HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 64111 uživatelů

Návody > Giants: Citizen Kabuto


Zobrazení:16344

Meccarynové

1. The Search For Tel

A Boy Called Timmy

Když půjdete opatrně po písčité pláži, můžete se vyhnout většině soubojů v této části. Ale to potom není ono. Hlavním úkolem je najít prcka Timmyho na konci prvního ostrova (hledejte v mapě). U Timmyho musíte zabít několik Ripperů, získat od něho jeho jet-pack a jít do další mise.

The Wax Smarties

Tato část je už o něco těžší. Musíte co nejrychleji doběhnout k ruinám a tam zachránit nevinné smártíky. Když budete sledovat padající kameny, poznáte, který z nich spadne dolů. Musíte ho ihned zachytit. Musíte celkem chytit čtyři mužíky a dát je do ohrady v zadní části ostrova.

Tel´s Dilemma

Abyste zachránili svého parťáka, budete potřebovat RPG s plným zásobníkem munice. Podle mapy rychle pospíchejte k místu, kde visí z útesu, a zachraňte mu život.

The Ripper Nest

Prostřílejte se na místo k sestupu na další část ostrovů, ale to se vám podaří pouze s pomocí vaší mapy. Tel vám bude hodně pomáhat.

The Way To Sorcha Island

V této poslední části se odehraje mnoho krvavých bitek. Velký pozor si dejte na odstřelovače Reapery, kteří se ukrývají na vrcholcích věží. Nejlepší je dát Tela napřed jako živý terč a pomáhat mu z bezpečné vzdálenosti. Pokud Tel zemře, narodí se po chvilce znovu, ale jenom párkrát.

2. Hunger In The Codpiece Hills

Starvingl

Vaším úkolem v této misi je nakrmit hladového tatínka. Vydejte se do světa a postřílejte kvůli jeho hladu dvacet Vimpů. Budete se u toho dobře bavit a není to těžké.

The Wife

Tátovi to, ale nestačí. Je to studené a je toho málo. Potřebuje někoho, kdo by mu uvařil, potřebuje ženu. Tato mise je už těžší. Ale pokud budete Tela posílat napřed jako živí terč, bude to jednoduché. Když se vám podaří zničit kasárny sniperů, je možné jenom rychle proběhnout do věže. Dejte ale pozor na raketové věže. Když se podíváte do mapy, najdete v pravé části obchod, kde si budete moci koupit dobrý kulomet.

The Road Home

Je to těžká mise, ale pokud budete stále zneužívat Tela jako živý terč, nebude to tak těžké. Důležité je navštívit místní obchody, kde si můžete doplnit léčivé injekce a munici do zbraní.

High Village

V obchodě si pořiďte nějaké léčivo, kulomet a za pomocí jet-packu spojeného s nitrem se dostaňte do lokace High Village. Je vyznačené na mapě. Nitro se aktivuje mezerníkem. Tady na váš čeká mnoho Ripperů. Nejdříve zničte všechny kasárny a potom Rippery, kteří přežili.

Grandpa Borjoyzee

Nyní vás čeká docela jednoduchá mise. V obchodě si opět dokupte něco do výbavy. Podívejte se do mapy a najděte místo, kde na vás čeká praděd Borjoyzee. Mnoze soubojů se můžete vyhnout dobrým a rychlým manévrováním, spojené s jet-packem. Hodně štěstí.

3. Dick Whittington Prison

Reg´s Ditemma

Nejrychlejší cesta k osvobození Rega vede okrajem hor. Zůstaňte v aleji a pokračujte stále kaňonem. Potkáte velkého tvora Sonaka, kterého určitě nepřehlédnete. Vyčistěte mu zuby a budete mít klid.

Borjoyzee Awaits

V této misi utíkejte rychle k dědovi pro novou zbraň a úkol. Rippery, které po cestě potkáte snadno zničíte s pomocí nového člena.

The Reaper Guard Barracks

V aleji uprostřed ostrova se nacházejí kasárny. Nejlepší je pomocí odstřelovací pušky na velkou vzdálenost zničit bunkry a potom můžete poslat do akce Rega a Tela.

The Sonak Patrois

Pomocí odstřelovací pušky zlikvidujte Sonaky a zbytek práce nechte na Telovi a Regovi. Tlusťochy se snažte zabít jako první, nežli vypustí dotěrnou zvukovou vlnu.

The Log Launchers

Na zvládnutí této mise budete potřebovat dost přemýšlení a trochu trpělivosti. Jako první se pomaloučku probojujte skoro ke katapultům a pak zničte rychle kasárny. Navštivte obchod v jižní části ostrova, kde si doplňte léčiva a munici.

Dick Whittington Lift

Zabijte několik nepřátel. Najděte výtah a nasedněte do něho a kochejte se nádhernou krajinou.

Dick Whittington Prison

Snažte se s pomocí sniperů z vrcholku hory odstřelit Vermy, kteří jsou v kopcích. V obchodě si doplňte munici. Podobným způsobem můžete zničit skupinku u vězení a dvě raketové věže. Zničte věž v povzdálí spolu s odstřelovači. Až poté co to dole pořádně vyčistíte, seberte v obchodě hrozivou bombu a vydejte se dolů.

4. The Search For Timmy

Torture Square

Hned na začátek této mise vyzkoušejte nové kouzelné zbraně. Ničte kasárny, v obchodě si doplňte munici a nakonec situaci vyřešte u vchodu do pevnosti. Je to velmi náročné, ale vy to určitě zvládnete.

The Offspring

Najdete Tima, ale setkání nebude dlouhé, protože ho Kabot snědl. Navíc si na vás Kabot pozval dva své kamarády offspringy. Ale pozor v této misi není žádné zdraví ani munice. Držte se od těch monster co nejdále a používejte své přátele s maximální účinností. Střílejte jim na zelené body na břiše.

Gordon & Bennett´s Dilemma

Tato mise je docela náročná. Ale je tu jedno řešení, jak se můžete dostat přímo k věži, použijte vylepšení jet-pack. Budete ho sice muset často vypínat, ale mělo by se vám podařit dostat až k raketové věži v blízkosti pevnosti a vyletět po skále nahoru. Věže se zbavíte snadno a dveře do pevnosti znázorňující konec mise budou v dohledu

5. The Battle

The Charger

Chargera se dá zabít pouze dobře mířenou střelou do otevřené tlamy. Je zapotřebí si počkat, až se rozeběhne směrem na vás a v pravý okamžik vypustit dávku z mortaru.

The Battle

Hned na začátku se vydejte do malé vesničky, která leží východně od vaší základny. Seberte nejméně tři smártíky (zbytek jich naleznete na skále opodál) a hrst Vimpů na maso (nezapomeňte svým Meccům vydat příkaz, aby bránili základnu - klávesou CTRL a pravým tlačítkem na myši ukažte na místo, které chcete hlídat). Pokuste se co nejrychleji to půjde stavět obchod, abyste si měli kde doplňovat munici. Také postavte kolem svého opevnění zdi druhé úrovně a všechny ostatní budovy (v poslední - v party domečku získáte PopUp bomby). Ihned po té, co se vám podaří získat PopUp bombu, atak zničte raketové věže a dvoje kasárny. Obrovská nepřátelská základna je o kousek dál a vaším cílem je k ní donést bombu a aktivovat časovač (nejlepší je umístit bombu do levého tunelu).

Delphi

1. Yan, The Samurai Smartie

Yan, The Samurai Smartie

Yan vás provede skrze několik tréninkových misí, v nichž vám představí schopnosti sexy holky Delphi (za každého přineseného smartíka). Obzvláště příjemné je její léčení v hlubokých vodách, které poznáte již této úvodní misi.

Smartie In A Bubble

V cestě vám stojí věž se strážci, tak ji zničte. Poté si vyřiďte účty s nudnými Rippery. Ponořte se do vody před sebou, a jakmile dosáhnete kasáren, tak se otočte a smártík, kterého hledáte, by měl viset na útesech nad vámi. K jeho dosažení použijte kouzlo Bubble.

The Power Of Turbo

Jděte do smártíkovského obchodu a kupte si zde nová kouzla (Shrink, Cluster a Teleport) a lepší luk. Pomocí tohoto luku se pokuste zabít co nejvíce Raiků, ale na blízko používejte spíše Hellfire luk. Plocha poblíž Yana je strategicky výhodná, čili se zde kryjte za budovy a ničte zbylé Raiky z relativního bezpečí.

Yan´s Peace Mantra

Turben se dostaňte přes Raiky a vrhněte se rovnou k obchodu nahoře. Odstřelovací luk a svá kouzla používejte na co největší vzdálenosti (nejprve Clustery nebo Firebally, protože strážci chodí většinou po skupinkách).

2. The Lost Reaperski

Army Barracks Onstaught

Ihned po té co si postavíte základnu, myslete na to, že kouzlem číslo jedna pro vás bude zpomalení času (Slow Time). Pomocí tohoto kouzla zastavíte čas skupince nepřátel a snadno je zabijete i obyčejným mečíkem. Navíc jeho používáním získává Delpha magickou energii, která může být rovnou převedena do základny. Rovněž do svého arzenálu zařaďte kouzlo na opravování budov, protože ho budete rozhodně potřebovat. Po získání ničivého tornáda se vrhněte na nepřátelské kasárny a zničte je.

The Reaperski

I zde využijte kouzla na překonání útesů a za nimi zabijte strážce a zničte raketové věže. Musíte zde zničit všechno živé, aby vám nic neuteklo, časem by se vám to mohlo vymstít.

Pre-Race Warm UP

V této části na vás čekají dva ostrovy, aby jste je vyčistili od nepřátel. Začněte tím poblíž smártíckého obchodu a posléze srovnejte účty na tom hlavním. Nezapomínejte na úžasné zpomalování času, s jehož pomocí je likvidace strážců veselou zábavou.

3. The Reaperski Races

Reaperski Race 1

Čekají vás tři závody, přičemž ten první je nejjednodušší. Stačí vhodně aplikovat zrychlovač, a kdyby se vás snad někdo přece pokoušel předjet, tak mu zbraněmi jeho nekalé úmysly překažte.

Reaperski Race 2

Nepočítejte s tím, že by se vám podařilo vyhrát závod na poprvé. Poněvadž je narozdíl od prvního závodu náročnější. Zase se pokoušejte soustředit spíše na jízdu nežli na ničení oponentů.

Reaperski Race 3

Naopak ve třetím závodě používejte turbo opatrně, protože je terén dosti čelnitý a mohli byste se snadno dostat do potíží. A jakoby to nestačilo, vaši oponenti již vědí, co dělat a kdy udeřit.

4. The Reaper Fleet

Základním úkolem v tomto příběhu je budování. Normálním způsobem se pusťte do rozvíjení své základny, a co nejdříve to půjde, postavte štíty druhé úrovně. Yana vám zrovna tak jako dědu z poslední části Meccu budou neustále odnášet a celkově bude počáteční fáze této mise docela náročná. Jakmile získáte tornádo, tak se vydejte na západ, kde zničte nepřátelské kasárny a na druhém ostrově i raketové věže. Za pomoci turba se rychle dostaňte až k reaperské flotile a pošlete na ni tornádo.

5. Queen Sappho

The Great Reaperski Race - přišel čas na další závody, jen budou teď lehce zpestřené reaperskou střelbou. Cesta k vítězství vede obvyklým způsobem, skrze trpělivost, vhodnou aplikaci zrychlování a precizní jízdou.

Sappho´s Palace

Normálním způsobem si vybudujte základnu a získejte účinné tornádo. Dejte se směrem na západ a zezadu přepadněte kasárny.

The Hunt For Sappho

Po té co zničíte kasárny, vydejte se hledat doupě zlé čarodějnice Sappho. Je to docela lehké. Bude jen stačit, když se dostanete do kráteru za budovou a úkol bude splněn.

Volcano Randez-vou

Setkání s čarodějnicí není nic příjemného, ale naštěstí na ni působí zpomalovaní, takže odpadnou problémy s jejím pronásledováním. Ale dejte si pozor, čarodějnice ovládá stejná kouzla jako vy. Držte se od ní trochu dál a zvládnete to.

Kabuto

1. Birth Of A Glant

Attack Of The Evil Smarties

Jako první se seznamte s Kabutou, který je obrovský. Sní, na co přijde (přitom se i léčí), a to, co nesní zdemoluje. Pojídat může i zlé smártíky, kteří se ukrývají v domečcích ve vesnici (nejprve je zbourejte). Zničte kasárny a probojujte si cestu dál.

The Way Out

Tato mise bude už těžší, ale nemáte se čeho bát, máte Kabuta a ten všechny zbouchá. Ale pozor nezapomeňte pojídat smártíky z domečků, abyste si obnovili životy.

2. Coming Of Age

A Monster Comes Of Age

Dejte pozor na velký počet nepřátel a hlavně na raketové věže. Využívejte Kabutovy schopnosti, s nimiž dokáže vrhat nepřátele či do nich kopat (útok za běhu). Až přijde ten pravý čas, tak se vydejte k bráně a rozbourejte ji.

Monster Motherhood

V první části mise je zapotřebí zničit pět raketových věží. Druhou částí rychle proběhněte a zbytečně nebojujte, přesila je moc veliká a brána ke zničení je v dohledu.

3. Smash And Burn

The Kabuto Canyons

V severní části naleznete tajný vchod do kaňonu. Zničte normálním způsobem nepřátelské kasárny a posléze se vydejte doleva, kde zdemolujte podivnou stěnu za stromy.

Kabuto Volcano

Vaším cílem je ukrýt se za svačinovou základnou (stačí postupovat stále kaňonem a ničit vše, co vám přijde do cesty). Na konci slezte svah a udeřte do pilíře. Získané kameny poslouží jako skvělé zbraně na vzdálené kasárny.

Magnifying Glass 1

Běžte kaňonem a dejte si velký pozor na zákeřné Raiky. Uvnitř malého kaňonu naleznete krystal, který rozbijte a seberte jeho kousky. Z mapy vyčtěte cílovou lokaci krystalové stěny a za pomocí skla ji rozbijte.

Exit Portal 1

Aby jste tuto misi dobře zvládli, musíte si alespoň trochu naučit mapu. Zjistěte, kde je váš cíl a snažte se k němu dostat. Po cestě zbourejte dvoje dveře a nezdržujte se moc zabíjením nepřátel.

4. The Last Teaper Fortress

Magnifying Glass 2

Prvním cílem je západ mapy, kde sledujte potůček a posléze zničte krystal schovaný za velkými kasárnami. Budete-li potřebovat osvěžit své offspringy, tak se vydejte na lov do smártických vesniček, na mapě jsou vyznačeny zelenými tečkami. Offspringy dost využívejte i po cestě ke krystalové bráně, kterou musíte zničit, abyste ukončili misi.

The Last Reaper Base

Tato mise je narozdíl od předešlých misí docela jednoduchá, postačí vám, když se dostanete přes most, pokračovat chvilku dále a brzy se dostaví vítězství.

Exit Portal 2

Je tu dobrá zkratka přímo k portálu. Jděte skrze první horský kruh a pokračujte směrem k ráně na konci ostrova. Své Offspringy můžete posílit ve smártické vesničce, aby vám mohli krýt záda. Po levé straně nalezněte místo, kde se dají slézt hory, a cesta k portálu je jednoduchá, jenom skákání a lezení.

5. Citizen Kabuto

Citizen Kabuto

Cíl k úspěšnému splnění této mise vede skrze talíře plné jídla, protože cesta ke spásnému portálu je dosti spletitá a nebezpečná. Navíc věci budou komplikovat kvanta nepříjemných Raiku. Za každou cenu se snažte bezhlavě jít za svým cílem a nezdržovat se zabíjením všeho živého. Zaměstnávejte své offspringy co nejvíce a v závěru mise nasaďte rychlý sprint k bráně. Je to strašný, ale dá se to přežít.

Kabuto´s Sewers

V této misi zastavujte pouze pokud si budete chtít doplnit zdraví. Nemusíte moc bojovat, stačí utéci z bojů. Ve stokách se vydejte levou cestou a místo u portálu vyčistěte za pomoci offspringů a rychlých útoků.

Climb To The Big Fight

Blízko vulkánu naleznete kámen, seberte ho a hoďte ho na nepřátelskou základnu. Po cestě si dejte pozor na létající strážce a na Raiky. Propracujte se až ke koncové bráně a potřeste si roce s cizím Kabutou.

Defeat Kabuto

Porazit Kabuta není jednoduché, ale dá se to zvládnout. Myslete jen na Kabutovo slabé místo, které je na jeho břiše v zeleném bodě. Po vítězství si vychutnejte závěrečné titulky, ale pozor Kabuto stále žije.

No. Defeat Kabuto

Celý boj bude záležet na Bazovi. Vy se držte od Kabuta, co nejdále a stále miřte na jeho slabé místo. Po chvilce se schovejte do jednoho z bunkrů na zemi, kam se obr nedostane. Stále po něm střílejte a dejte pozor na jeho nohy. Po nějaké době se vám ho určitě podaří zdolat a pak už vaší partě vesmírných dobrodruhů nebude stát v cestě na vysněnou Majorku nic.




Diskusia Príspevkov: 2 Hodnotenie
844 hlasov

100
60
20

80
40
0
47
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |