HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 10945 uživatelů

Návody > Revenant


Zobrazení:14584

Několik obecných rad na začátek

PEVNOST

Pro začátek si vyslechněte, co vám lord Tendrick a Saradok budou vyprávět. Dovíte se o únosu dcery lorda Tendricka a o tom, co vás čeká. Vaším úkolem bude zlikvidovat skupinu uctívačů Children of Change jejich vůdce a jeho boha a zachránit Tendrickovu dceru. Bedlivě poslouchejte, co je vám sdělováno a jakmile dostanete meč, vezměte jej do ruky. Nasaďte si také oblečení a vyhrajte svůj první souboj s mnichem, který se zanedlouho objeví a přeruší vaši konverzaci. Jakmile Tendrick a Saradok odejdou, vydejte se prozkoumat celý hrad. Se všemi si promluvte a dobře si zapamatujte, co vám říkají. Většina stráží nebude moc vstřícných, ale vhodně zvolenou odpovědí na jejich urážky z nich vždy něco dostanete. Připravte se na to, že někteří další lidé na vás nebudou moc příjemní. Byl jste totiž povolán až z pekla, a proto, ač máte zachránit celé království, vás nebudou všude vítat s otevřenou náručí. Najděte vězení a promluvte si s kapitánem stráží. Dozvíte se o vězni jménem Rand, který čeká na popravu za to, že nesplnil své povinnosti. Promluvte si s Randem, řekne vám několik zajímavých věcí. Rand vás také poprosí, abyste za něj orodovali u Tendricka. Najděte tedy trůní sál a vše, co jste se dozvěděli, sdělte Tendrickovi. Dozvíte se, že musíte najít starodávné jeskyně, které jako jediné zajišťují vstup na odlehlou část ostrova. Bohužel, i když budete za Randa orodovat, Saradok nařídí popravu. Po menší rozepři mezi ním a Tendrickem se přesunete na popraviště, kde budete svědky Randovi exekuce.

MISTHAVEN

Sem se během hry budete často vracet. Celé město důkladně prozkoumejte a vyberte všechny truhly, které najdete. V jedné z nich byste měli najít růži, kterou budete potřebovat později. Nezapomeňte si pokecat s Jongem - naučí vás nové bojové techniky - a v hospodě s Gusem dozvíte se, že jestliže se chcete dostat do vesnice orků, musíte nalézt Amulet of Roggos. Ten je ale ukryt na pavoučím ostrově a abyste se tam dostali, uzavřete s Gusem gentlemanskou dohodu. Když mu přinesete jeho ztracený prsten, odveze vás na ostrov osobně. Prsten se nachází ve starobylé věži. Od knihovníka se dozvíte spoustu zajímavých věcí z historie a také o tom, že klíč (Sun key) od staré věže vlastní chlapík jménem Jason. Toho ale naneštěstí zajali Drughové a vám nezbude nic jiného, než ho zachránit, abyste získali klíč, následně prsten a nakonec amulet, který vám zajistí vstup do orčí vesnice a do jeskyní. Dále navštivte všechny ostatní domy a promluvte si s dalšími lidmi. Až budete hotovi, můžete se vydat do lesa.

LES

Nejdříve, než získáte nějaké zkušenosti, se pohybujte v okolí hradu a likvidujte jednodušší potvory. (Pozor na větší pavouky, mohli by vás nakazit!) Až poskočíte alespoň o jednu úroveň, vydejte se hlouběji do lesa a navštivte starého mentora. Věnuje vám nebeskou runu (Sky Rune), se kterou budete moci vytvořit nová kouzla. Prohlédněte si pergamen, který jste na začátku dostali od Saradoka a vytvořte si několik základních kouzel. Teď si již můžete troufnout i na větší potvory a pokud budete náhodou nakaženi jedem, uzdravíte se pomocí kouzla.

HŘBITOV

Vydejte se na sever a dostanete se ke hřbitovu, kde pobijete několik mumií, na prostřední sarkofág použijte růži. Objeví se magická truhla, ze které seberete prsten, jenž vás ochrání před pavoučím jedem.

ZÁCHRANA JASONA

Sledujte ukazatele podél cesty, ty vás zavedou do tábora Drughů. Cestou potkáte několik tvrdších potvor, a proto se nezapomeňte vybavit léčivými magickými lektvary. V táboře pobijte Drughy a osvoboďte Jasona, který vám z vděčnosti věnuje klíč od starobylé věže, do které se nyní můžete vypravit. Ještě než opustíte tábor, vyberte truhlu severovýchodně od Jasona. Nalezené brnění a zbraň můžete buď používat nebo prodat.

STAROBYLÁ VĚŽ

Věž leží jihojihozápadně od tábora Drughů. Až vstoupíte, promluvte si s Harowen, jež vám řekne, že ve věži jsou dva teleporty. Spodní vede do města a horní do komnat Harowen, ve kterých na vás čeká drak Sidius. Jestli-že nejste dostatečně vybaveni, vraťte se do města nebo vstupte do severního teleportu. Zabijte draka, což není jednoduché, vyberte všechny truhly (hlavně nezapomeňte na Diamond ring) a teleportujte se do Misthavenu. Zde najděte Guse (léčí si opici ve svém domu u přístavu) a dejte mu prsten.

OSTROV PAVOUKŮ

Ostrov pavouků je vlastně taková spirála, takže se nemůžete ztratit. Likvidujte všechny pavouky a cvičte se jak v boji, tak i v magii. Po cestě najdete v rozích ostrova několik truhel a v nich pár zajímavých věcí. Až se dostanete do středu ostrova, uvidíte portál, do něhož vstoupíte. Po teleportaci pobijte dorážející nepřátele a připravte se na těžký souboj s Widowett. Při boji s ní používejte hlavně magii a dejte si pozor na její otrávené střely. Jakmile ji porazíte, seberete z truhly Amulet of Roggos a hvězdnou runu a vrátíte se stejnou cestou zpět. V Misthavenu si doplňte potřebné věci a připravte se na cestu do vesnice orků.

VESNICE ORKŮ

Řiďte se ukazateli směru - dostanete se tak k vesnici. Až vás strážce uvidí, bude se divit, že vlastníte amulet a pošle vás za šamanem, s nímž si promluvte. Sdělí vám, že do jeskyní smí vstoupit jen ten nejsilnější bojovník. Abyste dokázali, že jste jím právě vy, musíte porazit orčího šampióna Baezela v boji beze zbraní. Připravte si proto kouzla jako Might, Regeneration a Fist Mastery a začněte bojovat. Až Baezela porazíte, přislíbí vám šaman pomoc svých lidí při vaší pouti a věnuje vám kouzelnou sekeru, SoulCleaver.

JESKYNĚ

Ze všeho nejdřív potkáte starého známého Olihoota, jenž vám věnuje sluneční runu (Sun Rune), s níž budete moci kouzlit nová, ještě účinnější a ničivější kouzla. V této části hry je poměrně dost prostoru jak pro boj, tak i pro magii, takže trénujte obojí. Prozkoumejte všechny prostory. Dříve či později se dostanete na hřbitov. Pobijte vše, co vám přijde do cesty, a pokračujte. Narazíte na horu (Kragg Mountain). Hledejte skrytý vchod a až ho najdete, vstupte. V jeskyni na vás čekají dva zelení draci. Zabte je a vyberte truhly, ve kterých je několik důležitých předmětů, Blackended Axe a Amulet of Thunderbolts. S tímto lupem pokračujte dál. Probojujte si cestu přes Kraggovu horu, během níž vás budou obtěžovat mnichové, a přibližně v polovině cesty seberte svitek popisující útrapy, které zažila předchozí výprava. Pokračujte v likvidaci nepřátel, až dojdete na vrchol hory. Zde pátrejte po skrytém průchodu do zamořené bažiny.

ZAMOŘENÁ BAŽINA

Po menší potyčce najdete truhlu se zajímavými věcmi, které seberte. Pozor! V této lokaci je několik skrytých místností, ve kterých se nacházejí truhly s důležitými předměty, a tak hledejte do té doby, než najdete Bottle of Spores a Celtic Boots. V jedné z místností si určitě všimnete záhadného stroje, jehož využití vám nebude jasné. Použijte Bottle of Spores a před vámi se vytvoří most z muchomůrek, který vám umožní projít dál. Pokračujte v cestě, nenechávejte zahálet svou zbraň, kouzlete a vybírejte poklady. V jedné z truhel na vás čeká i pergamen s runovými kombinacemi pro kouzla čtvrtého stupně. Získáte tak konečně velice účinný Lightning Bolt a několik dalších kouzel. Pokračujte dál, až narazíte na pozůstatky družiny, která sem došla před vámi. Najdete svitek podávající zprávu o strašlivém jeskynním červovi.

BLUDIŠTĚ TEMNOT

Abychom vás pořád nevodili za ručičku, tak si tohle bludiště probluďte sami. Au, no dobře, tak vám alespoň trochu poradím: - SZ, dolů po žebříku, vybrat truhlu, JZ, na křižovatce na SV. Teleport, na který narazíte, vede do města, takže potřebujete-li si doplnit lahvičky nebo koupit novou zbroj, máte jedinečnou příležitost. Až si v Misthavenu zařídíte vše potřebné, vraťte se zpět a dáme se do hledání východu. Při tom vás budou obtěžovat zejména mniši a kouzelníci, ale čas si na vás najdou i pavoučí královny, které ještě v této době nepatří k nejjednodušším oponentům. Procházejte bludištěm, likvidujte potvory, cvičte se v magii a sbírejte všechny předměty.

SPIRÁLOVITÁ JESKYNĚ

Po krátké cestě se dostanete do místnosti s jezírkem uprostřed a šesti cestami vedoucími dál. První, čeho si ale zcela jistě všimnete, je pět bran blokujících cestu. Teď si povíme, jak no ně. Nejprve z truhly seberte luk a šípy, až tak učiníte, vydejte se k druidovi vyvolávači. Okouzlete ho k smrti a pokračujte dál. Až narazíte na páku, stlačte ji. Ozve se vzdálený zvuk ne nepodobný otevírání brány a vám i bez tohoto návodu musí být jasné, že zbývá najít ještě čtyři další, abyste se dostali dál. Až přehodíte páku poslední, jděte nazpět do místnosti s jezírkem, kde uzříte všech pět bran otevřených. Projděte do další části, pobijte všechny nepřátele a seberte svitek válející se poblíž mrtvoly. Až uvidíte další bránu, nelekejte se hledání pák, ale směle k ní přistupte a ťukněte na ni myší. Za branou vyberte z truhly šípy, hlavně buďte velmi ostražití, protože se na vás brzy vyřítí Solifuge - rychlý a nepříjemný soupeř. S vašimi zkušenostmi by vám ale neměl činit větší potíže. A kdyby přece jenom nějaké byly, doporučuji použít luk s mrazícími šípy nebo pořád kouzlit a kouzlit, máte-li dostatek lahviček doplňujících manu. Až Solifuge vyřídíte, vydejte se jižním směrem vstříc dalším dobrodružstvím.

KRÁLOVSKÁ KRYPTA

Po krátkém putování a pobíjení nepřátel budete mít vizi. Upadnete do bezvědomí a probudíte se v náručí překrásné mladé dívky. Na vaši otázku, zda-li je Tendrickovou dcerou Andreou, vám odpoví: "V tomto životě", a zmizí. (Zajímavá informace.) Až se toto přihodí, prohledejte přilehlé prostory a sesbírejte všechny předměty, které najdete v truhlách. Z ničeho nic se objeví Saradok a dá se s vámi do řeči. Bude trvat na tom, že musíte jít do města vylepšit si své bojové schopnosti a doporučí vám použití teleportu. Poslechněte a ve městě nezapomeňte informovat lorda Tendricka o vašich objevech. Také navštivte zbrojíře a kováře, protože právě přijela loď a přivezla nové zboží. Až budete mít vše oběháno, vraťte se portálem zpět do krypty.

ZBOŘENÉ MĚSTO

Vyjděte z krypty a vydejte se na sever podél hradeb zbořeného města. Cestu vám zpříjemní pár monster. Přibližně v polovině cesty narazíte na starého bláznivého kouzelníka Navarra Al Xace, který je tak senilní, že odmítne přidat se k vám do party. (Ani neví, o co přichází.) Vydejte se doleva, najděte schody a vyberte truhlu. Během putování tímto místem objevíte spoustu věcí poukazujících na to, že zde kdysi sídlila mocná civilizace. To, že byla opravdu mocná a vykutálená, vám dokáží všudypřítomné pasti, jež jsou nastraženy skoro na každém kroku. Než vstoupíte do centrálního bludiště, prozkoumejte celé ruiny a přilehlé okolí, protože se tu nachází několik truhel s cennými předměty.

BLUDIŠTĚ

Připravte se na jednu lahůdku. Než vstoupíte do bludiště, utkáte se totiž poprvé s bílým drakem, avšak jako zkušenému a všemi mastmi mazanému Revenantovi by vám nemělo činit sebemenší problémy ho překonat. Až se před vámi bude válet jeho mršina, můžete vejít dovnitř. Rychlý průzkum lokace vás jen utvrdí v tom, že se opravdu nacházíte v jakémsi bludišti plném zombijí čekajících pouze na to, až ochutnají čepel vašeho meče. Po krvavé řeži seberte vše, co naleznete, a neopovažte se na něco zapomenout, protože některé předměty použijete později!

HŘBITOV

Po průchodu bludištěm obydleném zombijemi a wraithy - pozor na ně!, jsou imunní vůči normálním zbraním, ale velice zranitelní magií - se konečně dostanete k něčemu, co vypadá jako východ z těchto proklatých jeskyní, ale obklopuje ho jakési silové pole. Najdete také listinu, na které stojí, že k tomu abyste prošli, musíte bohům přinést oběť. Když se rozhlédnete kolem, uvidíte šest bloků s otvory zejícími prázdnotou. Jestliže jste se drželi návodu a prošmejdili všechna zákoutí, měli byste nyní mít u sebe šest flakónků - dva plné a čtyři prázdné. Z těch prázdných je potřeba vyrobit plné, a proto první naplňte Issathi Claw, druhou Bone,třetí Blue Flower a čtvrtou Root. Každou lahvičku pak umístěte do volného místa v kamenech a sledujte, jak kouzelná bariéra zmizí. Nic vám již nebrání opustit toto nehostinné místo a vydat se dál.

DUNGEON

V této části hry vám budou život zpříjemňovat hlavně stráže, které snad ani nejsou hodny toho, aby zemřeli vaší rukou, protože pobít je není příliš těžké. Kromě nich také potkáte temné bojovníky. Porazit tyto je o něco těžší, leč ne nemožné. Likvidujte tedy tyto nepřátele a až se probojujete k portálu, bez ostychu vstupte. Jelikož cesta vedoucí dál je poměrně přímá, nemá cenu ji popisovat. Důležité to začne být, až když se dostanete na ostrov se třemi svítícími kruhy. Jeden vede zpět do města, druhý na malý ostrov, kde se nachází páka, za kterou zatáhněte, a třetí vede k pokladu a klíči. Pokud ale budete chtít použít tento klíč u jediných zamčených dveří (vedou do chrámu), na které jste narazili, zjistíte, že nepasuje. Jelikož jste ale stlačili páku na malém ostrově, nezoufejte. Vyhledejte druida, zabijte ho a seberte vše, co najdete. Jeden z nalezených předmětů vám dodá sílu a vy budete moci v klidu pokračovat dál. Zničte všechny posluhovače kultu a vydejte se na jih. Cesta se pomalu stočí na severozápad směrem od středu ostrova, ale vy se jí držte dál, až se dostanete se k druhému chrámu. Klíč opět nebude pasovat, a tak musíte najít způsob, jak se přes zamčené dveře dostat. Dostaňte se do místnosti, v níž se nachází truhla, teleportační kruh a páka. Truhlu vyberte, zatáhněte za páku a teleporujte se do malé chodby, kde objevíte další truhlu - tentokrát v ní najdete dobré brnění. Považte dalšího druida a naleznete klíč, s nímž se vraťte k zavřeným dveřím v prvním chrámu a konečně je otevřete. Čeká vás City of Children.

MĚSTO DĚTÍ

Konečně jste se sem dostali. Po vysilujícím putování jste tady a je jen na vás, co uděláte. (Nevím jak vy, já si ale myslím, že Revenant mohl být tak třikrát delší. Jestli si ale myslíte, že jste na konci, tak se krutě mýlíte.) Doporučuji, abyste si se všemi promluvili a zjistili, co se děje. Až budete mít dostatek informací a několik mrtvých na kontě, navštivte kněze Waneta - bude tvrdit, že se ke kultu dětí přidal jen kvůli tomu, aby zjistil, jak jej zničit. Jistě každý z vás ví, že lže, ale nechejte ho žít a pokračujte ve vaší záchranné výpravě dál. Ještě než definitivně opustíte město dětí, naleznete vynikající meč Flamberge.

PODZEMNÍ PYRAMIDA

Po letmém seznámení s pyramidou se přemístěte na severní stranu velké komory, kde najdete průchod dovnitř. Budete konfrontováni se dvěma novými typy nepřátel - temnými orky a Dorogary, ty je nejlepší likvidovat útočnými kouzly. Pokračujte rovnou za nosem, až v jedné z truhel, na něž narazíte, najdete i Wyrmm key. Jakýsi šestý smysl vám napoví, že tento klíč pasuje nejspíš do jedné ze zamčených truhel v Tendrickově pevnosti, takže jakmile tam budete, nezapomeňte ho vyzkoušet. Po chvíli se dostanete k úpatí pyramidy a určitě vás bude zajímat, co se skrývá na jejím vrcholu. Jestli to chcete opravdu zjistit, nezbude vám nic jiného, než si cestu na vrchol probojovat přes i tisíce strážců. Jakmile se jednou dostanete až nahoru, zjistíte, kvůli čemu vlastně všichni ti strážci, které jste pobili, zemřeli. Nebylo to nic menšího, než teleport k nejvyššímu knězi, Sabuovi. Račte vstoupit.

SABU

Až se objevíte ve velké komnatě, zneškodněte stráže a z truhly seberte Copper key, kterým otevřete jediné zamčené dveře. Pokračujte, až narazíte na Sabua, který však s vámi nebude bojovat, a teleportuje se pryč. Opusťte místnost a najděte na severu nezamčené dveře. Projděte jimi a zlikvidujte dalšího nového nepřítele - mocného Arcanistu. Pokračujte dál, dokud neuvidíte Sabua, jak za sebou zavírá dveře. Protože je zavřel opravdu důkladně, musíte se vydat jedinou možnou cestou, to jest nezamčenými dveřmi. Projděte vězením a seskupením dveří směrem na západ až do pohřební komory. Duch, který vás označí za krále, vás obviní ze strašných zločinů, ale je vám ochoten pomoci. Ukáže vám cestu k truhlám, ve kterých se nalézá klíč k Sabuovým komnatám a listina s kouzly sedmé úrovně. vraťte se tedy k zamčeným dveřím a otevřete je. Likvidujte všechny Sabuovi přisluhovače a během této bohulibé činnosti seberte Gothic keyod kovářovi truhly - a Entrance key od truhly na hradě. Až se vám konečně Sabu postaví tváří v tvář, nemáte ještě vyhráno, protože vám v klidu sdělí, že by vás nejraději viděl zlomeného ve městě otroků a teleportuje vás pryč.

TÁBOR OTROKŮ

V Misthavenu si vyřiďte potřebné věci a potom jděte do města otroků, vyhledejte Shegru, která vám "věnuje" otrávenou dýku, s jejíž pomocí zlikvidujete Sabua jedinou ranou. Vezměte neopatrně pohozený klíč, odemkněte jím zamčené dveře a KONEČNĚ zlikvidujte Sabua. Uff. Jelikož jste předtím Shegře slíbili, že o smrti Sabua budete informovat její přátele, vykonejte tak. Po děkovačkách od Drughů se vydejte do Nahkranothova doupěte zlikvidovat vůdce kultu, Jhaga.

NAHKRANOTHOVO DOUPĚ

Jhaga najdete snadno, ale odpovědí na váš pokus se dozvědět, kde najít Yagora, jeho boha, vám bude jen tupý smích. Prý, že Yagoro i Andrea jsou mimo vaše možnosti. No to bych se na to podíval! Za jeho nevkusné řeči ho pošlete do horoucích pekel. Seberte pergamen a Alpha Gem Necklage a odejděte jedinou cestou vedoucí přes most. Až narazíte na skeletona sedícího na trůnu, přibližte se k němu. Dříve, než však stačíte něco udělat, ztratíte vědomí.

SARDOKOVA ZRADA

Probudíte se poblíž starého známého Olighoota a jakmile se rozkoukáte, běžte si s ním promluvit. Než vám však stačí cokoliv prozradit, bude umlčen navždy. Odeberte se tedy do Misthavenu a běžte informovat lorda Tendricka o tom, co jste zjistily. Stanete se svědky jeho vraždy, a to, když jej Sardok nemilosrdně pošle na onen svět. Vaším úkolem je ale zničit Yagora - tak se do toho dejte.

LABYRINT

Vaším cílem v labyrintu bude shromáždit sedm krystalů a umístit je na příslušná místa, aby se vám otevřela dimenzionální brána. Najděte tedy v každém levelu jeden z krystalů a otevřete si cestu dál. Během hledání krystalů získáte spoustu mocných předmětů a mezi nimi i tři části unikátního meče - Angaaru. Zkombinujte je dohromady a získáte sílu démona. Až konečně stanete tváří v tvář Yagorovi, dejte mu co proto.

Kouzla

Maelstorm

Nejsilnější a nejúčinnější bojové kouzlo, jenž ovládají jen ti největší mistři magie. Maximální devastační účinky se projeví zejména, jeli v dosahu více nepřátel. Oblíbené i přesto, že stojí hodně many.
ZRUČNOST: 27
MANA: 750
FORMULE: Death + Chaos

Restore life

Pomocí tohoto kouzla dosáhnete efektivní přeměny many ve zdraví. Hodí se vždy, když jste v nouzi.
ZRUČNOST: 27
MANA: 587
FORMULE: Ocean + Soul + Law

Immortal might

Budete-li někdy potřebovat propůjčit božskou moc, stačí vyvolat toto kouzlo a všechny vaše atributy se na krátký okamžik zvednou. Za málo magie hodně muziky.
ZRUČNOST: 27
MANA: 293
FORMULE: Soul + Sun + Death + Chaos

Crystalism

Toto kouzlo je účinnou mutací kouzla Cataclysm. Po vyvolání na zem spadne obrovitý šutr a roztříští se na menší. Účinek se násobí, je-li v okolí více nepřátel.
ZRUČNOST: 25
MANA: 338
FORMULE: Stars + Ocean + Death + Chaos

"Přátelé"

NEMRTVÝ KOUZELNÍK

Stejně jako nemrtví válečníci jsou i tito kouzelníci velmi nepříjemnými soupeři a je s nimi vždy spousta práce. Jedná se o přisluhovače Jahgy, kteří jsou mu zavázáni za svůj posmrtný život, a proto mu oddaně slouží.

WRAITH

Wraithové jsou starobylou rasou Ankuilonianů, která byla zničena přírodní pohromou. Její příslušníci se pohybují v plánu nemrtvých a jakmile spatří Locka, poznají v něm toho, kdo jim přisoudil živoření v tomto plánu, a bez slitování na něj ihned zaútočí. Jsou odolní proti zbraním, ale s magií se dvakrát nepřátelí, s čímž je nutno počítat. Jestliže nemáte dostatek many, raději se jim vyhněte.

KNĚŽÍ

Jedná se o následovníky Yhagora, kteří jsou pod přísným vedením Jhag. Barva róby značí stupeň zasvěcení a zběhlost v ovládání magie. Nejsou tak nebezpeční, jak se z počátku zdá, a vhodnou taktikou je lze jednoduše eliminovat.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
520 hlasov

100
60
20

80
40
0
51
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |