.

Použijte sílu na panely vedle dveří a pak otáčejte hřídelí, dokud se dole napravo nebude modrá barva. Pak používejte na pravé barvy sílu, dokud uprostřed nebude žlutá barva. V místnosti zničte první bombu na straně, složte kanón a rozstřílejte mříře. V další místnosti použijte sílu napravo na kostky, pak nalevo a nakonec složte panel. Aktivujte ho s 3PO a výtahem se vyvezte nahoru. Silou složte kostky do reproduktoru a DJ-pultu. Rozstřílejte výstupky na zdech a použijte sílu. Vytáhněte se nahoru, složte z kostek ukotvení, shoďte dolu bednu a ze zbytků složte další reproduktor. Umístěte světlo silou do ukotvení a pak si postupně stoupejte na rozsvícená světla. Jděte po schodech nahoru.

Vyvražděte vojáky a pak přesuňte bednu v bíle ohraničeném pásu k silovému poli. Stejně tak přesuňte bednu v pravé časti. S 3PO zničte druhé silové pole. Z kostek napravo složte schody a ze zábradlí přeskočte dál. Rozstřílejte úchyty žebříků postranách a dole. Použijte sílu na žebříky nalevo, napravo, uprostřed a nakonec znovu na ty ze stran. Vylezte nahoru, s R2 aktivujte konzoli a dělem zničte otáčivé terče.


E6K3 - Klání kluzáků
Story postavy: Princezna Leia, Luke Skywalker

Zničte všechny stromy, z kostek postavte plošinu a vyjeďte nahoru. Skočte šikmo doprava na strom, pak dopředu, rozstřílejte keř a složte odrazový terč. Vytáhněte se nahoru, slezte na výtah, s druhou postavou vyskočte na strom a pokračujte dál. Silou složte z kostek rampu a vyjděte po ní. Jděte, dokud nepřijedou vojáci. Zbavte se jich a vyskočte na kluzáky.

Kluzák zatáčí šipkami doleva a doprava. Šipkou nahoru zrychlujete, šipkou dolu pojedete nazpátek, skokem uděláte otočku. Cestou jsou na zemi skupiny plošinek s červenými světly po stranách. Pokud přejedete postupně přes všechny plošinu, objeví se kanistr - celkem jich takto získáte šest.. Cílem je zabít všechny nepřátele na kluzákách, aby skončila etapa.

Po první etapě se zbavte vojáků a ATST. Skočte do ATST a rozstřelte všechny čtyři talíře u generátoru štítu - velký bílý sloup napravo. Zabijte vojáky a znovu naskočte na kluzák.

Po druhé etapě zabijte opět vojáky (časem se ale obnovují), rozmlaťte stromky nalevo a použijte sílu na kostku na zemi. vyskočte nahoru, složte odrazový terč, vytáhněte se a přepněte páku. Silou složte k kusů ATST a zničte další generátor. Nakonec zase nasedněte na kluzáky.

Po třetí etapě zabijte vojáky, vyskočte do ATST, zničte generátor a zpátky na kluzáky.

Po čtvrté etapě běžte zpátky/doprava přes most, rozmlaťte vegetaci, složte páku a otočte proti směru hodin dokud nespadne klec. Silou složte ATST, skočte do něj a rozstřílejte klece za propastí. Silou složte ze zbytků most, vlezte ATST a dojděte zničit generátor.

Vymlaťte vojáky a jděte doprava, kde dřív bylo silové pole. Přehoďte oběpáky na pravém sloupu, vlezte do výtahu a přejděte doleva do dalšího výtahu. Přehoďte všechny čtyři páky, pak jděte na bílou plochu vepředu uprostřed. Tím jste v ATAT, takže se otočte a zničte všechny radary. Přepínáním postavy vyskočte zpátky na plošinu, zbavte se vojáků a přehoďte páky uprostřed.


E6K4 - Bitva o Endor
Story postavy: Han Solo, Princezna Leia, Chewbacca, C3PO, R2D2, Wicket

Jděte doprava, prolezte s Wicketem dírou, složte ovládání a s ostatními přejděte. Pokračujte doprava, rozstřelte prkna na chýši a s 3PO aktivujte konzoli. Napravo složte odrazový terč, vytáhněte se nahoru a přehoďte páku. Přejděte po mostě a dál po cestě kolem stromu až k šachovnici. Když začnou přicházet vojáci, rozstřílejte jim držáky háků a pak zabte vojáky. Pak zničte všechny figurky na šachovnici i jejich podstavce (jdou jen s lasery). Pak složte zástrčku a přesuňte ji doleva. Prolezte o patro výš, přehoďte páku a přesuňte zástrčku do zásuvky. Stoupněte na tlačítka na výtahu a dole zabte všechny vojáky.

Rozstřílejte keře napravo, složte páku a točte s ní, dokud do jde. S Ewokem vyskočte nahoru, prolezte dírou a stůjte na tlačítko, dokud ostatní nevylezou a nepřehodí páku. Jděte dál přes potom, zabte vojáky a uprostřed složte panmel. S 3PO ho aktivujte a postavte se na tlačítka. Jděte pravou bránou a složte nájezd. Pak jděte levou bránou, prolezte dírou a přehoďte páku. Vraťte se, složte odrazový bod, zase prolezte nahoru, seskočte k tlačítkům a stoupněte na ně (počkejte na roboty na pravo). Projděte dál až ke katapultu a pomocí něj zničte mříže. Zbavte se vojáků, skočte do ATST a rozstřelte další mříže.

Zbavte se všech vojáků a robotů. Skočte do ATST, rozstřílejte konstrukci na stromě vzadu a z ATST vyskočte na plošinu. Stoupněte na tlačítko, s druhou postavou se vytáhněte a přepněte páku. Skočte dolu, složte terč, dvakrát se vytáhněte a rozstřílejte větrací šachty. Z kostek složte podlahu, shoďte dolu bednu, složte panel a R2 otevřte dveře.

Střílejte do dveří, dokud se neotevřou, vybijte vojáky a přehoďte páku nalevo. Rozstřelte dveře nalevo, zbavte se vojáků. Stoupněte všechna tři tlačítka, po plošinách vyskákejte nahoru a rozstřelte panely. Posuňte zástrčku do zásuvky, s 3PO vyjděte aktivovat konzoli a přehoďte páku. Vraťte se do hlavní místnosti a pokračujte dveřmi napravo. Zbavte se vojáků, s R2 aktivujte panel a vlezte na výtah. Napravo poskládejte most, s 3PO aktivujte konzoli a přehoďte páku. S R2 vyjeďte nahoru, jděte doleva, přeleťte na plošinu, dole složte vrátka a s Wicketem prolezte. Zabte vojáky, přehoďte páku a vraťte se do kontrolní místnosti. Přehoďte páky na panelech a v chodbě složte čtyři bomby.


E6K5 - Osud Jedie
Story postavy: Luke Skywalker, Darth Vader

Uberte císaři pět životů, zabte pomocí sílu dva bodyguardy a jděte do schodech dolu, použijte sílu na větrák, složte větrák a použijte na oba díly sílu. Přejděte po římse doleva.

Opatrně přejděte po cestě, přičemž můžete stát jenom na těch, co nezáří, a rychle přebíhat přes těch, co se střídavě zapínají. Když přejdete, císař přestane a tak mu uberte dalších šest životů.

Skočte dolů, silou se zbavte bodyguardů, oběhněte střed a uberte císaři dva životy. Zbavte se karkulek, poskládejte výtah a použijte na něj společně sílu. Přeskočte k císaři a uberte mu další dva životy.

Až skočí dolů, následujte ho a uberte mu dva životy. Císař přeskočí k propasti, tak ho zabijte.


E6K6 - Do Hvězdy Smrti
Story letadla: Millenium Falcon, X-Wing

Ničením nepřátelských stíhaček TIE/sa (s dvojitýn kokpiten) získejte torpéda a s těmi zničte fialové koule na všech třech křižníkách. Po vesmíru občas poletuje kanistr.

V koridoru střílejte pořád před sebe, abyste moc nenaráželi. Cestou seberte tři torpéda ze zásobníku a o kus dál je použijte, seberte kanistr. Vraťte se pro čtyři torpéda a zničte silové pole. Leťte dál, cestou seberte torpéda a leťte až k vratům, a v okamžiku, kdy se odkryje fialový bod, střelte torpéda.

Ve velké místnosti napravo seberte kanistr. Vždy přileťte k červenému poklopu (celkem jich je šest) a když se otevře, rychle odleťte kus pryč, aby vás nechytil do paprsku a rozstřílejte to. Poté rozstřelte dírou v krytu prostřední sloup a pak i paprsek.

Při ústupu držte šipku dopředu, aby vás exploze nedostala, a zase střílejte před sebe, abyste se zbavily všech nepohodlných sloupů.

Související hry LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
LEGO Star Wars: The Force Awakens
LEGO Star Wars III: The Clone Wars
LEGO Star Wars: The Complete Saga
LEGO Star Wars: The Video Game



Diskusia Príspevkov: 30 Hodnotenie
1104 hlasov

100
60
20

80
40
0
60
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |