HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 3202 uživatelů

Návody > DOOM 2: Hell on Earth


Zobrazení:41084
Autor návodu:Jirka Storm Nehyba (Abecedaher.cz)

SCREEN SHOT

Pokud chcete dělat pěkné fotky v Doomovi, tak stačí spustit hru s parametrem "doom2 -devparm" a ve hře pak fotit klávesou F1 do formátu .pcx.

VYSVĚTLIVKY

V textu narazíte na výrazy "vpravo-dole", "vlevo-nahoře" apod., které se vztahují na mapu, což je vždy poznamenáno v závorce.

TAJNÉ LOKACE

1 - ENTRYWAY - secret 100 %

  1. Na začátku hry se otočte doleva a jděte si pro motorovou pilu.
  2. Vejděte do prvních dveří co potkáte a zmačkněte tlačítko na pravém sloupu. Tím se v rohu otevře místnost s armorem a energií.
  3. V hnědém sálu vyjeďte výtahem napravo a na jeho konci otevřete tajné dveře, za kterými je tlačítko které otevře dveře na druhém konci místnosti, vpravo. Dostanete se tak na dvůr s brokovnicí a náboji.
  4. Když z výše zmíněného výtahu skočíte na útvar co je před ním, tak se v místnosti kde byli health bonusy (modré lahvičky s jednou energií) zpřístupní RPG.
  5. Naproti výtahu (malinko vpravo) jsou další tajné dveře a za nimi malá lékárnička.

2 - UNDERHALLS - secret 100 %

  1. Na konci schodů které vedou k červené kartě je vlevo tajná místnost s megarmorem, energií a teleportem na začátek kola.

3 - THE GANTLET - secret 100 %

  1. Až si na velkém nádvoří postavíte můstek k teleportu, tak si na něj stoupněte zády k teleportu, rozeběhněte se a až zastavíte, tak asi budete potřebovat jít malinko doleva. Tam kam spadnete vás očekává supercharge, neviditelnost, náboje a megarmor.

4 - THE FOCUS - secret 100 %

  1. Až vylezete ze začáteční místnosti, tak jistě všimnete brokovničářů nalevo :-). Dostanete se k nim tak, že zahnete doleva a otevřete tajné dveře, na kterých jsou takové modré šipky.
  2. Cestou k modré kartě si v kyselině všimněte nesrovnané textury - jsou to tajné dveře a za nimi čeká dvouhlavňovka s náboji.

5 - THE WASTE TUNNELS - secret 100 %

  1. Když na začátku vlezete do místnosti kde se na vás usmívá supercharge, tak vpravo i vlevo, u zdi ze které vylezete, jsou výtahy a za nimi, kromě Impů, náboje, armor a energie.
  2. Z výše uvedené místnosti sjeďte výtahem do zatměné chodby a hned nalevo otevřete dveře, dojděte k supercharge a za ní otevřete tajné místečko s berserkem.
  3. Když vlezete do červených dveří a vyjdete po schodech, tak po pravé straně uvidíte zelený svícen, USEněte ho a až uslyšíte zvuk výtahu, tak rychle vběhněte do okénka vedle a běžte furt rovně, až spadnete k plasmovce která je i z chodby popsané v předchozím bodu.
  4. Až v místnosti za modrými dveřmi postřílíte Cacodemony, tak skočte na jejich stanoviště a seberte náboje - musíte stát souběžně s teleportem, vychytat si vzdálenost od něj, rozběhnout se a je to.

6 - THE CRUSHER - secret 66 %

  1. V místnosti s červenou kartou je výklenek s rotačáčníky (na mapě je to sektor úplně vlevo-nahoře). V jeho zadní části jsou tajné dveře (je na nich znak blesku) a za nimi batoh, RPG, náboje, megasphera a megarmor. Dostanete se tam tak, že vylezete po schodech a na předposledním schodu před poslední zatáčkou doleva se zastavíte, stoupnete si na pravou půlku schodu, rozběhnete se a asi v půlce posledního schodu k běhu přidáte úkrok doprava. Tato operace se nedá přesně popsat, každý si to musí trochu vybavit a vychytat.

7 - DEAD SIMPLE - secret 100 %

V tomto kole není nic tajného.

8 - TRICKS AND TRAPS - secret 100 %

  1. V místnosti kde z výklenků vyleze hromada Cacodémonů, vzadu za sloupy zmačkněte čudlík. Potom v hale s hromadou prasat zmačkněte tlačítko ve výklenku vpravo (pokud stojíte čelem k výklenkům) a za RPG se otevře chodba se supercharge a několika batohy.
  2. Když v této chodbě půjdete k supercharge, tak se za vámi otevřou dvě místnosti s hordou prasat a v jedné je na zdi pentagram s obličejem Satana - střelte do něj něčím z čeho létá olovo a získáte BFG 9000.
  3. V malé místnosti ve které jsou dva teleporty a mezi nimi, za mřížemi, další, střelte do rozsvíceného xichtu na zdi a zpřístupní se vám ten zamřížovaný. Všemi třemi teleporty se dostanete do té samé místnosti, ale tím uprostřed se octnete na útvaru za kyselinou, kde jsou náboje a energie.
  4. Ve výše zmíněné místnosti, v kyselině, je tajná chodba a v ní neviditelnost, skafandr a náboje.
  5. Uprostřed této místnosti je také sloup do kterého se dá z obou stran střelit, čímž otevřete dvě komůrky s chaingunem a náboji, ovšem společnost vám budou dělat lebkosráči.

9 - THE PIT - secret 100 %

  1. Na nádvoří vpravo-nahoře (viz. mapa) skočte do kyseliny, tím sjede výtah uprostřed a až s ním vyjedete, tak otevřete dveře ke kterým se dostanete. Napravo je kousek zdi co u podlahy svítí, to jsou tajné dveře a za nimi BFG 9000.
  2. V nejvyšším patře tohoto kola se skrz lebky prostřílejte na konec chodby, kde najdete supercharge a tlačítko které otevře zeď, za kterou je na ostrůvku RPG. Skočte do kyseliny, čímž si k němu postavíte most. Pozor na brokovnice, objeví se jakmile seberete zbraň. Bacha také na rotačáčníky, ti přijdou, když vlezete na plošinu s brokovničáři.

10 - REFUELING BASE - secret 100 %

  1. Napravo od startovní pozice jsou tajné dveře a za nimi brokovnice s náboji.
  2. V místnosti přecpané vojáky (na mapě je to vpravo-nahoře) je pět výklenků s odlišnou texturou (nápis UAC je tam jen jednou a ve větším provedení), když do nich střelíte, tak se otevřou. Dohromady ve všech pěti místnostech získáte: supercharge, megarmor, brýle, náboje, berserk, batoh.
  3. Na konci tajné místnosti co je naproti žluté kartě, za batohem, jsou tajné dveře; když je otevřete, tak uvidíte do místnosti ve které byly mraky vojáků, ale když půjdete dál, tak se teleportujete na místo odkud výborně překvapíte Cyberdemona.
  4. V místnosti se dvěma kyselinovými loužemi ve kterých jsou sloupy jděte k trojúhelníku nakresleném na zdi vedle vchodu - tím se otevře chodba v kyselině se dvěma sloupy a dostanete se tak k megaspheře.
  5. Když od startovní pozice půjdete doprava, tak se dostanete na velké nádvoří se čtyřmi velkými sloupy - dají se otevřít a v každém z nich je hromada nepřátel, náboje a energie. Jejich otevření záleží na tom, kudy do tohoto sectoru přijdete: když půjdete k jediným dveřím které tam jsou, tak se otevřou ty uprostřed. Když přijdete jednou z chodeb na kraji, tak se otevře sloup co je na opačné straně.
  6. Ve velké zatměné hale s hromadou nepřátel (hlavně pavouků) a modrou kartou je na stropě modrý čtverec a pod ním úsek o něco světlejší, než okolní podlaha - když na něj šlápnete, tak se otevřou dvě místnůstky s náboji, energií a BFG 9000.
  7. Ve stejné hale jako v předchozím bodě je v jednom rohu odlišný kousek zdi - to jsou tajné dveře a za nimi chodba vedoucí do další místnosti. Jsou zde brýle a energie.
  8. Když výše popsanou chodbou dojdete do té druhé místnosti a půjdete doprava, tak uvidíte dva zelené sloupy, mezi kterými jsou tajné dveře a za nimi berserk, náboje a hromada armor bonusů.
  9. Pokud chcete vzít supercharge a plasmovku co jsou na opačné straně výše uvedené místnosti, tak musíte před zmačknutím čudlíku na snížení výtahu vlézt do kouta naproti tomu čudlíku.
  10. Ve výše zmíněné místnosti jsou další dveře, za kterými je vlevo plošina s Impy - je to výtah na kterém jsou náboje.

11 - CIRCLE OF DEATH - secret 100 %

  1. Cestou k modré kartě budete muset jít přes zahradu s pavouky, která slouží též jako nášlapné místo pro spuštění výtahu vedle schodiště po kterém jste se sem dostali. Nahoře je rotačák.
  2. Když vyjedete tímto výtahem, tak můžete jít do tajných dveří nalevo, za kterými je chodba a na jejím konci, po mírném skoku, ochoz s neviditelností.
  3. Když vlezete do místnosti s modrou kartou, tak se dole v kyselině otevře místnost s náboji a teleportem co vede k nábojům na ochozu ve vnitřní části kruhu, odkud vás na začátku odstřeloval Imp.
  4. Hned za červenými dveřmi si můžete vlevo všimnout nesmrtelnosti. Dostanete si k ní tajnými dveřmi nalevo od mříži co jsou napravo od dveří.

12 - THE FACTORY - secret 100 %

  1. K supercharge co je v největší budově se dostanete teleportem v budově vlevo-dole (viz. mapa). Doporučuji se před teleportováním pořádně nažrat energie a vzít si plasmovku.
  2. V budově vlevo-dole (viz. mapa) si stoupněte zády k teleportu, pořádně se rozběhněte a skočte na plošinu co je před schody, potom přeskočte na další plošinu a můžete buď výtahem pro chaingun, nebo skočit pro berserk.

13 - DOWNTOWN - secret 100 %

  1. Po schodech co na ně ukazuje velká šipka na zemi vejděte do budovy vlevo-dole (viz. mapa) a jděte doleva, kde je páka otevírající vchod na dvoreček s energií a náboji. Když USEnete bednu za tou pákou, tak se objeví další páka, která slouží k postavení schodů k teleportu na opačné straně beden za kterými právě jste. Ten teleport vás přenese na zeď nalevo od startovní pozice, odkud se s rozběhem dostanete k supercharge co je vidět na začátku.
  2. Na zadní straně budovy s červenou kartou (v tmavé uličce) otevřete tajné dveře a dostanete se k megarmoru.

14 - THE INMOST DENS - secret 0 %

Na konci kola se vám pokaždé napíše SECRET 0 %.

  1. Všude možně jsou ve vodě za zábradlím výstupky s vojáky, to jsou většinou výtahy které propojují různé části kola.
  2. Na začátku, v místnosti s megarmorem, jsou mezi schodištěmi tajné dveře a za nimi náboje.
  3. Když přijdete před modré dveře, tak jděte doleva, až na konec ochozu, otevřete tajné dveře, nemile překvapte brokovničáře a vezměte si energii.

15 - INDUSTRIAL ZONE - secret 90 %

  1. Pokud se nechcete zdržovat hledáním červené karty, stačí skočit do kyselinového příkopu, ve kterém je teleport který vás přepraví do budovy uprostřed kola, odkud se skokem dostanete za příkop.
  2. Když se ocitnete vedle teleportu co vede k červené kartě, tak se na něj vyserte a jděte po ochozu, skočte do díry a dopadnete na další ochoz, odkud se dá skočit pro chaingun a náboje.
  3. Po vyjetí výtahem a projitím červenými dveřmi můžete těsně před zúžením chodby vlevo otevřít tajné dveře, za kterými je chodba s kyselinou a na jejím konci batoh, náboje a výtah co jede na ochoz na severní straně budovy.
  4. Když vylezete na budovu uprostřed kola, vyměříte si skok a skočíte na výstupek uprostřed kyselinového příkopu, kde zmačknete tlačítko, tak se na konci příkopu otevře chodba s nesmrtelností. Důležitější ovšem je, že skokem na tu plošinu se za žlutými dveřmi vlevo, v nejspodnější chodbě (viz. mapa) otevře další chodbička, vedoucí k teleportu do tajného kola WOLFENSTEIN.
  5. Když cestou na hradby vylezete na první schodiště, tak USEněte zeď a otevře se teleport co vede na jednu z budov ve druhé části kola.
  6. Napravo od schodiště co vede na hradby je díra, v ní malý Baron a batoh.
  7. Po vylezení na hradby zmačknete čudlík vlevo a rychle skočte zase dolů (ne ven, ale do místnosti za žlutými dveřmi), běžte tam kde jste vzali skafandr a uvidíte že sjel výtah, který vás doveze k plasmovce.
  8. V místnosti za druhými žlutými dveřmi jděte směrem k oficiálnímu konci kola, rychle vyběhněte až k berserku, pořád běžte a skočte do komůrky s megaspherou.
  9. Stejnou procedurou jako v minulém bodě doběhněte k berserku a spadněte dolů, opakujte výstup po schodech a narazíte na otevřenou zeď, za kterou je tlačítko které otevře teleport, kterým se dostanete k motorové pile.
  10. Ještě jednou jděte k berserku z minulého bodu, ale před poslední zatáčkou doleva jděte rovně, spadněte do díry a ocitnete se v jeskyni s kyselinou, náboji a energií. Východ směřuje do kyselinového příkopu, můžete ovšem bez problémů skočit rovnou na suchou zem, odkud také můžete do jeskyně vejít.

16 - SUBURBS - secret 100 %

  1. Vejděte do místnosti co vypadá jako knihovna, USEněte útvar na němž jsou náboje do brokovnice, vyjeďte s ním nahoru a střelte do červeného kousku mezi knihovnou, tím se vpravo otevře megasphera.
  2. V té samé místnosti USEněte louč na výstupku u zdi, čímž se zvedne zeď po vaší pravici, potom nechte sjet zbytek té zdi, vyjeďte nahoru a střelte do očí ve zdi. Otevře se místnost s batohem a náboji.
  3. Do baráku vpravo jde vlézt dveřmi vpravo (viz. mapa). Uvnitř je napravo výtah - vyjeďte s ním nahoru, skočte do kyseliny na druhé straně, zmačkněte tlačítko a získáte BFG 9000, náboje a energii.
  4. Na okně kde seberete modrý klíč je vypínač, který v místnosti ze které jste přišli otevře teleport, díky kterému se dostanete ke čtyřem plasmovkám.

17 - TENEMENTS - secret 100 %

  1. Na začátku, po přejití kyseliny, zahněte doprava a dojděte na konec slepé uličky, kde můžete otevřít okno a pohodově zabít všechno co je v místnosti za ním.
  2. V místnosti s modrou kartou skočte do kyseliny napravo (pokud stojíte zády ke vchodu) a spusťte výtah, čímž se zpřístupní chodba s výtahem co vede do výklenku odkud vyběhli Cacodémoni. Je tu chaingun a chodba vedoucí do první části kola.
  3. Když za žlutými dveřmi půjdete pořád rovně, skočíte do kyseliny, snížíte výtah (šedá textura uprostřed hnědé) a zmačknete tlačítko co se zpřístupní, tak se v této místnosti otevřou dveře co vedou do chodby na jejímž konci je BFG 9000.
  4. Až přivoláte výtah co vede do poslední části kola, tak se natlačte na zeď vpravo a pořád se na ní mačkejte. Když se výtah rozjede, tak byste měli dopadnout do chodby s megaspherou.

18 - THE COURTYARD - secret 100 %

  1. Když přejdete celé hlavní nádvoří kolem dokola a v obou směrech, tak se všude možně pootevírají místnosti s mraky nepřátel a různými věcmi. Další tajné věci tohoto kola jsou popsány za předpokladu, že bylo provedeno to co je popsáno v tomto bodě.
  2. V místě kde je žlutý klíč, je v rohu trochu tmavší zem. Je to teleport vedoucí k mapě kola a energii na balkónku v kyselinových chodbách.
  3. Vpravo-nahoře (viz. mapa) je útvar ve tvaru kříže který má na jedné straně texturu s obličejem lva, střelte do něj a otevřou se dveře za kterými je místnost s náboji.
  4. Na vnější straně výše zmíněného útvaru je zelené tlačítko - zmačkněte ho a běžte doprava, do místnosti ze které předtím vyběhli nepřátelé. Bude tam teleport, kterým se dostanete k nábojům a lékárnám na opačné straně nádvoří. Dostanete se odtamtud tak, že zmačknete USEnete naproti teleportu.

19 - THE CITADEL - secret 100 %

  1. Když hlavním vchodem vejdete do hradu, vyjdete po schodech a vlezete do dveří vpravo, tak po postavení schodů USEněte vlevo, mezi dvěma obličeji na zdi. Dostanete se do místnosti se dvěma tlačítky. Jedno slouží k vyvýšení podlahy napravo od schodů, to druhé k vyvýšení sloupu po kterém bude možno přeskočit k batohu na druhé straně místnosti. Musíte ho zmačknout tolikrát, dokud se sloup vyvýší do ideální výšky.
  2. Když jdete chodbou v západní části hradu, tak narazíte na šedivý kousek zdi, což jsou dveře za kterými je výtah a chodba, ze které se skáče do hradního příkopu. Skočte a vejděte do budovy s pěti teleporty ve tvaru hradu (tato část je nezbytná pro dokončení kola), vlezte do toho uprostřed a octnete se v sloupu uprostřed hlavního nádvoří, kde je RPG.

20 - GOTCHA! - secret 100 %

Sežeňte si skafandr a proběhněte celou kyselinu v kole. Najdete spoustu zajímavých věcí.

  1. Na začátku se otočte o 180° a skočte do kyseliny, vytvoří se cesta do budovy, ze které na vás řve Imp. Až si otevřete, tak zůstaňte stát na výtahu a vyjeďte nahoru, potom skočte na balkónek s armorem a energií.
  2. Na startovní pozici skočte doprava a uvidíte ve zdi chodbu. Na jejím konci střelte do zdi co blokuje cestu a dostanete se do příkopu zmíněném v bodě 4. Je to pouhá zkratka.
  3. Oběhněte budovu vpravo-nahoře (viz. mapa) a najdete teleport, kterým se dostanete k megarmoru. Dále najdete schody po kterých dojdete k dalšímu teleportu, který vás přenese k BFG 9000 a energii. V místnosti kam se dostanete je také tlačítko, které otevře komůrku se supercharge, akorát že v cestě je teleport, ten se ovšem dá snadno obejít: po obou stranách vedle komůrky jsou tajné místnůstky a v nich další dveře vedoucí k supercharge.
  4. Až skočíte do zatměné místnosti v budově vpravo-nahoře (viz. mapa), tak se držte vlevo a dostanete se k dalšímu teleportu, komunikujícímu s megaspherou na sloupu blízko teleportu kterým jste se dostali sem.
  5. V budově v příkopu vpravo (viz. mapa) dojděte až nakonec, těsně před teleportem, vlevo, USEněte tajné dveře a za nimi najdete další teleport. Nic důležitého.
  6. V místnosti kde je na konci schodiště plasmovka, po jejímž sebrání se na vás vyvalí tři prdele Cacodémonů a lebkosráčů, je napravo od schodiště kousek zdi s nakresleným bleskem - to jsou tajné dveře a za nimi supercharge a náboje. Pokud vás zajímají náboje do plasmovky, které jsou na výstupku blízko zdi zpoza které se na vás vyvalí nepřátelé, tak vězte, že stačí vylézt na tu zeď, vyjet nahoru a skočit z ní pro náboje.

21 - NIRVANA - secret 0 %

V tomto kole dostanete SECRET 0 % i když desetkrát vrátíte vaši večeři zpět do talíře (nejlépe cizího).

  1. V místnosti vlevo-dole (viz. mapa) vylezte na nejvyšší schod, seběhněte dolů ve směru šipky (viz. mapa) a získáte RPG.

22 - THE CATACOMBS - secret 100 %

  1. Napravo od startovní pozice jsou sloupy se svícny. USEněte ten zelený uprostřed, tím se vpravo otevře chodba co vede k plasmovce za sloupy. Je ovšem lepší se tam dostat teleportem co je v tajné místnosti za červeným klíčem vpravo (tajné dveře mají texturu hlavy Cyberdemona).
  2. Nalevo od startovní pozice jsou tajné dveře a za nimi supercharge, armor a náboje.

23 - BARRELS O'FUN - secret 100 %

  1. Na konci úzkých chodbiček vedoucích do horní části kola (viz. mapa) skočte na výstupek mezi východy, otočte se o 180° a uvidíte megaspheru a náboje.
  2. Vpravo-nahoře (viz. mapa), v chodbě s hromadou Impů a nábojů do RPG otevřete tajné dveře s texturou hlavy nějaké zrůdy a získáte supercharge.

24 - THE CHASM - secret 100 %

  1. Na útvaru s hromadou Impů (napravo od startovní pozice) jděte pořád dopředu a pomalu přelezte okraj. Místo do kyseliny dopadnete na plošinku s RPG.
  2. Pokud se nechcete obtěžovat hledáním modré karty, tak stačí jít od startovní pozice pořád doprava, až ke dveřím za kterými je ochoz, skočit z něj do kyseliny, projít jí celou až k jednomu z teleportů úplně vlevo-nahoře (viz. mapa) a vlézt na něj.
  3. V chodbě napravo od startovní pozice, kam si musíte postavit schody, je vpravo bílý útvar který když USEnete, tak vlevo sjede výtah kterým se dostanete k nábojům a energii. Když půjdete až nakonec chodby, tak dojdete do místnůstky se stejným útvarem, také ho USEněte a cestou zpět potkáte několik otevřených místnůstek s energií a náboji.

25 - BLOODFALLS - secret 0 %

V tomto kole budete mít SECRET 0 % vždy.

  1. V díře nalevo od startovní pozice, někde uprostřed schodiště, vpravo, jsou tajné dveře a za nimi náboje.
  2. V díře naproti startovní pozici je vpravo holografický vodopád a za ním armor, chaingun, náboje a energie.
  3. V místnosti za modrými dveřmi vyjeďte výtahem a zajděte za roh, kde je vlevo tajná místnost.

26 - THE ABBANDONED MINES - secret 100 %

  1. Na startovní pozici se otočte o 180° a trochu vlevo otevřete tajné dveře, za kterými je místnost s teleporty co vedou na sloupy s náboji a plasmovkou.
  2. Zmačkněte tlačítko na začátku hry a po snížení výtahu otevřete tajné dveře vpravo, za kterými je batoh a náboje. Potom skočte do kyseliny a vlezte do chodbičky na druhé straně. Po snížení výtahu můžete na obou stranách, tam kde jsou na zdech nakresleny blesky, otevřít tajné dveře. Jedny vedou do chodby která není tajná, ty druhé do místnosti kde je vchod do další místnosti s teleportem co vede do oblasti vlevo-dole (viz. mapa), kde je neviditelnost, energie a RPG. Na konci místnosti s teleportem jsou v rohu tajné dveře, vedoucí na začátek kola.
  3. Těsně za modrou kartou je místnost s tlačítkem co sníží výtahy, kterými se dostanete do výklenků odkud vyběhnou Cacodemoni. V jednom je nějaké tlačítko, v tom druhém megarmor a tajná chodba k supercharge.

27 - MONSTER CONDO - secret 75 %

  1. V hale kde začnete, je několik světlých míst, na které když šlápnete, tak se otevřou místnosti s různými předměty: brýle, energie, náboje.
  2. Ve druhé velké hale (horní část mapy) je nalevo od vchodových dveří útvar s tlačítkem. Zmačkněte ho a běžte doleva, ke zdi ve které je svícen - kus bude snížen a na něm budou náboje a energie.
  3. V místnosti s modrým klíčem střelte do pentagramu naproti vchodovým dveřím. Jsou tu náboje a tlačítko které otevře dveře.
  4. V místnosti co vypadá stejně jako ta s modrým klíčem si otevřete si dveře do chodby se třemi slepými uličkami a v té prostřední najdete cestu ven.

28 - THE SPIRIT WORLD - secret 100 %

  1. Na začátku jděte do chodby vpravo a na jejím konci, vlevo, najdete dveře za kterými je energie a munice.
  2. Když půjdete do místnosti na konci výše zmíněné chodby, tak se otevřou komůrky s nepřáteli. Každá komůrka má jedny tajné dveře a za nimi něco. Dohromady je tu supercharge, batohy, berserk a lékárny.
  3. Chodbou nalevo od startovní pozice dojdete na místo s lávou na zemi, kde je skoro na konci, vlevo, holografická stěna a za ni točící se sloup, kolem kterého jsou nakresleny satanské znaky - střelte do nich. Jedna runa nechá sjet sloup, na němž je RPG, druhá otevře chodbu s červeným vypínačem a ta třetí chodbu co vede k žlutému klíči. Než k němu dojdete tak potkáte dvě místnosti za holografickými stěnami, odkud se vyhrnou nepřátelé a za kterými jsou náboje, energie a plasmovka.

29 - THE LIVING END - secret 0 %

V tomhle kole budete mít pokaždé SECRET 0 %.

  1. Na konci ochozu vlevo-dole (viz. mapa), u teleportu, skočte do kyseliny a jděte nahoru, po pravé straně narazíte na chodbu s teleportem co vede k rotačáčníkům, od nichž další teleport vede k nábojům do plasmovky.

30 - ICON OF SIN - secret 0 %

V tomto kole není nic tajného.

  1. Jak dokončit kolo: Po teleportu jděte doleva, USEněte pentagram na zdi a po snížení výtahu si to zopakujte na druhé straně. Až vyjedete nahoru, tak USEněte lebku ve výklenku a počkejte, než v kyselině vyjede sloup, který následně přivolejte dolů (USEněte ho), vyjeďte s ním nahoru a v pravou chvíli napalte raketu do díry v Satanově čele. Nejlepší je vystřelit, když je špička RPGčka těsně pod Satanovým nosem.

31 - WOLFENSTEIN - secret 0 %

V tomto kole dostanete SECRET 0 % ať děláte co děláte (cheaty nepomůžou).

  1. Dojděte do místnosti úplně vpravo-dole (viz. mapa), proklestěte si cestu přes hromadu prasat a otevřete tajné dveře v posledním výklenku vpravo (před kterým jsou nabodané lebky). Dostanete se k BFG 9000, megaspheře, dvouhlavňovce a čtyřem batohům.
  2. Vylezte z první místnosti a jděte doleva, přejděte místnost s hnusnými obrázky na zdech a v té další, v chodbičce vlevo, najdete tajné dveře, za kterými je RPG, náboje a energie.
  3. V místnosti vlevo-nahoře (viz. mapa) je obrázek Malého Adolfka - tajné dveře za kterými je plasmovka.
  4. Až vlezete do poslední místnosti, tak běžte hned doprava, otevřete tajné dveře do místnosti s lékárnou a dalšími tajnými dveřmi, co vedou do místnosti kde jsou dveře k druhému tajnému kolu a další tajné dveře se supercharge.

32 - GROSSE - secret 0 %

V tomto kole nedostanete SECRET 100 %, ani kdybyste se postavili na hlavu a nosem vypili sud rumu.

  1. V prvních dvou a posledních dvou sloupech ve velkém sále jsou: rotačák, dvouhlavňovka, BFG 9000, náboje a megasphera.
  2. Uprostřed obou bočních stěn ve velkém sále jsou tajné dveře (mají na sobě dubový věnec). V těch vpravo je nesmrtelnost a v těch vlevo energie a náboje.

Související hry DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two
DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part One
DOOM Eternal
DOOM 64
DOOM: Bloodfall
DOOM: Hell Followed
DOOM: Unto The Evil
DOOM 4
Doom 3: BFG Edition
Doom 3: Resurrection of Evil
Doom 3
Doom 3: Alpha Demo
Doom: Collector's Edition
Doom 2: The Plutonia Experiment
Final Doom
Doom 2D
The Ultimate Doom
Doom Heaven 2
Doom 2: Master Levels
DOOM
Doom 2: Remake



Diskusia Príspevkov: 3 Hodnotenie
1528 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |