HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 22300 uživatelů

Návody > Erotica Island


Zobrazení:19028
Autor návodu:Martin Bláha

1) Svedení Lotty, prodavačky v sexshopu

Na pláži si dvakrát promluvte se Sarou a pak seberte z písku použitý kondom. Jděte doprava k loďce, kde seberte kanystr s olejem. Jděte doleva k baru, kde nafouknete na zemi ležící nafukovací slepici, tu pak seberte. Opusťte lokaci a zase se vraťte - na lehátku před barem se objeví mapa. Seberte ji a přesuňte se na lokaci Nákupního střediska. Z informačního pultu v popředí obrazovky seberte růžový lístek do kina. Jděte do zastavárny nalevo a promluvte si s prodavačem. Vraťte se na pláž, kde dříve ležela Sara. Zbyl zde po ní červeny ručník a opalovací krém. Obojí seberte. Jděte doprava k loďce, kde se pokuste vyrušit souložící pár. Zamiřte o dvě obrazovky doleva k baru, kde seberte z písku hodinky. Vraťte se o obrazovku doprava pod uvítací transparent, kde seberte z písku perlu. Přes mapu zamiřte do nákupního střediska a odsud do sexshopu, kde si nadvakrát promluvte s prodavačkou Lottou. Odskočte si do zastavárny, kde prodavači nabídnete hodinky a prodejte mu je za 200 dolarů. Ihned v jeho krámku kupte stříbrný prstýnek za 5 dolarů. Vraťte se do sexshopu, kde za získané peníze kupte časopis Bacon Rushers a černý vibrátor. Prodavačce Lote darujte stříbrný prsten - budete odměněni striptýzem. Pak si s Lotou ještě promluvte - chtěla by po vás nějaký cennější klenot. Vraťte se k loďce na pláži, kde již skončily sexuální orgie, a natřikrát si promluvte s Randym - ten vám slíbí odvoz z ostrova, pokud přefiknete sedm nejhezčích holek na ostrově.

Z písku u loďky seberte povalující se mušli. Na mapě ostrova se vám zpřístupnila nová lokace - lázně. Hned tam zaskočte. V recepci lázni si nadvakrát promluvte se Sarou - bude po vás chtít ručník. Ukažte ji ho tedy, nicméně Sara má další výmluvu - do postele chodí pouze s opálenými chlapy s velkými ptáky. Vy evidentně její požadavky prozatím nesplňujete. Z poličky na stěně za Sarou seberte lepidlo a lístek ze zastavárny. Zaskočte do zastavárny a předejte prodavači lístek - dostanete klíč od pokoje č. 69. Na mapě ostrova se zpřístupnila nová lokace - Hotel. Vydejte se tam. V recepci hotelu seberte jeden bonbon z misky na pultu a z přepážky za pultem volňásek do klubu "U růžového kočičáka". Klíčem ze zastavárny odemkněte pokojové dveře č. 69 napravo. V hotelovém pokoji seberte ze stolku parfém a čaj a na posteli nafoukněte zelenou žábu. Zajdete do sexshopu, kde si prohlédněte cedulku na zadní stěně - zjistíte, že shánějí nafukovací slepici. Promluvte si tedy se Sarou a pak jí dejte svou nafukovací slepici - za odměnu od ni dostanete volňásek do sexklubu.

Na mapě ostrova se zpřístupnila další lokace - SexyLand. Jděte tam. Ve vstupní hale nejdříve seberte z podlahy květiny a od prodavače použitých kalhotek si kupte jedny kalhotky a zlatý sprej. V inventáři přestříkejte sprejem stříbrný prstýnek na zlatý, namočte perlu do lepidla a pak ji zasaďte do zlatého prstenu. Výsledný zlatý prsten s perlou pak odneste do sexshopu Lote. Tím jste svedli Lottu.

2) Svedení Umy, uklízečky v hotelu

Po radovánkách s Lottou zamiřte do SexyLandu, kde si promluvte s výběrčím lístků, posléze mu předejte volňásek do kina a volňásek do sexklubu. Od této chvíle máte volný přístup jak do kina, kde si můžete přehrávat všechny vaše erotické sekvence, tak i do sexklubu (nalevo). Vejděte do sexklubu, kde si u baru kupte za 20 dolarů sklenici vodky a pak dejte opět dvacet dolarů dívce uprostřed, aby vám předvedla striptýz (klikněte ji na prašule za punčoškou). Po podívání se vraťte do recepce, kde si se striptérkou Jessicou promluvte - abyste si ji naklonili, musíte jí obstarat lepší pracovní smlouvu. Zaskočte do svého pokoje v hotelu, kde si na posteli prohlédněte cedulku o chystaném úklidu. Telefonem u postele zavolejte do recepce - dozvíte se tak adresu klubu "U růžového kočičáka", který od nynějška bude přístupný na mapě. Vydejte se tam. Z cesty před klubem seberte pero, pak vejděte do klubu nalevo. Uvnitř si promluvte s barmanem - po nečekaném zapase v bahně si s ním promluvte znova. Seberte z podlahy kus bahna, z plakátu za barem červeny špendlík a od barmana z pultu si vezměte falešné žetony.

Zajděte do zastavárny, kde zlevnili oblek na 50 dolarů, takže si jej kupte. Jděte do hotelu a z recepce pak doleva do kasina. Zde si promluvte s krupiérkou Pammou - dozvíte se, že o velké peníze si s ní můžete zahrát až večer. Z kasina odejděte do svého pokoje, kde narazíte na uklízečku Umu. Promluvte si s ní - dostanete od ní její pracovní smlouvu. Nabídněte uklízečce láhev vodky - ta si sice sundá podprsenku, ale to je prozatím vše. Pomocí telefonu si objednejte z recepce kolu, ihned poté vyjděte ven z pokoje, kde již bude kola přichystána na podlaze přede dveřmi. Seberte ji a vraťte se zpět do pokoje. V inventáři zkombinujte kolu s vodkou a výsledný mix nabídněte uklízečce. Tím jste svedli uklízečku Umu.

3) Svedení lesbické dvojice Karla & Pammy

Od této chvíle se v kasinu hraje o velké částky, takže přišel váš čas. Promluvte si s krupiérkou - zjistíte, že je lesba. Musíte tedy pro ní sehnat partnerku. Je ale čas sázek, takže dejte krupiérce své falešné žetony a sázejte na Černou nebo Červenou. Je v podstatě jedno, kolik vyhrajete - hlavní je směnit vaše falešné žetony za pravé. Přes mapu města se vydejte před klub "U růžového kočičáka". Pokuste se vejít do dveří nalevo (Crusty Bucket), ale objevíte pouze cedulku poukazující na dovolenou v horách. Na mapě ostrova je nyní přístupná nová lokace - Totem v horách. Vydejte se tam. Na rozcestí se dejte doprava k chrámu, kde si promluvte s Černou divoškou Felicity. Ta po vás bude chtít ukázat znamení bohů. Vraťte se na rozcestí a jděte doleva k fontáně a skočte do ní. Po znečištění pak odchytněte chobotničku, co v ní plavala (Squid). Vraťte se na rozcestí, kde seberte ze země peněženku s 225 dolary. Vraťte se do hotelu, kde si z poličky za pultem vyzvedněte poštu - dozvíte se o znovuotevřeni Crusty Bucketu.

Zajděte do uličky před Crusty Bucketem a promluvte si s děvkou, co stojí před vchodem. Vstupné je 1000 dolarů, což s přehledem pokryjí žetony z kasina. Dejte jí je. V pokojíčku si promluvte s rudovlasou Karlou - zjistíte, že je to taktéž lesba. Po rozhovoru seberte ze země injekční stříkačku a odejděte. Krupiérce v kasinu oznamte, že jste jí sehnali lesbickou partnerku - domluvíte si s ní schůzku. V inventáři spojte injekční stříkačku s chobotničkou, čímž získáte inkoust. Namočte do inkoustu pero a to použijte na pracovní smlouvu - získáte smlouvu do Las Vegas. Zajděte do SexyLandu, kde v baru nabídnete LA smlouvu striptérce Jessice. Smlouvu bez podpisu zaměstnavatele však Jessica odmítne převzít. Z pódia ještě nezapomeňte sebrat 50 dolarů. Zajděte do sexshopu, kde si kupte vakuovou pumpu na ptáky za 205 dolarů (penis enlarger). V hale si promluvte s chlapíkem v kvádru (pane Mere) o orazítkování smlouvy - neúspěšně. Zaskočte do zastavárny, kde si kupte za 50 dolarů fotoaparát. Jděte před klub Crusty Bucket, kde již čeká krupiérka Pammy. Promluvte si s ní, v pokojíčku si následně promluvte s Karlou. Tím jste svedli lesbické duo Pammy s Karlou.

4) Svedení striptérky Jessicy

Po souloži prozkoumejte Černou dírku na pravé stěně pokojíčku - spatříte pana Mereho, jak si užívá s cizí ženou. Vyfoťte ho (použijte foťák na dírku). Ihned zamiřte do nákupního střediska a ukažte kompromitující fotografii panu Mereovi - tím ho přinutíte, aby vám podepsal kontrakt pro striptérku. Odneste kontrakt striptérce do SexyLandu. Tím jste svedli striptérku Jessicu.

5) Svedení černošky Felicity

Zamiřte do sexshopu, kde si kupte speciální ostnatý robertek za posledních dvacet dolarů. Vydejte se do chrámu v horách, kde černošce předejte ostnatý robertek - znamení bohu. Tím jste svedli černošku Felicity.

6) Svedení Sary, recepční v lázních

V inventáři použijte zvětšovač penisu, čímž si zvětšíte penis. Zajděte do lázni, kde juknete do dveří napravo (horké koupele). V bazénku již sedí Sara. Promluvte si s ní - pochválí vám velkého ptáka, ale stále ještě nejste opálený. Vraťte se do recepce a spusťte poplašné zařízení nade dveřmi do solárek (Sun Beds). Vejděte do solárka. V inventáři použijte opalovací krém, jimž se automaticky natřete, a na opalovacím lehátku stiskněte Zelené tlačítko. Vraťte se dveřmi do koupelí a znova si promluvte se Sarou. Tím jste svedli Saru.

Po vášnivých aktech se Sarou si s ní ještě promluvte, čímž prakticky ukončíte hru. Během hromadného setkání na pláži si promluvte s Randym, od nějž dostanete malý dárek. Rozbalte jej a pak klikněte na nafouknutou pannu.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
817 hlasov

100
60
20

80
40
0
45
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |