HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 66721 uživatelů

Návody > Gobliins 2: The Prince Buffoon


Zobrazení:23677

Vinklem se pokus ukrást obušek. Ve chvíli, kdy starci na lavičce propadnou agonii smíchu, seber jim za zády Fingusem láhev. Jdi k fontáně. Fingusem zmáčkni neviditelné tlačítko a Winklem naber vodu do láhve, kterou pak může použít na žábu. Vezmi kouli. Fingusem vyhoď kouli na mechanismus na pravém kraji domu, stáhni žebřík, Winklem po něm vylez a skoč do komína. Vejdi do kouzelníkova bytu. Winklem štípni tygra do ocasu a z otevřené tlamy mu Fingusem seber zápalky. Zapal jimi hořák a do čajníku nalij vodu z fontány. Až se na nástěnce objeví klíček, sfoukni Winklem zapálený hořák a seber klíček. Fingusem natáhni pomocí klíčku kukačky a uved je do chodu (stačí se jich dotknout). Winklem tref zespoda kamenem kukačku do hlavy seber klíč, a pryč. Klíčem odemkni dveře od vinného sklípku a vezmi víno. Jdi do vesnice. Vodou polij květiny, Fingusem jednu seber a dej silákovi. Winklem se postav na plošinu a Fingusem stlač knoflík. Ze shora seber obušek. Nyní se vydej k obrovi. Winklem chyť slepici a tu, až bude ve vzduchu, udeř obuškem v ruce Fingusově. Seber vejce. Fingusem strč obušek do díry. Až se bude probouzet z rány ze tmy, proběhni Winklem kolem a nahoře skoč do dutého stromu. Uvolněnou dírou ve skále pošli Finguse. Sirkami zapal roští u obrových nohou a vhoď do něj vejce. Obrovi dej víno a obušek. Cesta do lesa je volná.

LEVEL 2

Hned na počátku se dej ke Kaelovi. Winklem pokapej vodou nymfu a podej ji Kaelovi. Skoč mu na dlaň. Mezitím si Fingusem stoupni na kámen pod stromem. Winklem zatřes větví. Lístek vhod Fingusem pod poklop vlevo dole a poklop poté otevři. Vylez na skalku a Winklem otevři znova poklop. Fingusem naskoč na včelu, po př1etu med věnuj nymfě a seber žampion. Winklem zaklep na dveře a žampion ukaž panu domácímu. Fingusem se postav na plošinku pod supa. Winklem vezmi červa ze sklenice, zmáčkni knoflík horního stroje a rychle pospíchej hodit supovi červa. Stehno nabídni pirani a seber kost. Winklem hoď do dolního stroje žampion a Fingusem se stroje dotkni. Poté se s ním běž postavit na koš. Winklem dej panu domácímu kost. Fingusem seber gentixir a kolíček. Nato oběma skřítky použijte láhev na misku s tekutinou. Kolíčkem přiskřípni levou trubici. Winklem strč ruku do majáku a seber hůlku. Fingusem si běž zaskákat na pružinu vlevo od kytaristy. V momentě, kdy se objeví nad bubínkem pumpička, Winklem opět prostrč ruku majákem. Pak si oběma zaskákej najednou na pružině. Winklem sejmi hůlkou roh, Fingusem skoč do díry. Winklem do otevřených dveří, promluv si s kytaristou a Fingusem pomocí rohu seber 1. notu. Winklem napumpuj pumpičkou saxofonistu a Fingusem s rohem stáhni komára. Fingusem napumpuj saxofonistu a Winklem opět pomocí rohu seber 2. notu. Fingusem vhod komára do majáku a Winklem vezmi rohem 3. notu. Hoď kámen na balon. Winklem vlez za chlapcem do chatrče a v momentě, kdy se na obrazovce znovu objeví, Fingusem zaběhni do chatrče na patře, ze kterého hodil kámen. Propůjčte míč basketbalistovi. Jakmile míč skáče po obroučce, proskoč Winklem košem. Fingusem vpusť melodii do dolní chatrče, zaklepej na Torna hodináře a seber přesýpací hodiny. Vydej se k zámku. Fingusem zajdi do věžičky a seber bombu. Drženou v ruce ji Winklem se sirkami podpal. Po následné explozi hoď přesýpací hodiny do propasti.

LEVEL 3

Seber se země majonézu a Winklem se dotkni levého kyklo-skřeta. V okamžiku, kdy se kudla zabodne do pravého, uzmi mu Fingusem z pusy žvýkačku a tu pak použij na zamčený trezor. Než odejdeš z této místnosti, polož na zem majonézu a to tam, kam skočí ze shora Fingus, a tím vymáčkne její obsah na prostředního kykloskřeta. V tu chvíi Winklem seber pilu. Nyní se vydej za kovářem. Seber stoličku. Fingusem se postav pod kykloskřeta s kuřetem, Winklem na něj vymáčkni majonézu a Fingusem použij stoličku na kuře. Fingusem se postav ke stěně domu vpravo nahoře a Winklem ze stoličky "zabuzeruj" kuchaře s vařečkou. Až se vařečka ocitne vpravo, vskoč na ni Fingusem. Winklem dej kovářovi gumový klíček a pak pilu. Jakmile kovář položí pilu na rozžhavéné uhlíky, seskoč Fingusem na středověké dmýchadlo. Od kováře si vezmi klíč a seber kovadlinu. Klíčem jdi odemknout zamčený trezor a každým skřítkem z něj vyber skafandr. Použij kus masa na protézu v ústech dolního kykloskřeta a běž k velké soše. Winklem vejdi do podchodu a zmáčkni tlačítko. Winklem nadzdvihni sekeru a Fingusem stlač tlačítko, dříve za sekerou schovaným. Winklem se postav ke dveřím do sochy a Fingusem zalez do podchodu. Až příšera začne tlachat, vskoč Winklem do sochy. Nyní Fingusem použij stoličku na provázek u kykloskřeta. Winlem kykloskřeta postraš, protézou shoď na něj kovadlinu. Oběma skřítky a pomocí skafandru slez do kanálu.

LEVEL 4

Winklem vystup na hlídkovací koš a Fingusem zapni lampu. Fingusem seber rybku-svítilku. Jdi k Siréně. Fingusem vlez do díry u mříže a Winklem vyhoď škebli. Fingusem škebli seber. Postav stoličku k mořskému koníkovi a Winklem se postav ke škebli. Fingusem vylez po koníkovi a sáhni do sluje. Winklem hoď škebli na rukavici a zpod škeble seber rukavici a mořskou hvězdici. Rukavicí zakryj Blobovi oko a oběma skřítky sáhni do láhve. Seber si z Bloba zpět rukavici a jdi k vraku galeony. Fingusem se postav na lasturu. Winklem rozsviť lampu a poté otoč kormidlem. Winklem použij rybku-svítilku na tři otazníky a mořskou hvězdici na truhlici. Když je truhlice otevřená, dotkni se Fingusem sošky na přídi loď. Winklem projdi dveřmi do podpalubí a Fingusem hoď pilu po lebce. Seber perlu a jdi k Siréně. Siréně dej perlu a diamant, a chobotnici Fingusem listinu. Nezapomeň sebrat stoličku a hurá do levelu 5.

LEVEL 5

Fingusem se dotkni mečounova oka. Seber sůl. Fingusem otevři poklop hrnce a Winklem do hrnce nasyp sůl. Sáhni do hrnečků a seber pilník. Winklem se postav k lanu vlevo nahoře a Fingusem k lanu vpravo dole. Lana se nejdříve chyť Fingusem a hned nato Winklem. Fingusem přeřízni pilníkem klec kolibříků, seber ze zdi připínáček a postav se za kuchtíka. Winklem posypej solí brambory a stoupni si před výklenek s přepážkami. Až bude kuchtík ve vzduchu, polož Fingusem připínáček na bednu. Winklem pokapej Gentixirem bramboru. Jdi k trůnu. Seber pepř. Winklem použij stoličku na římsu a Fingusem mu vyskoč na ruce. Fingusem zmáčkni tlačítko ve zdi a Winklem prolez právě otevřeným okem. Fingusem vejdi do ucha v trůně a v okamžiku, kdy bude v trůně, zatáhni Winklem za malý jazýček. Vylezivšího brouka seber následujícím způsobem: Fingusem seskoč a postav se k otvoru vpravo, Winklem strč hlavu do levého a poté Fingusem použij rukavici na pravý otvor. Winklem zmáčkni tlačítko ve stěně a Fingusem proskoč okem. Oběma skřítky projdi trůnem a jdi k brnění. Z rytířova chocholu utrhni peříčko a to namoč v barvě u obrazu. Polož brouka do malé díry, natři ho namočeným peříčkem, popepři ho a pokapej Gentixirem. Jdi k trůnu. Seber dalšího brouka stejným způsobem. Brouka polož do díry vpravo a pokapej Gentixirem. Osvoboď Bouffona a jdi k brnění. Bouffonem se dotkni stroje a každým skřítkem skoč pod zmenšovač. Bouffonem se dotkni ještě jednou stroje. Seber zápalku a vydloubni oko v lebce. Bouffonem kopni do oka a seber sklíčko. Winklem se dotkni truhly a po příletu mouchy utrhni Fingusem z knihy záložku. Záložku zabodni do svíčky a Fingusem použij sklíčko na svítící sluneční paprsek. Seber vosk a vstrč jej do dopisnice. Vzniklým produktem otevři truhlu. Zvedni semínko a zasaď ho do mapy. Oběma skřítky a princem se spusť po rostlince.

LEVEL 6

Winklem vlez do díry ve stromu. Seber banán. Otevři poklop a Winklem dej banán trpaslíkovi. Ve chv1i, kdy se o něj budou prát, Fingusem vezmi trpaslíkovi střelhbitě čepici. Winklem bouchni ze stromu do jablka, kteréž chyť dole Fingusem do čepice. Jablko vlož Winklem do díry ve stromu. Oběma skřítky seber lampion. Fingusem bouchni do kuželek a v momentě, kdy koule skáče na místě, šlápni Winklem na hvězdu vedle poskakující koule. Winklem polož kouli na bednu a zůstaň na ní stát. Fingusem si stoupni na pružinu nad kuželkami. Až špendlík přeskočí na paraple, získej opět kouli. Winklem polož kouli na bednu a stoupni si na houpačku. Fingusem si znovu zaskákej na pružině. Fingusem si stoupni na plošinku nad inelákem, Winklem skoč na pružinu vedle houby a poté seskoč a běž s ním k pružině nad kuželkami. Fingusem zapni anténu a naskoč na bublinu. Když se bublina dotkne bedny, skoč rychle Winklem na pružinu. Seber špendlík a seskoč. Předchozím postupem dostaň oba skřítky znova nahoru. Fingusem se postav k anténě a Winklem zmáčkni tlačítko. Ve chvíli, kdy se princ napne v bublifuku, zapni Fingusem anténu. Bublinu s princem praskni špendlíkem. (Kdyby se někomu z vás dostal Fingus na levou stranu a vy byste chtěli, aby šel do prava, musíte se ním postavit na houpačku a Winklem skočit na hvězdu nad ní.) Boufonem se postav na přední část houpačky, Winklem se postav k zadní části a Fingusem zmáčkni tlačítko. V okamžiku, kdy dozní hudba, Winklem dupni na katapult. Jdi ke skalám. Zvedni kouli jedním skřítkem a druhým mu ji seber o patro výš. Tímto způsobem vyzvedni kouli na druhé patro. Winklem se postav na lví hlavu a Fingusem hod kouli z druhého patra na lví ocas. Winklem strč do hlavy na holi. Vyzvedni kouli na první patro. Winklem se postav na lví hlavu a Fingusem mrskni kámen po lvím ocasu. Winklem prolez dírou v obrově rameně a Fingusem si stoupni na lví hlavu. Winklem postrč hlavu. Fingusem skoč na tři vykřičníky. Když se kámen s Fingusem ocitne na nejnižším možném bodě, naskoč na něj Winklem. Winklem se dotkni kamínku vedle klece a Fingusem po Winklovi rychle přeběhni. Na klec s ptáky použij pilník. Seber klíč. Jdi ke Kaelovi. Zamčené dveře otevři klíčem.

LEVEL 7

Seber tužku z hořejšího patra a Winklem začmárej třikrát něco na tabuli. Seber houbu. Boufonovi dej napít magického lektvaru. Fingusem počmárej obraz. Až děda hodí po Fingusovi bumerang a trefí jej, hned vyskoč Winklem na křeslo a bumerang seber. Fingusem si stoupni někam doprostřed místnosti, Winklem použij půllitr na dědu a Fingusem hoď bumerang po léčivém zubu. Seber zub a dej ho Winklem kostře. Kaluž vysaj houbou. Winklem foukni do fajfky a Fingusem použij mokrou houbu na obláček dýmu. Oběma skřítky pronikni do právě vzniklé díry v křesle. Fingusem se postav na oko a Winklem skoč na tři vykřičníky. Seber myš. Myš ukaž krokodýlovi a hned na něj vylez. Po příletu hod hned bumerang Winklem (Fingusem) na kamenné zuby nad NH3. Až z díry vyleze zlé stvoření, skoč Fingusem na tři vykřičníky. Fingusem polož ještě mokrou houbu na kámen. Bouffonem se postav na oko a Winklem skoč na tři vykřičníky. V okamžiku vlhčení kamene naň Fingusem namaluj tužkou dveře. Winklem zatáhni za kliku.

Související hry Gobliiins 5: The Morgloton Invasion
Gobliiins 4
Goblins Quest 3
Gobliiins



Diskusia Príspevkov: 2 Hodnotenie
1352 hlasov

100
60
20

80
40
0
57
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |