HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 3037 uživatelů

Návody > Terrorist Takedown: Covert Operations


Zobrazení:5265
Autor návodu:Michal Paclt (Abecedaher.cz)

Další ze stříleček od City Interactive ze série Terrorist Takedown je rozhodně velice povedenou budgetovou hrou. Jihoamerická džungle, ve které se budete téměř celou hru pohybovat, vypadá opravdu velice pěkně a atmosféricky. Tato hra je rozhodně tím případem, kdy se i z budgetové hry dokáže udělat chytlavá a hratelná záležitost.


Mise 1 – Blowback (Airport)

Otočte se vlevo a běžte ke stacionárnímu granátometu. Chopte se granátometu a vyčkávejte. Po chvíli začnou vyjíždět z džungle nepřátelská ACP, tak je pomocí granátometu zlikvidujte. Až všechny ACP zničíte běžte na druhou stranu, kde útočí nepřátelé. Postřílejte všechny nepřátele a dalšího sestřelte vpravo nahoře na věži. Pomocí raketometu zničte vozidla. Poté na vás začne nalétávat nepřátelský vrtulník, kterého musíte sestřelit raketometem. Toto je třeba udělat opravdu rychle, dříve než vrtulník vypustí rakety, jinak pro vás hra končí. Následně běžte do středu prostranství a chopte se granátometu na vozidle. Zprava přijíždí několik nepřátelských vozidel, tak je pomocí granátometu zničte. Poté běžte směrem vpravo, kde nastupte do připraveného auta. Auto se rozjede a vy budete na pozici za kulometem. Zastřelte teroristu vlevo, vpravo a ještě jednoho nahoře na plošině. Po chvíli bude auto zničeno takže vystupte. Nyní musíte vyčistit celé prostranství od nepřátel. Orientujte se podle radaru a všechny je pozabíjejte. Několik jich je však na zničených budovách. Na pravé straně pravé budovy je žebřík. Vylezte po něm až úplně nahoru a poté skočte vlevo. Zastřelte nepřítele a po troskách podlahy přeskočte do vedlejší budovy, kde je další nepřítel. Vraťte se k místu, kde jste skákali a podívejte se vlevo. Uvidíte na střeše první budovy dalšího teroristu. Opatrně seskočte dolů a dávejte pozor ať se příliš nezraníte a pusťte se do zabíjení dalších teroristů, kteří se zatím v okolí nově objevili. V této misi bohužel dochází k nepříjemnému bugu, a to že vám někteří z nepřátel zmizí jak z radaru tak v reálu, takže nesplníte tím pádem úkol a hra vás nepustí dál. Jakmile všechny teroristy pozabíjíte jděte podle radaru na místo označené šestkou. V okolí chatrče postřílejte několik dalších teroristů a tím tato mise končí.


Mise 2 – Tochapil (Temple)

Běžte stále vpřed a vyjděte na cestu. Mezi stromy zlikvidujte několik nepřátel a pokračujte stále vpřed až dorazíte ke schodišti na levé straně. Vyjděte po něm nahoru a pokračujte po pěšině mezi ruinami. Za nějakou dobu dojdete k dalšímu schodišti, po kterém tentokrát sejděte dolů. V těchto místech dávejte pozor na nepřátelské snipery. Vyjděte po schodišti nahoru a obejděte věžovitou stavbu až dorazíte k dalšímu schodišti, po kterém tentokrát vyjděte nahoru. Pokračujte dál nahoru po dřevěných lávkách a poté po dalším schodišti vyjděte až k místu, kde jsou bedny. Přeskočte přes bedny a pokračujte po dalším schodišti. Tady zabijte odstřelovače a vezměte si jeho odstřelovací pušku. Vyjděte až na samý vrchol věže a vezměte si raketomet a granátomet. V animaci uvidíte příjezd nových nepřátel a zároveň se objeví vrtulník. Několika ranami raketometem ho zažeňte na útěk a poté si vezměte do ruky odstřelovačku. S její pomocí zlikvidujte nepřátele dole u brány ruin. Jeden sedí na autě za raketometem; ten je nejnebezpečnější. Zároveň si však hlídejte záda, protože jeden z nepřátel běží po schodech nahoru. Poté sejděte stejnou cestou jak jste přišli dolů a jděte k bráně, kde postřílejte zbytek nepřátel.


Mise 3 – Mayday (Tabernilla Village)

Nejprve běžte vpravo pod přístřešek a seberte nějaké zbraně, hlavně však odstřelovačku. Poté společně s týmem běžte po cestě džunglí. Po chvíli však bude vedoucí voják zabit sniperem. Pokračujte v cestě a zaměřte se na chatrč vpravo v dálce za potokem. Odstřelovačkou zabijte teroristu na střeše chatrče a poté postřílejte několik dalších v okolí. Běžte v chatrči a odtud pokračujte po cestě směrem vlevo. Tady je několik dalších teroristů (jeden je vpravo za traktorem). Po chvíli uvidíte v dálce havarovaný vrtulník a dva piloty, za kterými kráčí terorista s namířenou zbraní. Teroristu zabijte odstřelovačkou a poté běžte k pilotům. Nyní pokračujte směrem vlevo a schovejte se za balvan. Z džungle totiž vyjede nepřátelský tank. Proklouzněte kolem tanku do chatrče vzadu a seberte nějakou munici a hlavně výbušniny. Jděte k tanku a výbušniny na něj umístěte. Až tank exploduje, jděte dál směrem vlevo, zastřelte teroristu ve stanu a brzy dojdete do tábora uprostřed močálu. Postřílejte nepřátele a dejte se po cestě směrem vlevo. Nad vámi přeletí hořící letadlo. Postupujte dál podél břehu řeky a vyhněte se zátarasům a vozidlům. Brzy dorazíte k dalšímu nepřátelskému stanovišti. Tady se víc než bojovat vyplatí spíš utíkat, protože na zničení vozidel stejně nemáte prostředky. Běžte stále vpřed a střílejte jen po nepřátelích, kteří vás bezprostředně ohrožují.


Mise 4 – Sparrowhawk (Tabernilla Village)

Jděte po cestě stále rovně, projděte vodou a likvidujte nepřátele. Po chvíli se cesta začne stáčet ostře vlevo. Projděte další vodou a nyní pokračujte do džungle vpravo až dojdete k ruinám domku. Obejděte mýtinu a pokračujte po další cestě směrem vpravo. Až vstoupíte do vody, tak se otočte vlevo a postřílejte nepřátele na svahu. Vyjděte z vody na druhou stranu a jděte dál až k vodnímu korytu, kterým opět projděte a na druhé straně pokračujte v cestě džunglí. Brzy dojdete k okraji vesnice. Obrněné vozy, které po vás střílí, zničte granáty. Některé obrněné vozy však zničit nejdou. Vpravo u okraje vesnice přelezte po padlé palmě přes plot. Další plot překonejte přeskákáním přes barely. Běžte skrz vesnici stále rovně a za vesnicí na konci je jeden ze stacionárních raketometů, které máte zničit. Chybí vám však výbušniny. Seberte si granátomet, jděte zpět do vesnice a vejděte do jednoho z posledních domů vlevo (vedle auta). Seberte výbušniny a vraťte se zpět k dělu, na které jednu z výbušnin položte. Nyní jděte kousek vpřed a doprava a dejte další výbušninu na jeden z tanků. Běžte podél okraje vesnice až k mýtu, kde mise končí.


Mise 5 – Pinchers (Camp)

Běžte k autům a nasedněte do zadního jako kulometčík. Při jízdě likvidujte všechny nepřátele, které zahlédnete. Až dorazíte na rozcestí, tak přední auto bude zničeno nepřáteli. Zabijte raketometčíka, který bude k vám nabíhat zleva. Až dorazíte k zátarasu nejprve vyčistěte okolí od nepřátel a poté vystupte z auta a běžte položit na zátaras výbušninu. Nezapomeňte sebrat raketomet, protože se vám za chvíli bude velice hodit. Až se vám uvolní cesta dál tak se auto opět rozjede. Po chvíli dorazíte k místu, kde stojí náklaďák přes cestu. Opět vystupte a dejte na něj trhavinu. Až se auto zastaví, postřílejte nepřátele v přijíždějících autech a poté vystupte. Vezměte do ruky raketomet a zničte nepřátelské obrněné vozidlo. U stromu vedle auta seberte lékárničky, abyste si doplnili zdraví, a nastupte zpět do auta. Až se auto opět zastaví, zničte raketometem přijíždějící transportér vlevo. Pokud vám nestačí rakety, běžte vpravo, kde je stacionární granátomet. Poté přiletí ještě dva vrtulníky, které rovněž poškoďte granátometem. Naskočte zpět do auta. Během další jízdy vám naběhne do cesty několik dalších nepřátel, se kterými udělejte krátký proces. Až dojedete na konec tábora tak mise končí.


Mise 6 – Mendoza City (Camp)

Nyní vás čeká noční infiltrační mise. Z toho důvodu máte také samopal s tlumičem. Běžte po stezce stále vpřed a v místě, kde se stezka zvedá nahoru, zastřelte první dva nepřátele. Pokračujte dál a o kousek vpředu je skupinka nepřátel. Hoďte mezi ně granát a seběhněte dolů. Zabijte nejprve vojáky ve věžích a teprve poté ty ostatní. Následně běžte podél plotu vpravo, kde je padlý kmen a s jehož pomocí přeskočte přes plot. Jděte ubikací teroristů, všechny postřílejte a vzadu v místnosti seberte výbušninu. Vyjděte ven, preventivně si projděte okolí a vyčistěte ho od nepřátel. Nyní jděte směrem do další části tábora, kterým vás směruje radar. Tato část je však oddělená plotem. Vejděte úzkým vchodem vlevo do domku a na druhé straně vyjděte ven. Tady je opravdu hodně nepřátel, tak se dobře kryjte. Na druhé straně je navíc kulometčík, kterého se zbavte nejlépe granátem. Umístěte výbušninu na bednu vzadu a odstupte. Po výbuchu běžte do jednoho z domků po straně, kde seberte další výbušninu. Vyjděte ven a projděte nově vzniklým průchodem. Na dveře domu vlevo umístěte druhou výbušninu a po odpálení dveří vstupte do domu. Prostřílejte se místnostmi na druhou stranu a vlevo z regálu seberte raketomet. Druhá raketa je nahoře na regálu a musíte si pro ni vyskočit. Venku se totiž objeví nepřátelský tank a zde je právě třeba použít raketomet na zničení tanku. Poté vyjděte z domu ven a dejte se vlevo, kde zastřelte poslední dva teroristy.


Mise 7 – Underworld (Tunnels)

Jděte vpřed a dojdete na mýtinu. Vyhněte místům, kde jsou miny. Zbraní s tlumičem odstřelujte zdálky nepřátele. Poté jděte směrem vpravo a brzy dojdete ke vchodu do prvního tunelu. Uvnitř tunelu proskočte mezi trámy a pokračujte k východu. Vpravo nahoře nad východem rychle zabijte dva rozmlouvající teroristy. Vyjděte nahoru, pozabíjejte další teroristy okolo a vstupte do dalšího tunelu. V jednom místě se tunel hodně snižuje, takže musíte do lehu (klávesa Prone), abyste se dostali dál. O kousek dál je velká skupina nepřátele, takže je zlikvidujte granátem. Vyjděte z druhého tunelu, zastřelte hlídky nahoře a vejděte do dalšího tunelu. Na konci tunelu zastřelte hlídky na lávkách a poté prohledejte jejich mrtvoly – získáte do výbavy nové zbraně – granátomet a odstřelovačku. Na druhé straně lávek vejděte do dalšího tunelu a pokračujte stále vpřed, přičemž likvidujte všechny teroristy, které zahlédnete. Po chvíli se bude příkop stáčet ostře vpravo a nahoře přejděte přes plech. Projděte mezi dalšími svislými plechy a zabijte nepřátele. Tady dávejte pozor na nebezpečnou past. Pokračujte příkopem stále vpřed a prolezte vrakem jakéhosi vozidla. Pokračujte stále vpřed dokud nevyjdete na mýtině.


Mise 8 – Dolo´s Bad Day (Swamps)

Podle mého názoru vizuálně nejpůsobivější mise. Močál vypadá opravdu nádherně. Jděte stále vpřed a střílejte všechny teroristy, které potkáte. Po chvíli se bude cesta stáčet vpravo. Projděte skalním oknem a pokračujte až na místo, které máte radarem označené číslem 1. Vraťte se o kousek zpět, kde je připravený člun, který nyní máte za úkol chránit. Můžete buď člun doprovázet pěšky, nebo si na něj vyskočit a nechat se vézt. Bude se vám však hůř střílet. Až člun zastaví nedaleko schodů musíte vystoupit a vyjít po schodech, kde je třeba zlikvidovat všechny nepřátele. Vraťte se ke člunu, naskočte do něj a po nedlouhé jízdě člun zastaví v místě, kde se močál rozděluje. Vystupte a běžte levým ramenem. Na konci postřílejte všechny teroristy a prohledejte přístřešek. Nic zajímavého nenaleznete, takže se vracejte zpět ke člunu, na který zatím zaútočili další nepřátelé. Nepřátele postřílejte a opět naskočte do člunu. Až člun opět zastaví jděte opět pěšky prozkoumat slepé rameno. Po dalším zastavení člunu a průzkumu konce ramene Mendozu konečně dostihnete. Zabijte ho stejně jako ostatní teroristy a vraťte se do člunu, čímž tato mise končí.


Mise 9 – Pucacara (Temple)

Vyhněte se obrněnému vozidlu, běžte k bráně a vejděte do areálu chrámu. Pozor na vozidlo s vojáky, které sem skočí přes terénní vlnu. Vpravo jsou další dvě vozidla plná vojáků, tak tam běžte a všechny je zabijte. Po schodech a lávkách vystoupejte k věži a zabijte snipera. Běžte rychle po schodech nahoru na věž a rychle likvidujte nepřátele. Nepřátelé na vás totiž shora budou házet sudy. Dostaňte se až nahoru a pokud vám budou v cestě překážet bedny, zničte je granátem. Nahoře seberte raketomet a nyní budete muset po sobě raketometem poškodit a zahnat na útěk dva vrtulníky. Je lépe moc nevylézat a střílet okny (někdy s přikrčením pokud je vrtulník příliš vysoko). Poté slezte z věže až úplně dolů a dejte se vlevo. Sejděte po dalším schodišti do močálu, zabijte pár nepřátel a po dalších schodech vyjděte nahoru. Dejte se směrem vlevo a vyhněte se dalšímu obrněnému vozu (nebo ho zničte raketometem). Projděte úzkou brankou na konci, sejděte po schodech dolů a postupujte korytem směrem vpravo. Auto s kulometčíkem zničte granátem. Až dojdete na větší prostranství dejte se směrem vlevo a poté pokračujte stále vpřed.


Mise 10 – Dark Flight (Tunnels)

Jste opět na mýtině, takže běžte příkopem stále vpřed. Brzy dorazíte k místu, kde je nebezpečná past. Musíte místo, kde se past spouští, překonat skokem. Projděte mezi plechy a vyjděte nahoru. Pokračujte tunelem k místu s lávkami. Dostaňte se na druhou stranu a vejděte do dalšího tunelu, kde je světlice. Zlikvidujte skupinu teroristů a hlavně pak kulometčíka vzadu. Projděte zatopeným tunelem a vyjděte nahoru. Projděte ještě jedním tunelem a brzy vyjdete na mýtině s havarovaným vrtulníkem. Než přiletí extrakce, vyčistěte okolí od nepřátel. Vrtulník, který pro vás přiletí, ještě zničí nepřátelské obrněné vozidlo a tím tato mise končí.


Mise 11 – Puente del Fuego (Mountain Camp)

Jděte po stezce stále vpřed a postřílejte několik nepřátel. Brzy dorazíte do nepřátelského tábora. Nejprve ho důkladně vyčistěte a poté zajděte do jedné z chatrčí. Najdete lékárničky, munici a také odstřelovačku. Pokračujte směrem k pravému svahu a přejděte po provazovém mostě na druhou stranu. Postřílejte teroristy v okolí a jděte dál mělkou úžlabinou. Brzy dorazíte k malému zděnému domku. Vejděte dovnitř a seberte raketomet. Nyní se vraťte přes provazový most zpět do tábora a hned za mostem se dejte vlevo nahoru po stezce. Až dostanete hlášení o přilétajícím vrtulníku, raději se vraťte zpět do tábora a kryjte se za některým z domů. Raketometem palte do vrtulníku. Až odletí jděte opět po stezce stále vpřed. Vlevo nahoře si dávejte pozor na nepřátele na skalní věži a odstřelte je odstřelovačkou. Pokračujte dál a vlevo v dálce jsou na provazovém mostě další nepřátelé. Dostaňte se přes provazové mosty na druhou stranu. Vlevo přeskákejte po skalních výstupcích a pokračujte po stezce stále vzhůru. Projděte jeskyní, postřílejte další nepřátele a vyjděte na skalní plošinu. Vyčistěte ji od nepřátel a poté pro vás přiletí vrtulník. Bude následovat krátké video a konec hry.

Související hry Terrorist Takedown 3
Terrorist Takedown 2: US Navy Seals
Terrorist Takedown: War In Colombia
Terrorist Takedown: Conflict in Mogadishu
Terrorist Takedown: Payback
Terrorist Takedown



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
54 hlasov

100
60
20

80
40
0
50
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |