HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 21162 uživatelů

Návody > METRO: Last Light - Tower Pack


Zobrazení:8061
Autor návodu:Michal Paclt (Abecedaher.cz)

DLC Metro: Last Light – Tower Pack je vlastně bojový simulátor Metra, který budete absolvovat v testovací laboratoři D6. Obtížnost je nastavená poměrně vysoko, takže doporučuji i zkušeným nejdříve zkusit nejlehčí obtížnost, protože i tak budete mít chvílemi co dělat, abyste přežili. Je to těžší o to, že hra se ukládá jen mezi jednotlivými úrovněmi a ne mezi nepřátelskými vlnami. Budete muset tudíž přežít všechny vlny nepřátel na jeden zátah. Vždy první vlny jsou lehké a těžké jsou ty pozdější. Jinak vaše počínání je bodováno a na konci celé mise se budete moci podívat kolik jste získali bodů. Vysoké hodnocení je za zabití na dálku, například pomocí granátů nebo min s laserovým senzorem, za vícenásobné zabití, za přesný zásah hlavy a také za zastřelení na velkou vzdálenost. Také budete mít možnost si vybrat typ úrovně a za každý typ úrovně je jiný druh hodnocení.


Věž

Až výtah zastaví, vystupte ven. Můžete si vyslechnout pár rozhovorů, ale není to nezbytné. Běžte do velkých vrat vlevo a vstoupíte do testovací laboratoře. Podle pokynů si sedněte do křesla a nasaďte si brýle. Až se octnete ve virtuální místnosti, seberte si vlevo všechny tři zbraně a poté přistupte k panelu a stiskněte ho.

Úroveň 1 – Nepřátelé: lidé
Budete čelit dvěma vlnám lidských protivníků. Ta druhá je mnohem silnější. Než začne zápas prohlédněte si celý areál. Uprostřed místnosti máte krabice s municí. Je vhodnější a úspornější používat všechny tři zbraně a teprve až při opravdovém nedostatku munice si ji jít doplnit. Platí to sice obecně, ale daleko víc až v dalších úrovních, kde budete čelit mnohem silnějšímu odporu. V této misi to zvládnete poměrně snadno. Kdybyste opravdu neměli, tak na druhém konci areálu je model bedýnky. Když stisknete Použít, objeví se vám další bedýnky s municí, které vám doplní i granáty a miny. Ovšem není to zadarmo a musíte nejprve v boji získat nějaké vojenské patrony, za které si toto později můžete dokoupit. Nejlepší taktikou je držet se v prvním patře, odstřelovat nepřátele shora nepustit je na lávky do vaší bezprostřední blízkosti. Před začátkem druhé vlny doporučuji naklást miny s laserovým senzorem do míst, kde vycházejí nepřátelé. Tím si trochu ušetříte práci a získáte i vyšší bodové hodnocení. Kromě toho jste si možná všimli, že v areálu je několik míst, kde jsou nakladené miny. I ty vám mohou pomoci, když do nich nepřátel nalákáte. Po pobití všech nepřátel se octnete opět ve virtuální místnosti.

Úroveň 2 – Nepřátelé: nosalidé
Vlevo se opět můžete podívat na zbraně. Přibyly dva nové kousky, ale mohu-li vám doporučit, nechte si ty tři zbraně, které jste si vzali na začátku. Můžete si vybrat ze tří typů úrovní. Pokud chcete splnit achievment, musíte odehrát alespoň jednu obrovskou úroveň. Zde se budeme ale věnovat prvnímu typu mise. Po spuštění úrovně si opět prohlédněte prostředí. Nahoře je munice a v zadní části místnosti opět munice, kterou si můžete později dokoupit. Nyní budete bojovat proti mutantům a zde přichází na řadu vynikající brokovnicová pistole, kterou rozhodně co nejvíc používejte. Čekají vás celkem 4 vlny. První dvě vlny jsou celkem jednoduché. Při dalších vlnách více taktizujte. Před vchod nasázejte miny s laserovým senzorem. Novým prvkem jsou červené výbušné sudy, ke kterým můžete nepřátele nalákat a pak je střelením do sudů zabít. Utíkejte před nepřáteli, na dálku se je snažte trefit revolverem, brokovnicovou pistoli používejte v případě, že se mutanti dostanou do vaší bezprostřední blízkosti. Útočnou pušku, která je ze zbraní nejúčinnější, pak používejte jen v případě, že situace je neúnosná a hrozí, že byste mohli zemřít. Lékárniček máte jen omezené množství, takže je nevyplýtvejte hned při prvních dvou vlnách. V třetí a čtvrté vlně navíc budou na vás útočit nepříjemní mutanti, kteří umějí lézt po stěnách a metají jakousi plazmu či co to je. Ty přednostně odstřelujte revolverem nebo útočnou puškou.

Úroveň 3 – Nepřátelé: nosalidé
Opět vám přibyly zbraně ve zbrojnici. Můžete si, jestli chcete vzít útočnou pušku s větším zásobníkem, ale je to celkem jedno, protože víc munice najednou stejně neunesete. V novém areálu si opět zapamatujte, kde je munice a i ta co se dá později dokoupit. V zadní části nad schody je spousta min. Při prvních vlnách tam nechoďte. Schovejte si toto minové pole až na pozdější vlny a nalákejte do něj nepřátele. Dále si všimněte, že asi na čtyřech místech v areálu jsou u země modely postaviček. Za určitý poplatek si později můžete přivolat na pomoc 2 žoldáky, kteří vám pomohou v boji proti mutantům. Každý model můžete použít jen jednou, takže neplýtvejte a šetřete si toto až na konec, na situace, kdy vám bude nejhůř. Sice žoldáci toho moc nevydrží a za nějakou dobu je mutanti zabijí, ale i přesto je to vynikající věc, protože dokážou, když nic jiného, alespoň na chvíli upoutat na sebe pozornost nepřátel. Při třetí vlně opět zaútočí mutanti metající plazmu. Snažte se jich sestřelit revolverem hned na začátku vlny co nejvíc, abyste si ulehčili pozdější boj. Čím více těchto mutantů bude po stěnách běhat, tím více vás budou poškozovat na dálku a ztěžovat vám tak průběh boje. Pokud uvidíte po stranách nepřátele za mřížemi. Hoďte na ně granát a zabijete je všechny naráz. Rozhodně dobrou věcí jsou přichycovací granáty. Pokud se takový granát přichytí na mutanta, zabijte nejen jeho, ale i další v blízkém okolí.

Úroveň 4 – Nepřátelé: lidé
O něco lehčí úroveň než předchozí. Tady si před startem mise už opravdu zaměřte na zbraně, protože minimálně brokovnice Ničitel stojí za výměnu za brokovnicovou pistoli. Je tu ještě pár dalších kousků, tak pokud chcete vyberte si něco lepšího než máte. V této úrovni budete opět čelit lidským protivníkům. Dá se to lehce zvládnout, když se budete držet v nejvyšším podlaží, a sestřelovat ty, kteří se k vám snaží dostat nahoru, popřípadě na ně házet granáty. Nezapomeňte, že si také můžete přivolat žoldáky, čehož doporučuji využít až při poslední vlně.

Úroveň 5 – Nepřátelé: neznámí
Před startem úrovně vůbec neřešte zbraně, protože po spuštění úrovně si běžte vpravo sebrat těžký kulomet. Vlevo máte munici. Vzadu je minové pole, do kterého nalákejte nepřátele jen tehdy, když vám bude opravdu nejhůř. Budou proti vám útočit opět mutanti, ovšem tentokrát trochu jiní, odolnější. Při poslední vlně se pak objeví jacísi větší mutanti, kteří jsou ještě mnohem odolnější. Kulomet, který držíte je zapotřebí natahovat. Přidržte klávesu pro dobíjení a poté tiskněte levé tlačítko myši. Čím více bude kulomet natažený, tím větší bude mít kadenci. Po stranách jsou opět modely žoldáků, což použijte až při poslední vlně. Jinak munice vám tentokrát bude automaticky doplňovat i výbušniny, takže s nimi nešetřete.

Po skončení testu budete pochváleni a podívejte se nahoře nad dveře na červené pole, kde uvidíte jakého skóre jste dosáhli.

Achievmenty:
  • Síla vůle – dokončete alespoň jednu obrovskou úroveň.
  • Test kompletní – dokončete misi Věž.

Související hry Metro Exodus: Sam's Story
Metro Exodus: The Two Colonels
Metro Exodus
Metro: Redux
METRO: Last Light - Chronicles Pack
METRO: Last Light - Developer Pack
METRO: Last Light - Faction Pack
METRO: Last Light
METRO 2033: The Last Refuge



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
55 hlasov

100
60
20

80
40
0
47
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |