HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 39230 uživatelů

Návody > Resident Evil


Zobrazení:42233
Autor návodu:Ladislav Valík

Jdi s Barrym do jídelny. Vezmi erb a vejdi do následující místnosti. Zabij zombii, prohlédni Kenethovo tělo na podlaze a vezmi si dvoje náboje. Vrať se k Barrymu a pak do hlavní haly. Vezmi lockpick a jdi do místnosti vpravo. Vezmi mapu ze sochy nahoře a vejdi do místnosti nalevo. Zde najdeš pásku do psacího stroje. Vejdi teď do dlouhé chodby vpravo a zabij dva psy. Odsuň skříňku a seber náboje. Projdi dveřmi a seber kytku. Projdi předsíní (kolem koupelny) a vstup do místnosti napravo. Projdi dalším i dveřmi a vstup do místnosti, kde najdeš brokovnici. Seber ji a odejdi z místnosti. V prostřední místnosti na tebe může spadnout strop, ale přijde Barry a zachrání Tě. Jdi do vedlejší chodby (dveře naproti). Zabij dvě zombie a projdi dveřmi napravo. Ocitneš se v galerii. Postřílej vrány. Teď musíš mačkat vypínače na obrazech v pořadí : novorozeně, puberťák, mladý chlapec, muž středního věku, stařec a nakonec poslední obraz, který sám visí na zdi. Klikni na něj a vypadne ti medailon. Vrať se do hlavní haly a Barry ti dá náboje do bazooky. Jdi po schodech nahoru, vejdi chodbou napravo, zabij zombii, utíkej a zaboč doleva. Nyní běž rovně, potom ještě jednou doleva a zabij další zombii. Projdi odemknutými dveřmi vpravo, můžeš si tam přečíst něco o léčivých rostlinách. Projdi dveřmi, zabij zombii, běž dolů po schodech, zabij druhou zombii, zahni doleva a vejdi do místnosti se zahradnickým nářadím. Zvedni chemikálii a dej medaili do skříňky, kde máš svůj inventář, protože ji teď nebudeš potřebovat. Z inventáře si naopak vezmi náboje a zkombinuj je s jinými náboji ve svém inventáři (otevírá se klávesou F4), abys měl více místa. Jestli nepotřebuješ ozdravovací rostlinu, nechej ji být.

Opusť místnost, jdi ke vzdáleným dveřím a odemkni je. Jdi nahoru po schodech, zabij zombii, projdi dveřmi za druhou zombií a vrať se zpátky do hlavní haly. Zahni doleva a vběhni do dveří. Vstup do malé chodby. Běž rovně a vstup do místnosti napravo. Ocitneš se na balkóně. Obhlédni Forestovo tělo a vezmi si bazooku ze země. Zaútočí na tebe vrány, ale nebojuj s nimi, pouze vběhni zpátky do dveří. Vrať se do hlavní haly. Jdi naproti do další místnosti a vstup do místnosti nad jídelnou. Zabij zombii vlevo a shoď sochu. Potom pozabíjej ostatní zombie. Projdi dveřmi na druhé straně. Zabij další zombii a jdi dolů po schodech. Vejdi do lékařského pokoje - najdeš zde pásku (ribbon). Nezapomeň si ještě vzít chemikálii a ulož si hru.

Odejdi, zabij zombii a uteč otevřenými dveřmi. Zlikviduj všechny zombie, které tam uvidíš. Utíkej rovně, vejdi do místnosti se zahradnickým nářadím, zabij rostlinu ve fontáně tím, že otrávíš vodní pumpu pomocí chemikálie. Vezmi klíč který je za fontánou na erbu. Posbírej červené a zelené kytky a smíchej je, abys získal dobrou léčivou látku. Rezervuj si alespoň tři místa v inventáři. Jdi dolů do haly a zabij zombii. Klíčem otevři dveře napravo. Vejdi do ložnice, vezmi náboje do pistole a prohledej stůl. Zaútočí na tebe zombie, takže je rychle postřílej brokovnicí. Knihu na stole nečti a vezmi si náboje. Ujisti se, že máš stále ještě dvě místa v inventáři volná. Opusť místnost, zahni doleva a jdi ke dveřím. Otevři je a měl bys být v chodbě, kde je Kenethovo tělo. Jdi doleva do baru, obejdi piáno a dostaneš se ke skříni nebo co to je. Odsuň to a získáš noty. Běž k pianu a zahraj podle nich Měsíční serenádu. Otevřou se ti tajné dveře - vejdi a vyměň starý erb za zlatý. Vrať se do jídelny. Dej zlat ý erb na krb a získáš další klíč. Utíkej okolo stolu a najdeš rozbitou sochu, kterou jsi shodil z balkónu, prohledej ji a najdeš modrý diamant. Vrať se do haly (tam kde leží Kenethovo tělo), jdi doprava a vejdi hned prvními dveřmi vlevo. Měl bys být zpátky v chodbě, kde jsi zabil dvě zombie, nyní jdi doprava a vstup do malé místnosti s tygří sochou. Použij modrý diamant a získáš druhou medaili.

Jdi do zadní místnosti (hala s lékařským pokojem a s ammo pokojem). Odemkni místnost nalevo, pak projdi do lékařského pokoje a nech zde medaili a další nepotřebné věci z inventáře. Potom jdi do místnosti, kterou jsi právě odemkl. Ze stolu vezmi náboje do brokovnice (rozbitou brokovnici tam nech, nepotřebuješ ji). Vrať se do lékařského pokoje. Vyměň si věci - vezmi si armor klíč, munici a brokovnici. Utíkej zpátky do jídelny a pokračuj hlavní chodbou. Běž naproti do druhých dveří, použij jeden z armor klíčů, otevři a vejdi. Seber věci ze stolu a zabij zombii. Získáš brokovnici ze zamčeného stolu. Vrať se do hlavní haly. Jdi nahoru po schodech z haly a potom do pravé chodby. Vyvaruj se prvních dveří a jdi rovně. Otevři místnost nalevo (armory), zakryj díry v podlaze sochami a stiskni knoflík uprostřed místnosti. Tím získáš třetí medaili. Jdi ven a vrať se ke dveřím, které jsi předtím minul. Vejdi dovnitř a najdeš tam na zemi zraněného Richarda. Promluv s ním a utíkej zpátky do lékařského pokoje , dej do inventáře třetí medaili a pistoli a vezmi si brokovnici, shild klíč a přidej tak dvě až tři rostliny. Ponechej zde armor klíč, už ho nebudeš potřebovat. Běž zpátky k Richardovi, dá ti rádio a zemře. Projdi dveřmi, zabij zombii a jdi po schodech nahoru. Ujisti se, že je bazooka nabitá acid rounds a zabij velkého hada. Pokud uteče do velké díry, běž za ním, u vchodu do díry seber poslední medaili a nezapomeň vzít náboje do brokovnice. Odejdi a jdi si vyměnit věci do inventáře. Vezmi si všechny čtyři medaile a co nejvíc zbraní.

Utíkej naproti do jídelny a pak do hlavní haly, potom běž do chodby, kde je galerie a jdi dál do dveří, které vedou na nádvoří. Přesně naproti dveřím do galerie je malá chodbička, vejdi do ní a na konci chodbičky otevři dveře. Zabij psa a na konci nádvoří vlož medaili tam, kam patří. Otevřou se ti dveře. Posuň schůdky k polici, vylez nahoru a vezmi si kliku. Vejdi ven a zabij psa, seber kytky a běž do protějších vrat. Ocitneš se u vodní nádrže. Použij kliku na stavidlo a voda se vypustí. Slez po žebříku dolů a přejdi přes bazén (pozor na havěť na zemi). Vydej se doleva a sjeď dolů výtahem. Zabij psy a jdi do protějších vrat. Zabij další tři psy, dojdi až ke dveřím a otevři je. Seber kytky a posuň sochu na díru, ze které po tobě šlehá rostlina. Vejdi do lékařských prostor. Nezapomeň vzít ozdravovací sprej a ulož si hru. Vyměň si věci - vezmi si pouze zbraně a ozdravovací kytky.

Přejdi do studentské koleje naproti (001). Zabij zombii a vezmi si Červenou knihu. Vejdi do koupelny a vytáhni ze stolku klíč od pokoje C. Přejdi do jiné chodby a vejdi do místnosti s kódovým otevíráním dveří u včelího hnízda. Běž podél hnízda a seber další klič (002). Vrať se do předchozí haly a běž až na konec pokoje a použij klič (002). Pak ho odlož. Vejdi do místnosti a odsuň knihovnu tak, aby se objevil žebřík. Běž po něm dolů a vezmi korunku nad vodním prostorem. První korunka musí být dána zpět. Jdi dolů do vody a vstup do žraločí místnosti. Běž rovnou do kontrolní místnosti a použij klíč. Odlož ho a vstup do místnosti. Zatáhni za páku a voda se přelije do nižší úrovně. Zmáčkni knoflík, abys otevřel další dveře. Seber dvoje náboje a dvě krabice nábojů do brokovnice. Seber klíč (003). Utíkej pryč a po žebříku se vrať do místnosti 002. Jestli máš možnost, utrhni ozdravovací rostliny. Běž zpátky do lékárny a vyzvedni si zbraně a léčivou medicínu, vezmi klíč (003) a vezmi knihu. ULOŽ HRU.

Běž k pokoji 003 (pokoj vedle včelího hnízda s kódovým zámkem). Vejdi do místnosti a do koupelny, zabij zombie a seber náboje do bazooky. Vyměň knihu za Červenou knihu a objeví se Ti tajný vchod. Vstup a zabij velkou rostlinu, která tam je (použij bazooku s ohnivými náboji). Ale nepodaří se ti to tak snadno. Rostlina se na tebe bude sápat, ale Barry tě opět zachrání. Běž k ohništi a získáš klíč. Potom potkáš Weskera, který ti řekne, abys zkontroloval ještě jednou celý dům. Jdi do lékárny, seber zbraně a klíč. Vrať se do domu. Zabij příšeru, která tě pronásleduje. Vejdi do místnosti a získáš knihu DOOM BOOK 1. Jdi vedlejšími dveřmi do skladiště a vezmi nové léky a další věci. Jdi do hlavního domu a vejdi nahoru po schodech a doleva do místnosti s krbem (místnost, kde jsi použil světlo abys získal mapu). Projdi napravo dveřmi a běž k pianu, zmáčkni klávesu a objeví se had. Zabij ho a zkontroluj zda je opravdu mrtvý. Slez dolu po žebříku a klikni u hrobu. Slez po dalším žebříku pod hrob. Zabij zombii a nalevo získáš náboje do brokovnice. Běž dolů halou až ke dveřím. Běž dolů další halou a přeskoč zombie požírající lidské tělo. Vejdi do kuchyně a jdi k výtahu. Zabij zombie na podlaze. Jeď nahoru výtahem a zabij další zombii. Jdi do komory a vezmi baterii pro výtah a nějakou výbušninu. Jdi přesně stejnou cestou zpátky a vrať se k žebříku a k díře, kde jsi zabil hada. Vrať se do skladiště dolů po schodech a vyměň si věci - vezmi si baterii, kliku a zbraně, hlavně nezapomeň na bazooku.

Vyjdi ven na zahradu a přejdi k výtahu na druhé straně nádrže. Přejdi nádrž a sjeď výtahem dolů. Běž k druhému výtahu a vlož baterii. Vyjeď výtahem nahoru, běž znovu k nádrži, použij kliku a bazén se naplní. Běž zpátky k výtahu, sjeď dolů a běž k žebříku, který byl za vodopádem. Slez dolů a vstup do dveří. Napravo uvidíš Barryho. Až se Tě zeptá, jestli může jít s tebou, řekni, že ano, ale nech se jím vést. Následuj ho a vejdi. Barry zabije kreaturu co tě sledovala. Běž do zadní místnosti a seber léč ivý sprej. Vejdi do místnosti, kde je Enrico, řekne Ti, že si myslí, že někdo prozradil S.T.A.R.S., ale že ten někdo ho trefil a utekl. Až ho zabijí, vezmi mu náboje. Běž a seber hexagonální kliku, kterou vrah upustil. Běž podél dalších kreatur a zabij je. Běž do první haly a za psací stůl. Ulož hru. Použij kliku a zahni do chodby. Běž až k posledním dveřím, zahni doprava a běž až k balvanu. Pak začni utíkat zpět. Kámen tě bude následovat, utíkej rychle do bezpečí. Potom se vrať tam kde byl kámen a seber náboje do bazooky. Běž zpátky na místo, kde balvan prorazil stěnu a zahni doprava. Zabij příšeru. Otevři dveře a zabij velkého pavouka. Seber nůž a pásku a projdi dalšími dveřmi. Jdi doleva a vstup do skladu. Seber léčivé produkty a vezmi DOOM BOOK 1 a prohledej jí - najdeš orlí medaili. Ulož si hru.

Třikrát použij kliku a vstup do místnosti, kde je DOOM BOOK 2. Posuň sochu na knoflík na zemi a získáš druhou knihu. Otevři ji a získáš lví medaili. Jeď výtahem do zahrady a umísti obě medaile na správné místo na kruhovém oválu. Nezapomeň sebrat léčivé byliny. Jdi dolů fontánou a výtahem. Slez po žebříku dolů a jdi do místnosti, kde je skladovací box. Můžeš si dobrat materiál a vezmi si hlavně zbraně, protože je tu mnoho zombií. Jdi naproti do místnosti, zabij zombii a jdi dolů po schodech. Vejdi do pokoje s počítačem a zadej hesla. Login - JOHN, Password - ADA. Heslo otevře dveře na B2 - heslo MOLE. Nezapomeň vzít diapozitivy. Vyjdi po schodech nahoru a zahni doleva a jdi rovně. Otevři dveře, použij diapozitivy na promítačku. Hned vedle na zdi je destička, klikni na ní, objeví se tlačítko, zmáčkni ho a získáš Laboratorní klič. Vyjdi z místnosti a sejdi po schodech dolů, zabij zombii a vejdi do laboratoře. Naproti je sklad, tam si ulož hru a naber si věci, hlavně zbraně a zdraví. Vyjdi ven a d ej se doleva. Otevři dveře a utíkej doprava, dojdeš až k terminálu, kterým aktivuješ výtah. Utíkej zpátky k hlavní dveřím, ale nevycházej ven - místo toho běž pořád dál, až tě cesta dovede k dalším dveřím. Otevři je, a běž doprava, až dojdeš k dalším dveřím. V další místnosti jdi doleva, běž podél velkého stroje a na boku uprostřed klikni na tabulku, čímž aktivuješ výtah. Ještě dojdi k počítači a klikni na něj. Teď se vrať tou samou cestou zpět, až do místnosti, kde jsi naposled ukládal hru. Naber si zbraně, protože teď půjdeš na Tyranta.

Vyjdi ven a běž doprava a doprava a budeš u výtahu. Barry tam už bude na tebe čekat a pojede s tebou výtahem. Malé překvapení: Barry ti přiloží pistoli k hlavě. Wesker řekne Barrymu, aby odešel a zkusí ti ukázat svoje překvapení. Barry ho přepere a půjdete spolu do hlavní laboratoře. Barry se pokusí bojovat s Tyrantem, ten ho ale zasáhne. Teď je to všecko na tobě. Střílej co to dá a až ho zabiješ, koukni se na Barryho a ještě klikni u počítače, čímž aktivuješ poslední dveře. Jeď nahoru výtahem. Jdi do skladu, ulož si hru, vezmi si jenom zbraně a zdraví a nechej si jedno místo v inventáři volné. Vyjdi na hlavní chodbu a tam zjistíš, že je spuštěna autodestrukce. Utíkej co to dá, vyhýbej se potvorám a běž nahoru po schodech. Dojdi až do místnosti, kde je bedna s inventářem a vylez po žebříku nahoru. Hned jak vylezeš, otevři poslední dveře, běž chodbou a najdeš baterku do výtahu. Aktivuj výtah, Barry se s tebou rozloučí a ty jeď výtahem sám nahoru. Čeká Tě finálový souboj. Jakmile se otevřou dveře od výtahu, tak hned u nich seber světlici a odpal ji. Uslyšíš jak přilétá vrtulník, ale v tom se ukáže TYRRANT. Utíkej před ním jak to jde, vyhýbej se mu a střílej do něj bazookou. Až ti hodí z vrtulníku raketomet, tak ho rychle seber a napal tu bestii Tyrranta. A tímto jste dohráli nejlepší hru RESIDENT EVIL I. Tímto Vám gratuluji. A hurá na RESIDENT EVIL 2.

Související hry Resident Evil 4: Separate Ways
Resident Evil 4
Resident Evil RE:Verse
Resident Evil: Village - Winters’ Expansion
Resident Evil: Village
Resident Evil Resistance
Resident Evil 3
Resident Evil 2 (2019)
Resident Evil 7: Biohazard - Not a Hero
Resident Evil 7: Biohazard - Gold Edition
Resident Evil 7: Biohazard - End of Zoe
Resident Evil 7: Biohazard - Banned Footage Vol. 2
Resident Evil 7: Biohazard - Banned Footage Vol. 1
Resident Evil 7: Biohazard
Umbrella Corps
Resident Evil Zero HD Remaster
Resident Evil Origins Collection
Resident Evil: Revelations 2
Resident Evil: Revelations 2 - Episode 4: Metamorphosis
Resident Evil: Revelations 2 - Episode 3: Judgment
Resident Evil: Revelations 2 - Episode 2: Contemplation
Resident Evil: Revelations 2 - Episode 1: Penal Colony
Resident Evil HD Remaster
Resident Evil 4 Ultimate HD Edition
Resident Evil: Revelations
Resident Evil 6
Resident Evil: Operation Raccoon City
Resident Evil 5
Resident Evil 4
Resident Evil 3: Nemesis
Resident Evil 2
Resident Evil 2: Platinum
Resident Evil: Weskers Report
Resident Evil 3: Mercenaries
Biohazard 3: Last Escape



Diskusia Príspevkov: 6 Hodnotenie
1263 hlasov

100
60
20

80
40
0
55
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |