HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 28916 uživatelů

Návody > Kingpin: Life of Crime


Zobrazení:25936
Autor návodu:Marek Šmidák

Rady:

Skidrow

Rozbijte plot za vámi, vejděte do chodby, kde na konci seberte ze země náboje do pistole a vraťte se zpět. Jděte dál po ulici, kde si u chlápka nalevo můžete koupit páčidlo (Crowbar) za jeden dolar, který však nejdřív musíte získat, a proto zabijte chlápka s jeho holkou u plotu a oberte jejich těla (skrčit + F - standartně) - za peníze od mrtvol si kupte páčidlo. Vyjděte po schodech nahoru, sejděte po schodech dolů, kde si promluvte s ožralou, který po vás chce, aby jste mu přinesli pití - na rozcestí se dejte doprava, kde jsou ozbrojení hlídači, proti kterým nemá smysl bez střelné zbraně bojovat, a proto si počkejte, až k vám budou otočeni zády a rychle proběhněte do skladu nalevo (dveře vpravo). V místnosti s krabicemi, vylezte po žebříku nahoru k nim, kde za krabicí v levém rohu seberte peníze. Projděte dalšími dveřmi, na konci vyjděte po schodech nahoru, čímž se dostanete do místnosti s trezorem, ve které zabijte chlápka s tyčí a poté ho oberte o peníze. V polici nalevo od schodů si vezměte lékárničky a v místnosti s trezorem ze stolu pití (whiskey) a ze skříňky baterku (sejf je zatím zamčený). Rozbijte krabici u sejfu, vlezte do šachty, kterou projděte až k víku, které rozbijte a seskočte dolů. Vejděte do dveří nalevo, podél pravé stěny dojděte k místu, odkud uvidíte chlápka zezadu, opatrně se k němu přibližte a poté ho jednou dobře mířenou ranou páčidlem do hlavy pošlete k zemi (nezapomeňte si u něho peníze). Asi v prostředku místnosti si přisuňte malou krabici k velkým naproti, vyskákejte po nich nahoru, nyní přeskočte na krabice napravo a odtud k šachtě naproti, do které vlezte (rozsviťte si baterku - standardně L) a na konci seskočte dolů. Zde seberte cívku (Coil), skočte na krabici pod vámi, z police za vámi seberte náboje do pistole, přeskočte na kovovou konstrukci a z ní naproti k lékárničce, kterou si vezměte. Dveřmi vyjděte na chodbu, kterou projděte až na konec, kde dveřmi vyjděte ven (pozor na hlídače). Jděte za ožralou, který po vás chtěl pití (na rozcestí doleva) a dejte mu whiskey z místnosti se sejfem - prozradí vám za to kombinaci od zamčeného sejfu. Vraťte se tedy do skladiště a ze sejfu si jděte vybrat odměnu ve výši sto dolarů. Nyní se vraťte na rozcestí, na kterém se dejte rovně/doprava. Na levém rohu si můžete najmout chlápka za deset dolarů do vaší party (bude se hodit), naproti němu najdete obchod nejen se zbraněmi (Pawn O Matic), kde si můžete kupovat zbraně, tlumiče, náboje, lékárničky, atd... Jděte do obchodu Pawn O Matic...
Loading.

Pawn O Matic

...a vyměňte zde cívku (Coil) za pistoli s náboji. Po nákupu klikněte v nabídce obchodu na "exit".
Loading.

Skidrow

Vraťte se zpět ke skladišti, kde nyní zabijte již známé strážné a poté je oberte o věci (o kámoše se nemusíte bát - dokáže se sám postupně vyléčit, ale zabít jde). Vraťte se k obchodu, jděte dál po ulici, kde za rohem narazíte na gang, který pošlete do věčných lovišť (prostě je zabijte; nezapomeňte je okrást). Nyní sejděte po schodech dolů a dveřmi se dostaňte do další části.
Loading.

The Sewers

Na rozcestí zahněte doprava, na dalším rozcestí vejděte do dveří napravo, kde vymlaťte další členy gangu. V místnosti úplně nahoře si vezměte z police lékárničky, náboje do brokovnice a brokovnici (nahoře). Vraťte se na rozcestí, na kterém zahněte doprava, na dalším rozcestí opět doprava a na posledním rozcestí je to na vás (obě cesty vedou na stejné místo), vyjděte po schodech nahoru.
Loading.

The Super

Dejte se doprava, vejděte do baru (chlápka se psem a jeho holkou si zatím nevšímejte), chlápkovi za sklem zaplaťte deset dolarů za vstup a vejděte dovnitř.
Loading.

Jax

Jděte na pánské WC, kde potkáte chlápka, který vám dá klíč za to, když mu přinesete jeho hodinky zpět - vyjděte z WC (nalevo je obchod se zbraněmi), u baru si najměte dalšího chlápka do party a vyjděte na ulici.
Loading.

The Super

Nyní zabijte chlápka se psem a jeho holkou, seberte mu hodinky a jděte opět do baru.
Loading.

Jax

Hodinky jděte odevzdat majiteli na WC (dostanete od něho klíč). Vraťte se na ulici.
Loading.

The Super

Jděte na začátek levelu, kde na rozcestí jděte rovně, vyjděte po schodech nahoru, zabijte ženskou nalevo a vejděte do domu (v kontejneru najdete lékárničku), kde vyjděte po schodech nahoru, čímž se dostanete na střechu. Přejděte přes prkno na protější střechu, vejděte do dveří, projděte dalšími dveřmi napravo, kde v místnosti s poškozeným plotem vejděte do dveří s nápisem "Maintenance" (parťáky zde zatím nechte čekat - standardně X), kde si v polici napravo vezměte lékárničku a dvoje náboje do brokovnice. Další lékárničku si vezměte z police naproti, vyskákejte po krabicích nahoru, kde projděte šachtou do další místnosti, ve které samozřejmě všechny zabijte. U větráku si vezměte dvě lékárničky, od mrtvol věci a ze stolu pistoli. Vyjděte na chodbu, zahněte doleva, vejděte do prvních dveří nalevo, kde si vyzvedněte kámoše a vraťte se zpět do chodby. Jděte doleva, vejděte do dveří napravo, kde v lednici najdete sto dolarů; vraťte se zpět do chodby. Vejděte do uličky nalevo, kde na konci rozbijte prkna na dveřích "exit" a vejděte.
Loading.

Mean Streets

Opatrně sejděte po zbouraném schodišti dolů, vyjděte dveřmi napravo na ulici, kde pozabíjejte další členy gangu a poté oberte jejich těla. Z pravé strany vejděte do budovy gangu. Vejděte do dveří nalevo, kde vyjděte po schodech nahoru, vejděte do místnosti, kde si z police vezměte dvoje náboje do brokovnice, vestu a lékárničky. Vraťte se zpět dolů, jděte doleva, opět doleva, kde vyjděte po schodech nahoru, vyjděte po dalších schodech nahoru, kde vejděte do místnosti, ve které vyskočte oknem na římsu, po které přejděte na druhou stranu. Z police seberte munici do plamenometu, dvě lékárničky a troje náboje do brokovnice. Na zdi přehoďte páku, projděte dveřmi, sejděte po schodech dolů a opět sejděte po schodech dolů. Nalevo vyjděte po schodech nahoru, na konci chodby vejděte do místnosti napravo, kde si z krabice vezměte munici do plamenometu a rozbijte dvě bedýnky, ve kterých najdete kalhoty a helmu. Vraťte se zpět dolů a vejděte do dveří nalevo. Jděte doprava, opět doprava, kde projděte dveřmi ven. Zde projděte dveřmi napravo, zahněte doleva, kde projděte dalšími dveřmi a poté tunelem. Venku zabijte členy gangu (v chodbě za dveřmi nalevo si můžete vzít dvě lékárničky), vejděte do dřevěné boudy napravo, kde naleznete další dvě lékárny a náboje do brokovnice. Projděte dveřmi do dalšího levelu.
Loading.

The Jesus

Za rohem vejděte do dveří napravo, kde v dílně zabijte chlápka a psy (skočte pod zvedák na auto, kde najdete lékárničky - tři malé a tři velké; u lékárniček přehoďte páku, čímž zvednete zvedák s autem a vylezte po žebříku nahoru - časově omezeno). Ze stolu si vezměte čtyři krabičky nábojů do brokovnice a z beden kalhoty, vestu a helmu. Chodbou projděte na vrakoviště, u hořících pneumatik vylezte do auta nahoře, kde najdete motor. Vraťte se zpět ke vchodu do baru v levelu "The Super" (cestou zpět si dávejte pozor na útoky gangů; před dřevěnou boudou jděte do dveří napravo - je to zkratka).
Loading.

The Super

Vejděte do domu naproti baru, kde zabijte další členy gangu, z police si vezměte náboje do brokovnice a do pistole. Nyní stačí jít k motorce a hurá dál.
Loading.

Poisonville

Na konci stoky vylezte po žebříku nahoru. Promluvte si s chlápkem napravo, vejděte do uličky napravo, kde narazíte na již známý obchod "Pawn O Matic". Pokračujte rovně, na konci vejděte do dveří, jděte doleva, kde vejděte do dveří s nápisem "Maintenance", kde seberte náboje do pistole a lékárničku. Vyjděte po schodech nahoru a podle ukazatele se dostaňte do baru, kde opět zaplťte deset dolarů za vstup.
Loading.

Club Swank

Promluvte si s chlápkem nahoře a poté si najměte jednoho ze dvou specialistů na sejfy u vchodu - ten napravo vás bude stát dvě stě dolarů a ten nalevo padesát dolarů (do doby, dokud vám neotevře sejf, vám ho nesmějí zabít). Vyjděte z baru.
Loading.

Poisonville

Vraťte se zpět ke schodišti, kde vyjděte po schodech nahoru a vejděte do dveří s nápisem "Roof Access". Projděte dalšími dveřmi, v místnosti si z police vezměte náboje do pistole a lékárničky. Rozbijte prkna na okně, seskočte na trubky, jděte doprava, čímž se dostanete až na konec, kde v bednách najdete dvoje munice do plamenometu. Nyní se vraťte na začátek levelu, projděte tunelem naproti, kde zabijte stráže a vyjeďte výtahem nahoru.
Loading.

Louie's Errand

Projděte tunelem, vyjděte po schodech nahoru, vejděte do dveří napravo, kde z police seberte náboje do kulometu, lékárničku a z krabice náboje do brokovnice. Vyjděte z místnosti, vylezte po žebříku nahoru, kde rozbijte bedny a vezměte si z nich věci. Seskočte dolů, projděte chodbou napravo, sejděte po schodech dolů, projděte dveřmi, vylezte po žebříku a vejděte do dveří napravo. V místnosti si vezměte ze stolu náboje do pistole a brokovnice, tři malé lékárničky a jednu velkou lékárničku. Vyjděte po schůdkách nahoru, kde rozbijte krabici napravo a za ní mrozbijte mřížku. Na střeše se dejte doleva, přeskočte na protější střechu, na které jděte opět doleva, kde na konci rozbijte kousek nakřáplé stěny, kde najdete plamenomet a munici do něj. Seskočte ze střechy na zem, kde vejděte do dveří s nápisem "Blanco Chemical Industries". Zde vyjděte po schodech nahoru, vejděte do kanceláře nalevo, kde rozbijte bednu nalevo, ve které najdete náboje do brokovnice. Ze skříňky si vezměte lékárničky a poté rozbijte pravé okno (i s dřevem). Seskočte na krabice napravo a poté na krabice nalevo k brnění. Jděte opět nahoru, kde vejděte do chodby napravo. Projděte dveřmi, sejděte po schodech dolů, vejděte do skladiště, kde opět vyjděte po schodech nahoru. Pod dalšími schody rozbijte dvě krabice, ve kterých najdete lékárničky. Vyjděte po schodech nahoru, projděte dveřmi a dalšími dveřmi vejděte do místnosti, kde na stole seberte klíč (všimněte si sejfu v druhé části místnosti). Vraťte se zpět ven (u generátoru), kde vyjděte po schodech nahoru, vejděte do dveří nalevo, vylezte po žebříku nahoru a u dalších dveří si z police vezměte náboje do brokovnice. Projděte dveřmi, vejděte do místnosti s nápisem "Electrical", kde si v polici vezměte náboje do kulometu, tři lékárničky a z krabice svítilnu. Sejděte po schodech dolů, přehozením páky na pravé stěně vypněte elektrický proud a vraťte se zpět (i s kámošem) do místnosti se sejfem (budova, kde je sejf, by měla být nyní shasnuta - bez elektrického proudu). Promluvte na parťáka funkcí "Give special Orders" (standardně Q) a po té ukažte na sejf. Z otevřeného sejfu si vezměte papíry a vraťte se s nimi zpět do baru.
Loading.

Club Swank

Promluvte si s chlápkem nahoře, který vám dá za papíry z trezoru klíč. Vyjděte z baru.
Loading.

Poisonville

Jděte k obchodu, zahněte do uličky nalevo, kde najdete mrtvolu (oberte ji) a vejděte do dveří napravo.
Loading.

Blanco Industries

Jděte chodbou, za mostem rozbijte na pravé stěně mřížku, vylezte po žebříku, zde opět rozbijte mřížku, seskočte na trubky, dejte se po nich doprava, kde rozbijte další mřížku, vejděte do šachty, na jejímž konci rozbijte poslední mřížku a seskočte dolů do místnosti. Zde najdete: náboje do brokovnice, kulometu, brokovnici, kulomet, velké lékárničky, ale hlavně zde seberte dvě Fuse (pojistky). Vyjděte z místnosti a opět se dejte přes most (doleva). Na rozcestí zahněte doleva, kde vejděte do dveří s nápisem "Pump Room", vylezte po žebříku nahoru a na obou stranách zasuňte pojistky na své místo, čímž spustíte pumpu. Vraťte se zpět k mostu, skočte k mrtvole dolů, u které najdete klíč. Nyní se vraťte zpět na rozcestí, jděte doprava, vejděte do dveří napravo, kde stiskněte tlačítko, čímž spojíte most. Přejděte tedy přes most, projděte tunelem, kde si na konci červeným tlačítkem napravo přivolejte výtah a poté vyjeďte nahoru (nahoře potkáte pár chlapců se zbraněmi, takže buďte na ně připraveni). Hned u výtahu vylezte po žebříku nahoru, projděte dveřmi a napravo střelte do barelu (pro krvavý efekt). Jděte doprava k odstřelenému barelu, kde projděte dveřmi do místnosti, ve které na levé straně přehoďte páku, čímž spustíte plošiny, po kterých se opatrně dostaňte na druhou stranu. Jděte doleva, projděte dveřmi a skrz mříž do místnosti napravo. Zde najdete kalhoty, vestu, helmu, čtyři velké lékárny, munici do plamenometu, tři krabičky nábojů do brokovnice a troje náboje do kulometu. Vraťte se k plošinkám, kde vejděte do dveří naproti a v další místnosti vylezte po žebříku nahoru. Pod schody seberte náboje do brokovnice, pistole a dvě velké lékárničky. Na konci zahněte doleva, projděte dveřmi a po té projděte dalšími dveřmi. Vyjděte po schodech nahoru, vejděte do dveří nalevo, sejděte po schodech dolů (na barelech jsou dvě velké lékárničky) a jděte po schodech do dalších dveří.
Loading.

Nikki Blanco

V této úrovni zabijte chlápka s plamenometem.
Loading.

Lizzie's Problem

Hned na začátku schovejte zbraň a promluvte si s chlápkem nalevo. Vejděte do dveří naproti němu, vyjděte do prvního patra, hned u schodů vejděte do místnosti napravo "Storeroom A", kde najdete náboje do pistole. Vyjděte z místnosti, v chodbě vejděte do dveří po pravé straně s nápisem "Shipwright", kde na stole najdete náboje do pistole a pistoli. Na konci chodby vyjděte dveřmi ven, kde vejděte do dveří nalevo. Projděte tunelem, na konci vyjděte ven a projděte dalšími dveřmi naproti. Skočte do vody, kde na dně zničte páčidlem mrtvolu, ze které vypadne klíč a vylezte po řebříku ven z vody. Vylezte po dalším žebříku (naproti je obchod se zbraněmi), zahněte doleva, vejděte do dveří naproti baru, kde z beden seberte granáty, granátomet a z police padesát dolarů. Jděte do baru.
Loading.

Salty Dog

Jděte na WC, kde si promluvte s chlápkem nalevo, čímž si ho zároveň najmete zadarmo na vyřešení problému s Lízou. Vyjděte z baru.
Loading.

Lizzie's Problem

Vraťte se na začátek levelu, jděte doprava, kde po pravé straně vejděte do skladiště, ve kterém všechny zabijte. Vyjděte po schodech nahoru do kanceláře, kde najdete tři malé lékárničky, vestu, munici do plamenometu a za stolem sto padesát dolarů. Jděte zpět dolů, vejděte do dveří nalevo, kde projděte dalšími dveřmi k lodi, na které najdete Lízinu mrtvolu a jako důkaz si vezměte její hlavu, kterou odneste zpět do baru na WC.
Loading.

Salty Dog

Jak již bylo napsáno, jděte na WC, kde předejte Lízinu hlavu šéfovi (ten nalevo), od kterého dostanete klíč a zároveň se k vám přidá. Vyjděte z baru.
Loading.

Lizzie's Problem

Jděte k vodě (kde byla na dně mrtvola) a vejděte do dveří naproti.
Loading.

Fier Pressure

Jděte do dveří nalevo a dalšími dveřmi do místnosti, kde střelte do dvou sudů vedle nákladního automobilu, čímž ho malinko "upravíte". Skočte do vzniklé díry pod autem, tunely projděte až na konec, vylezte po žebříku nahoru, kde v místnosti seberte dvě velké lékárničky. Vraťte se zpět k autu a vejděte do menších dveří hned naproti. Vylezte po žebříku nahoru, po schodech nahoru a jděte do dveří hned u schodů. Zde si z police vezměte dvě velké lékárny a nahoře helmu s kalhoty. Projděte dalšími dveřmi, opět projděte dveřmi, kde si v místnosti napravo vezměte vestu a v místnosti nalevo tři malé lékárničky. Vraťte se zpět ke schodišti a jděte do dveří po levé straně (těsně před dveřmi najdete dole na krabicích dvě velké lékárničky). V chodbě zahněte do uličky napravo, vejděte do dveří naproti, kde si z police vezměte lékárničky, ze stolu náboje a po té vylezte z krabic po víku nahoru na půdu. Vlezte do šachty, na rozcestí zahněte doleva, kde najdete granáty, vestu a kalhoty. Vyjděte z místnosti, jděte doleva a po té dvemi naproti. Sejděte po schodech dolů, dojděte na loď, kde všechny zabijte (včetně ženský s kulometem nahoře) a dveřmi napravo vejděte do lodi.
Loading.

Das Boot

Hned na začátku vejděte do dveří s nápisem "Storage" po pravé straně, což je takové menší skladiště lékárniček, nábojů a brnění - z polic si vezměte vše, co vám schází a po té slezte naproti dveřím po žebříku dolů. Dejte se chodbou naproti (za rohem si všimněte dveří s nápisem "Engine Room"), v místnosti napravo si vezměte z postele tři malé lékárničky a z beden náboje do pistole a brokovnice. Vyjděte z místnosti (dveří nalevo si nevšímejte - je to pouze umývárna) a na konci chodby vejděte do dveří nalevo, kde jako hlavní předmět seberte "Oil Can", s kterým se vraťte zpět a použijte ho na dveře s nápisem "Engine Room", kde slezte po žebřících dolů. Zde se dejte pravou nebo levou stranou a v místnosti s kompresorem všechny zabijte (po boji se pro uzdravení můžete vrátit zpět do vyšších pater, kde však potkáte pár nepřátel), na levé straně najdete dvě lékárničky a na pravé straně helmu a kalhoty. Slezte po žebříku dolů ke kompresoru, vejděte do místnosti naproti, ve které vejděte do chodby (dole). Vylezte po žebříku nahoru do skladiště, kde na vás čeká další bossák (s kulometem) a párem jeho parťáků. Po boji najdete u bosse dvě stě padesát dolarů a jeho parťáky o zbraně. Nalevo od žebříku, po kterém jste přišli najdete dvě velké lékárničky a v krabicích okolo dalších pár zajímavých věcí (včetně brnění). Na druhé straně místnosti vylezte po žebříku nahoru a hurá do dveří.
Loading.

Steel Town

Hned naproti najdete obchod se zbraněmi a napravo bar, do kterého se vydejte.
Loading.

Boiler Room

V baru si promluvte s barmankou, od které se dozvíte, že jejího bratra drží jako vězně v továrně. Vyjděte ven.
Loading

Steel Town

Jděte až na konec ulice, na rozcestí zahněte doprava, kde vejděte do továrny.
Loading.

Steel Mill

Zabijte pár nepřátel (pozor na chlápka s plamenometem; lidi beze zbraní nezabíjejte - dozvíte se od nich pár zajímavých informací), sejděte po schodech dolů, dejte se doleva, vyjděte po schodech nahoru a vejděte do chodby naproti. Dveřmi nalevo vyjděte ven, dojděte ke dveřím na druhé straně a vejděte dovnitř. V místnosti rozbijte krabice napravo, ve kterých najdete lékárničku a náboje. Jděte doleva, projděte dveřmi, na druhé straně opět projděte dveřmi, čímž se dostanete do místnosti, ve které se potichu připližte zezadu k chlápkovi stojícího u stolu a jednou střelou do hlavy z brokovnice ho pošlete navždy k zemi. Na stole seberte náboje do kulometu, z krabice munici do plamenometu, z police lékárničky a z krabice u dveří vestu. Sejděte po schodech dolů, v kotelně vejděte do dveří nalevo a vyjděte po schodech nahoru. Projděte dveřmi, vejděte do dveří napravo, v polici nalevo si vezměte lékárničky a dveřmi na konci místnosti vyjděte ven. Přeskočte na nádrže nalevo, ze kterých seskočte ke dveřím napravo a vejděte dovnitř. Zde si můžete za sto dolarů přibrat parťáka do party. Vyskákejte po zbouraném schodišti nahoru, vejděte do dveří nalevo, kde najdete plno zajímavých věcí. Seskočte dolů a opět se vydejte nahoru do kotelny (dveře nalevo - schody nahoru), kde seskočte dolů ke kotlům a projděte dveřmi nalevo do dalšího levelu.
Loading.

Steel Processing

Hned na začátku vás čeká menší boj - vystřelte někam do místnosti, čímž vylákáte pár nepřátel a můžete je v klidu zabít. Jděte doleva, na konci vyjděte po schůdkách nahoru a na konci chodby vyjeďte výtahem nahoru. Na rozcestí sejděte nalevo po schodech dolů, kde potkáte hledaného Davida, který umí mimo jiné také odemknout zamčené zámky, čehož využijte - jděte zpět k výtahu, vejděte do chodby naproti schodům, kde na jejíž konci řekněte Davidovi, aby otevřel dveře nalevo s nápisem "Keep Out". Ve skladišti si vezměte, co unesete, nezapomeňte na novou účinnou zbraň. Nyní jděte do místnosti naproti výtahu, kde najdete lékárničky, náboje, brokovnici a helmu. Nyní se vraťte stejnou cestou, jako jste přišli, zpět do "Steel Town".
Loading

Steel Town

Jděte cestou k baru a od Davida si nechte otevřít dveře naproti schodům, kde najdete, no to vám neprozradím, ale budete mile překvapeni. Jděte do baru.
Loading.

Boiler Room

Promluvte si s barmankou, od které dostanete za odměnu klíč. Vyjděte z baru.
Loading.

Steel Town

Hned za tunelem zahněte ke dveřím napravo, které si otevřete klíčem od barmanky a vejděte dovnitř. Jděte rovně, sejděte po schůdkách dolů, čímž se dostanete ven (pozor na chlápky nahoře).V krabici si vezměte lékárničku, vejděte do dveří napravo, projděte dalšími dveřmi, kde v místnosti střelte do barelů nahoře na plošině, čímž si uděláte cestu dál. Vzadu si z krabice vezměte lékárničku, vyjděte nahoru, po okraji kotle se dostaňte na druhou stranu, kde vyjděte po schodech nahoru a vejděte do místnosti naproti. Na rozcestí jděte doprava (po schodech dolů), vejděte do místnosti napravo, kde potkáte chlápka, který vám ze strachu otevře svůj sejf (v knihovně jsou náboje). Vraťte se zpět na rozcestí, na kterém se dejte rovně, vejděte do dveří nalevo, čímž se dostanete na střechu, kde opět vejděte do dveří nalevo.
Loading.

Moker Shipping

Vyjděte po schodech nahoru, vejděte do dveří napravo (Keep Out), kde najdete brnění, lékárničky, raketomet, náboje do brokovnice a rakety do raketometu. Vyjděte z místnosti, v místnosti naproti dveřmi napravo vyjděte ven. Jděte doleva, projděte dveřmi, kde je další boss (tentokrát s raketometem), kterého, co jiného, než zabijte a vlakem odjeďte pryč.
K bossovi se také můžete dostat cestou po kolejích.
Loading.

Derailed

Začínáte ve vlaku, kterým jste odjeli z minulého levelu - vezměte si věci z beden naproti a vyskočte z vagónu ven. Venku zabijte dva strážné a jděte k místu, kde poslední vagón (napravo) stojí na šikmé ploše - zde pomocí kola na vedlejším vagónu odpojte vagón na šikmé ploše, čímž vám prorazí cestu dál. Jděte po stejné cestě jako vagón (napravo v průchodu jsou dvě lékárničky v bednách), kde v průchodu nalevo najdete kolo. Nyní se vraťte na začátek levelu, kde po levé straně vejděte do tunelu. Na konci tunelu potkáte dva chlápky, před kterými schovejte zbraň a promluvte si s nimi. Jděte dál, otočte kolem na sloupku, čímž si otevřete dveře do stoky a vejděte. U žebříku po pravé straně přehoďte páčku nalevo a vylezte po žebříku nahoru. Zde na levé straně nasaďte kolo, které jste našli a dveřmi projděte do další místnosti. Posbírejte zde náboje, dveřmi vyjděte ven a jděte opět do stoky (žebříku si tentokrát nevšímejte), kterou projděte až na konec.
Loading.

Dark Passage

Stokou vyjděte ven, kde naproti napravo vylezte po žebřících nahoru, čímž se dostanete na most (pozor na vlak). Po přejetí vlaku projděte stejným tunelem, jakým vlak přijel, kde po levé straně seskočte do vody. Jděte doleva, skulinkou ve skále projděte do další části, kde naproti vyjděte po schodech nahoru a seskočte do místnosti pod vámi. Přisuňte si krabici ke zbouranému schodišti a vyskákejte nahoru. Na druhé straně sejděte po schodech dolů, z krabice si vezměte kulomet a na zdi přehoďte páku a dveřmi vyjděte ven. Dejte se doprava, projděte tunelem naproti na druhou stranu, kde zabijte a oberte členy gangu. V dalším tunelu vejděte do pátého vchodu napravo, kde vejděte do dveří, čímž se dostanete do skladu, ve kterém najdete nejen brnění. Vejděte do dveří napravo, projděte dveřmi naproti, kde si nalevo vezměte páčidlo, z police baterku, lékárničky, z krabice nalevo rakety a dveřmi vejděte do tunelu. Dejte se doprava, čímž se dostanete ve, kde všechny zabijte, u dveří si vezměte granátomet, přehoďte zde páku na levé zdi a vejděte dovnitř. Zde opět přehoďte páku (naproti) a opět vejděte.
Loading.

TrainYards

Na druhé straně místnosti vylezte po žebříku nahoru, na konci chodby si z police vezměte náboje, lékárničky a přehozením páky přesuňte jeřábem kontejner. Skočte na onen kontejner, z něho přeskočte na vlak a z vlaku na druhou stranu. Jděte do dveří nalevo, projděte dalšími dveřmi, kde nalevo vyjděte ven. Po žebříku vylezte na vagón v prostřední řadě, přeskočte na vagóny napravo a z nich seskočte ke dveřím napravo. Dveřmi vejděte do skladu, nalevo seskočte dolů, dveřmi nalevo vyjděte ven, kde se dejte tunelem napravo, na jehož konci vyjděte dveřmi ven. Jděte k vagónům naproti, kde poslední vagón odpojte otočením kola od ostatních. Po žebříku vylezte na odpojený vagón, z něhož seskočte napravo dolů. Vejděte do dveří nalevo, čímž se dostanete do skladu, na jehož konci dvakrát přehoďte levou páku - tímto se vám hák zastaví uprostřed a vy po něm můžete vylézt. Nalevo seberte ze stolu pojistku a napravo z krabic lékárničky. Projděte dveřmi, sjeďte výtahem dolů a vyjděte ven. Jděte do dveří nalevo, na konci projděte dalšími dveřmi nalevo, kde si z poličky vezměte velkou lékárničku a na pravé zdi zasaďte pojistku. Vylezte po žebříku nahoru, přejděte přes most a napravo sejděte po schodech dolů. U schodů seberte náboje do pistole, tunelem vyjděte ven, kde projděte uličkou nalevo. Zde vejděte do tunelu, na jehož konci si pomocí přehození páky napravo otevřete dveře a vejděte.
Loading.

Depot

Na konci tunelu vejděte do dveří nalevo, kde zabijte pár gangsterů a oberte je o peníze. Z krabic napravo si vezměte dvě velké lékárničky a jednu lékárničku malou. Na pravé straně vyjděte po schodech nahoru, čímž se dostanete do řídící místnosti, ve které přehoďte páku napravo a projděte tunelem, který vagón odkryl. Tímto se dostanete do místnosti, ve které přelezte vagón napravo, ve kterém najdete super brnění. Jděte zpět, v místnosti vylezte po žebříku na vagón naproti, ze kterého seskočte ke krabicím nalevo. Vejděte do jedněch ze dvou dveří, ve skladu si vezměte z krabice lékárničku (naproti vchodu) a po žebříku vylezte k chlápkovi nalevo; zde také přehoďte páku napravo. Vraťte se do předešlé místnosti, ve které vejděte do dveří naproti. V chodbě všechny zabijte a odjeďte vlakem...
Loading.

Radio City Station

Schovejte zbraň a dejte se chodbou naproti. U eskalátorů si promluvte se dvěma chlápky, napravo vyjděte po schodech nahoru, kde projděte dveřmi.
Loading.

Enter The Dragons

Vyjděte na ulici a promluvte si s prvním chlápkem, kterého potkáte. Dejte se doprava, za rohem jděte opět doprava, čímž se dostanete na konec ulice. Vzadu nalevo vylezte po žebřících úplně nahoru, odkud vyskočte na střechu. Slezte po schůdkách dolů, na rozcestí doprava, na konci přehoďte páku na levé zdi, čímž si otevřete dveře naproti a vraťte se zpět na rozcestí. Dejte se ke dveřím, které jste si otevřeli, kde sejděte po schodech dolů. Na konci si z beden nalevo vezměte brnění a na zdi přehoďte páku, která vám otevře dveře napravo pod vámi. Opatrně seskákejte po krabicích ke dveřím a vejděte.
Loading.

Streets of Fire

Jděte (po ulici) rovně, na konci zahněte doleva, kde na dalším konci ulice vejděte do dveří na pravé straně. Zde si promluvte s holkou nalevo a sejděte po schodech dolů, kde pod schody najdete tajný vchod, kterým projděte až na konec - zde najdete všechny části brnění, munici do plamenometu, rakety a velkou lékárničku. Vraťte se zpět nahoru, nalevo vyjděte po schodišti nahoru, na jehož konci vejděte do dveří, kterými se dostanete na střechu. Po žebříku vylezte na billboard, ze kterého přeskočte na střechu nalevo, ze které přeskočte na ochoz nalevo. Po ochoze se dejte doleva, na konci přeskočte na ochoz nalevo, po kterém se dejte doprava, kde v krabicích najdete dvě velké lékárničky a kalhoty. Vraťte se po ochozu zpět, vejděte do chodby napravo, ve které vejděte do dveří nalevo, na jejíž konci sjeďte výtahem dolů.
Loading.

Skytram Station

Dejte se doprava, na konci chodby pomozte chlápkovi se šátkem a po té projděte dalším tunelem ven. Zde zabijte pár gangsterů a oberte je o peníze (jeden má u sebe dvě stě čtyřicet dolarů). Vylezte po schůdkách nahoru, u schodiště vejděte do dveří s nápisem "Keep Out", kde se napakujte a vyjděte po schodišti nahoru. Projděte chodbou ven, zabijte holku u barelu a za rohem vejděte do telefonní budky...
Loading.

Skytram Station - 2

Nevím sice, jak jste to přežili, ale na tom teď nezáleží. Jděte do ulice s telefonní budkou, na jejíž začátku (té ulice) zahněte doleva, kde vyjeďte výtahem nahoru. Jděte dál, cestou nezahýbejte do žádných uliček, čímž se dostanete k baru, do kterého vejděte.
Loading.

Typhoon

Jděte doleva, na rozcestí doprava, kde si od chlápka za padesát dolarů kupte lístek a vraťte se zpět k telefonní budce (na rozcestí rovně a po schodech dolů - zkratka).
Loading.

Skytram Station

Jděte k telefonní budce, kde naproti ní si otevřete koupeným lístkem dveře. Jděte až na konec, kde ze zábradlí skočte do otvoru ve zdi a jděte ke dveřím napravo.
Loading.

Central Towers

Stokou vyjděte ven, u červeného světla vylezte po žebříku nahoru a na druhém konci vyjděte po schůdkách nahoru. Dejte se doprava, na rozcestí do dveří napravo, kde vejděte do dveří nalevo - velice užitečná místnost. Vraťte se zpět na rozcestí, na kterém se dejte rovně (k červenému světlu). Zabijte chlápka na mostě, čímž z budovy vyběhne pár rozzlobených hochů, kterým vysvětlete, kdo je na ulici králem a vejděte do stejné budovy (Central Towers). Jděte ke dveřím na druhé straně.
Loading.

Crystal Palace East

Dejte se chodbou nalevo (můžete i tou napravo), projděte dveřmi, vyjděte po schodišti nahoru, v místnosti napravo se pořádně ozbrojte a vraťte se zpět ke schodišti. Vyjděte po schodech napravo nahoru, projděte dveřmi a v místnosti po zabití chlápka u výtahu vyjeďte výtahem nahoru.
Loading.

Crystal Palace West

Toto je poslední level, kde vás čeká závěrečný boj a po něm šťastný konec. První chodbou doprava a na rozcestí doleva - zde v animaci uvidíte své hlavní nepřátele, které si však musíte zabít sami - já vám jen prozradím, že sklady s municí, zbraněmi, brněními, lékárničkami, atd. se nacházejí v suterénu. Hlavní boss je v místnosti s dřevěnými dvojitými dveřmi, po jehož zabití si vychutnejte poslední animace a přijměte naše gratulace k úspěšnému dohrání Kingpina.

Související hry Kingpin: Reloaded



Diskusia Príspevkov: 1 Hodnotenie
984 hlasov

100
60
20

80
40
0
55
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |