HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 32387 uživatelů

Návody > Prince of Persia 3D


Zobrazení:22469
Autor návodu:Ján Augustín (Magy)

Časť 1.

Po skončení intra, odtlačte kváder na pravej stene a vbehnite až do miestnosti s väzňami. Môžete si snimi pokecať, ale nič dôležité sa aj tak nedozviete. Vyskočte na trám nad pravým väzňom a potom do praskliny vstrope. Jedinou možnou cestou by ste sa mali dostať až do miestnosti so sprchami kde stupte na malú plošinku. Vyskočte hore na kanálik svodou aprejdite otvorom. Skočte do vody a vylezte na pravom brehu. Vyskočte na skalu a preskočte rozpadajúci sa most. Zase vylezte na skalu apotom posledný krát na ďalšiu skalu. Narazíte na priepasť sbodákmi. So zachytením ju preskočte. Gratulujem prekonali ste prvú pascu. Prelezte dierou v stene. Bežte rovno apotom na rázcestí sa dajte vpravo kde rýchlo vylezte na prvý trám nad vami. ( pozor na hliadkujúce stráže ) Preskočte na stredný trám, kde na pravo vypite nápoj neviditeľnosti. Otočte sa askočte na trám na pravo. Potom skočte na plošinku pod vami, čím si otvoríte mreže. Rýchlo dobehnite až na rázcestie kde choďte rovno. Tesne pred bránou smrežami, preskočte bodáky vpodlahe. Obíďte ďalšie bodáky avyskočte na stánok. Potom skočte do otvoru vstene. Padnite dole adajte sa vpravo.

Dobehnite až do miestnosti so spiacim strážnikom ktorého si zatiaľ nevšímajte. Vchodbe s miestnosťami na ľavo ana pravo bežte rovno. Na plošine smalým žeriavom skočte dole. Porozhliadnite sa po miestnosti, kde by ste mali naraziť na kolík na stene, ktorým otočte. Skočte na plošinu apotom na trám nad dverami. ( dole vmiestnosti so žeriavom môžete nájsť hojivý nápoj ) Preskočte na ďalší trám a potom preskočte priepasť. Dole pod vami byste mali uviďieť otvor na ľavej stene, stráž a debnićku nad ním. Rýchlo skočte dole a vbehnite na ľavo, kde podlezte meče v stene. Dobehnite až do malého bazénika, kde vyskočte hore. Cez otvor na pravo zhodte debňu na stráž pod vami. Zlezte dole a zoberte scimitar, ktorý bude váš najlepší priaťeľ až do konca hry. Vráťte sa do miestnosti do ktorej dobehol vyrušený strážnik a zabite ho. Chodbou vbehnite až do miestnosti so žeriavom a debničkou na koľajniciach. Debničku potlačte pred seba a použite žeriav. Vypite nápoj v zelenej fľaštičke, ktorý bol pod ďebničkou. Tieto nápoje poctivo hľadajte lebo vám pernamentne zvýšia život o jeden bod. Vrátťe sa až do miestnosti s chodbou s miestnosťami na ľavo a na pravo, kde zabite stráž, z ktorého vypadne hojivý nápoj. V miestnosti na pravo, po odsunutí ďebničky a vlezení do otvoru v stene môžte nájsť ďaľši hojivý nápoj. Vráťte sa až do miestnosti so spiacim strážcom, ktorého zabite a otočte kolíkom ( otvoril sa vám vchod do mučiarne). Vráťte sa až do miestnosti s vchodom do mučiarne a vstúpte do miestnosti s hliadkujúcim strážcom. Zabite ho a zoberte škatuľku v miestnosi s mrežami a hlavou (nestrkajte do nej ruku !!! ). Chodťe do mučiarne kde podlezte meče. Položte škatuľku na stôl vľavo aotočte kolíkom. Po rozbití škatuľky zoberte náramok. Vráťte sa do miestnosti shlavou do ktorej strčte ruku. Vybehnite po schodoch kstrážnemu, zabite ho avstúpte do 2. časti.


Časť 2.

Dobehnite až kmiestu animácie. Po skončení animácie prebehnite cez most a skočte do bazéna. Pod vodou nájdite otvor vstene apreplávajte ním až do miestnosti so šípmi ahojivým nápojom. Vráťte sa na začiatok úrovne. Nachádzajú sa tu 3 mosty. Prvým ste prišli, druhý vám zavrie strážca, atak sa vydajte tretím mostom na ktorý treba skočiť.

Bežte rovno, doprava amali by ste vyliezť pri sekačkách vzemi. Vyskočte ksekačkám hore, ale nevyliezajte, len prerúčkujte doprava. Vylezte, rýchlo sa otočte askočte do otvoru pred vami. Preskočte ďalšie sekačky apotom skočte na most na ľavo. Skočte na most hore pred vami avylezte do veľkého otvoru, kde sa dajte vľavo. Skrčte sa aprelezte až do miestnosti sdvoma plošinkami. Stlačte prvú plošinku apotom druhú oproti dverám. Rýchlo prebehnite mrežami askočte na rímsu pred vami. Vylezte na ňu, rýchlo prebehnite cez rozpadajúcu sa časť avylezte na trám. Skočte do okna adobehnite kstrážcovi... Po animácií zoberte luk askočte dole do bazéna. Vylezte von. Mŕtvemu strážcovi zoberte šípy achoďte kmostu, ktorý vám zavrel strážca. Na ľavo by ste mali uvidieť malý terč, do ktorého streľte lukom. Prebehnite po spustenom moste azabite strážcu. Potom podlezte meče avzhliadnite animáciu, ktorá vás oboznámi omechanizme otvárajúcom bránu. Bežte rovno do miestnosti svysúvajúcimi sa bodákmi. Dajte si na ne pozor avybehnite až hore kstrážcovi, sktorým spravte krátky proces. Choďte vľavo. Sakra, tak ten strážca predsa neskapal. Vprvej miestnosti vľavo sú šípy, vdruhej vľavo je hojivý nápoj. Vjedinej miestnosti vpravo pritiahnite 2x ksebe kovovú lavičku avlezte do miestnosti, kde do rohu sotvorom 2x potlačte skriňu kstene ( alebo čo to je ??? ). Vylezte po nej až hore. Opár metrov sa pozrite nad vás, kde uvidíte plošinu vtvare trojuholníka. Vyskočte na ňu, skočte na trám astrámu do miestnosti so strážcom. Na ľavo sú šípy. Ak pôjdete rovno uvidíte plošinu astrážcu vo vedľajšej veži. Strážcu zneškodnite pomocou luku astupte na plošinku vo vašej veži. Brána je otvorená. Zlezte dole po plošinách pod vami aznajnižšej skočte k bráne azabite tučka. Plošinkou si otvorte most ahurá do ďalšieho levelu.


Časť 3.

Hneď po príchode zlezte po lane dole do studne. Choďte chvíľu rovno apotom vpravo, kde zoberte šípy. Choďte naspäť, zabite vodnú príšeru avylezte hore. Lukostrelca vo veži zabite radšej lukom. Choďte kdebničkám kde zoberte šípy. Lanom vpravo sa prehupnite na zničené schody. Vyskákajte až k ( mŕtvemu )lukostrelcovi kde zoberte šípy avypite nápoj. Výťahom sa zveste dole azmóla skočte na loď a začnite pádlovať. Po chvíli plavby skočí na loď maník, ktorému useknite hlavu adoplávajte až do prístavu. Po plávajúcich debnách vyskočte až na okraj prístavu. Vpravo je hojivý nápoj, vľavo reťaz po ktorej vyšplhajte až kdebničke akolíku, ktorý aktivujte. Debnu pritiahnite 2x ksebe avylezte na visiacu vežu, zktorej skočte do druhej veže. Znej skočte na pohybujúcu sa debnu. Keď bude úplne vľavo, skočte adobehnite až ksprávcovi prístavu. Viete čo sním máte robiť... Po schodoch do ďalšej úrovne.


Časť 4.

Zabite strážcu avypite nápoj. Bežte rovno avľavo, kde otočte kolíkom. Potom otočte kolíkom vpravo a rýchlo podlezte meče. Prebehnite mrežami až kmostu, kde zabite stráž aotočte kolík. Vybehnite hore avyskočte kdebne, ktorú potlačte. Všimnite si debnu vpravo. Zabite lukostrelca akryte sa pred ďalším obstrelujúcim vás zhora. Spomínanú debnu potlačte do otvoru ktorým ste sem prišli. Vylezte na múr vľavo od vázy. Po tom vylezte po skrini až hore kmostu, kde skočte do okna vľavo azabite strážcu. Prebehnite cez rozpadajúci sa most a zoberte šípy. Vylezte sokna apomocou lana sa prehupnite na druhý balkón azachyťte sa na jeho okraji. Prerúčkujte na pravo, vylezte,zabite lukostrelca azoberte šípy. Vlezte do okna a vzápätí vyskočte z ďalšieho na lano, po ktorom vyšplhajte hore a spustite sa na trám.

Vylezte na strechu askočte znej na most ( to bola šmýkačka !!! ). Vstúpte do knižnice. (vpravo je hojivý nápoj). Pokecajte smníchom pri stojane sknihami. Sú tu tri tajné chodby. Prvá je za mníchom, druhá vľavo od neho atretia vpravo. Dajte sa vpravo apotlačte knihu. Otočte sa, choďte kvýťahu anechajte sa vyviesť hore. Stupte na plošinku aprebehnite až kprotiľahlým dverám. Na ľavo od nich je sada kníh po ktorej vylezte až khorným dverám. Stupte na plošinku, vybehnite po schodoch hore azoberte šípy. Choďte chodbou až kplošinke na ktorú stupte ( na koľkátu už ? ). Pootočte kolíkom anechajte sa odviezť vľavo. Skočte na okraj knižnice. Vyskočte hore kdebničke anápoju. Spuste sa dole, prerúčkujte vľavo, vylezte, potlačte debnu 1x pred seba akonečne vyskočte hore. Skočte na lano aprehupnite sa na plošinu. Znej skočte na reťaz po ktorej vyšplhajte hore klukostrelcovi, zabite ho... Vmieste, kde sa mení pohľad kamery, vyskočte hore, vypite nápoj voranžovej fľaštičke avráťte sa okúsok naspäť. Skočte na plošinu shojivým nápojom. Potom skočte na plošinu vpravo. Znej vyskočte hore. Za vami je ďalší liečivý nápoj apred vami páka ktorú zatlačte. Vyvezte sa hore, kde zabite chlapíka so sekerou. Všimnite si plošinu zavesenú na reťaziach nad vami. Vyskočte na ňu apotom do otvoru nad vami, kde vypite nápoj. Opatrne zlezte avstúpte do novo otvorených dverí.


Časť 5.

Hneď na začiatku zabite stráž, ktorá si myslí, že na vás má. Postupujte stále rovno, až kým nenarazíte na stenu s tehlami, na ktorú vylezte. Stlačte plošinku. Teraz sa budete musieť poponáhľať, aby sa vám nezavreli mreže. Otočte sa a padnite dole, kde sa zase otočte a stupte na plošinku. Posledný krát sa otočte (pozor na meče!!! ) a opatrne prejdite vľavo cez gilotinu. Pomocou lana preskočte priepasť a zase pomocu lana vylezte hore. Dobehnite až k strážcovi ( pozor na pasce !!! ). Pomocou tretieho lana sa prehupnite na druhú stranu. Vbehnite do miestnosti vľavo, padnite dole a 4x odtlačte pred seba vidiťeľnú časť steny. V ďalšej miestnosti vylezte hore. Sú tu dve chodby. V ľavej chodbe otočte kolíkom. Potom sa vrátte pravou chodbou až k lanu, kde padnete dole do bazéna. Vylezte z neho von. Dobehnite až ku kukláčovi s palicou, zabite ho a potom vybehnite von na voľné priestranstvo…


Časť 6.

Bazén, do ktorého skočila žena si zatiaľ nevšímajte. Vľavom hornom rohu sú šípy, vpravom hornom rohu veža so strelcom, (radšej ho odstráňte ) do ktorej vbehnite. Vnútri je mních akrabica do ktorej si môžete dať požehnať šípy. Bežte ďalej až do miestnosti sliečiacim nápojom astrieľajúcimi šípkami, ktoré podlezte. Skočte na lano apusťte sa tak aby ste sa zachytili na okraji plošiny sbodliakmi. Prerúčkujte na pravo, vylezte hore apreskočte priepasť. Bežte ďalej avylezte hore, do ringu, kde vás napadnú dvaja maníci. Zneškodnite ich avylezte zase hore, kde otočte kolíkom azoberte trojbodové nože. Vráťte sa dole aplošinkou si otvorte mreže. Choďte do bazénika, do ktorého skočila bojovníčka vanimácií. Po chvíľke plávania narazíte na dve chodby. Dajte sa jednou zchodieb avylezte von svody. Nachádzate sa vmiestnosti stroma mrežami so symbolom štvorca, kolečka atrojuholníka. Je tu aj miestnosť splošinkami spríslušnými symbolmi. Stupte na plošinku so symbolom štvorca avbehnite do príslušnej miestnosti. Otočte kolíkom azabite stráž. Vylezte hore, zoberte šípy apotom zase hore až do miestnosti sošípkami. Skrčte sa apodlezte ich. Dobehnite až do miestnosti so strážcom za mrežami avysunutou plošinou. Choďte na plošinu, sktorej uvidíte dole pod vami stráž. Musíte knej skočiť tak aby ste sa zachytili na okraji.

Zabite strážcu apotom ešte ďalšieho spalicou ( čo tak otestovať trojbodové nože ??? ). Stupte na plošinku, ktorou si otvoríte most. Prejdite mostom, vylezte hore, preskočte priepasť a zabite strážcu. Otvorte si mreže avráťte sa kmrežiam so symbolom trojuholníka, ktorými ste sem prišli. Pri týchto mrežiach si všimnite zavreté mreže so symbolom kolečka, ktoré vedú k výťahu. Stupte na plošinku skolečkom. Choďte do miestnosti skolečkom, prekonajte bodáky vzemi adôjdite až kmrežiam kvýťahu. Vyvezte sa hore, choďte ďalej aprekonajte priepasť. Zhoďte vázu na plošinku so symbolom trojuholníka, choďte klanu askočte dole do vody. Vylezte astlačte plošinku so symbolom štvorca. Choďte do príslušnej miestnosti apo schodoch dobehnite kbojovníčke, ktorú zabite. Prejdite cez mreže až kpasci. Počkajte, kým sa bodáky roztočia, zase schovajú avydajte sa za novým dobrodružstvom.


Časť 7.

Postupujte až kstrážnemu, ktorého zabite. Okúsok ďalej radšej podlezte kaluž krvi. Kukláč vám zavrie mreže, takže vylezte do okna vľavo azlezte dole. Zabite kukláča. Okúsok ďalej preskočte cez padajúcu kamennú dosku achoďte vpravo, kde si otvorte okno. Vylezte zneho askočte na vežu. Vylezte až kďalšiemu kukláčovi. Zabiť, apomocou lana prekonajte priepasť. So zachytením skočte do vchodu napravo kde vypite nápoj. Choďte až koknám ktorými ste sem prišli avráťte sa k prvému kukláčovi.

O kúsok za ním zabite purpurového zabijaka spalicou. Preskočte priepasť vpravo, potom ďalšiu priepasť akonečne poslednú priepasť. Vylezte vpravo adôjdite až kliečivému nápoju ( pozor na padajúce dosky ). Vylezte hore a vzápätí skočte cez okno dole, kde zabirte zabijaka. Dôjdite po schodoch dole až k miestu, kde vám džin zavrie dvere. Vylezte vľavo na niektorý stĺp a preskočte na druhú stranu ( pozor na lukostrelca ). Oďtiaľ skočte do okna a z okna na retaz, po ktorej sa spustite dole. Sú tu dva vchody. V jednom sú schody a tmavá miestnosť, do ktorej nevstupujte. Choďte hore po schodoch a stlačte plošinku. Vráťte sa a vydajte sa do druhého vchodu. Prisunte si debnu k pravej veži tak, aby ste do nej mohli vliezť. Preskočte bodáky a rýchlo sa skrčte pred mečmi. Skrčený pokračujte až k plošinke. Stlačte ju a vylezte na rímsu na pravo od plošinky. Preručkujte do okna a vylezte na plošinu nad sebou, kde nepite nápoj v zelenej fľaštičke. Preskočte na most ( ak chcete, môžete skočiť na luster v okne a dostať až k lanu, pomocou ktorého, sa dostanete k liečivému nápoju ) a pomocou lana sa dostante cez priepasť. Skočte na pravo. Po kľukatých schodoch až dole, kde preskočte bodáky. Prebehnite až k zavretým dverám. Skočte na ľavo k strážcovi a zabite ho. Vybehnite po schodoch hore stlačte plošinku.

Lampa osvetlí tieň. Vráťte sa dole, otvorte si mreže a zabite tieň. Dobehnite k výťahu a vyvezte sa hore. Opatrne prejdite pomedzi bodáky pri jedinom vchode. Dobehnite až k schodom a drevenným tyčiam. Vylezte na jednu s tyčí a preručkujte cez schody. Choďte ďalej a skočte na vodný kanálik. Cez kanál choďte až k lanu a prehupnite sa k džinovy ( pozor naňho, používa nože !!! ), ktorého zabite. Skočte do priestorov za ním a hurá na trhovisko.


Časť 8.

Hneď po príchode nebojujte spovaľačmi, ale vylezte na debnu na pravo aznej hore na rímsu. Preskočte cez padajúcu drevenú podlahu. Znej na druhú podlahu, vľavo od brány. Preskočte bodliaky tak, aby ste sa zachytili pred druhou plošinkou. Vylezte hore askrčte sa. Dolezte až kprístrešku so šípmi askočte zneho dole na stánok. Zlezte zneho aporozhliadnite sa tu. Mali by ste naraziť na spustené mreže, ktoré zatiaľ nechajte tak. Nájdete aj hnedú fľaštičku za debnou, ktorú vypite. Zmeníte sa na povaľača. Prebehnite cez prvého piráta až do uličky sdvoma pirátmi. Choďte kstojacemu pirátovi avlezte do otvoru na pravo od neho. Vyjdite hore azoberte kľúč. Vyskočte zokna avráťte sa kspusteným mrežiam. Otvorte si ich. Choďte ľavými mrežami, dajte si pozor na šípky askočte dole. Zabite dedka otvorte kanál. Vlezte dole aopatrne prejdite cez bodáky na bokoch steny. Zavezte sa dole apustite sa tak, aby vás bodáky neprebodli. Choďte ďalej azabite príšeru. Pri bodákoch vo vode skočte nad seba apotom ich pomocou tyče preskočte.

Vylezte hore aprejdite cez ďalšie bodáky na stenách. Nájdite tyč avylezte hore. Vyjdite von. Nachádzate sa vzaplavenom meste. Podrobne to tu preskúmajte amali by ste naraziť na tri zaujímavé miesta. Prvým je dom vhornej časti, snápojom, čo zvyšuje život. Druhým je dom so starčekom, kde zoberte píšťalku. Posledným je dom spascou vdolnom vchode, atak musíte doňho vliezť horným vchodom. Po plošinkách preskákajte dole avlezte do jaskyne (tunela). Prekonajte zopár pascí a zabite prišeru. Choďte do chodby za ňou a preskočte priepasť. Popri hojivom nápoji prebehnite až k lanu, kde použite píšťalku. Vylezte hore. Dôjdite do jedného domčeka, kde vypite nápoj. Ak pri druhom domčeku vylezete na mólo, získate šípy. Postupujte ďalej, až narazíte na gigantickú príšeru. Naporcujte ju na suši a skočte na severovýchodné mólo. Cez pár ďalších mól preskákajte ažk múru, ktorý prelezte a môžte skočiť na loď. Kompletne to tu vyvraždite a rýchlo vstúpte do dvier, lebo zmeškáte vzducholoď ( balón ).


Časť 9.

Vylezte po lane hore apokecajte srobotníkom. Vylezte po debnách až krobotníkovi spalicou azabite ho. Vylezte hore až na trám azneho skočte na zavesenú plošinu. Choďte až kplechovému kontajneru, kde po debnách vylezte hore kďalšiemu robotníkovi. Stupte na plošinku achoďte krobotníkovi. Na pravo od neho je liečivý nápoj. Vyskočte do otvoru nad robotníkom azneho skočte dole na zavesenú plošinu. Znej zase skočte na pravo klanu po ktorom vylezte hore. Skočte na plošinu avylezte po debnách až hore na balkón, kde zoberte šípy. Vráťte sa klanu askočte kdruhému lanu po ktorom vylezte. Dajte si pozor na padajúcu podlahu avylezte na ďalšie lano až krobotníkovi, ktorého zabite. Splošiny vylezte na drevo vtvare “L”. Skočte zneho cez okno dole adobehnite až kvežičke splošinkou. Stlačte ju avráťte sa kozubenému kolesu. Po debničke vylezte hore apo ďalšej debničke zase hore až krobotníkovi spalicou. AK sa tu porozhliadnete nájdete aj liečivý nápoj. Vylezte na debničky aznich hore na pohybujúcu sa plošinu. Počkajte až plošina dôjde do správnej pozície apotom skočte na most sgilotínou. Opatrne cez ňu prejdite askočte na plochu pri trupe vzducholode. Znej zase na zavesenú plošinu. Vyskočte hore na most. Na jednom konci mostu skočte na veľkú debnu na reťaziach. Rýchlo dobehnite kposunutej debne askočte na ňu. Znej zase na dve vežičky. Zveže na pohybujúce sa plošiny anechajte sa vyviesť až hore klanu, po ktorom vylezte do druhej časti vzducholode...


Časť 10.

Vylezte jedným zokien, kde skočte na plošinu slanom. Vylezte po ňom apustite sa na pohybujúcu sa plošinu. Ztej skočte dole na ďalšiu plošinu zktorej preskočte na plošinu slano aprehupnite sa do búdky, kde zoberte šípy. Vráťte sa kplošine schlapíkom so sekerou. Stlačte plošinku pri búdke avypite hojivý nápoj. Vylezte kchlapíkovi azabite ho. Dostaňte sa až kďalšej búdke, zktorej vylezte pri gilotíne. Prejdite cez ňu avylezte do ďalšej búdky. Kde vypite nápoj. Preskákajte až klukostrelcovi. Zabite ho avypite nápoj na plošine pod ním. Vráťte sa kmŕtvole apo lane vylezte hore. Chvíľu bežte až kým nenarazíte na vchod dnu. Vybehnite po schodoch hore azabite robotníka spalicou. Otočte kolíkom acez miesto, kde sa vám prisunula plošina bežte až kďalšiemu robotníkovi. Bežte ďalej a vylezte hore. Skočte na debnu pri lane apotom po ňom vyšplhajte hore. Pomocou vežičiek preskákajte až kdruhej debne, zktorej rýchlo skočte kstrážnemu. Zabite ho a dvakrát stlačte plošinku bližšie ku kolíku. Potom ním otočte. Skočte na miesto, kde bol robotník apokračujte kvýťahu. Po vyvezení sa hore choďte kďalšiemu výťahu. Okúsok ďalej pohodlne padnite spodlahou dole ( ak chcete, môžete sa spustiť po lane dole kdebnám azabiť strážnika, ale nič ztoho aj tak mať nebudete ) . Choďte na miesto, sktorého sa opatrne spustite dole na pohybujúcu sa plošinu. Na druhom konci vylezte achoďte ku gilotíne. Počkajte, kým spadne apotom cez ňu preskočte. Pomocou tyče sa prehupnite kvýťahu, kde sa vyvezte hore. Pomocou dvoch tyčí sa dostaňte na druhú stranu. S lanom sa prehupnite na pohybujúcu sa plošinu aznej skočte na druhú plošinu. Znej zase dole na tretiu apotom na poslednú štvrtú. Na okraji vylezte hore skočte dovnútra budovy, kde otočte kolík. Vylezte na plošinu ahore vyskočte von. Dajte sa vľavo. Dôjdite kposúvajúcim sa debnám, prejdite cez ne skočte otvorom dole na ďalšiu debnu. Z nej skočte kdvom gilotínam. Prejdite cez prvú, dajte si pozor na padajúcu podlahu a prejdite cez druhú. Vylezte hore, zase si dajte pozor na padajúcu podlahu askočte na pohybujúci sa most. Na druhej strane skočte avylezte hore krobotníkovi. Zabite ho astlačte plošinku. Vojdite dnu, kde zabite ďalšieho, tuhého robotníka aotočte kolíkom... Po animácií a stratení všetkých zbraní lezte stále hore až kvýťahu ( nebudem to popisovať, lebo to by som príliš podceňoval vašu inteligenciu ). Po vyvezení sa hore pokračujte kďalšiemu výťahu.


Časť 11.

Vštvrtej časti vzducholode vybehnite hore aprebehnite cez most. Mreže vľavo si odomknite pomocou kľúča, ktorý nájdete vo vodopáde. Podlezte sochy smečmi arýchlo prebehnite cez prvú plošinku. Druhú preskočte. Pokračujte ďalej anezabudnite zobrať palicu, vľavo pri posteli. Zabite strážcu, podlezte sochy, stále lezte až kotvoru, kde padnite na pohybujúci sa most. Na druhom konci skočte dovnútra aotočte kolík. Po vypadnutí prvej debny pomaly postupujte až k liečivému nápoju. Vprípade potreby ho vypite apokračujte dole až ktlačítku. Stlačte ho choďte stále dole až k “sekerníkovi” z ktorého vypadne ďalší hojivý nápoj. Pokračujte zase dole až k posúvajúcej sa debne. Na jej konci skočte dole do búdky.

Vylezte z nej a pri ďalšej debne pokračujte až k lanu. Hore zabite lukostrelca zoberte mu šípy a luk. Za ním skočte na akokeby, kamennú kocku. Vylezte až hore k drevennému mostu. Keď bude debna úplne vysunutá, vylezte na ďalšie kamenné kocky. Cez ďalšie padajúce, vylezte až hore k veľké otvoru. Vylezte na debnu a z nej sa zaveste na krvavý otvor nad ňou. Keď ventilátor stíchne, vylezte hore do ďalšieho krvavého otvora. Prejdite cez gilotíny a padnite dole. Pokračujte až k potetovanému chlapíkovi so sekerou. Zabite ho a vydajte sa do obrovského priestoru za ním s vodopádom v strede. Pri ňom vyskočte hore a zase hore na trám, z ktorého skočte na most s oranžovou fľaštičkou. Vypite ju. Skočte nad seba, stlačte plošinku apreskočte na most. Za most vyskočte hore. Potom skočte na zavesenú plošinu. Znej padnite dole astlačte ďalšiu plošinku. Vráťte sa knovo spustenému mostu. Na jeho konci skočte na ďalšie plošiny. Skočte ktlačítku nad sebou astlačte ho. Vráťte sa kvýťahu avyvezte sa hore, kde vyšplhajte cez otvor vstrope. Vybehnite až hore. Potom padnite dole na pohybujúcu sa podlahu. Vylezte otvorom apokračujte ďalej kohňu. Skočte dole, pokecajte srobotníkom, stlačte plošinku avbehnite dnu. Na otvor vpodlahe prisuňte debnu aotočte kolíkom. Vyskočte na výťah. Hore zabite purpurového zabijaka achoďte ďalej. Vylezte hore ku katapultu, potočte si ho tlačítkami tak, aby ste po odpálení pristáli na plachte. Potom vylezte dvakrát hore do poslednej časti vzducholode...


Časť 12.

Vylezte hore aokolo ohňa bežte vpravo, kde zabite strážcu. Pomocou lana sa prehupnite cez padajúci most na druhú stranu. Po páde dole, skočte na ďalšie lano avyšplhajte hore. Vyskočte hore na jeden ztrámov astlačte plošinku. Po roztvorení kupoly si to rozdajte stuhým antihrdinom apolo levom vjednej osobe... Pomocou palice si ho držte radšej ďalej od tela.


Časť 13.

Po páde do bazéna sa ocitnete vnejakom zelenom pekle ( alebo kde to vlastne ste ? ), no nič budete musieť pokračovať ďalej. Vylezte z bazéna a skočte k bojovníčke z dvoma veľkými nožmi. Nešetrite ju. Ďalej vylezte hore na kamenný trám, potom zase hore. Bežte rovno ( nebojte sa, nespadnete, pred vami sa bude objavovať most ) ana konci mosta preskočte na kamennú plošinu. Vylezte hore apomocou dvoch lietajúcich kamenných kociek sa dostaňte na druhú stranu, kde vylezte hore. Bežte po objavujúcom sa moste až klanu. Skočte na lano aprehupnite sa ktyči. Ztyče skočte na pohybujúcu sa kamennú kocku. Pomocou lana sa prehupnite cez priepasť. Skočte na lietajúcu kocku aznej hore na kamenný trám. Bežte na pravo preskočte priepasť, dajte si pozor na padajúcu podlahu avlezte do otvoru vskale. Po pravej alebo ľavej strane vylezte kvysunutým doskám askočte na prostrednú dosku. Potom otvorom nad vami vylezte k tyči. Prehupnite sa na šikmú podlahu ana konci skočte na druhú tyč. Ztejto tyče sa prehupnite na ďalšiu tyč.

Z poslednej tyče skočte na most. Bežte po moste až kdémonovi, ktorého odstráňte. Za ním vylezte trocha hore apreskočte priepasť vľavo. Skočte na výťah avyvezte sa hore, kde vylezte zase hore ktyči. Dajte si pozor na vysúvajúce sa kamenné steny aprehupnite sa na druhú stranu. Skočte na lietajúcu dosku avylezte hore. Ďalej preskočte priepasť , zase si dajte pozor na vysúvajúce sa steny ana konci skočte na kamennú dosku. Otvorom vpravo zlezte dole, prebehnite cez steny azase dole kaž kbojovníčke. Po jej smrti skočte do otvoru za ňou. Pokračujte ďalej ana konci skočte na kamennú dosku. Znej preskočte na ďalšiu dosku vľavo, kde stlačte plošinku. Po lietajúcich kockách pokračujte do novo otvoreného otvoru kde vypite nápoj. Po troch lietajúcich doskách preskočte na druhú stranu, kde skočte na šuter vľavo. Ak potrebujete hojivý nápoj, vyjdite hore po neúplných schodoch vľavo, kde vyskočte na trám nad stĺpom. Ak ho nepotrebujete, nezdržujte sa apreskočte po dvoch kamenných doskách vpravo, na šuter za nimi. Zneho vyskočte hore na ešte väčší lietajúci šuter sbojovníčkou, ktorú zabite. Pokračujte hore po šiestich lietajúcich kockách za ňou. Na šiestej kocke uvidíte vľavo veľkú kamennú tvár ( všimnite si že jej chýba jedno oko ) avpravo, niečo ako elektráreň. Choďte vpravo. Obehnite meče vpodlahe raz zjednej, raz zdruhej strany askočte na rotujúcu plošinu so svetlami. Znej skočte do bazéna vľavo. Plávajte ku dnu. Teleportujete sa do druhého bazéna. Nevyliezajte ale zase plávajte ku dnu. Vylezte von ztretieho bazéna askočte na rotujúcu plošinu (nedotýkajte sa svetieľ, zraňujú vás !!!). Zplošiny skočte na most, ktorý vedie kružovému kameňu. Zoberte ho avylezte hore, kmečom odkiaľ skočte dole do bazéna. Teleportujte sa na začiatok avráťte sa ku kamennej hlave. Vylezte kjej oku azasuňte doň ružový kameň.

Zlezte dole a osloboďte kamenné zviera. Zoberte meč azabite bojovníčku. Pokračujte ďalej po šikmej podlahe. Pri veľmi divnom pohľade kamery buď vylezte hore knápoju, alebo preskákajte až koblude, ktorú eliminujte. Stúpte na výťah za ňou avyvezte sa až hore klanu. Vyšplhajte po ňom apotom vyskočte hore. Vylezte kďalšiemu lanu, vyšplhajte ahore vojdite do miestnosti. Prisuňte si kdverám debnu astlačte plošinku. Ak ste trocha dezorientovaný, tak vedzte, že sa nachádzate vtej istej miestnosti, len ste sa scvrkli. Do kým sa zväčšíte, pokračujte klanu, po ktorom vyšplhajte. Vylezte hore apomocou ďalšieho lana sa prehupnite kohňu. Bacha naňho askočte dole na plošinu. Potom padnite na plošinu pod ňou ana jej konci skočte na debnu. Vylezte von kľúčovou dierkou. Po zväčšení, pokračujte cez priepasti až kmiestu, kde uvidíte vzdušného robotníka, nápoj askriňu okúzlujúcu šípy. Zamierte kskrini avložte do nej šíp. Tento šíp vystreľte do robotníka. Premeníte sa naňho. Debnu zhoďte dole cez zničený múr. Dole si ju prisuňte tak, aby ste mohli vyliezť hore knápoju. Vypite ho avráťte sa ku skrini. Pokračujte hore až do arény stromi bojovníčkami. Kašlite na ne a rýchlo osedlajte svojho na kamenného miláčika, ktorý ochvíľu priletí...


Časť 14.

Prejdite cez padajúci most avylezte na skalu. Okúsok ďalej vylezte trochu vyššie apreskočte priepasť. Skočte na stĺpovitú skalu, sktorej sa dá skočiť do jaskyne pri vodopáde. Vjaskyni zoberte šípy avyjdite von. Tieto šípy si šetrite, budete ich potrebovať. Skočte vpravo, odkiaľ vylezte až kmiestu, kde cez vodopád vedie dlhá tyč. Prerúčkujte úplne vpravo aprehupnite sa na skalu. Vylezte hore abežte popri zamrznutom mníchovi až ku skalným schodom. Vylezte po nich hore, dajte si pozor na padajúcu časť skaly abežte kveži. Nevstupujte do nej, ale bežte kúsok za ňu, kde votvore vskale nájdete hríb. Vstúpte do veže. Sú tu tri chodby, všimnite si tú vľavo. Stlačte plošinku so symbolom lebky apoužite na ňu hríb. Dobehnite do miestnosti ( nie tou vľavo ) soskalným mužom jednou z chodieb (nie tou vľavo). Zabite ho, zoberte nože astupte na plošinku pred veľkou lebkou. Dajte do ohňa šíp aspomínanou chodbou sa vráťte kmníchovi. Vystreľte doňho daný šíp. Prekecnite ho, moc sa nezdržujte aprejdite dverami. Padnite cez ľad dole aďalej preskočte priepasť.

Vylezte hore, choďte pri pravú stenu auskočte vľavo tak, aby ste sa zachytili na rímse. Kúštiček prerúčkujte apotom vylezte kzničenému mostu hore. Skočte na lano a prehupnite sa na druhú stranu. Vylezte hore kdruhej časti zničeného mosta ( pozor na padajúce časti skaly ). Nechoďte na časti pokryté snehom, ale preskakujte ich !!! Môžete tu nájsť šípy. Stále lezte hore až kprerastenému krtko-potkanovi a veže nad ním. Zabite krtko-potkana avylezte kveži so zavretým vchodom. Preskočte priepasť na ľavo od veže. Eliminujte strážcu, ktorý kvám pribehne apo prípade aj toho vo veži. Potom vstúpte do obrovskej veže. Spustite sa dole azabite krtko-potkana. Vypite nápoj, ktorý vám permanentne zvýši život. Vyšplhajte hore po lane avypite ďalší nápoj, neviditeľnosti. Vylezte hore azabite strážcu .

Vyjdite von z veže aprejdite cez rozpadajúci sa padací most. Choďte do jaskyne, kde zabite monštrum idúce vám vústrety. Za ním skočte do priehrady. Porozhliadnite sa tu auvidíte otvor vskalnej stene, odkiaľ sa valí prúd vody, blokujúci vám cestu na druhú stranu. Nájdete tu aj dvere, ktoré si otvorte plošinkou. Vnútri otočte kolík. Choďte kzavretému otvoru, kde preskočte na druhú stranu. Popri skalnej stene pokračujte až do chrámu. Stlačte dva zlaté erby na pravej aľavej stene. Zabite obra skyjakom, ktorý sa na vás vyrúti, vypite nápoj aotočte kolík. Vráťte sa kpriehrade askočte do nej. Doplávajte až kmiestu, kde sa znej vylieva voda. Vylezte na tento múrik apohodlne skočte dole na skalu.

Teraz nastane chvíľa oddychu. Musíte zase stále liezť arúčkovať hore. Po chvíli lezenia narazíte na lukostrelca, ku ktorému vylezte azhoďte ho zo skaly. Vylezte zase hore až krieke, do ktorej skočte. Na začiatku vodopádu sa chyťte mosta. Vylezte hore apokračujte kvodopádu, cez ktorý vedie tyč. Postavte sa knej tak, aby ste sa na nej mohli po úskoku vpravo zachytiť aprerúčkovať na druhú stranu. Pusťte sa apokračujte ďalším lanom cez priepasť. Vylezte po skalných výbežkoch až kmiestu srímsou, kde budete musieť prerúčkovať doprava. Vpravo vylezte na ďalšiu rímsu azase rúčkujte doprava. Tu sa postavte kskalnej stene tak, aby ste mohli uskočiť na úzku rímsu vpravo. Prerúčkujte avylezte na ďalšiu rímsu, kde budete rúčkovať kam ? Áno, budete to doprava. Vylezte hore, na rímsu, po ktorej budete pre zmenu rúčkovať doľava. Po posledných dvoch rímsach ( jednej hore a druhej nižšie ) rúčkujte zase doľava. Dosť bolo rúčkovania atak prebehnite jaskynkou kmiestu, kde vylezte hore. Bežte stále hore až kvežičke spurpurovým zabijakom ktorú si otvorte tlačítkom. Zabite ho aotvorte si druhú vežu. Eliminujte druhého útočníka aotvorte si padací most. Vbehnite dnu...


Časť 15.

Hneď na úvod preskočte lávu azabite “dievča” strojbodovými nožmi. Pri plošinke vľavo vylezte hore azabite ďalšie dievča. Za ňou vylezte zase hore. Je tu debna, ktorú potlačte raz pred seba, čím ju zhodíte na plošinku pod vami. Otočte sa ana druhej strane zlezte dole. Otočte kolíkom na moste aotvorte si mreže. Po plošinkách prekočte na druhú stranu. Prejdite gilotínou azabite neandrtálca. Pokračujte k dverám.


Časť 16.

Vtejto úrovni si dajte pozor na súboje, lebo je tu veľa tuhých zabijakov anaopak málo liečivých nápojov. Po páde do vody, znej vylezte avybehnite po schodoch hore. Preskočte priepasť adobehnite až do miestnosti skukláčom, ktorého zabite. Vylezte hore na oltár azneho do diery vstrope. Pokračujte ďalej apreskočte priepasť tak, aby ste sa zachytili na druhej strane. Spustite sa dole aznova sa zachyťte. Vylezte hore apokračujte kliečivému nápoju. Okúsok ďalej preskočte priepasť avylezte po kusoch skalnej steny hore, kde preskočte cez priepasť. Vylezte do diery vstene aďalej preskočte priepasť. Po rozbitej stene vylezte hore kbodliakom. Opatrne vylezte do diery vstrope. Potom zase vbehnite do diery vstene avylezte na kocky. Preskočte priepasť azabite dievčinu, čo kvám pribehne.

Pokračujte ďalej kliečivému nápoju. Uskočte na rímsu vpravo, prerúčkujte klukostrelcovi askončite to sním. Kúsok za ním je plošinka stvarom mesiaca, na ktorú stupte. Zo zeme sa vysunie hlavný kryštál. Vybehnite po schodoch hore avšimnite si kolík, ktorým otočte. Vráťte sa po schodoch dole adobehnite do miestnosti zavalenej kameňom. Vylezte na kameň apreskočte cez priepasť. Vďalšej miestnosti si dajte pozor na troje bodáky. Pokračujte rovno, až do miestnosti, kde uvidíte dve laná, ktorú si zatiaľ nevšímajte. Ďalej narazíte na spustené mreže abodáky. Pri vzdialenejších bodákoch sa spustite dole azachyťte sa tyče. Prehupnite sa na lano avyšplhajte hore kchlapíkovi snožmi. Zabite ho. Vmiestnosti vypite liečivý nápoj avylezte po kameňoch hore ku kolíku, ktorým otočte. Opatrne zlezte dole avráťte sa do miestnosti stromi bodákmi. Druhou chodbou sa vydajte klukostrelcovi.

Streľte doňho šíp, oktorom som vám hovoril, aby ste si ho šetrili vminulej úrovni ( ak nemáte šíp, tak vylezte po čudnej veci hore, ktorá sa spustila po otočení kolíka. Vmiestnosti slanom alukostrelcom, skočte azachyťte sa buď vľavo, alebo vpravo od lukostrelca ). Premeníte sa na lukostrelca... Dobehnite do miestnosti za ním avšimnite si plošiny vpravo avľavo. Kľavej plošine si prisuňte debnu sďalšej miestnosti avylezte hore kpurpurovému zabijakovi. Vmiestnosti za ním otočte kolík avráťte sa do miestnosti skryštálom. Sledujte žiaru prechádzajúcu kryštálmi, zabite neandrtálca avmiestnosti sdvoma dvermi, vylezte hore ku kolíku, ktorým otočte. Vbehnite do otvorených dverí. Preskočte bodáky azachyťte sa na lane ( je to ťažké, ale dá sa to ). Prehupnite sa kdruhým bodákom avľavo vylezte hore.

Pokračujte rovno, vyjdite hore po schodoch aotočte kolík. Vmiestnosti vpravo vypite nápoj, vľavo za bite dievčinu apokračujte ďalej. Zachyťte sa tyče prehupnite sa na prvé lano, rýchlo na druhí akonečne na tretie, po ktorom vylezte hore kzabijakom. Zneškodnite ich. Ďalej zlezte ku kolíku, ktorý otočte. Vydajte sa do miestnosti acestou zabite maníka s nožmi. Pomocou výťahov sa dostanete do ďalšej miestnosti, kde otočte kolíkom. Vylezte otvorom v strope, ktorý sa tu nachádza aotvorte si mreže. Spustite sa dole ku kolíku avráťte sa do miestnosti sprvým, hlavným kryštálom. Otočte kolík, vbehnite do dverí apomocou troch tyčí sa dostaňte cez bodáky. Dobehnite až klanu, po ktorom vyšplhajte hora aprebehnite cez otvorené dvere. Zabite neandrtálca avyjdite po schodoch. Cestou si všimnite obrazce ačísla pod nimi. Signalizujú, vakom poradí budete plošinky stláčať. Potom sa už ľahko dostanete do poslednej úrovne...


Časť 17.

Tak táto úroveň je už naozaj finálna. Musíte poraziť polo leva predtým, ako stroj usmrtí vašu milú. Keď vám lev prvýkrát utečie, vylezte za ním adorazte ho. Potom už je iba outro.

Související hry Prince of Persia: The Lost Crown
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Prince of Persia
Prince of Persia: The Two Thrones
Prince of Persia: Warrior Within
Prince of Persia: The Sands of Time
Prince of Persia: Collector's Edition
Prince of Persia 1 & 2 Collection
Prince of Persia 4D
Prince of Persia 2: The Shadow And The Flame
Prince of Persia (1990)



Diskusia Príspevkov: 3 Hodnotenie
1017 hlasov

100
60
20

80
40
0
50
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |