HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 29446 uživatelů

Návody > Battlestrike: Secret Weapons


Zobrazení:5393
Autor návodu:Michal Paclt (Abecedaher.cz)

V dalším dílu polské válečné série Battlestrike se podíváme do nacistických podzemních bunkrů a továren, budeme se pohybovat po rozlehlých venkovních lokacích a také navštívíme leteckou základnu. Nakonec zabráníme vypuštění nebezpečné nacistické zbraně. Že jste už tohle někde slyšeli? – Battlestrike: Secret Weapons je další typickou válečnou hrou se vším co k tomu patří, která si nehraje na nic víc než na to, čím opravdu je – budgetovou střílečkou. Zajímavou věcí ve hře je pořizování bonusových fotografií různých objektů či dokumentů. Obtížnost hry zvyšuje sytém automatického ukládání hry. Navíc ukládací pozice jsou od sebe leckdy dost vzdálené.

  • Prohledávejte těla padlých vojáků. Munice, kterou si nesete vám stačit nebude. Můžete prohledávat i různé skříně či bedny. I zde můžete nalézt munici. Takovýchto míst je ve hře opravdu velká spousta, takže na ně v návodu většinou neupozorňuji. Zkrátka – pečlivě všechno prohledávejte.
  • Uvědomte si, že v průběhu levelu si nemůžete doplňovat zdraví, takže si stav zdraví neustále hlídejte. Pokud se vám zdraví příliš sníži, rozvažte si, zda má smysl pokračovat dál; zda by nebylo lépe raději načíst poslední checkpoint.
  • Při opětovném spouštění dříve rozeheané hry: Pokud jste skončili na checkpointu uprostřed levelu, musíte nejprve dotyčný level načíst od začátku a pak teprve stisknout Escape a v menu vybrat načtení poslední pozice.
  • V každém levelu můžete udělat 3 bonusové fotografie. Jedná se vždy o fotografování nějakých dokumentů, plánů, map a důležitých objektů. Abyste mohli provést fotogtrafování, musí se vám na místě kurzoru objevit ikona fotoaparátu. Při hledání přislušných objektů k fotografování však někdy dochází k problémům se zaměřením těchto míst. Musíte stát na určitém místě a kurzor mít zaměřený na objekt v určitém úhlu, jinak se vám ikona foťáku neukáže a tudíž můžete takové místo přejít, aniž byste tušili, že se jedná o fotografovatelný objekt. Bouhužel se mi stávalo i to, že když mě například zabili a načetl jsem poslední checkpoint, tak záznam o již nafotografovaných objektech mi zmizel.


Codename: Papercut

Proskočte dírou v podlaze a vyjděte ven. Držte se vpravo a zajděte do budovy, abyste se lépe kryli před vojáky u náklaďáku. Zabijte je a jejich těla prohledejte. Za náklaďákem pokračujte polozavalenou ulicí vlevo. Vlezte vpravo do domu a přejděte do další místnosti. Otevřete dveře a vylezte ven. Pokračujte ulicí dál a vlevo za rohem je tank, který musíte zničit. Přehoďte si kolečkem myši zbraň na bazuku a několika výstřely tank zničte. Poté otevřte poklop na zemi a seskočte dolů. CHECKPOINT – Pokračujte v cestě skrz podzemí. Jděte na rozcestí vlevo, na dalším ještě jednou vlevo, poté 2x vpravo a pak ještě jednou vlevo. Vylezte ven a jděte mezi domy. Vejděte vpravo do hořícího domu a dole vyjděte ven. Pokračujte až k zátarasům a vlevo vlezte do dalšího domu. Vylezte do prvního patra a po lávce přelezte do sousedního domu. Projděte chodbou až na konec a vejděte do posledních dveří vlevo. CHECKPOINT – Proskočte dírou ve zdi ven. V ruinách vpravo je munice do pistole. Přeběhněte prostranství až ke strážní budce a aktivujte spínač. Tím si otevřete bránu a zároveň zastavíte příval nepřátel. Vejděte do dvora a pokračujte doleva a dozadu. Na bedny vzadu umístěte výbušninu a odstupte. Výbuch udělá díru do zdi, kterou prolezte na schodiště. Nejprve jděte po schodech nahoru a jděte do dveří vpravo. Ze stolu seberte 2 dokumenty a vzadu můžete vyfotografovat tabuli (1. fotografie). Vyjděte zpět na schodiště a sejděte až úplně dolů. Tady seberte ze stolu další 2 dokumenty a rovněž můžete vyfotografovat obě tabule (2. a 3. fotografie). Dávejte pozor na Němce, který na vás vyběhne z otevřených dveří. Těmito dveřmi projděte a octnete se opět na dvoře.


Codename: Mountain Hammer

Jděte rovně dokud nepřijdete k drátěnému plotu. Přistupte k zadrátovanému průchodu a přestřihněte dráty. Pokračujte až ke strážnímu postu. Uvnitř boudy prohledejte skříně. Seskočte dolů a jděte dolů do dolíku. Nejprve zlikvidujte vojáka, který vás ostřeluje zleva a poté 2 vojáky, kteří střílí zhora. Poté jděte vpravo a nahoru, kde projděte vrátky. CHECKPOINT – Tady už začne trochu přituhovat. Nalevo od vás jsou zákopy, kde jsou tři Němci. Hoďte jim tam pár granátů. Přestřihněte dráty a vlezte do zákopů. Na druhé straně vylezte a přestřihněte další drátěnou zábranu. Jděte nejprve do domku vlevo, kde můžete vyfotografovat dokumenty na stole (1. fotografie). Poté můžete ještě prohledat další domek. Nyní máte za úkol vyhodit do vzduchu děla. Umístěte na obě výbušniny a poté se dejte vpravo dolů. Nyní jděte vlevo až k nově otevřené bráně. V domku nad bránou je na stěně mapa (2. fotografie). Pokračujte rovně nahoru dokud nedorazíte ke srázu. Seskočte dolů a vlevo přestřelte lano, kterým je přivázaný tank. CHECKPOINT – Jděte až k vlakové soupravě. Z vygónu na vás vyskočí voják. Vlezte do vagónu a otevřte vrata na druhé straně. Před vámi je další tank, na který dejte opět výbušninu. Pokračujte až k vagónu s tanky, vylezte na něj a na první tank opět umístěte výbušninu. Pokračujte dál až k vrátkům, která otevřte a projděte na druhou stranu. CHECKPOINT – Pokračujte až ke vchodu do bunkru. Zaměřte kurzor na vršek vchodu a můžete udělat další fotku (3. fotografie). Poté již jen sejděte dolů.


Burying Pandora´s Box

Otevřte dveře a zastřelte vojáka ve strážnici. Poté stiskněte páku uvnitř, čímž si otevřete mříže. Projděte do místnosti, kde prohledejte skříně a naleznete nějakou munici. Jděte do další místnosti vpravo a poté pokračujte tunelem vlevo. Na rozcestí se dejte vlevo a na konci chodby otevřte dveře. Sejděte po schodech dolů a dejte se vlevo k červeně osvětlené strážnici. Uvnitř se podívejte na mapu (1. fotografie) a stiskněte páku. Vyjděte ven a zahněte vpravo do vchodu, který jste si tímto odblokovali. Jedinou možnou cestou jděte až do místnosti s nádržemi. Projděte dveřmi do chodby a dalšími dveřmi vejděte do druhé části místnosti s nádržemi. Na jednu z nádrží umístěte výbušninu a běžte zpět do chodby co nejdál od ohniska výbuchu. Jestli vás výbuch zasáhne, ubere vám hodně zdraví. Vraťte se na místo exploze a zjistíte, že v podlaze je velká díra. Proskočte touto dírou dolů a v chodbě jděte do prvních dveří vpravo. V místnosti vyfotografujte plány na tabuli (2. fotografie) a jděte do tajných dveří vpravo, ze kterých vyběhl Němec. Po schodišti sejděte dolů. CHECKPOINT – Projděte kolem vagónu až dozadu a nastupte do výtahu. Sjeďte výtahem dolů a jděte do místnosti vlevo na konci. Vyjděte dveřmi na druhé straně a nad vagóny vyfotografujte vrtuli (3. fotografie). Jděte vlevo a na levé straně umístěte nálož na palivovou nádrž u rakety. V malé místnosti vedle jsou nějaké zásoby. Vlezte do předposledního vagónu a otevřte vrata na druhé straně. Vylezte ven a rovně před vámi je další raketa, kterou musíte zničit. Umístěte opět nálož na nádrž. Jděte zpět k vagónům a pokračujte vlevo až na konec, kde zničte poslední raketu.


Codename: Vicious Fish

Vylezte vlevo po schůdkách do srázu a dejte se vlevo. Povšiměte si ponorky po levé straně a vyfotografujte ji (1. fotografie). Pokračujte jedinou možnou cestou dokud nedorazíte do tábora. Zdálky odstřelovačkou zabijte stráž ve věži a pokračujte až k zátarasu. CHECKPOINT – Na rozcestí nenechte vojáka přibíhajícího zprava doběhnout do strážní budky, jinak spustí alarm. Jděte směrem nahoru, kde jsou 3 bunkry. V prvním bunkru zleva udělejte forografii mapy na stěně (2. fotografie) a ve vedlejší místnosti umístěte mezi zásoby výbušninu. Totéž udělejte ve třetím bunkru. Nyní se vracejte směrem ke strážní budce a pokračujte rovně. Zajděte do posledního domku vlevo a střelte do rádia na stole. Vyjděte ven a jděte k velkým železným vratům. CHECKPOINT – Postřílejte všechny vojáky v dohledu a jděte vpravo dolů. Za boudou je nádrž, na kterou umístěte výbušninu. Poté vyfotografujte nádrž za plotem (3. fotografie – jde to docela špatně). Následně přistupte ke spínači a aktivujte jej. Přijede velký nákladní výtah. Znovu stiskněte páku a naskočte do výtahu.


Into the Belly of the Beast

Jděte skrz dvoukřídlé dveře a dejte se k boudě vlevo. Vejděte dovnitř a vyjděte dveřmi na opačné straně místnosti. Jděte vlevo k dalším dvoukřídlým dveřím. Projděte dveřmi a jděte až k šikmé lávce, po které přelezte přes vagón. CHECKPOINT – Jděte do chodby a zajděte do dveří vlevo. Na stolku vpravo vyfotografujte spisy (1. fotografie) a na rádio umístěte výbušninu. Po výbuchu se vám otevřou další dvoukřídlé dveře v chodbě. Projděte těmito dveřmi do velké haly a dejte se vlevo. Na konci vlevo vyjděte po schůdcích ke dveřím. V místnosti přejděte do její spodní části a ze stolu seberte klíč. Projděte vedlejšími dveřmi a jděte do dalších dveří vpravo. Jděte chodbou až na konec a zajděte do kanceláře vlevo. Na tabuli je nákres (2. fotografie). Přejděte do vedlejší místnosti a jděte do dveří vpravo. Vyjdete v chodbě, na jejímž konci je skladiště. Jděte do dvoukřídlých dveří vlevo a dostanete se tak do další části skladiště. Vyjděte po schodech do noclehárny. Naberte nějakou munici z bedýnek u paland a pokračujte dál dalšími dveřmi. Vyjdete u ponorky, kterou můžete vyfotit (3. fotografie). Sejděte dolů pod schody a umístěte vyýbušninu na torpédo. Pokračujte vpřed a úplně vpředu umístěte druhou výbušninu. Nyní jděte na druhou stranu od ponorky a vzadu umístěte poslední výbušninu. Vraťte se o kousek zpět a vpravo zajděte do nově otevřených dveří. Vyjděte po schodech a zajděte do dalších dveří. CHECKPOINT – Po točitém schodišti sestupte dolů. Pod schody zahněte vpravo k bednám a vlezte do ventilační šachty. Vylezete v další místnosti. Jděte přes dvoje dvoukřídlé dveře a poté jděte do malých dveří vlevo. Poté ještě jednou vpravo a vyjdete venku. Sestupte po schodech k záchrannému člunu.


Codename: WarHawk

Vylezte z bedny a jděte vlevo k bráně. Jděte do dveří vlevo a vyjděte po schodišti nahoru. Projděte až ven a seskákejte po bednách dolů. Nejprve jděte vlevo, co to jde, a vyčistěte oblast od nepřátel (hlavně zastřelte nepříjemného vojáka na věži). Poté se vraťte zpět k místu, kde jste seskakovali po bednách a zajděte do dveří vedle. Prohledjete bedny u paland, ať si naberete pořádně munice, a vyjděte dveřmi do chodby. Na opačném konci vyjděte a zabijte vpravo v dálce vojáka na zdi. Jděte do protějších dveří, kterými se dostanete do další noclehárny. Vyjděte do další dlouhé chodby. Dávejte pozor na vojáky, kteří budou na vás vyskakovat z výklenků zleva. Projděte dveřmi na konci chodby a vyjděte po schodech o jedno podlaží. Jděte doleva a projděte dveřmi na konci. Vyjdete na velké zdi, ze které vás předtím ohrožoval odstřelovač. Dole pod vámi je letadlo, které pokud chcete vyfotografovat, tak to musíte stihnout dříve než vzlétne (1. fotografie). Přejděte zeď a sejděte dolů. Tady si povšiměte dalšího letadla (2. fotografie). Jděte do dveří vlevo a octnete se v hangáru. Na druhé straně u dveří stiskněte páku. CHECKPOINT – Jděte do domu vpravo vzadu. Vyjděte po schodech a vpravo na stěně stiskněte páku, čímž si otevřete velká vrata na druhém konci nádvoří. Vyjděte do kanceláře nahoru a na stole si povšiměte dokumentů (3. fotografie). Sejděte dolů a umístěte výbušninu na nádrž pod budovou. Poté jděte do nově zpřístupněného nádvoří a vlezte do pootevřených vrat na konci. Dejte se vpravo až k místu, kde je vidět hlavice rakety. Nyní již jen stiskněte páku vlevo na zdi.


The Lair of Dragons

Vyjděte z výtahu a dejte se 2x vpravo a poté vlevo. Rychle zastřelte vojáka na výtahu s letadlem. Jděte do dveří na konci chodby a pokračujte chodbou až k hangáru. Vlevo dole si všiměte přijíždějícího letadla. Pokud ho chcete vyfotografovat, tak musíte být sakra rychlí, než vám odstartuje (1. fotografie). Jděte vlevo na lávku a vstupte do dveří na druhém konci. Vlevo v kanceláři je na tabuli nákres a na stole dokumenty (2. a 3. fotografie). Přejděte další lávku – CHECKPOINT – a sejděte dolů do hangáru. Vylezte po schodech na vrchol letadla a umístěte na něj výbušninu. Seskočte dolů a vejděte do pootevřených hangárových vrat. Vyskákejte po bednách a vylezte na vrchol dalšího letadla a opět zde umístěte výbušninu. Vraťte se do předchozího hangáru a jděte do nově otevřených dveří vlevo na konci. Projděte skrz další hangár až k místu, kde je spousta beden. CHECKPOINT – Prolezte mezi těmito bednami, a u náklaďáku seskočte dolů a jděte do výtahu vlevo. Stiskněte páku a vyjedete nahoru. Jděte rovně chodbou až k dvoukřídlým dveřím po pravé straně. Přejděte přes další lávku a v chodbě nastupte do výtahu. Vyjeďte výtahem a nahoře vyjděte po schodech k dalším dvoukřídkým dveřím. Vyjdete venku, kde na vás čeká poslední úkol – umístíit nálože na 2 děla. Jakmile děla odpálíte, otevřou se vám dole dveře.


Codename: Undertaker

Vylezte ze sklepa, vyjděte po schodech a po prkně přelezte na ulici. Tady dávejte pozor na vyznačená minová pole, protože každý neopatrný krok stranou bude znamenat vaši smrt. Přejděte na druhý konec ulice a postupujte vpravo. Nyní si všiměte vpravo dvou domů, ze kterých stříleli vojáci. Jděte do levého domu a nahoře na stole je klíč a hned vedle dokumenty (1. fotografie). Vyjděte ven a jděte na druhou stranu ulice a vpravo. Odemkněte vrátka v pletivu a vlevo vstupte do budovy. Jděte vlevo a vyjděte po schodech nahoru. Proskočte dírou v podlaze a jděte ke dveřím vzadu. CHECKPOINT – Projděte do dalšího sálu. Vlevo si všiměte hlavic (2. fotografie) a přejděte ke schodům na druhém konci. Vyjděte nahoru a přejděte k dalším schodům, po kterých opět vystoupejte o něco výš. Jděte k díře ve zdi a proskočte jí. Otevřte dveře a zastřelte vojáka v novinovém kiosku. Na schodiště naházejte pár granátů, protože začnou přibíhat vojáci zdola. Poté po tomto schodišti sejděte a jděte vlevo na konec a vyjděte ven před budovu. CHECKPOINT – Prolezte mezi vagóny. Pozor na vojáka, který na vás vyskočí z vagónu napravo. Jděte jedinou možnou cestou vpřed, až dorazíte k obřímu dělu. Vylezte nahoru a podívejte se na hlaveň děla (3. fotografie). Poté umístěte z každé strany jednu výbušninu a utíkejte co nejdál.


Chaos in the Streets

Vyjděte ven z chodby a přelezte přes koleje. Vlevo vyjděte po schodech a nahoře jděte vlevo do domu. Vyjděte po dalším schodišti a jděte až na konec chodby. V místnosti za předposledními dveřmi vlevo je na stěně mapa (1. fotografie). Zajděte do posledních dveří vpravo. Jděte vlevo až k prknu, přes které se dá přejít na druhou stranu. Přejděte tedy po tomto prknu – CHECKPOINT – a sejděte po rozbitém schodišti. Nyní jste v přízemí domu. Na druhé straně ulice je nepřátelský post. Nemá smysl se zde zdržovat střílením nepřátel, protože nepřátelé se v protějším domě budou generovat donekonečna. Vezměte dům přímým útokem a obsaďte ho, čímž zamezíte dalšímu výskytu nepřátel na tomto místě. Sejděte po schodech do dolní místnosti. Vlevo na stěně je mapa (2. fotografie). Vyjděte ven do rozvalin – CHECKPOINT – a jedinou možnou cestou se dostaňte do jednopatrového domu. Nahoře v 1. patře jsou po zemi poházené nějaké papíry (3. fotografie). Vylezte ven a stoupněte si na přístřešek. Dole jsou 2 tanky, které je třeba zničit. Od začátku levelu si nesete bazuku, tak ji nyní použijte. Pokud vám nebude stačit munice na oba tanky, seskočte dolů k tankům a jděte do domu na druhé straně, kde jsou v bedně náboje do bazuky. Jděte do sousedních trosek vpravo a dole vejděte do dveří, které jsou vchodem do tajné oblasti. Pokud nejsou otevřené, znamená to, že tanky nejsou zničené (To že tanky hoří, nemusí znamenat, že jsou úplně zničené). Projděte dveřmi a vyjděte po schodech nahoru. Dírou ve zdi seskočte na prostranství, jděte dozadu a seskočte níž k bunkru. Obejděte bunkr zleva a na dveře vzadu dejte nálož.


The Atomic Nightmare

Umístěte na pancéřované dveře výbušninu a jděte se schovat do nejvzdálenějšího kouta, aby vás výbuch nezasáhl. Nyní je před vámi dlouhá chodba s ubikacemi vojáků. Rychle tuto chodbu proběhněte až dozadu, jinak se vám budou vojáci objevovat donekonečna. V poslední místnosti seberte ze stolu klíč a vraťte se k dvoukřídlým dveřím (vlevo můžete vypnout otravný alram). Projděte jimi a octnete se ve zbrojnici. Projděte skladištěm až ke dveřím a za nimi sestupte dolů. Nyní jste v odpalovací místnosti raket. Projděte kolem zábradlí ke schodišti a dole vstupte do dvoukřídlých dveří. Vlevo je na zdi páka, kterou stiskněte a odkryje se okno, kterým uvidíte jednu z raket (1. fotografie). Jděte na druhou stranu, kde je další páka, kterou si odkryjete výhled na další raketu (2. fotografie). Jděte dál chodbou a zahněte vpravo, kde je ještě jedna páka (3. fotografie). Projděte dveřmi na konci chodby a sejděte po schodech dolů. CHECKPOINT – Dalšími dveřmi vyjdete na dno odpalovací místnosti. Nahoře uvidíte, jak se připravuje k odpálení raketa. V okamžiku, kdy bude raketa na místě, začne se vám odpočítávat dvouminutový limit, do jehož uplynutí musíte zničit raketu. Jděte jedinou možnou cestou soustavou chodeb a schodišť až k výtahu, kterým vyjeďte nahoru. Jděte až k místu, kde je vlevo na stěně páka. Zatáhněte za ni a vraťte se o kousek zpět. Uvidíte, že se k raketě spustila lávka. Běžte až k raketě a umístěte na ni výbušninu. Jděte zpět do chodby a na druhé straně hledejte další páku, kterou spustíte lávku k raketě na opačné straně. Z této strany dejte na raketu rovněž výbušninu a pokračujte v cestě dál. Brzy dorazíte do kontrolní místnosti. Nejprve stiskněte na každém konci místnosti páku. Tím odstraníte kryt červeného tlačítka, které následně stiskněte. Nyní musíte již jen najít únikový výtah. Běžte chodbou vlevo a na konci vlevo je na stěně ještě jedna páka, kterou rovněž stiskněte, a poté již jen sledujte závěrečnou animaci.

Související hry Battlestrike: Shadow Of Stalingrad
The Royal Marines Commando
Battlestrike: Force of Resistance
World War II Combat: Road to Berlin
Battlestrike: Call to Victory
Battlestrike: The Siege
Battlestrike: The Road to Berlin



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
63 hlasov

100
60
20

80
40
0
50
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |