HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 26681 uživatelů

Návody > Dreamkiller


Zobrazení:5773
Autor návodu:Michal Paclt (Abecedaher.cz)

Dremakiller je původem česká hra a nijak se netají, že si bere za vzor slavnějšího Painkillera. Některá monstra a lokace přímo připomínají ty z Painkillera a také je zde přítomný velice podobný herní prvek a to proměna do módu zuřivosti, který je v podstatě ekvivalentem démonického módu v Painkillerovi. Soudě podle recenzí a ohlasů hra nezaznamenala žádný mimořádný úspěch, i když svůj potenciál rozhodně má. Úrovně jsou totiž neobyčejně rozmanité a stejně tak monstra. Každá úroveň se totiž odehrává ve zcela odlišném prostředí a v každém prostředí se vyskytují jiná monstra. Hra sice obsahuje pár originálních prvků, avšak nikoliv převratných, a je jasné, že je určena především pro příznivce her typu Painkiller či Serious Sam a širší hráčskou veřejnost pravděpodobně neosloví. Jen pro ty, kterým se tato líbí, tak doporučuji vyzkoušet hru Psychotoxic. Je to méně známá starší německá záležitost, která je atmosféricky Dreamkillerovi podobná, jen souboje v ní obsažené jsou na úrovni jako v běžné střílečce, takže se nejedná o zběsilou vyvražďovačku painkillerovského typu.


ZBRANĚ

Holé ruce
  • Primární mód: plameny
  • Sekundární mód: tlakový výboj (odhození)
  • Odhození nepřátele nezabije, jen je srazí na zem. Plameny jsou dobré proti většímu množství slabých nepřátel (například malým pavoukům).
Kulomet
  • Primární mód: kulomet
  • Sekundární mód: raketomet
  • Zbraň s velkou palebnou silou. Nevýhodou však je přehřívání zbraně při vytrvalejší palbě. Raketomet je velice účinný, avšak jeho nevýhodou je, že každou raketu musíte zvlášť ručně nabíjet.
Brokovnice
  • Primární mód: brokovnice
  • Sekundární mód: zmrazovač
  • Brokovnice je vynikající proti silným nepřátelům a bossům. Vzhledem k velice slušné kadenci s ní snadno ustřílíte každého nepřítel. Její obrovskou výhodou je to, že se nepřehřívá. Pomocí sekundárního módu – zmrazovače – můžete slabší nepřátele na chvíli zmrazit a poté rozstřelit.
Elektro
  • Primární mód: elektrický blesk
  • Sekundární mód: elektrická koule
  • Elektrický blesk je velice účinný prosti slabším nepřátelům. Proti silnějším je pak dobré použít elektrickou kouli. Nevýhodou je však pomalost těchto střel a omezená kadence zbraně při jejich vystřelování.
Laserová puška
  • Primární mód: laser
  • Sekundární mód: energetické projektily
  • Jedná se sice o účinnou zbraň, avšak její nevýhoda je, že velice rychle přehřívá. Sekundární mód má velice malou kadenci a účinek střel není příliš vysoký.
Granátomet
  • Primární mód: granáty
  • Sekundární mód: tlakový výboj
  • Jednoznačně nejlepší a nejúčinnější zbraň; chce to však umět s ní dobře zacházet. Oproti kulometu má tu výhodu, že každý náboj nemusíte ručně nabíjet a tudíž můžete střílet s větší intenzitou. Zbraň se však také přehřívá, takže úplně nepřetržitá palba není možná. Použitím sekundárního režimu vyvoláte tlakový výboj a srazíte nepřátele na zem. Ideální oba módy střelby kombinovat. Pokud jste obklopeni větším množstvím nepřátel použijte tlakový výboj a poté znehybněné nepřátele rozstřílejte granáty. Nevýhodou této zbraně je, že se nehodí proti vzdálenějším, létajícím a rychle se pohybujícím nepřátelům.

CO JE DOBRÉ VĚDĚT
  • Po každém projití ukládací pozicí máte 3 životy. Pokud zemřete, obnoví se vaše postava a budete moci pokračovat v započatém boji tam, kde jste přestali. Pokud zemřete potřet,í načte se automaticky uložená pozice a budete muset celý souboj začínat od začátku.
  • Můžete nést jen jednu zbraň. Pokud si chcete zbraň vyměnit, musíte najít zbraňový portál, kde si můžete sebrat jinou.
  • Zbraně mají sice neomezenou munici, avšak přehřívají se, což může být na škodu jejich funkčnosti.
  • Vedle vašeho zaměřovače je směrovka. Pokud je červená ukazuje vám směr k nejbližšímu nepříteli; pokud je zelená tak ukazuje cestu dál.
  • Pokud jste obklíčení nepřáteli, můžete použít teleportaci k úniku před nepřáteli. Stiskněte tlačítko pro teleportaci a objeví se vám model vaší postavy na cílovém místě pro skok. Stiskněte znovu tlačítko pro teleportaci a provedete skok.
  • Vlevo nahoře je vaše mana, kterou spotřebováváte pokud používáte v boji holé ruce. Mana se postupně regeneruje; můžete to však urychlit sbíráním zelených kuliček po mrtvých nepřátelích.
  • Jestliže zabijete větší množství nepřátel v řadě za sebou a zaplníte ukazatel vpravo nahoře, na chvíli se přepnete do speciálního zuřivého módu, kdy se vám změní vidění, budete se pohybovat mnohem rychleji a budete nepřátele více poškozovat (je to velice podobné jako proměna v démona v Painkillerovi).
  • Některé nepřátele nelze zabít běžným způsobem (tito nepřátelé červeně světélkující). Musíte najít zářivou kouli a vstoupit do ní, abyste se přepnuli do pekelného módu, ve kterém tyto jinak nezranitelné nepřátele snadno zabijete. Pekelný mód vám však ubírá manu (ukazatel vlevo nahoře). Po klesnutí many na nulu se vám začne rapidně snižovat i zdraví. V takovém případě musíte najít další zářící kouli, abyste se přepnuli zpět do normálního módu, jinak zemřete.
  • Trvání pekelného módu můžete prodloužit pokud budete po nepřátelích sbírat zelené kuličky, které vám doplní část many.
  • Pokud budete sbírat po mrtvých nepřátelích žluté kuličky a zaplníte ukazatel vpravo dole, získáte bonus k palebné síle vašich zbraní v podobě vyšší kadence zbraní. Pokud tento ukazatel zaplníte znovu další barvou, získáte další bonus k poškození.


Level 1 – Zoo (Arachnophobia)

Jděte vpřed a likvidujte pavouky, kteří vylézají ze země podržením levého tlačítka myši. Vyzkoušejte si i pravé tlačítko myši, což je sekundární střelba. Sbírejte zelené a červené kuličky, které z pavouků vypadávají a budete si tak doplňovat zdraví a manu. Až zlikvidujete všechny nepřátele, vstupte do domu vlevo a projděte krátkou chodbou, kde jsou pavučiny. Pokračujte širší chodbou až k troskám mostu. Seskočte dolů, pobijte další pavouky a poté se dejte do chodby vpravo a brzy vyjdete v hale, kde je první zbraňový portál. Vstupte do světle modrého obláčku a seberte si kulomet. Po zabití všech pavouků jděte do nenápadného vchodu v levém rohu místnosti a vyjděte po schodech nahoru. Nahoře se dejte vpravo pod sochu obřího pavouka, pobijte další nepřátele a pokračujte pod pavoukem do svažité chodby. Projděte dolů, pobijte všechny nepřátele a vstupte do obrovského podzemního sálu. Tady se dejte vpravo kolem stavby, na druhé straně vyjděte po schodech nahoru, postřílejte další pavouky a úplně nahoře zabijte pavoučího bosse. Používejte proti němu granátomet a snadno ho udoláte. Sestupte dolů a přejděte po skalním mostě. Vyjděte chodbou nahoru a na konci skočte dolů. Octnete se tak v hale, ve které jste už předtím byli. Pobijte všechny nepřátele, zlikvidujte pavoučí bosse granáty a poté přejděte do přední části místnosti, kde se vám odemkl průchod. Projděte jím do další podlouhlé místnosti, kde opět zlikvidujte všechny nepřátele a poté jděte do nového průchodu vpravo. Vyjděte po schodech nahoru, dejte se vpravo a vlevo prostřelte sklo. Vstupte na nádvoří, kde vás bude čekat opravdu velký boj s nepřáteli. Poté proskočte rozbitým oknem na druhé straně a dejte se vlevo. Dojdete tak do velké místnosti, kde se utkáte s pavoučími bossy. Až je pozabíjíte, jděte zpět na začátek místnosti a vlevo je nenápadný průchod, který ústí do obřího podzemního sálu. Pobijte menší pavoučí bossy a poté z druhé strany vejděte na středovou plošinu, kde vás čeká pavoučí superboss. Až všechny pozabíjíte, tak noční můra končí.


Level 2 – Skyscraper (Ponophobia)

Vystupte z výtahu a vejděte do místnosti. V rohu vpravo vzadu je zbraňový portál, tak si seberte brokovnici, se kterou nepřátele snadno zlikvidujete. Poté projděte průchodem do haly se schodištěm, kde pokračujte v likvidaci nepřátel. Vyjděte po schodech vlevo nahoru a vstupte do postranní místnosti. U výtahových dveří zlikvidujte malé pavouky a poté vstupte vpravo do kancelářské místnosti. Vpravo skrz okno je úchvatný výhled na město. Než se pustíte do likvidace nepřátel, tak si doběhněte k portálu v koutě vzadu a seberte si kulomet, který bude pro následný souboj vhodnější, jelikož se utkáte s velkým množstvím drobných pavouků. Poté vstupte do chodby vlevo a vyjděte na venkovní terasy. Pobijte malé pavouky, vyjděte vpravo nahoru a tady na vás začnou útočit jakési ohnivé zombie´s. Musíte vstoupit do barevného kruhu energie a přepnete se do pekelného módu. Pouze v tomto módu jsou zombie´s zranitelné. Pekelný mód vám však ubírá manu (vlevo nahoře) a po jejím vyčerpání vám začne ubírat i zdraví. Musíte tudíž rychle vejít do dalšího podobného kruhu, abyste se vrátili do normálního módu. Sejděte po schodech dolů až k zavřeným dveřím. Střelte do nich raketometem a zlikvidujte nový příval nepřátel. Poté vstupte do budovy a vpravo nastupte do výtahu. Až výtah zastaví, vystupte a v široké chodbě zničte všechny pavouky. Poté projděte jedněmi z nově zpřístupněných dveří vpravo a vstupte do kinosálu. Na pódiu je Door Keeper, kterého musíte zabít. Vždy zlikvidujte několik běžných nepřátel a poté raketometem vypalte proti Door Keeperovi. Až ho zlikvidujete, vraťte se do předchozí místnosti, kde se dejte vpravo a nastupte do výtahu, kterým následně sjedete dolů do podzemních garáží. Tady vás čeká opravdu hodně silná nepřátelský odpor. Po zničení všech nepřátel pokračujte dolů hlouběji do garáží. Až dorazíte k místu, kde chybí vpravo zeď, tak se dejte po likvidaci všech nepřátel vlevo, kde se zpřístupní nové prostory. Vyčistěte další část garáží a poté se dejte průchodem vpravo na konci do finální oblasti. Z portálu si raději vezměte brokovnici a s její pomocí zničte bosse. Po jeho zabití zemřou i ostatní nepřátelé.


Level 3 – Industrial Nightmare (Mechanophobia)

Vyjděte po bizarním schodišti až nahoru ke vstupu do budovy, který se poté před vámi otevře. Vstupte do velké haly a vlevo si z portálu vezměte brokovnici. Jděte vpřed a pobijte všechny psy. V budce před vámi je portál s kulometem. Tam však budete moci z druhé strany vstoupit teprve po zlikvidování všech nepřátel v místnosti. Takže až zničíte všechny nepřátele, projděte nově zpřístupněným průchodem za budkou a v chodbě rozstřílejte bedny vlevo. Projděte vpravo na velké venkovní prostranství, kde zničte další psy a také obry. Vpravo na konci vstupte opět do budovy a pokračujte do chodby, na jejímž konci vlevo si můžete sebrat z portálu novou zbraň – Elektro. Vstupte do červeně osvětleného vchodu a dejte se vlevo. Ve velké hale zničte všechny obry. Ty červené však zničíte jen v pekelném módu, takže vždy vstupte do tmavé koule a hlídejte si ukazatel many vlevo nahoře. Až bude příliš nízký vběhněte do další koule a toto opakujte dokud všechny nepřátele nezničíte. Poté vpravo na konci vyjděte po železném schodišti nahoru o dvě patra výš a vstupte do chodby, kde se dejte do průchodu vlevo a sestupte po schodech až dolů. Vyjděte na balkón a na jeho druhé straně sestupte po železném schodišti dolů do haly, kde v boji poražte všechny obry. Poté na druhé straně místnosti vystoupejte po podobném schodišti opět nahoru a vstupte do chodby, na jejímž konci je teleport. Ten váš přenese kamsi mezi skály. Projděte až na prostranství, kde se to začne hemžit psy. Ti jsou ovšem opět zranitelní jen v pekelném módu, takže je v tomto módu zničte. Poté projděte na druhé straně prostranství do úzkého skalního průchodu a na konci opět vstupte do teleportu. Vrátili jste se tak opět do továrny, takže zničte všechny nepřátele v blízkém okolí a poté sestupte po schodech dolů. Probijte se přes lávky až na konec, kde vyjděte po schodech nahoru a chodbou pokračujte až na venkovní prostranství, vlastně jakousi nižší střechu. Tady pobijte všechny obry, hlavně pak jakéhosi bosse, který toho samozřejmě vydrží víc. Některé z nepřátel budete opět muset pobít v pekelném módu. Po boji vyjděte po krátkých schůdcích na druhé straně a vpravo vejděte do budovy. Projděte chodbou, vlevo sestupte po schodech dolů na lávky, kde opět pobijte další nepřátele. Poté se dejte vpravo a vstupte do další chodby. Pokračujte dál až na střelnici, kterou rovněž důkladně vyčistěte a poté vstupte do nově zpřístupněného vchodu na druhé straně. Pokračujte až do velké haly, kde se otevřou obrovská vrata a objeví se boss. Vydrží toho docela dost, takže buďte neustále v pohybu, aby vás menší nepřátelé nezasáhli. Příliš se k němu nepřibližujte, protože vás může zranit útoky na blízko.


Level 4 – Frozen (Frigophobia)

Vyjděte na ledové prostranství a postřílejte všechny nepřátele. Nenápadných vchodem vstupte do lodi, dejte se vpravo a vlevo vejděte do velké haly s auty. Postřílejte všechny nepřátele a pokračujte do chodby na druhé straně, kde sejděte po schodech dolů a octnete se v kotelně. Zde budete muset při likvidaci nepřátel opět využít pekelné síly. Černý kruh je schovaný v kumbálu pod schody. Po zničení všech nepřátel vyjděte po schodech nahoru a projděte na konec, abyste se octli na lávkách v sousední kotelně. Tady rychle utečte zmutovaným námořníkům dolů, abyste se mohli přepnout do pekelného módu a všechny zlikvidovat. Po důkladném vyčištění kotelny projděte vzadu do úzké chodby a vyjděte ven z lodi na zmrzlé prostranství. Tady si vlevo seberte z portálu zbraň Elektro, protože je nejvhodnější proti malému bossovi. Poté vstupte na druhé straně prostranství do budovy, seskočte dolů, dejte se vpravo a počkejte si až se před vámi otevřou dveře. Vyjděte na jakési bizarní prostranství, kde kromě ledových závalů sníh není. Postřílejte větší množství nepřátel a poté vstupte do ledového tunelu vpravo. Tady zničte další nepřátelskou vlnu a projděte do lodní místnosti. Zde po likvidaci všech nepřátel vstupte vlevo v kumbálu do koule, abyste se přepnuli do pekelného módu a poté nově zpřístupněným vchodem projděte ke schodišti a sestupte po něm dolů. Cestou zlikvidujte všechny zmutované námořníku a nakonec i toho, kterého byste v normálním módu zabít nemohli. Dole opět vstupte do koule, abyste se vrátili do normálu a vpravo projděte do skladiště. Sejděte po schodech dolů a vypořádejte se s další vlnou nepřátel. Na konci místnosti projděte protrženou stěnou do chodby, která vás dovede na další venkovní prostranství. Tady pokud vás hra po vystřílení nepřátel nechce pustit dál, znamená to, že nejspíš zůstali nějací nepřátelé vysoko na sloupech, tak tyto sloupy zkontrolujte a zbylé nepřátele rovněž postřílejte. Pokračujte na konec prostranství a vlevo vstupte do velkého ledového tunelu. Po jeho vyčištění jděte na druhou stranu a dostanete se tak k širokému schodišti. Vyjděte až nahoru a vstupte do velké sloupové síně. Tady se budete muset utkat s celkem třemi bossy, přičemž ten poslední je nejodolnější. Navíc má schopnost regenerovat své zdraví, a pokud po něm střílíte raketami, tam vám je bude vychylovat z dráhy a netrefíte se.


Level 5 – Gothic Castle (Daemonophobia, Phantomophobia)

Začínáte na jakémsi nádvoří, kde si vlevo můžete sebrat kulomet. V dalším portálu na druhé straně nádvoří je nová zbraň – laserová puška. Pobijte všechny démony a poté se dejte z nádvoří vpravo po schodech dolů. Projděte spodem, pobijte všechny nepřátele a vstupte na další nádvoří, kde se opět setkáte se silným nepřátelským odporem. Po vyčištění prostranství vstupte nově zpřístupněným vchodem do budovy. V chodbě pobijte všechny mnichy a poté vpravo vstupte do sloupové síně. Tady ignorujte běžné nepřátele a zničte v první řadě bosse, protože po jeho zničení se přestanou objevovat i ostatní nepřátelé. Poté se vám zpřístupní nové dveře, do kterých vejděte, přejděte přes chodbu a vstupte do další sloupové síně. Po jejím vyčištění se dejte vpravo a vstupte do podlouhlého rytířského sálu. Tady opět budete muset použít pekelný mód pro zničení silných nepřátel. Na konci vlevo se vám odemknou dveře, kterými vyjděte na vnitřní hradní nádvoří. Tady opět pobijte větší množství nepřátel a poté na druhé straně nádvoří vstupte do dveří. Vystoupejte nahoru po točitém schodišti a vpravo vstupte přes krátkou chodbu do jídelny. Po zničení všech démonů pokračujte dalšími dveřmi až dojdete do knihovny. Zlikvidujte všechny nepřátele a poté se odemknou dveře na opačné straně. Sestupte po krátkém schodišti, projděte chodbou a poté pokračujte jakýmsi bizarním průchodem, kde budete napadeni létajícími démony. Rychle je likvidujte a nenechte je, aby vás zasáhli svými bombami, protože zde si nemůžete regenerovat zdraví. Brzy dojdete na malé kruhové prostranství ohraničeného energetickými zábranami. Zdejšího bosse budete muset oddělat v pekelném módu. Poté pokračujte na druhé straně a průchodem se dostaňte až ke vchodu do budovy. Sestupte po točitém schodišti dolů a vstupte do další sloupové síně, která je vlastně finální lokací. Všimněte si, že na 4 místech v koutech jsou jakési energetické krystaly mající kolem sebe štít. Pusťte se do bosse a ustřílejte ho. On se však poté objeví znovu. Je to právě v těch energetických krystalech, které ho respawnují. Musíte tudíž postupně zničit všechny tyto krystaly a teprve poté ho upět ustřílet, čímž ho zničíte tentokrát nadobro. Pokud byste měli velký nedostatek zdraví, tak na jednom místě za sloupem se neustále spawnuje health.


Level 6 – Asylum (Maniaphobia)

Přeskočte na sousední kostku, seberte kulomet a poté opatrně seskákejte dolů. Projděte do vstupní haly a pobijte všechna monstra. Vyskočte na podstavec, kde je nápis Asylum Paradise a projděte do nenápadného vchodu vzadu. V široké chodbě pobijte všechna monstra a poté prohledejte místnosti po levé straně – najdete novou zbraň – granátomet. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte vlevo na její konec, kde vstupte do vchodu vlevo. V místnosti opět pobijte všechny nepřátele a poté vyjděte po schodech nahoru. Jděte k místu kde hoří trámy a přeskočte přes oheň na sousední balkón, ze kterého vede průchod dál do budovy. V chodbě pobijte nová monstra a vlevo v jedné z místností si opět můžete sebrat granátomet, pokud jste tak již neučinili dříve. Vyjděte z chodby a dostanete se na jakési bizarní gigantické potrubí spíš připomínající obří končetiny. Pobijte v pekelném módu všechny nepřátele a poté vstupte na konci teleportu, který vás přenese opět do budovy. V malé místnosti pobijte několik nepřátel a poté se vám otevře úzká dlouhá chodba, kterou se dostanete do jakého amfiteátru. Tady neustále běhejte sem a tam a pokud možno z vyvýšených pozic likvidujte nepřátele. Nakonec zlikvidujte i okřídleného démona nahoře na zdi. Vyskočte na plošinu ve střední výšce amfiteátru a vlevo vstupte do temné a velice dlouhé chodby, která vás dovede opět do nitra blázince. V místnosti zlikvidujte všechna monstra a poté vstupte do úzké nenápadné chodby, která vás dovede do zmrzlé místnosti. Zde se po likvidaci všech nepřátel dejte zpět do krátké chodby a v kruhové místnosti zlikvidujte všechny nové nepřátele. Dalším průchodem se dostaňte do krematoria. Až všechny nepřátele zničíte, vraťte se stejným průchodem opět do kruhové místnosti a zničte další vlnu nepřátel. Poté se vám odemkne nový vchod vedoucí do úzké dlouhé chodby, která vás dovede do další místnosti. Až to i tady vyčistíte, vraťte se chodbou zpět do kruhové místnosti, kde se vám nyní otevřela podlaha, takže budete moci seskákat dolů, kde se nachází boss. Musíte skočit do jednoho z kruhů a přepnout se do pekelného módu, protože jen takto je démon zranitelný. Držte se na okolních lávkách a snažte se při boji uhýbat před jeho útoky.


Level 7 – High Tower (Hypsophobia, Astraphobia)

V této misi se bude setkávat se zcela novým jevem – s dírami, ze kterých vylézají nepřátelé. Tyto díry je vždy zapotřebí zničit, abyste zastavili příliv nepřátel. Takže na začátku levelu se nacházíte na jakési rozestavěné vysoké věži. Nejprve běžte vpravo a seberte si kulomet ze zbraňového portálu. Zlikvidujte všechny nepřátele a poté vyjděte až nahoru, kde nastupte do výtahu. Až s vámi výtah vyjede nahoru a zastaví se, vystupte a pobijte na okolní plošině všechny nepřátele a zničte všechny díry, ze kterých vylézají. Poté se vraťte k výtahu a opět do něj nastupte. Ten s vámi vyjede opět o něco výš, kde vystupte, a nyní musíte v první řadě zničit dvě díry v rozích místnosti, protože z těchto děr vylézají stále noví a noví nepřátelé. Zničte tudíž obě díry a budete moci pokračovat do další místnosti. Tady je to už o trochu těžší, protože děr je tu víc a prostoru k manévrování méně. Až si i s tímto poradíte, nastupte do dalšího výtahu a nechte se vyvézt opět o něco výš. Na plošině se nachází asi 4 díry, které je opět zapotřebí zničit. Poté se dejte po dlouhém chodníku vlevo k výtahu, kde zničte ještě jednu díry a poté do výtahu nastupte a nechte se vyvézt nahoru. Vystupte a octnete se na ostrůvku uprostřed oceánu. Postřílejte všechny létající démony a poté také bosse těchto démonů. Po jeho zničení pokračujte k nedalekým schodům a vyjděte po nich až nahoru, kde nastupte do dalšího výtahu. Po vystoupení z výtahu se opět v první řadě pusťte do ničení děr, abyste pokud možno co nejdřív zamezili novému přílivu nepřátel. Po boji nastupte do výtahu, který vás doveze až na samý vrchol věže. Až zničíte létající démony, otevřou se nedaleké dveře. Jděte po visuté lávce vpřed a po chvíli spadnete. Velkým potrubím sjedete dolů a octnete se dole pod budovou. Zde se konečně setkáte s obrovským robotickým bossem, kterého musíte porazit pro dokončení této úrovně.


Level 8 – Puppet Theater (Pedophobia, Anthropophobia, Agoraphobia)

Nejprve si vpravo seberte kulomet a vyčistěte vstupní halu od nepřátel. Následně vyjděte po krátkém schodišti a vstupte do další haly se zříceným schodištěm. Po vyčištění této místnosti jděte vpravo na konec, kde se uvolnil vchod do chodby. Projděte na konec chodby a vstupte do další místnosti se schodištěm. Po jejím vyčištění se vám otevře vstup do další části místnosti, kde budete napadeni novými nepřáteli. Po jejich likvidaci pokračujte na druhé straně do další místnosti a po likvidaci všech monster vyjděte po dlouhém točitém schodišti nahoru na lávky nad divadlem. Tady budete čelit jen nepatrnému nepřátelskému odporu, po jehož zlomení na druhé straně sestoupejte po dalším schodišti dolů a projděte červeně osvětlenou chodbou do další místnosti. Jděte dozadu za kulisy a úzkým průchodem se dostaňte do skleněného tunelu. Projděte na jeho konec a použijte kouli k přepnutí se do pekelného módu. Zlikvidujte všechny nepřátele a vstupte do tunelu, který začíná na druhé straně místnosti. Sejděte dolů a přeskočte přes kulisy do dalšího divadelního sálu. Poražte v boji bosse, kterým je zvětšený cínový vojáček. Vpravo na konci se vám poté odemkne nový průchod, tak se jím dejte a v následující místnosti opět pobijte všechny nepřátele. Pokračujte novým průchodem do další místnosti, kde nejprve seskočte dolů na schodiště a poté sejděte až dolů, kde na vás čekají cínoví vojáčci. Vstupte do koule a v pekelném módu je všechny zlikvidujte. Poté vylezte na jeviště, kde si vpravo můžete sebrat granátomet a následně projděte průchodem vlevo do další lokace. Seskočte dolů do místnosti, která je vlastně finální oblastí. Vaším úkolem bude porazit tři bossy (cínové vojáčky).


Level 9 – Dark Forest (Eremophobia, Xylophobia, Dendrophobia)

V této úrovni vás budou často obtěžovat roje včel. I ty se však dají střelbou zlikvidovat. Kromě toho se mi zdá vhodnější v této úrovni používat brokovnici než kteroukoli jinou zbraň. Hned vpravo si seberte nejprve kulomet a vydejte se po cestě vpřed. Prostřílejte se až na rozcestí, kde se dejte vlevo a na dalším rozcestí vpravo. Z portálu si můžete sebrat granátomet a na konci vlevo projděte úzkým tunelem. Na prostranství zničte všechny obry a i malé nepřátele a následně vyskákejte na pahorek. Skočte dolů do díry, dojděte na konec a seskočte. Jděte až úplně dolů k břehu potoka, kde zničte další vlnu nebezpečných nepřátel. Poté přejděte vpravo po lávce přes potok, dejte se vlevo dál podél potoka a poté vlevo po další lávce přejděte na levý břeh. Pokračujte po levém břehu potoka stále vpřed a zlikvidujte všechny nové nepřátele. Na konci vstupte do průchodu vlevo, projděte jím a seskočte dolů do zahrady. V této lokaci jsou kruhové obvodové chodby a vy se musíte dostat až do středu. Jděte tedy nejprve vpravo, poté se dejte vlevo do menšího kruhu a vpravo vyjděte na středové prostranství. Přepněte se do pekelného módu a zničte obrovské lesní muže. Druhou stranou projděte ze středového prostranství k východu ze zahrady a pokračujte do átria. Zde zabijte velkého bosse a poté pokračujte k nově otevřeným dveřím vedoucím do středu átria. Vystoupejte po lávkách lešení až nahoru, zabijte lesního muže a rozstřílejte i roje včel. Vpravo opět sestupte dolů a projděte dlouhou chodbou až vyjdete na velkém prostranství se stromy. Přejděte po kládě, zlikvidujte všechny lesní muže a na druhé straně sejděte dlouhým tunelem dolů. Nyní jste v hořícím lese, kde po pobití všech nepřátel dojděte na konec, dejte se vpravo a na úplném konci se vám odblokuje vchod do důlní štoly. Projděte touto štolou a nakonec se octnete ve velkém podzemním dómu. I tady to vystřílejte a dalším průchodem vyjděte ven. Dojděte až na plošinu, kde je obrovský boss, který na vás bude pouštět včely. Nestřílejte však do něj, jelikož je sám o sobě nesmrtelný, takže by to nikam nevedlo. Nedaleko plošiny, na které se nacházíte, se nachází obrovský včelí úl. Střílejte do něj dokud ho úplně nezničíte, čímž zároveň zničíte i bosse.


Level 10 – Science Institute (Vivid Dreams)

V této misi se budete setkávat s tlouštíky, kteří budou vylézat z rozevřených knih. Tyto knihy je zapotřebí rozstřílet, abyste zastavili další přísun nepřátel. Nejprve si běžte na druhou stranu prostranství a seberte si z portálů buď elektrickou pušku, nebo brokovnici. Po likvidaci všech nepřátel vstupte vlevo do budovy. Pobijte další nepřátele a poté projděte průchodem vlevo mezi osobními skříňkami. Propleťte se mezi regály a pobijte další nepřátele. Nakonec vyjdete v místnosti, kde budete muset porazit dalšího bosse. Až ho zabijete, vstupte do nově otevřeného vchodu vlevo na konci a poté pokračujte do další místnosti vlevo. Vystřílejte tuto místnost a dalším vchodem se dostaňte do temného prostoru, kde pod sebou dole uvidíte velké klávesy. Přeskákejte přes klávesy ke vchodu na druhé straně a vstupte do něj. Nyní se nacházíte v obrovském prostoru, kde jsou plošiny propojené chodníky. Abyste se dostali dál a odblokovali si cestu, musíte vždy střelit do velkých nápisů YES nebo NO. Pobijte nepřátele, sejděte níž, opět střelte do nápisu a dostaňte se na opačný konec lokace, kde vstupte do vchodu. Projděte chodbou a vstupte do knihovny. Zde pobijte opět všechny nepřátele, projděte uličkami na druhý konec knihovny a vstupte do chodby, kde sestupte po schodech až úplně dolů. Pokračujte do podlouhlého sálu s jakýmsi strojem. Po likvidaci všech nepřátel pokračujte do obrovského sálu, kde budete muset porazit závěrečného bosse této úrovně. Boss je však obklopený energetickým polem, které není možné prostřelit. Musíte vždy zlikvidovat všechny malé nepřátele a poté se bossovi na chvíli vypne energetická ochrana. V tomto okamžiku je na chvíli zranitelný, takže do něj palte co to jde.


Level 11 – Lost Train (Trapped!)

Tato mise je zajímavá tím, že je vlastně poskládaná z malých částí patřících do levelů, kterými jste v minulosti procházeli. Zabojujete si tak prakticky se všemi monstry, se kterými jste se doposud setkali. Projděte chodbou a vstupte do haly. Zde bych doporučoval vpravo vzadu sebrat granátomet, protože pro následující situaci bude nejvhodnější. Pobijte všechny nepřátele a na druhé straně vstupte do nově otevřeného vchodu. Projděte další chodbou a sestupte dolů na plošinu, kde budete muset ustřílet bosse, který je dost odolný. Po jeho zničení se dejte po chodníku nahoru, projděte další chodbou a vstupte do další haly, kde si opět poraďte s větším množstvím nepřátel. Poté jděte ke schodišti na druhé straně haly a vystoupejte po něm nahoru. Vstupte do chodby a projděte na její konec. Ve skladišti pobijte všechny nepřátele a při tom využijte možnosti pekelného módu (koule je v kontejneru. Po důkladném vyčištění místnosti vyjděte na druhé straně po schodech nahoru, projděte vlakovou chodbou a vstupte do sloupového sálu. Opět se vypořádejte s nepřáteli a na druhé straně vstupte do chodby. Ta vás dovede na věžní konstrukci, kde musíte přeskakovat po obrovských dlaždicích. Vždy budete muset postřílet nějaké hadovité létající démony, aby se vám ukázaly další dlaždice a abyste se takto dostali na druhou stranu. Raketometem likvidujte monstra, která po vás házejí jakési předměty. Na druhé straně vás čeká průchod krátkou vlakovou chodbou a dostanete se do haly, kde je zapotřebí zničit značné množství nepřátel. Poté se vám odblokuje průchod do další vlakové chodby, která vás dovede do červeně osvětleného vodního sálu. Zlikvidujte všechny nepřátel a nestoupejte do vody, jinak vám bude klesat zdraví. Poté přejděte na druhou stranou a přes další vlakovou chodbu se dostaňte do sloupové síně, kde musíte zničit knihy, ze kterých vylézají tlouštíci, abyste se dostali dál. Projděte další vlakovou chodbou a vyjdete v místnosti se zřícenými balkóny. Sejděte dolů, běžte si vlevo pro brokovnici a pusťte se do velkého bosse. Pokud se změní načerveno, tak počkejte až se vrátí do normálního stavu, protože za těchto podmínek je nezranitelný.


Level 12 – Other World

Začínáte na nástupišti nádraží, takže běžte vpřed a buď seberte kulomet, nebo běžte ještě dál a přes malou bednu vyskočte nahoru a dostanete se k portálu s granátometem. Po zlikvidování všech nepřátel projděte průchodem, dostanete se do lomu. Seskočte dolů a pobijte všechny hady. Poté se vám otevře kryt kanalizační roury, tak do ní vstupte a projděte na další velké prostranství, kde budete muset opět porazit všechny nepřátele. Projděte k další kanalizační rouře, vlezte do ní a projděte až na konec. Před vámi je jakési prostranství s elektrickými zábranami. Seskočte dolů, jděte vpravo a energetická stěna se za vámi uzavře. Nyní musíte vždy pobít všechny nepřátele, aby se vám otevřela cesta dál. Nakonec se dostaňte až k velkým dveřím na konci vlevo a vstupte do nich. V chodbě jsou však další energetické zábrany. Rozstřelte oranžové těleso v chodbě nahoře za zábranou, díky čemuž zmizí elektrická bariéra a poté rozstřelte další podobné těleso za rohem vpravo nahoře. Projděte na konec chodby a vyjděte ven na plošiny. Vstupte do koule, abyste se přepnuli na pekelný mód, a poté seskákejte až dolů, kde musíte v boji porazit hadího bosse. Poté pokračujte do velkých dveří dole, projděte krátkou chodbou a vyjděte do velkého tunelu. Projděte levým nebo pravým tunelem a vstupte do obrovského sálu, kde budete muset pozabíjet velké množství hadů. Poté se vám odblokuje vstup do další chodby, kde vyjděte nahoru a poté vstupte do sálu s energetickými stěnami. Tady opět zlikvidujte spoustu hadů a poté pokračujte do velkého kruhového sálu, kde budete muset v pekelném módu porazit hadího bosse. Po boji najděte ve středu místnosti schody vedoucí ke dveřím. Nastupte do výtahu a nechte se vyvézt nahoru. Vyjděte ven a před vámi uvidíte soustavu energetických lávek. Chození po nich vám však bude poškozovat zdraví; navíc na vás ze všech stran budou útočit nepřátelé. Pokud se vám zde stane, že vás hra nebude chtít pustit dál. Znamená to, že jste někde zapomněli zabít nějakého nepřítele. Spousta je jich na okolních balkónech a jeden na plošině dole u komína. Projděte na konec soustavy lávek a vstupte do teleportu. Přenese vás do finální lokace, kde budete muset porazit gigantického pavoučího bosse. Střílejte do něj co to jde, a až mu uberete určité množství zdraví, tak vylétne nahoru, aby se zregeneroval. Všimněte si po stranách komor, kterými prochází energie v okamžiku, kdy dochází k regeneraci. V okamžik, kdy se pavouk dobíjí, střílejte do zářící energie, abyste ji přerušili. Pak opět palte do pavouka a při jeho opětovném dobíjení zničte další energii v další komoře. Takto pokračujte tak dlouho, dokud nezničíte všechny antény a pavouk se pak nebude mít jak dobíjet, takže už ho dorazíte snadno. Problém však je, že se začnou objevovat neustále hadi a budou vás otravovat. Vždy jich postřílejte tolik, abyste se přepnuli do zuřivého módu a poté rychle palte do bosse a zároveň se snažte utíkat před hady. Je to trochu krkolomé, navíc je tu další problém: velice snadno můžete spadnout z plošiny do propasti. Takto pavouka nakonec udolejte a poté se už jen podívejte na krátkou závěrečnou animaci.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
68 hlasov

100
60
20

80
40
0
49
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |