HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 23128 uživatelů

Návody > Aliens vs. Predator (1999)


Zobrazení:26266
Autor návodu:Jirka Storm Nehyba (Abecedaher.cz)

Alien:

Level 1, Temple

Když vejdete do sálu se svislým plamenem, tak vyšplhejte po jednom ze sloupů na druhém konci místnosti a vlezte do něj, potom rozbijte mříž ve stropě a systémem chodeb se dostaňte do místnosti s dalšími dvěma plameny, ty zablokujte tím, že na stropě rozbijete držáky dvou kvádrů a ty spadnou.
Vraťte se a skočte do díry po vyhaslém plamenu, dole jděte do jedné z chodeb (tam kde není krev predatora), po schodech nahoru a do místnosti uprostřed. Z ní se systémem větraček dostaňte ke čtyřem "terminálům" (bílé panely na zdi) a zničte je, čímž odblokujete dveře do laboratoří 1 a 2. Pokud vám nevadí setkání se samostřílem, tak nemusíte používat větračky.
V každé laborce zničte 5 přívodů el. proudu k mašinám, čímž zaktivujete výtah na chodbě. Pokud na tom nejste nejlíp s energií, tak se najezte civilistů v klecích.
Vyjděte z laborky a sjeďte výtahem. Dole najděte dvě místnosti s velkými vraty za kterými štěká samostříl. Zavřete je tak, že rozbijete držák každé půlky vrat (barevný a v rohu). Doporučuji se tam přikrást po zdi, mimo zorné pole samostřílů.
Po zavření obou bran se v podlaze před nimi otevře další chodba, která vede na konec kola.

Level 2, Escape

Dírou ve zdi vylezte z hnízda, vyšplhejte na vrchol šachty, tam je ve zdi povystrčený kvádr, na ten zatlačte a on vypadne.
Skrz všechny místnosti a větračky dojděte tam kde je výtah a poblíž záchody. V polopatře (za výtahem) rozbijte sklo a zelenou chodbou za ním dojděte na konec kola.

Level 3, Ferarco

Jděte pořád dopředu, až k žebříku, po něm vylezte do větračky a z ní do další místnosti, tady se zničí nějaké tlakové potrubí nebo co (rovnou tam kde spadnete). Potom se vraťte tam, kde vám zavřeli dveře před nosem, teď budou otevřené (pozor na androida s brokovnicí).
Za nimi vyjděte do druhého patra, zničte ventily v rohu na schodech (celkem 4) a jděte do dveří které se teď otevřely. Další doory které se před vámi zavřou přemluvte rozbitím čudlíku napravo od nich a dostaňte se až do společenské místnosti.
Tady vlezte do větračky nad stolem. Na jejím konci je krátká chodbička, vyjděte z ní dveřmi (čudlík je napravo od nich), jděte rovně do té naproti a vlezte do další větračky, projděte jí a z následující místnosti (čudlík napravo od dveří) jděte rovně, doprava a zase rovně.
O kousek dál rozmlaťte okno a vlezte do ošetřovny, vyjděte dveřmi vpravo a dejte se doleva a pak zase doleva, vlezte do větračky, tam doprava a na konci dlouhé chodby zase do větračky.
Skočte dolů a dojděte do místnosti kde je vpravo šachta, skočte tam, zabte pizdu a vraťte se, jděte doprava a potom furt rovně, až ke druhému otvoru ve stropě (v chodbě, ne v místnosti).
Tam vylezte, za dveřmi se dejte doprava, projděte chodbou a na jejím konci vlezte do místnůstky vpravo, zničte všechny obrazovky na zdi, čímž "zabijete" loď a zdrhejte zpátky.
Skočte zpátky do díry v podlaze, utíkejte pořád rovně a pak skočte zase do šachty kde jste předtím zabíjeli pizdu, tam se dejte doprava a jste na konci.

Level 4, Gateway

Rychle doběhněte na konec místnosti, vylezte po zdi, zničte čudlík na dveře a vlezte do nich (když to nestihnete, tak vás to vycucne do vesmíru).
Projděte stropní větračkou, z následující chodby vejděte do jedné z postranních místností, v rohu rozbijte mříž a jděte dál, až do velkého nákladního prostoru, tam se po zdi vyškrábejte ke stropu a dejte se chodbou ke dvěma výtahovým šachtám.
Vyjeďte o patro výš, zničte tu dva el. panely a o patro výš udělejte to samé. Potom vylezte po žebříku až nahoru a vtrhněte do místnosti za mřížemi (bacha na samostříly). Jděte dál až do dalšího patra.
Tady vejděte do místnosti vpravo. BACHA na hajzla s minigunem!!! Běžte prostředními dveřmi, potom vylezte na strop a opatrně se dostaňte nad mariňáka s fatální zbraní, skočte mu na hlavu a rychle to s ním skoncujte (pokud jste tak vyměklí že paříte na obt. Training, tak se nemáte čeho bát). Až bude klid, tak zničte 4 asi jističe (šedivé kostky s nakresleným bleskem), čímž vypnete větrák v též místnosti a můžete se prosoukat šachtou za ním. V novém sektoru zničte dalších 8 jističů a jděte jednou z větraček ve stropě.
Projděte všemi místnostmi které rozděluje skleněná clona (víte co s ní), v té poslední vylezte dírou ve stropě, zničte další 2 jističe a jděte šachtou za zastaveným větrákem.
Na jejím konci zase BACHA na vulcana. Zničte 2 stoly s monitory v postranních místnostech a jděte do dveří které se otevřely.

Level 5, Earthbound

Skočte do šachty vpravo, (bacha na androida), projděte místností a vylezte druhou šachtou. Nahoře zlikvidujte ozbrojený (pcha) odpor a hupsněte do díry, zničte mříž a koste dál. Až se dostanete za skleněnou clonu a zmasakrujete oficíra, tak zničte i jeho stůl, potom jděte dál, skočte dolů, zlikvidujte 8 jističů a pokračujte krvavou cestou.
Po zničení jističů se otevřou dveře, za nimi je vlevo nahoře větračka a na jejím konci dlouhá chodba, ale tam bych nedoporučoval chodit. Skočte do větračky naproti, na jejím konci vylezte, zničte samostříly a dalších 8 jističů za dveřmi po stranách chodby.
Až to vykonáte, pokračujte stropní chodbou za zastaveným větrákem a pak další. V místnosti kam se dostanete je ve stropě východ vizuálně stejný jako vchod. Pokračujte k dalším jističům, zničte je, rozbijte sklo, pokračujte větračkama až do chodby kde na jednom konci bliká modré světlo a tam vlezte do díry.
Pokud to stihnete, tak skočte na ujíždějící náklad, jinak zničte 8 jističů, bacha na samostříly a jděte dál přes DOC 4, sejměte predatora, vlezte do světlé chodby a je to v cajku.

Bonus level 1, Invasion

Vylezte vlevo, dejte se doleva a rovně až do větrací šachty, tam jděte zase doleva, vlezte do první škvíry vpravo (pozor, není moc dobře vidět) a skočte z ní do zadní místnosti (z bezpečnostních důvodů).
Odtud jděte dvakrát doprava, skočte z mostu až dolů, odejděte dveřmi a chodbou projděte do místnosti s ohromnými vraty. Do těch vlezte a jděte do dveří se zeleným světlem (bacha na samostříl). Na konci chodby podlezte zábradlí vlevo a vyšplhejte do díry ve stropě, kde je konec kola. Pokud se nechcete potýkat se samostřílem, tak v hale s velkou branou je nalevo od ní ve stropě větračka kterou se dostanete za inkriminovaný předmět.

Bonus level 2, Derelict

Vyšplhejte po laně od výtahu a dostanete se do chodby která vede ven z artefaktu.
Tady jsou zamčené dveře a nad nimi u stropu chodba, vlezte do ni a jak to půjde tak jděte doprava a pokračujte pořád tou samou cestou až narazíte na modré světlo na stropě, to je větračka.
Vlezte do ní a vyskočte třetím otvorem (včetně toho vstupního). Zničte samostříl před vámi, potom zacouvejte zpátky pod otvor a dejte se doleva. Na konci této cesty zničte další dva samostříly a jděte opět doleva až do kruhové místnosti, kde zničte samostříly a jděte chodbou kterou střežili.
Dostanete se ven, po pravé straně najdete další vchod a na jeho konci větračku. Vlezte do ní, přeskočte první východ a vyskočte tím druhým, vykoste všechny lidi až se vám zobrazí hláška že jste zabili nějakého oficíra a že je tu ještě jeden.
Vraťte se do větračky a použijte druhý východ, tam zabte druhého oficíra a utečte chodbou s nápisem EXIT.

Bonus level 3, Tyrargo

Musíte zabít tři oficíry.
Jděte dvakrát doprava a skočte do první díry kterou potkáte. V této místnosti je první oficír.
Po jeho zneškodnění jděte do dveří ke kterým nevedou schody a za nimi vlezte zase do větračky, nahoře se otočte čelem k červené chodbě, jděte doleva a skočte do druhé díry kterou potkáte (uprostřed křižovatky) a ocitnete se ve sprchách. Vyjděte z nich, za skříňkami jděte doleva a v rohu narazíte na mříž za kterou je chodba která vede ke druhému oficírovi.
Když se s ním vypořádáte, tak se vraťte do chodby a jděte pořád dál jedinou možnou cestou. Za druhými dveřmi které potkáte je samostříl, takže tam radši nechoďte. Vlezte do větračky (v té samé místnosti), nahoře se dejte rovně (směrem k oranžovému světlu) a pak doprava, skočte do díry a ocitnete se ve velkém skladišti kde jsou dvoje dveře. Jděte do těch u kterých není samostříl, zlikvidujte posledního oficíra, vypořádejte se s predatorem a máte to z krku.

Bonus level 4, Caverns

Nejdříve ze všeho si zapněte noční vidění. Jděte na druhý konec jeskyně a vlezte do jedné z chodeb které se tu nacházejí. V další jeskyni jděte k bílému světlu a doleva, dojděte k propasti a vlezte do díry ve stropě. Na konci skočte do kruhové místnosti, vyjděte z ní dveřmi a v další sluji zničte dvě el. bedny vpravo, vraťte se k propasti a jděte dál chodbou kde jste zabili maníka se smartgunem.
Z velké jeskyně se dejte chodbičkou vlevo, projděte skrz vrak dopravního prostředku, velkými dveřmi vlezte do průchodu a z něj do další místnosti, potom do další (je tam další auto), zde vyšplhejte na ochoz a vejděte do jeskyně. Jděte dál, přelezte přístroj v další větší místnosti a pokračujte pořád rovně. Za dalším ochozem zlikvidujte predatora a je vymalováno (zeleně).

Bonus level 5, Fury 161

Přelezte po zdi na druhou stranu kyseliny, sejměte mariňáka, jděte po levé cestičce, sejměte dalšího vojáka, zmačkněte velké tlačítko, přelezte naproti a zabte posledního mariňáka na tomto místě. Potom šikmo přelezte celou zeď po vaší pravici a odejděte východem v rohu.
V kulaté chodbě odbočte hned doleva a vypněte samostříl, jděte dál a jak to půjde tak zase doleva. U vysoké šachty si počkejte na výtah a vyjeďte nahoru.
V následující místnosti je predator. Máte dvě možnosti jak na něj. Ta první je, že ho necháte běžet a on možná vběhne před samostříl a chcípne. Ta druhá a praktičtější je, že se s ním utkáte. V tomto případě skočte úplně dolů a když vás začne zaměřovat, tak se schovejte za roh. Když bude mrtev, tak se vypne samostříl který by vám jinak dělal dost velké problémy.
Skočte do blízké díry, která vede ještě o patro níž. Tady jsou vysoké dveře a za nimi kulatá chodba plná sudů. Opatrně je vyhoďte do luftu (z co největší dálky sekněte a rychle zacouvejte), projděte, za zničeným větrákem jděte rovně, za dveřmi otočte pákou, čímž vypnete další nepříjemný samostříl, otočte se a dejte se doleva, dojděte do poslední místnosti, sejměte predatora a je konec.

Colonial marine:

Level 1, Derelict

Začínáte ve vašem pokoji, nemusíte nikam pospíchat, takže si třeba prohlédněte svou mužnou postavu v jediném zrcadle z celé hry. Až vás to omrzí, tak vylezte na chodbu a jděte až k průhledným dveřím, nalevo od nich si všimněte nouzové páky, rozstřelte sklo a stlačte jí. Potom jděte do počítačové místnosti, sjeďte výtahem dolů, jděte trochu doleva, stlačte páku napravo od vás, obejděte tu věc uprostřed místnosti a odejděte dveřmi které se otevřely. Jděte pořád dál, v místnosti se schody jděte doprava, zmačkněte tlačítko a vyjděte ven z budovy.
Potom se dejte doleva, až k výtahu který vás vyveze nahoru, tady potkáte prvního vetřelce. Ve druhé počítačové centrále vyjeďte výtahem, jděte rovnou za nosem a nikde neodbočujte. Když se dostanete do větší místnosti se zábradlím, tak rozstřelte zátaras a sejděte dolů, kde je zbraň a lékárnička (pozor na větrák). Pokračujte dál přes lávku, přejděte celou ohromnou halu po ochozu, na jeho konci se dejte doleva a vpravo uvidíte kout s pákou, zmačkněte jí a vraťte se na ochoz. Asi v jeho půlce je výtah, tak sjeďte dolů, dejte se doprava, vyjděte z budovy a vlezte do artefaktu naproti vám.
Tam jděte doleva, sjeďte výtahem a vlezte do tunelu před vámi, který vede na konec kola.

Level 2, Colony

Až vyjedete výtahem nahoru, tak se rychle otočte a až začne zase klesat, tak vlezte na střechu, potom vyjeďte nahoru a vezměte si pulse rifle.
Vyjděte ven, obejděte budovu před vámi a na druhé straně nádvoří vejděte do tunelu vlevo. Na konci rozstřelte sklo a skočte dolů (jestli nechcete aby vás to zranilo, tak vlevo je plošinka na kterou se dá skočit a z ní na zem), potom stlačte všechny 4 páky co tam jsou, čímž nahodíte generátor, vyjděte po schodech a vraťte se k rozbitému oknu (doleva). Před vámi teď budou otevřené dveře, jděte po ochozu za nimi, na konci vyjeďte výtahem, jděte dál a procpěte se dírou do komůrky kde je smartgun a možná health (podle obtížnosti).
Až se vrátíte na vzduch, tak jděte doprava a pořád se držte pravé stěny. Dojdete na širší plac, kde je naproti vám brána a vpravo další úzká ulička, kterou se dostanete k armoru a pulzní pušce. Nalevo od brány je páka která jí otevře (bacha na uvítací výbor).
Až tam vlezete, tak si vepředu vyzvedněte lékárnu a zbraň a jděte doprava (pokud jste zády ke vchodu). Napravo od dveří které nejdou otevřít je škvíra, tou se protáhněte, vyjděte po schodech až nahoru, vezměte si armor, vraťte se a prolezte škvírou před druhým schodištěm. Když vyskočíte do místnosti, tak se dejte doprava, na křižovatce ještě jednou, vyjeďte výtahem až nahoru, obejděte díru a jděte pořád doprava. V místnosti kam se dostanete pohněte pěti pákami a odejděte druhými dveřmi.
Držte se pořád po pravé straně, sejděte po schodech do druhého patra, jděte doleva a dostanete se do laboratoří. Prosklenými dveřmi je všechny projděte (v té druhé je u krvavého fleku plamenomet) a ve čtvrté seberte bypass (pozor na facehuggery). Vraťte se ke schodům a jděte chodbou v mezipatře, projděte škvírou a jděte dolů. Až se ocitnete zase na vzduchu, tak se dejte rovně, doprava a rovnou za nosem, ignorujte vchod po pravé straně (tam jste začínali) a dojděte k hlavní bráně, u krabice v rohu použijte bypass a main gate se otevře, načež nezbývá než si vychutnat finální maraton mezi vetřelci a jumpnout do nádherně obrněného transportéru.

Level 3, Invasion

Vyběhněte z transportéru a jděte pořád kupředu, nemůžete zabloudit. Pod schodištěm v červeně osvětlené místnosti si vezměte zbroj. Když vyběhnete z místnosti kde byl armor, lékárna a pulzní rifle, tak jděte doleva a za dveřmi doprava, na konci chodby vyjděte po schodech, vběhněte do místnosti, otočte kolem, seberte plamenomet a napalm a uhánějte zpátky.
Minete dveře kterými jste se sem dostali a přijdete ke schodišti. Sejděte první schody, z těch druhých skočte na plošinu před nimi, otočte dalším kolem a rychle se vraťte nahoru, kde se bude vlevo snižovat lávka. Jak to půjde tak na ní vyskočte a vběhněte do zavírajících se dveří za ní, je tam armor, lékárna a dvě pulzní pušky.
Po znovu seběhnutí schodů sjeďte výtahem a projděte průchodem do další místnosti. Tady si dejte pozor na facehuggera, projděte divnými dveřmi před vámi, v nové místnosti vyjděte po schodech a otočte dalším kolem. Je zde další facehugger, kterého nejlíp zneškodníte, když si stoupnete na kraj plošiny, zamíříte dolů pulzní puškou, budete sledovat detektor pohybu a až to bude blikat někde v prostředku, tak vypalte granát.
Vyjděte z místnosti a dejte se dalšími divnými dveřmi vlevo, jak to půjde tak zahněte doprava a vyjeďte výtahem (achtung, je tu další facezmetek), potom ještě jednou, přejděte po ochozu a vyjděte po točitých schodech. V místnosti kam přijdete běžte znovu nahoru, otočte se o 180° a střelte na žluté světlo na stropě. Po tomto činu spadne plošina po které přejdete a na druhé straně projdete dveřmi, sejdete po schodech a dojdete k dalším dvěma kolům. Otočte s nimi a vraťte se nahoru.
Přejděte po plošině zpátky, jděte doprava a na křižovatce do místnosti vlevo. Tady sejděte po schodech, jděte doprava a v rohu do dalších dveří, za kterými je kolo čekající na otočení.
Až půjdete zpátky, tak nezapomeňte na armor pod schodištěm. Vyjděte zase na chodbu, dejte se rovně a pak doprava, kde je poslední kolo k otočení.
Potom se vraťte a na druhé křižovatce zahněte doprava, směrem k mostu kde teď bude svítit zelené světlo, jděte pořád dál, přejděte přes jámu, vlezte do výtahu za ní, dejte "use", vyjeďte nahoru, počkejte si na přistání lodi a máte to z krku.

Level 4, Orbital

Tohle kolo je podle mého názoru nejlepší co nejrychleji proběhnout, takže vběhněte do místnosti na konci chodby za skleněnými dveřmi, seberte SADAR, vraťte se do chodby (je tu predator, jestli se s ním chcete utkat, vaše věc) a rychle utečte po schodech vpravo.
Dole jděte pořád rovně (v místnostech jsou vetřelci, zbraně, facehuggeři apod.), na mostě zahněte doleva, otevřete si dveře a jděte dál. Až sjedete výtahem dolů, tak pozor na xenoborga v rohu (stačí dvakrát ze sadaru).
Až se otevře víko v podlaze a vy budete v proskleném sále, tak moc nevystrkujte hlavu a predatorovi hned pošlete výbušný dáreček. V další místnosti je vpravo v rohu ještě jeden xenoborg a v té poslední vysněný konec kola.

Level 5, Tyrargo

Naběhněte do velkého skladiště, běžte pořád rovně, najdete armor a pokud nepaříte na director's cut, tak taky pulse rifle a smartgun, potom vyjděte po schodech vlevo, stlačte obě páky, vběhněte do dveří které jste odemkli (svítí u nich zelené světlo) a ocitnete se v lůžkovém oddělení.
Ve druhé části jsou vlevo u zdi dvě pulzní pušky, na konci lékárna a dva facehuggeři a v další místnosti je vpravo taky pulzní rifle. Až projdete třetí částí lehárny a budete u skříněk, tak bych doporučoval se stavit ve sprše (ne kvůli hygieně, ale kvůli smartgunu a armoru).
Když budete čelem ke sprše, tak jděte doprava a v rohu najdete mříž za kterou je větračka nebo co a na jejím konci asi jídelna. Vlevo v rohu je plamenomet. Vyjděte dveřmi, pákou pod červeným světlem zapněte výtah a vyjeďte nahoru, prostřílejte se až na konec chodby a zmačkněte další páku, potom se o kousek vraťte a odejděte dveřmi s modrým světlem.
Projděte modrou místností, v té další odpalte sudy které vám blokují cestu a za nim uvidíte dva sloupy, za těmi je armor a lékárna. Vyjděte po schodech, před zábradlím zahněte doleva, stlačte páku a jděte do dveří na druhé straně. Pokud jste si šetřili náboje do smartgunu, tak jste udělali dobře, protože teď se budou náramně hodit. Vběhněte do chodby, zde na vás čeká praetorian, takže ho pěkně z dálky smartněte, na konci si pákou odemkněte dveře a jděte dál.
Po sjetí výtahem budete v dalším velkém skladišti, jsou rovnou dva bonbónky. Běžte doprava a dopředu, u zdi seberte minigun a použijte ho na predatora a následujícího predaliena. Potom rychle vyběhněte po schodech a opusťte místnost (když to nestihnete, tak máte po ptákách).
Až vyjedete výtahem, tak si vemte minigun a buďte opatrní, protože na vás naběhne další praetorian. Po jeho zneškodnění odpalte sudy co vám stojí v cestě, zmačkněte poslední páku, vraťte se, sjeďte výtahem na druhé straně zábradlí a jděte ke dveřím. To je konec kola.

Level 6, Hangar

Vyjděte ze dveří, vlevo na zemi uvidíte šedou mříž, rozstřelte ji, skočte do příkopu a dojděte až k červenému tlačítku, zmačkněte ho a vedle vás se otevře poklop se dvěma trubkami, zničte je a vylezte ven.
Vraťte se ke dveřím a stoupněte si zády k nim, vlevo na zemi uvidíte červeno-bílé pruhy které tvoří dva obdélníky. V jednom z nich je malé červené trojúhelníkové tlačítko, zmačkněte ho a ukážou se další dvě, zmačkněte je taky a otevřou se dveře přímo do vesmíru, takže se běžte schovat do malé místnůstky nalevo od vstupních dveří a zavřete se tam. Dobře si to načasujte aby vám královna nerozbila dveře a nevcuclo vás to taky.

Bonus Level 1, Temple

Pomocí jetpacku vleťte do díry před vámi u stropu, rychle vyběhněte nahoru (když potkáte aliena, tak ho oběhněte). Až budete venku z tunelu, tak se otočte a dejte jím co chtějí.
Seskočte dolů, seberte plamenomet před sochou, spalte zbytek odpůrců a jděte do tunelu nalevo od sochy. Jsou tu 2 facehuggeři, takže si posviťte světlicemi a spalte je. Až dojdete k díře, tak si dejte bacha, je tam taky jeden a zaslouží si pulzní granát. Leťte dál a nahoře hned použijte smartgun.
Nacházíte se v chodbě která má dva východy, vylezte kudy chcete (u jednoho východu budou náboje do smartgunu, ale mění se to) a jděte do chodby v rohu, tam najdete granátomet a lékárnu. Potom běžte do místnosti s výtahem a vyjeďte nahoru. V místnosti s dalším výtahem si vemte armor a odejděte druhými dveřmi.
Ve třetí místnosti jděte trochu dopředu a skočte do díry v podlaze, na plošině asi v půlce místnosti rozstřelte sklo za kterým je páka (pohne se sama), čímž nahodíte generátor. Jestli chcete, tak úplně dole je lékárna, jinak vyleťte zase ven, jděte směrem ke mříži ve zdi a pak doleva po schodech.
V následující místnosti je vlevo mezi sloupy lékárna a v rohu výtah. Vyleťte šachtou nahoru, seberte minigun (budete ho moc potřebovat) a jděte do jedné ze dvou chodeb, vyjděte po schodech, navštivte obě místnosti které jsou po stranách schodiště a rozstřelte svítící obdélníkové panely na zdi, to samé udělejte ve druhé chodbě (bacha, v jedné budou dva praetoriani) a vraťte se k výtahu.
Nad vchodem do chodeb jsou ve stropě díry, tak tam vleťte, bacha na facehuggera (mě málem způsobil zástavu srdce), a leťte až do velké místnosti, jestli chcete, tak se tu můžete pozastavit, sejmout praetoriana a hodit granát do doupěte facehuggerů, jinak leťte ještě výš, do díry ve stropě, odtamtud pokračujte chodbou ze které na vás vyběhnou dva praetoriani a doběhněte k vybuchujícím mřížím. To je konec kola.

Bonus level 2, Vaults

Nikde se neflákejte! Tohle kolo je na čas.
Vyběhněte na hlavní chodbu a jak to půjde, zahněte doprava, kde najdete minigun. Vraťte se na chodbu a sledujte zelené fleky na podlaze. Až se dostanete do velké kruhové místnosti, tak jděte doprava, v místnosti kam dojdete odpalte 4 šedivé sudy s nakresleným bleskem a výbuchem, čímž zastavíte auto-destrukční sekvenci.
Zabte predatora, seberte smartgun a jděte zpátky. V místě kde zelená stopa zatáčí doprava, se dejte doleva, jděte pořád hlavní chodbou a proběhněte sekcemi 2 a 1, teď jste ve trojce (sledujte čísla u stropu). Na konci jedničky jsou schody, v zatáčce před nimi je lékárna a u židlí vpravo armor. Sjeďte výtahem dolů a pokračujte dál. V jedné z místností které minete (po levé straně) jsou náboje do smartu a armor, v další (po pravé straně) je pulzní puška a lékárna (bohužel jsou pokaždé někde jinde). Na konci oddělení 1 jděte do chodby vlevo (s červeným světlem) a prosprintujte všechny další místnosti.
Zamčené dveře na konci vašeho sprintu se otevírají pákou na sloupku vlevo. Obejděte samostříl a projděte celou chodbu za ním, za každými dveřmi je alien, musíte zabít celkem 4, pak kolo skončí.

Bonus level 3, Ferarco

Vyleťte šachtou nahoru, projděte větračkou vlevo, v následující místnosti seberte flambáčomet a lékárnu a odpalte sud zaklíněný ve dveřích. V další obrovské místnosti vyleťte až ke stropu a uvidíte větračku. Pusťte se do ní a přeběhněte následující dlouhou chodbu. Potom můžete jít poslední větračkou vpravo, zahnout doleva a budete v místnosti s lékárnou (je lepší nahodit generátor a pak tam vlézt otevřenými dveřmi). Pokud se nechcete léčit, tak jděte větračkou vlevo a hned zahněte doprava. Z místnosti kde vyskočíte jděte na první odbočce doleva, po levé straně rozstřelte okno, vlezte do ošetřovny a vlevo zničte sklíčko za kterým je páka která nahodí generátor.
Mimo jiné se otevřou dvoje dveře, za jedněmi je smartgun. Těmi druhými vyjděte z ošetřovny, dejte se doleva a pak ještě jednou. V místnosti kam přijdete se dejte po schodech nahoru a v nejvyšším patře rozstřelte další dvě skla s pákou. Vraťte se o patro níž a jděte chodbou která je teď přístupná. V následující sérii průchodů jděte doleva a v další části vkročte do sálu se stolem uprostřed, v koutech seberte lékárnu a security pass, potom se vraťte a jděte do druhé místnosti odsud přístupné, tam zahněte doprava, vejděte do místnůstky po pravé straně a jste na konci.

Bonus level 4, Gateway

Rozstřelte sklo před vámi a vejděte do druhé místnosti kde je smartgun. Stejným způsobem se dostaňte až do celočervené místnosti, kterou opusťte dírou ve stropě a nahoře skočte do větračky s odsunutou mříží. Opatrně se spusťte skoro až dolů a číhajícímu facehuggerovi pošlete granát. Potom rozstřelte jednu z mříží na zdi a utečte (za jednou z nich je plamenomet). V následujících prostorách jsou náboje do smartgunu. Najděte samostříl a skočte do šachty za ním.
V další místnosti spalte predaliena a jděte na chodbu, kde zahněte doleva, skočte do výtahové šachty (v té vpravo je armor) a spusťte se dolů. Tady oběhněte xenoborga, proběhněte chodbou, seberte SADAR, vraťte se zlikvidovat xenohajzla a jděte zpátky tam, kde jste vzali sadar. Nyní přístupnou šachtou skočte dolů, ve spodním patře si to zopakujte (šachta nalevo), dole seberte granátomet a znovu skočte do té druhé, na dně se otevřou dvoje dveře a přivítá vás praetorian. Nemusíte ho zabíjet, stačí skočit do díry na druhém konci místnosti, rozstřelit mříž, dojít k záchrannému modulu a je to.

Bonus level 5, Waterfall

Otevřete dveře, sejměte dva alieny (když rychle zavřete (couvnete), tak je šance že je sejme hlídkující mariňák, občas se mu to povede) a zmačkněte tlačítko vlevo. Potom vstupte na výtah vlevo, sjeďte dobře se dívejte před sebe, jakmile na protější zdi uvidíte vetřelce, pošlete tam granát. Až se to uklidní, tak se dejte po schodech vlevo a jakmile vylezete ven z jeskyně, tak vypalte granát do rohu vlevo (vlevo od dalšího vchodu, jinak si zničíte dvě pulzní pušky které jsou v druhém rohu), načež vyběhněte po dalších schodech a v následující místnosti všechny vykoste.
Až to uděláte, tak odejděte druhým východem a tam odbočte hned vpravo, kde je místnost s pulzní puškou a minigunem. Jděte dál, za dveřmi je vpravo místnost odkud vyběhnou dva vetřelci, můžete tam vpálit granát, ale riskujete že si zničíte armor co je v kabince. Po zneškodnění škůdců tam zmačkněte tlačítko a jděte dál. Připravte si minigun, v další místnosti vyjděte po schodech a zabte spinkajícího praetoriana na druhém konci ochozu. Potom vykoste zbývající vetřelce, eventuelně seberte lékárnu a jděte po ochozu pryč.
V další místnosti udělejte další jatka a jděte přes most do další jeskyně. O kus dál najdete plamenomet. Jděte po schodech dolů, zmačkněte tlačítko za dveřmi, pozor na facehuggery a jděte dál (nezapomeňte na lékárnu za kaluží). Být vámi, tak si vezmu minigun, protože uvítací výbor další chodby se skládá ze dvou praetorianů, jednoho predaliena a několika vetřelců (až po vás půjdou, tak se nestyďte a klidně ustupte zpátky o kolik chcete). Po přivítání běžte dál, napravo minete samostříl, sejděte ze schodů a za dveřmi zmačkněte další čudlík. Pokud půjdete dál touto cestou, tak najdete lékárnu a v další jeskyni velmi užitečný SADAR (pokud jste vyplýtvali všechnu munici do minigunu).
Po zmáčknutí se vraťte, vyjděte na vzduch (kolem samostřílu), po schodech nahoru a potkáte dalšího predaliena, dostaňte se přes něho, za posledními dveřmi přeskočte na druhý ochoz, z něj přes zábradlí na schodiště, sejděte, zabte predatora a máte vyhráno.

Predator:

Level 1, Waterfall

Sejděte po schodech a zmačkněte tlačítko napravo, potom se vraťte nahoru, ze zábradlí skočte na ochoz a z něj na ten další. Cestou narazíte na stopu zelené krve na zemi, sledujte jí až do další jeskyně, tam se dejte doprava, za dveřmi zmačkněte tlačítko, jděte zpátky a dokud to půjde, tak jí sledujte dál.
Pokračujte jedinou možnou cestou až na konec kola. Všechny dveře mají tlačítka v těsné blízkosti a výtah taky.

Level 2, Area 52

Vejděte do kontrolní místnosti vlevo, stlačte páku naproti dveřím, pokud potřebujete, tak vlevo rozbijte krabici na zdi a vezměte si energii a jděte rovně ven z místnosti, za prvními dveřmi je vlevo tlačítko které otevře výtah.
Ve druhém patře přejděte přes most, sejděte po schodech, jděte doleva, na konci chodby zničte mříž nalevo a projděte do další místnosti. Vyjeďte výtahem do kontrolní místnosti a stlačte páku napravo od dveří, čímž snížíte další část mostu. Pokud potřebujete, tak si v krabici na zdi vemte energii a odejděte dveřmi.
Z chodby skočte na novou část mostu a jděte doprava, přejděte přes konferenční sál nebo co to je, sejděte o tři poschodí a vejděte do dveří. Dveře na konci chodby odemkněte tlačítkem nalevo od nich, ve skladišti za nimi se zneviditelněte a sjeďte výtahem napravo. Cestou dolů zabte vojáka a seberte mu bezpečnostní kartu. Vraťte se nahoru a jděte zpátky na schodiště, sejděte o další dvě poschodí a vejděte do velkých kulatých dveří. Přeskočte propast a budete ve druhé části kola.
Jděte doleva, za rohem vlezte vpravo do další kontrolní místnosti, stlačte páku napravo od dveří, pokud chcete, tak si vemte energii v krabici a jděte zpátky. Projděte kolem dveří za kterými je propast a dojdete k dalším, které mají dvě kulatá okénka.
Tudy vejděte do kuchyně, stejně vypadajícími dveřmi zase vylezte, jděte rovně kolem samostřílu a budete jídelně. Projděte jí a knihovnu (nemůžete zabloudit) a budete v prádelně. Vpředu v levém rohu zničte koš a víko od šachty, skočte do ní a budete u nějakých popelnic. Skočte na tu nejvíc vzadu, zničte mříž a jděte větračkou dál. V další místnosti vlezte do predátorské lodi a jste na konci.

Level 3, Vaults

Naběhněte do místnosti s nějakýma těma počítačema, zničte skříň v levém rohu a budete v dlouhatánské větrací šachtě. Jak to půjde, tak rozsekněte mříž (v podlaze) a skočte do místnosti kde je v rohu jakýsi počítač, zničte ho, "NÉ A PAK EŠTĚ DEVĚTKRÁT!" :-). S touhle místností jsou propojeny ještě tři stejné a v každé je nutno zničit stejný přístroj. Až budete procházet třetí větračkou, tak dobře poslouchejte a až uslyšíte samostříl, tak odbočte doprava, do malé chodbičky na jejímž konci je v zemi mříž a pod ní inkriminovaný předmět. Sejměte ho speargunem a vraťte se na původní trasu.
Až zničíte všechny čtyři počítače, tak vyjděte na chodbu a jak to půjde tak zahněte. Projděte sérií dveří, vezměte si pistol a dejte si červený pohled na vetřelce. Tady začne jít do tuhého. Projděte všemi následujícími místnostmi a dlouhou chodbou na konci, až se dostanete do jiné, širší.
Tady se dejte doprava, dojděte do druhé sekce (sledujte čísla u stropu) a jak to půjde, tak odbočte doleva. V místnosti kde se ocitnete je vpředu v levém rohu mříž, rozbijte jí a jděte dál, na první křižovatce rovně a na druhé doleva (pozor na facehuggera). Až vlezete do místnosti na xenoborgy, tak jděte do dveří vlevo a v následující kontrolní místnosti nahoďte generátor.
Vyjděte z xenoborgárny (normálním východem), dejte se doleva, na konci druhé sekce jděte doprava, přejděte místnost na xenomorphy, vyjeďte výtahem a jděte pořád dál. Na konci třetí sekce jděte do místnosti vpravo, seberte na stole security pass a jděte zpátky.
Sledujte krvavou stopu vycházející z první chodby vlevo a až dojdete do místnosti kde končí, tak stlačte páku vpředu v levém rohu, čímž spustíte auto-destrukční sekvenci. Kdyžtak sejměte predaliena a běžte zpátky do kruhové místnosti.
Tady jděte opět do levého rohu na jejím konci, za dveřmi je chodba a za ní další místnůstka, kde pákou aktivujte výtah.
Běžte zpátky do kruhové místnosti, nalevo od místa kde stojíte je výtah kterým vyjeďte nahoru, proběhněte poslední chodbou a vlezte zpátky do lodi. Konec.

Level 4, Fury 161

Vejděte do místnosti za dveřmi a dejte se chodbou vlevo, doběhněte až k tlačítku v nejvyšším patře, zmačkněte ho a vraťte se do místnosti s větrákem.
Před vámi teď budou odemčené dveře, přibližte k sudu na druhé straně chodby, načež zpoza něho vyběhne praetorian s několika slabšími kamarády a facehuggerem. Zlikvidujte je, vyjděte po schodech, rozstřelte poklop na trubce před vámi a skočte do ní. V místnosti kam se potom dostanete zmačkněte další čudlík a odejděte dveřmi (odemykají se tlačítkem napravo).
Vraťte se k větráku, ten je teď vypnutý, takže můžete jít chodbou co je za ním. V místnosti kde vylezete jděte dveřmi vlevo a dostanete se do ohromné několikapatrové místnosti. Projděte všechny patra a v každém zmačkněte tlačítko v rohu, čímž postupně odemknete dveře do dalších úrovní. Na konci bude výtah který vás sveze do nižšího patra.
Finta fň: pokud se nechcete plahočit až nahoru, tak si ve druhém patře stoupněte proti oknu za kterým je šachta, rozběhněte se a skočte do jednoho z postranních otvorů.
Tady se vypořádejte s praetorianem a jděte do roury na druhém konci místnosti. Na prvním rozcestí doprava a jak to půjde tak ještě jednou. Tady zmačkněte čudlík a pokračujte doprava.
Vyjedete výtahem zase nahoru, tak vás přivítá další praetorian. Sejměte ho a připravte se na lidskou uvítací komisi která vlastní i granátomet. Vysnajprujte je speargunem, sejděte po schodech, přejděte ochoz, sjeďte výtahem a dejte se cestičkou vlevo. Na konci bacha na zmetka se smartgunem, zmačkněte poslední čudlík, za dveřmi které se otevřou možná vyběhne ještě jeden xenomorph, vyjděte ven z fabriky, počkejte až přiletí vaše loď a skočte do ní.

Level 5, Caverns

Seskočte z ochozu, projděte průchodem do druhé místnosti, tam si to zopakujte a v té třetí použijte páku vepředu vpravo, načež se vraťte do předchozí místnosti a vyjděte po schodech. Projděte jeskyní a na jejím konci přeskočte na ochoz vlevo, kde teď budou otevřené dveře.
Až se ocitnete znovu pod širým nebem, tak přestřelte lano na okraji ochozu vpravo, čímž uvolníte výtahovou kabinu a ta udělá díru do země, kam ihned skočte.
Dojděte do místnosti kde stojí transportér (pokud nejste příliš společenští, tak se vám vyplatí jít horem, přes ochozy a jeskyně, kde nikoho nepotkáte) a otevřete dveře naproti vám (čudlík je napravo) a vypořádejte se se samostříly (speargun) a xenoborgy (jedna rána diskem).
Odteďka bych doporučoval si nechat červené vidění, protože začíná část kde dominují vetřelci. Další dveře mají též čudlík napravo, takže jděte dál a až projdete vrakem transportéru a budete ve větší jeskyni, tak jděte doleva a dostanete se do místnosti s kulatou věcí uprostřed která je propojená se dvěma sudy, ty zničte, umlčte nové příchozí, seberte energii a jděte zpátky.
Projděte kolem jeskyně co vede k vraku a vlezte do vepředu v pravém rohu, která je teď přístupná, jedinou možnou cestou dojděte na konec zabte praetorianské stráže a je vymalováno.

Level 6, Battle

Kvůli cti vašeho klanu bla bla bla jsou vypnuté všechny elektrické zbraně, takže naběhněte na královnu a prošpikujte ji speargunem.
Doporučení (netýká se měkkot co paří na training): Doporučoval bych se vypořádat s facehuggery dokud máte munici do speargunu. Ke královně se můžete přiblížit a seknout ji bodákem, ale ten druhý zmetek vám skočí na držku a jste v pr-censored (taky jde sejmout wristbladem, ale je to podstatně riskantnější).

Bonus level 1, Invasion

Vepředu vpravo je výtah (aktivuje se pákou napravo), sjeďte dolů a skočte do díry. Potom jděte dál a v místnosti s více východy doprava a pak rovně. U druhého východu další místnosti vyjeďte výtahem (páka napravo) a nahoře si to zopakujte (výtah je v pravém rohu). Jděte po ochozu, pak po točitých schodech a až vejdete do široké chodby tak rovně k mostu.
Tady seskočte až dolů, připravte se na lidské uvítání a jděte dál. V garáži si dejte bacha na človíčka se SADARem a vlezte do transportéru. Konec.

Bonus level 2, Escape

Na konci chodby rozstřelte okno u stropu a přitáhněte se tam po laně.
Projděte celým systémem místností a větraček, na konci skočte do hluboké díry, z ní do hnízda kde zabte praetoriana a je hotovo.

Bonus level 3, Temple

Pomocí lana se dostaňte do díry před vámi u stropu, rychle vyběhněte nahoru (když potkáte aliena, tak ho oběhněte). Až budete venku z tunelu, tak se otočte a dejte jím co chtějí.
Seskočte dolů, zneškodněte zbytek odpůrců, jděte do tunelu nalevo od sochy a na konci se vydrápejte šachtou nahoru.
Nacházíte se v chodbě která má dva východy, vylezte kudy chcete, běžte do místnosti bez výtahu, vyšplhejte do díry v rohu u stropu, vlezte do ní, na druhé straně jděte po schodech vpravo a v následující místnosti použijte výtah.
Nad vstupy do chodeb jsou ve stropě díry, tak tam vleťte, pokračujte do velké místnosti a odtamtud ještě dál dírou ve stropě. Nahoře najděte dva praetoriany, zabte je a vraťte se do velké místnosti.
Tady jděte do chodby která byla zablokovaná ohněm a už není, skočte do díry, zabte posledního predalienského hlídače, prolezte trubkou a jste na konci.

Bonus level 4, Earthbound

Jděte jedinou možnou cestou až do největší místnosti kde je nejvíc slyšet siréna, tady zničte 8 jističů a pokračujte větračkou v levém rohu místnosti která se otevře.
V následující chodbě zničte dalších 8 jističů a pusťte se do větrací šachty za zastaveným větrákem. Cestou sejměte praetoriana, v kotelně podlezte trubky vycházející z kotle, skočte dolů a v místnosti za dveřmi se vyšplhejte nahoru. ÚPLNĚ NAHORU!!! Nelezte do místnosti kterou vidíte šikmo, tam jsou jenom vetřelci, musíte se dostat až na vrchol šachty která je kolmo nad vámi.
Až tam budete, tak jděte do dveří naproti vám, skočte do šachty a pokračujte směle dál. Zničte dalších 8 jističů, vykoste ozbrojené síly v místnosti která se otevře a kolo je hotové.

Bonus level 5, Tyrargo

Než vyjedete nahoru, tak si rychle dejte modré vidění a vemte si vhodnou zbraň (disk, speargun), protože nahoře bude ošklivý uvítací výbor. V místnosti za velkým skladištěm zaktivujte výtah (páka v rohu napravo), ale než vyjedete, tak si na chvilku zapněte červené vidění a zničte dva samostříly které číhají nahoře.
V horním patře projděte do další chodby a tam hned zahněte doleva, pak ještě jednou, skočte dolů a dojděte do místnosti kde je ve stole zapíchnutý nůž. Tady rozbijte sklo naproti dveřím a proskočte do lůžkové části, jděte dál a ve druhém velkém skladišti vejděte do dveří vpravo. Zde se přivítejte s vojáčky, načež se spustí poplach a loď převezmou vetřelci, takže si dejte červené vidění.
Odteďka budou některé dveře požadovat použití nejbližší páky. Až vyjedete výtahem nahoru (páka je napravo), tak zahněte doprava a dojděte na konec místnosti, kde je v koutě vlevo páka. Použijte ji a jděte do dveří naproti těm kterými jste sem poprvé přišli. Zničte přítomné xenoborgy a novou cestou se vraťte na začátek kola.

Související hry Aliens: Dark Descent
Aliens: Fireteam Elite - Pathogen Expansion
Aliens: Fireteam Elite
Predator: Hunting Grounds
Alien: Isolation - The Trigger
Alien: Isolation - Lost Contact
Alien: Isolation - Safe Haven
Alien: Isolation - Trauma
Alien: Isolation - Corporate Lockdown
Alien: Isolation
Aliens: Colonial Marines - Stasis Interrupted
Aliens: Colonial Marines
Aliens vs Predator: Bughunt Map Pack
Aliens vs Predator: Swarm Map Pack
Aliens vs Predator
Aliens vs. Predator 2: Primal Hunt
Aliens vs. Predator 2
Aliens vs. Predator: Gold Edition
Aliens vs. Predator (Bundle Version)



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
764 hlasov

100
60
20

80
40
0
49
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |