HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 40188 uživatelů

Návody > The Lost Vikings


Zobrazení:23875

1 - (bez kódu) 
Nic těžkého. Jenom si pořádně nacvičte ovládání Vikingů. 
2-GRST
V této zóně musíte sebrat bomby, které jsou vlevo, po druhém žebříku nahoru a položit je u počítače. Ten najdete, když pojedete výtahem až dolů. Jestli potřebujete jídlo, tak jeho úkryt je v levé stěně výtahové šachty mezi základnou výtahu a prvním patrem. 
3-TLPT
Tady probourávejte zdi Skokanovou hlavou. Potřebujete červený klíč, který je od červeného zámku vlevo a žlutý klíč, pro který vyskočí Skokan ze štítu Štítníka. 
4-GRND 
Žlutý klíč je o patro níž vpravo pod žlutým zámkem. Přes první větrák přeleťte napřed Štítníkem (držte směr doprava). Stejným způsobem přeleťte i ostatními. Skokanem vyskočte ze štítu nahoru a seberte těžítko. Pusťte těžítko a projděte druhým větrákem. Potvory přeskočte a nezapomeňte stisknout tlačítko na konci. 
5-LLMO
Pro oba klíče doskákejte Skokanem a pak jím probourejte stěnu vpravo od žlutého klíče. Šípy mačkejte tlačítka u mostu. 
6-FLOT 
Mezi ohnivými plošinkami proplachtěte Štítníkem pro modrý klíč. Za mostem, když lezete po žebříku, můžete zajít do levé stěny. Jsou tam ohnivé šípy a jídlo. Žlutý klíč je přímo nad zámkem - postavte Štítníka na kopeček vpravo od žlutého zámku, vylezte Skokanem na štít a doskočte pro klíč. 
7-TRSS 
Nahoře na růžovém mostě zabijte dva pralidi a z pravého okraje skočte dvakrát doprava - je tam modrý klíč, který otevře most přes vodopád. 
8-PRHS
Z plošinky vlevo nahoře od ohnivé řeky šípy sestřílejte krápníky vpravo - vytvoříte most přes řeku. 
9-CVRN 
Pomocí bublin vyleťte se Štítníkem a Skokanem do prvního patra. Skokanovou hlavou rozbijte zeď. Když slezete po žebříku dolů, najdete modrý klíč (není důležitý), pro který může jít jenom Skokan. Jestli budete odemykat modrý zámek, dejte pozor - ze stropu vyjíždí přepážka. Potom bublinami vyleťte o patro výš, napravo. 
10-BBLS 
Z prvního patra vpravo musíte po bublinách přeskákat na druhou stranu řeky. Pro klíč doskočte ze štítu od červeného zámku doprava nahoru. Lezte nahoru, dokud se nedostanete na plošinku dlouhou přes celou obrazovku. Na jejím levém konci vylezte po žebříku - je tam žlutý klíč. Zámek je odsud nalevo. 
11 -VLCN 
U prvního chrliče postavte Štítníka a Skokanem do něj bouchnete hlavou. Klíč vezmete Skokanem. Ve druhém patře jděte Skokanem doprava a přeskočte střílející řeku - je tam zámek. V levé stěně u dlouhého žebříku, za teď již vypuštěnou řekou, je tajná chodba. 
12-QCKS 
Před každou řekou vylezte Lučištníkem na palmu a šípy sestřelte ořechy na protější palmě. Dejte pozor, abyste, až půjdete pro žlutý klíč, měli všechny tři bojovníky na pravé straně u žlutého zámku. 
13-PHRO 
Bez problémů. 
14-CIRO
Dříve než šípem stisknete první tlačítko, přehoďte Štítníkem packu dole pod zbylými dvěma Vikingy. Pohybující se plošinkou vyjeďte se Skokanem nahoru, vylezte po žebříku a vrazte hlavou do levé zdi. Packy u Exitu musíte přehodit tak, aby obě krajní byly nahoru a prostřední dolů. Teprve potom zmáčkněte tlačítko. 
15-SPKS
Na začátku vyskočte Skokanem na kámen na řetězu. Ten sjede o kousek níž a pak ho sestřelte šípem. Až budete u Exitu, vylezte o dvě patra výš a tlačítko na levé straně zmáčkněte 2x, napravo 3x (pozor ze stropu padají cihly). Slezte o patro níž a tlačítko nalevo stiskněte 2x a napravo 1x.(Znaky, které musíte nastavit, najdete také na kostce v chodbě vpravo od Exitu). Potom teprve můžete otevřít vchod do Exitu. 
16-JMNN 
Nejprve jděte se všemi doprava, zabijte všechny nepřátele po cestě, ale nesmíte se Štítníkem slézt nikam dolů. Před sestupem se s nim vraťte na místo, kde jste začínali a slezte po žebříku. Leťte doprava a po čtvrtém žebříku vylezte nahoru. Je tam modrý klíč. Tímto Vikingem pokračujte dále doprava, ale ostatní musí jít vrchem. 
17-TTRS 
Pro červený klíč doplachtěte Štítníkem. Až odemknete výtah, jeďte jim dolů se všemi Vikingy. Jděte vlevo a ve druhém patře je klíč. Vraťte se na výtah. Vyjeďte až nahoru, odemkněte zámek. Skokanem vylezte nahoru a se zbylými dvěma Vikingy slezte dolů. Skokanem musíte po kostkách doskákat doprava a shodit krychli dolů. 
18-JLLY
Za prvními buchary vyskočte do obou větracích šachet pro dvě různé bomby. Dole vyskočte na vysunovací plošinku ze štítu. Kouli na horní plošince zabijte bombou z první šachty a vlezte do potrubí za tlačítkem, které vede k ohnivému šípu. Vraťte se zpět a vlezte do další šachty vlevo, když lezete po žebříku. Pokračujte až k rozcestí. Skokanem jděte nahoru, vezměte bombu a pak jděte na rozcestí doprava, kde odpalte cihly bombou z druhé šachty. Dolů jděte jenom ze Skokanem a dělo zabijte bombou, kterou jste před chvilkou sebrali nahoře. 
19-PLNG
U druhého magnetu nejprve skočte Štítníkem do díry se zvednutým štítem. Magnetem si ho přitáhněte a postavte na zídku vedle tlačítka. Puštěným magnetem odjeďte tak daleko, aby mohl Štítníka ihned přitáhnout, potom co sletí k tlačítku. Po pružinkách vyskákejte tak, že na pravou část houpačky dejte vždy jednoho Vikinga a Skokanem ho odpalte. Na třetí magnet zase přilepte Štítníka a odvezte ho na druhou stranu, kde je tlačítko vypínající blesk. 
20-BTRY
Ve výtahové šachtě jděte do potrubí vpravo. Získáte ohnivý šíp. Štítníkem pokračujte až na konec této šachty, kde jsou opravářské nástroje. Vraťte se zpět. Ted' výtahem sjeďte až dolů, kde za vysunujícími se pilami vezměte cívku. Štítníkem a Šípařem vyjeďte výtahem nahoru. Vpravo z pohybující se plošinky zničíte plamenomety ohnivými šípy - střílejte do červených míst na plamenometech. Úplně vpravo je modrá banka. Štítníkem jděte vlevo a nástroji opravte přístroj dole za bodáky. Získáte kostku. Vraťte se na místo, kde jste začínali a všechny věci vložte do oken podle obrázku. Potom zmáčkněte počítač těsně u Exitu. 
21-JNKR
Po červených plošinkách přeskákejte doprava a potom Lučištníkem vystřelte. Rychle přepněte na Skokana tak, aby k němu šíp doletěl a stiskl tlačítko. Skokana nechejte odpočívat. Ostatními slezte po žebříku. Ve výtahové šachtě musíte rozstřílet štěrbinou červenou zeď. O patro níž najdete ohnivé šípy a vpravo další zeď na rozstřílení. Štítařem dojděte ke Skokanovi, sleťte dolů a doleva. Skokanem jděte dolů a doprava. Štítařem se dostanete do Exitu výtahem, když zmáčknete tlačítko které vypíná blesk ve výtahové šachtě. Červený klíč najdete nahoře nad skákačkami. 
22-CBLT 
Skokanem vylezte po žebříku a z druhé skákačky skočte do pravé stěny. Na přístroj za první skákačkou použijte bombu. Obě páčky u Exitu přehoďte nahoru. 
23-HOPP 
Až odemknete červený zámek, jděte se Skokanem úplně doprava, se Štítařem proleťte chodbu s bodáky a s Lučištníkem sjeďte výtahem. Po cestě sestřelte kolejnici vpravo. 
24-SMRT 
Štítařem a Skokanem doskákejte nahoru po skákačkách. Na kolejnici odvezte Skokana na druhou stranu, jsou tam bomby, které později položte na zem těsně za odemčené červené dveře. Štítařem proleťte mezi blesky - vezměte červený klíč. Zeď za červeným zámkem je možno rozbourat, jsou tam ohnivé šípy. Vlezte do modrého potrubí vpravo nad druhým jezdícím pasem. Proleťte bodáky, stiskněte tlačítko a hurá do Exitu. 
25-VBTR 
Skokanem musíte dojít pro plamínek nahoru doleva, zapálit pec dole vpravo a pak o patro výš nad pecí rozdrtit kostku v drtiči - dostanete opravářské nástroje, které použijte na přístroj nahoře vlevo. Dojděte si pro ohnivé šípy, kterými musíte ještě těsně před koncem zničit rozpálenou pec. 
26-NFLB 
Červený klíč je přímo nahoře nad první pumpičkou. V místnosti za modrým zámkem přehoďte vlevo nahoře páku, vedle seberte žlutý klíč a dále vpravo je bomba, kterou předejte Skokanovi. Bodáky za žlutým zámkem přeletíte jedině tak, že se přibližně v jejich polovině vyfouknete. Abyste dostali modrý klíč od Exitu, musíte stisknout tlačítko nahoře nad klíčem. 
27-WKYY
Nechejte zapadnout Štítaře do díry. Po jeho štítu přejděte s Lučištníkem. Za jízdy ve výtahu rozstřílejte červená kolečka. Bombu použijte na podlahu vedle díry, do které jste na začátku dali Štítaře. Dolů jděte Lučištníkem. Skokanem přeskákejte po jezdících pasech doprava a s modrým klíčem v kapse se dostaňte přes bubliny dolů. 
28-CMBO 
Skokanem se dejte doprava, doskákejte k páčkám a přehoďte je zleva doprava: první nahoru, poslední nahoru. Ted' si musíte stoupnout se zbývajícími Vikingy na druhou vytvořenou plošinku a Skokanem přehodit první páčku zpět dolů. Druhou sérii páček přehoďte napřed všechny nahoru a potom dejte prostřední dolů a zase nahoru. Abyste mohli přejít po postupně tvořících se plošinkách, musíte stát vždy na poslední možné plošince. Třetí páčky přepínejte Lučištníkem v pořadí druhá nahoru, třetí nahoru, třetí dolů, první nahoru a přejděte po nich jen se Skokanem. 
29-8BLL
Skokanem jděte doprava, přeskákejte bodáky a seberte červený klíč. Do teleportu zatím nechoďte, jako první musí jít do svého teleportu Štítař. Lučištníkem a Štítařem jděte doleva přes jezdící plošinku. Lučištníkem pokračujte přes druhou jezdící plošinku až k teleportu, ale Štítařem se vraťte na začátek a skočte do jámy s bodáky. Proplachtěte mezi spoustou bodáků a vpravo seberte žlutý klíč. Stanete před dalším teleportem. 
30-TRDR 
Skokanem skočte do teleportu. Získejte červený klíč, vstupte do dalších dvou teleportů a seberte klíč modrý. U modrého a červeného zámku musíte klíče předat Štítařovi přes stěnu. Lučištníkem jděte doleva a do teleportu, pak tamtéž se Skokanem. Dříve než odemknete žlutý zámek, postavte Štítaře k pravému výstupku a Lučištníkem mu ze skákačky skočte na štít. Skokanem skočte vlevo do hluboké díry s modrým klíčem. U střílícího draka musíte rozbít červené kolečko. 
31-FNTM 
V chodbě nad červeným zámkem musíte šípem rozstřelit červené kolečko. Modrý klíč najdete právě nad tímto kolečkem. Ke žlutému klíči se dostanete až když shodíte barevnou kostku (která je vlevo od žlutého zámku) na špunt v podlaze. 
32-WRLR
Jednoduchá zóna. Jenom logicky vypínejte a zapínejte větráky. 
33-TRPD 
Katapultujte Lučištníka i Štítaře na levou plošinku. Střelte šípem do tlačítka a Štítaře postavte na nově vytvořené červené úchytky. Po jeho štítu přejděte Lučištníkem a znovu zmáčkněte tlačítko. Teď musíte rychle ovládnout Štítaře, aby nespadl do díry, ale vrátil se zpět ke katapultu. Znovu ho vystřelte a postavte ho až ke zdi, do které pak bouchněte Skokanem a rychle na místo zdi postavte Štítaře se zdviženým štítem, aby zachytil vysouvající se přepážku. Zmáčkněte tlačítko tak, aby se opět objevily úchytky a Lučištníkem jděte doleva. Přepážku pusťte až budou všichni tři zpět napravo a Štítaře postavte do díry pod úchytky, na kterých byste teď měli mít kostku. Úchytky povolte a kostka dopadne na štít, Pak ji musíte ještě odtlačit na špunt v podlaze. 
34-TFFF 
Modrý klíč najdete na dně dlouhé šachty úplně vpravo, do které se dostanete teleportem. Žlutý klíč: Skokanem doprava a dolů. Zůstaňte viset až dole na žebříku. Lučištníkem sjeďte výtahem, jděte doprava, vystřelte šíp a rychle přepněte na Skokana tak, aby k němu šíp doletěl a stiskl tlačítko. Nad větráky těsně před koncem je modrý klíč. Abyste ho dostali, musíte dat bombu nalevo a sestřelit kolečko napravo nad třemi vyjíždějícími plošinkami. 
35-FRGT 
Na místě odkud je možné skočit do dvou teleportů, které se nachází nad sebou, musíte skočit Štítařem k dolnímu teleportu a teprve na jeho štít skočit Lučištníkem. Skokanem vyskočte do horního teleportu. Prostřední a pravou páčku nad skákačkami přehoďte nahoru. Abyste mohli později stisknout tlačítko, které vidíte hned na začátku, musíte na zeď pod ním hodit bombu až půjdete Skokanem z pravého teleportu. Do větráku vanoucích nahoru musíte skákat šikmo dolů, jedině tak se můžete dostat až dno větráku. Dostat žlutý klíč je o trošku složitější. Zkuste to tak, že mezi blesky proletíte v okamžiku kdy budete v nejnižší možné poloze. 
36-4RN4
1.Bez komentáře. 2. Jednoduché, ale svízelné. 3. Pro červený klíč musíte přes žebříky. Až se ocitnete v uzavřené místnosti, vyskočte ze štítu nahoru, dojděte úplně doleva a zase slezte dolů. 
37-MSTR 
Abyste se obra zbavili napoprvé, musíte posbírat tři bomby a pak mu je nad hlavou postupně hodit na plošinky, na kterých stojí. Až se propadne najdete za ním žlutý klíč. Podruhé stačí přehodit obě páčky vlevo od obra. Pro modrý klíč můžete jít až poté, co střelíte ještě jednou do jakékoliv páčky. S třetím se vypořádáte čtyřmi ranami Skokanovou hlavou, vždy když přestane střílet a zmizí mu ochranný štít před pistolí. Zbude po něm červený klíč. U dalšího obra je to trošku složitější. Nejdříve musíte Štítařem vyletět nad jeho hlavu a spustit mu pod nohy bombu, aby se propadl na zem. Pak do něj střelte jeden ohnivý šíp, abyste zrušili štít před pistolí a potom ho dostrkejte Skokanem do větráku, který ho vynese do blesku a máte ho z krku. Ted' stojíte tváří v tvář poslednímu obrovi. Střelte do něj šípem a pak ho Skokanovou kebulí dostrkejte tak daleko, abyste mohli přehodit páku. Pak už se jen hezky usaďte… gratulace začínají.

Související hry The Lost Vikings 2: Norse by NorseWest



Diskusia Príspevkov: 3 Hodnotenie
1108 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |