HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 29077 uživatelů

Návody > Eye of the Beholder


Zobrazení:15574
Autor návodu:Anh Hai Le (Cheater.cz)

Level 1

Zabte několik goblinů a slimáků a najděte schodiště, které je za dveřmi. Ty otevřte, tak, že poblíž položte nějaký předmět na nášlapnou plošinku, pak zmáčkněte tlačítko.


Level 2

Vidíte před sebou tři dveře (Východní, Severní, Jižní) a jeden klíč.

Otevřte Východní dveře jako první. Jsou zde jámy, které se otevírají a zavírají šlapáním na plošinky, odtud dostanete klíč a pár užitečných věci, pak se vraťte ke třem dveřím.

Otevřte J dveře, dostanete se do mezi sekce, pokud se vydáte na západ, tak uvidíte na zdi podivné runy, můžete jimi projít. Pokud se vydáte na východ, tak se dostanete do malého bludiště, které způsobí, že půjdete dokola, takže si hlídejte kompas, pokud se změní směr! Až se odtud dostanete, tak běžte na východ, přes dvě zdi, za nimi se skrývá klíč a nějaké vybavení. Vraťte se k bludišti, které má dva bloky ve středu, běžte tam, pak se podívejte na západ a na zdi byste měli vidět runu, projděte skrz zdi, pak použijte Home a PageUp, otočte se dokola, dokud nezjistíte průchod, projděte směrem na západ a svoboda!

Otevřte Severní dveře, dostaňte se do místnosti 3x3, tato místnost má skrytý průchod na severu, ale nejdříve se vraťte ke třem dveřím, nyní by se měl otevřít západní průchod. Projděte jimi a najděte dýku a ještě sedm různých kamenů, které slouží k cestování pomocí portálů.

Cesta do dalšího levelu je za Severními dveřmi blízko teleportu, ale potřebujete klíč. K získání klíče postupujte takto: Někde tady by měly být západní dveře, vstupte dovnitř. Zavřete dveře a zmáčkněte tlačítko na zdi, místnost se pohne, vylezte ven a jste jinde. Pokud se projedete 3x, tak se dostanete zpátky. Klíč a nějaké vybavení právě najdete někde v těchto zastávkách. Vraťte se zpátky k teleportu.


Level 3

Docela přímočarý level. Je tady místnost, která se otevírá nášlapnými plošiny, za nimi najdete vybavení. Prohledejte okolí, dokud nenajdete Blue Gem ve zdi, dále najděte zdi, na kterých jsou dvě oči, vložte drahokam do chybějícího oka. Obejděte zdi s okem (hlídejte kompas) a najdete další 3 drahokamy a umístíte je na oční prostory, oči se změní na fialovou barvu. Zeď se dvěma očima vyjeďte nahoru a dostanete se ke dvěma schodištím. Dejte se k jižnímu pro nějaké vybavení, pak k severní, kterým se dostanete ke dveřím.


Level 4

Běžte na sever přes několik falešných stěn. Cesta dolů je snadné najít. Zabte pavouky, prosekejte jejich pavučiny a měli byste najít Stone Scepter v jednom z pavoučích brlohů. Někde hodně na severu, můžete najít teleport do 7.levelu do Area 2, na východ od teleportu je Oracle, ale to až poději, kdy získáte Orb of Power, který zde umístíte, pak vám bude objeveno tajemství o magických věcech.


Level 5

Trpasličí úroveň. Tady je mnoho falešných stěn za různými stříbrnými objekty a runami. Můžete také najít dvě schodiště, jedno vede do dalšího levelu a druhé je místnost s teleportem.

Brzo nebo později najdete trpaslíky, kteří vám řeknou smutný příběh a dají vám dvě věci, k tomu abyste zachránili jejich prince a vyléčili krále... to až poději. Běžte na sever, měl by tam být kněz, který oživuje vaše členy party, kteří zemřeli, pokud mu přinesete kosti.

Trpaslíci vám dají kamenný amulet k aktivaci portálu na severu za falešnou stěnou.

Běžte na západ ke dveřím se skrytými spínači, za nimi jsou nějaké vybavení.

Běžte k jihu, někde tam jsou jámy. Otevřte dveře, za nimi jsou dva teleporty, jedny vás přesunou ven.

Běžte k východu skrz falešné zdi a dojděte k větrnému průchodu, sledujte kompas. Na severu, pak na východ je další falešná stěna, pokračujte odtud na sever, západ a dostanete se do místnosti s teleporty.

             U <<VCHOD
         VEN U  U                          1..9, A..F = teleport
           ^ U  U
          U+ UU U                          U = zeď
          U  12 U
          UF*UU3U                          * = páka
          UEDUU45U
             A 67U                           V
          U CB9UU                          S + J
          U U*8*U                            Z
          U UUUUUU
	
Běžte ke 2. Zatáhněte za páku na severu, pak běžte k B, kde opět zatáhněte za páku, 8, 4, 9, 6, pak na východ. A jste vmístě +, v tomto místě zatáhněte za páku a opusťte prostor, pak dveře 3 a po schodech dolů.


Level 6

Potřebujete tři trpasličí klíče, abyste se dostali do 7. levelu.

Opatrně šlapejte na plošinky, ze zdi mohou vylétnou šípy, posbírejte co nejvíce šípů, budete jich potřebovat okolo 20.

Najděte Kenku Eggs v nějaké místnosti, můžete je sníst, ale jeden si nechte pro 7. level.

Je tady portál, který vás přenese do 10. levelu, ale tam zatím ne. Na západ od portálu je uzavřena místnost s nášlapnými plošinky a na západ a východ od tohoto místa je oblast se dvěma jámamy, slezte odtud dolů, seberte dole dvě trpaslicí klíče.

Na jihu jsou dva průchody, jeden potřebuje tři klíče k otevření a druhý povede do místnosti se čtyřmi plošinkami a na zdi jsou díry. Umístíte tam šípy, pak se vraťte k plošince a šlápněte na jednu z nich, zeď zmizí a za nimi je 3. klíč, nějaké vybavení a diamantový šíp.


Level 7

V tomto levelu jsou čtyři hlavní oblasti.

Area 1 : Velká místnost s firebally, prozkoumejte to tady, eventuálně běžte do 8. levelu Area 2.

Area 2 : Místnost s portálem, můžete zde najít pět portálů, které slouží k cestování po levelech. O dveře se nestarejte, dostanete se tam jinudy.

Area 3 : Sem se dostanete z 8. levelu Area 4, projděte třemi dveřmi a vložte předmět do Cubbyhole a stiskněte tlačítko, zeď zmizí a vy se můžete dostat do místnosti s jámou, skočte dolů beze strachu do levelu 8 Area 3.

Area 4 : Z levelu 8 Area 4, projděte dvě dveře, pak se dejte do uzamčených dveřích, odtud se dejte na východ, západ a jih, jsou zde falešné stěny, na východě a západě je mnoho věcí a klíč a na jihu jsou čtyři dveře, které vedou do Area 2 v tomto levelu.


Level 8

Area 1 : Má dva portály, sem se můžete dostat pouze z portálu zlevelu 7 Area 2. Prozkoumejte to tady a najděte schodiště do levelu 9 Area 1.

Area 2 : První schodiště na jihu vás zavede do místnosti s dalším schodištěm a klíčem. Je zde falešná stěna na severu ke dveřím, která se otevírá pomocí Ruby Keye.

Area 3 : Teleportem se dostanete do Area 4 v tomto levelu.

Area 4 : Na jihu je schodiště se dvěma falešnými stěnami a klíčem, na severu je opět další schodiště Scubbyhole, vložte nějaké klíče do díry a zmáčkněte tlačítko a seberte drahokam. Drahokam vložte do stroje a projděte dveřmi. Pokud se vydáte na východ, tak se dostanete do levelu 7 Area 3 a západem se dostanete do levelu 7 Area 4.


Level 9

Area 1 : Dostanete se sem z levelu 8 nebo portálem z levelu 7 Area 2. Musíte najít místnost, která se vás požádá o čtyři věci: meč, armor, rations a šíp, dveře se otevřou, pokračujte a dostanete se do místa se šesti falešnými stěnami s nějakým vybavením.

Area 2 : Storage - dostanete se sem zlevelu 8 Area 5, zde najdete nějaké vybavení.

Area 3 : Budete zde potřebovat klíče ke každým dveří a drahokam, který umístíte do Cubbyhole a dostanete klíč. Na jihu se můžete dostat do levelu 8 Area 4.


Level 10

Dostanete se sem z levelu 9 Area 1 nebo portálem z levelu 6. Portál z levelu 6 vás přesune do místnosti se dvěmi portály (východním se dostanete zpátky do 6 levelu a západním do levelu 8), třemi dveřmi a průchodem směrem k jihu.

Někde na západě najdete trpasličího prince, vyléčte ho a vemte ho zpátky pomocí portálu zpátky a pak se sem vraťte.

Dále musíte najít místo, kde je na zdi tlačítko, zmáčkněte ho 2x a podívejte se na sever, zeď zmizí, pokračujte a dostanete se do levelu 11.


Level 11

Tento level je poměrně rozsáhlý, takže doporučuji prozkoumat vše, abyste hlavně našli Stone Orb.

Dostanete se do místa s portálem. Dejte se odtud na jih, pak na západ a dostanete se ke dvěma průchodům (severní a jižní).

Severním se dostanete do místnosti s magickým pokojem, pokud půjdete dokola a dokola, tak můžete získat nějaké magické předměty.

Jižním se dostanete k západní dveřím, ty vás zavedou do místnosti 3x3, na jižní stěně je spínač, který otevřete dveře do velké místnosti. Za dveřmi je portál, na který použijte Stone Orb, který vás zavede do 12.levelu.


Level 12

Poměrně lehký level, kde se nemůžete ztratit, váš úkol je též jednoduchý - najít Xanathara, ale provedení již není. Xanathara můžete najít na západě v místnosti 2x2 se čtyřmi nášlapnými plošinkami. Je velmi silný, takže save a load budete velmi často používat. Po jeho zabití si prohledněte animaci.

Související hry Eye of the Beholder III: Assault on Myth Drannor
Eye of the Beholder II: The Legend of Darkmoon



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
1243 hlasov

100
60
20

80
40
0
44
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |