HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 59334 uživatelů

Návody > Shadoan

 Hra 
Návod

Zobrazení:6154

Tento návod zřejmě nebude jediným možným postupem k dohrání hry, některým místům se totiž úplně vyhýbá. Přesto však vede až k úplnému konci a zkracuje tak herní dobu Shadoanu z deseti hodin na jednu (když nebudete přeskakovat animace).

Pro začátek jedna rada. Ve hře je místo, které se jmenuje The Blackheath. Kdykoliv vstoupíte na jeho půdu, máte napůl vyléčen jeden ze tří životů. Vzhledem k tomu, že tento návod počítá s jedním nebo dvěma nevyhnutelnými úmrtími, a také proto, že s neúplným počtem životů se nelze teleportovat, bude se hodit.

Ještě jedno zásadní upozornění: hra se chová určitým způsobem nepředvídatelně, takže se může stát, že budete muset některé události přeskočit a udělat ty následující kam, až to půjde, a teprve potom se vrátit kţtomu, co jste nesplnili.

Vaším úkolem je sehnat zbývající dva magické artefakty: Dagger Of Arne a Korunu. Začínáte před trůnem princezny Grace, která vás o tento úkol požádala. Projděte dveřmi a použijte Scroll Of Seeing. Vejděte do teleportačních dveří. Objevíte se před branami ztraceného města Alkatesh.

Dvakrát jděte do ulic a vyslechněte si podivného staříka. Potom se jižní branou vydejte na Long Plains, a následovně do The Last Inn. Vlezte dovnitř a pokuste se mečem osvobodit starce - zjistíte, že to nejde. Pokračujte na Rocky Hills. Až vás obklíčí trollové, rozházejte všude mince a pokračujte do Foothills. Znovu budete obklíčeni, tentokrát lidskými loupežníky. Použijte na ně meč. Pokračujte k Daleon's portal. Od Daleona dostanete tři svitky Scroll of Release. Pak vám dá vybrat ze tří dalších typů svitků, které dostanete, až k němu půjdete příště. Vyberte si Scroll of Travelling.

Stejnou cestou se vracejte zpět. Ve Foothills se vám vždy zjeví princezna, která vám dá radu, jak použít určitý předmět. Tyto rady jsou dvě a vybírají se náhodně, takže je dobré jít na toto místo vícekrát, dokud je nebudete mít všechny. Až se vrátíte zpět do The Last Inn, osvoboďte starce pomocí Scroll of Release. Pak vyjděte ven a vlezte zase dovnitř, dostanete zdarma jednu dobrou, ale zbytečnou radu. Opět vyjděte ven. Kromě Front Door byste nyní do hospody měli moci vejít i do Back Door. Klikněte na svítící sud. Vezměte si Potion of Flying, a až vás zavřou do sudu, použijte znovu Scroll of Release.

Nyní se vraťte do města Alkatesh a projděte severní branou. Je možné, že se objevíte u západní brány, kde na vás bude čekat Torlok, z pasti se dostanete použitím Scroll of Release. Až tedy projdete severní branou, ukažte vojákům svůj meč a oni vás vezmou sebou. Velitel vám svěří velení části vojska: buď povedete útok na levém křídle, nebo na pravém křídle.
Pokud válčíte na levé straně, bude souboj probíhat asi takto: dostanete se do pasti a použijete Orb of Mobus. V další fázi se z nepřátelského sevření osvobodíte pomocí Black Mace.

Dostanete-li za úkol útočit na pravém křídle, povedete jednotku trpaslíků. Na démona Azrunoola použijte Hunting Horn, na další tři serpentmeny taste meč. Pak se dostanete na místo, kde na vás ze vzduchu bude útočit černý mág. Na toto místo byste se zřejmě dostali i s levým útokem.

Vypijte Potion of Flying a prázdnou lahvičku hoďte po mágovi. Až se obraz znovu zastaví, klikněte na letícího mága. Začnete jej pronásledovat a on na vás vyskouší velmi působivé kouzlo Wall Of Dagger, klikněte na Gap. Po leteckém souboji se zřítíte do propasti, zachyťte se o výčnělek. Vyškrábejte se na něj a pak černého mága zničte pomocí Crystal of Kaladar.

Po oslavách si dojděte do Daleon's portal pro Scroll of Travelling a jako další si vyberte Scroll of Understanding. Pomocí těchto svitků můžete cestovat po celé zemi z libovolného místa, ale pozor (!) - musí vám zbýt alespoň jeden svitek na následující úkol. Pak se vydejte nově otevřenou soutězkou do South Shadoan. Použijte Scroll of Travelling a přeneste se do Rohan's Cave. Jako odpověď na drakovu hádanku klikněte na pravý štít, za odměnu jej dostanete. Jděte do Woodcuters Hut. Až na vás začne pomocí tornáda útočit Torlok, použijte štít. Pak vběhněte do chaty a vytrhněte z kostry dýku. Právě jste získali první ze dvou artefaktů Dagger od Arne. Vyběhněte z chaty, znovu nastavte štít a v další volné chvilce se VELMI RYCHLE přesuňte kamkoliv jinam pomocí mapy.

Znovu se vydejte do The Last Inn a promluvte si se starcem. Vyjděte ven, vlezte zpět zadními dveřmi a seberte z okna půllitr. Pak jděte znovu do Skull Cliffs a slezte dolů do Caverns of Chaos. Projděte Pirate's Cave na pobřeží a Lemmymu vraťte ten půllitr. On vás vezme na ostrov. Tam jděte na Island Beach a ukradněte sukni. Jděte do vesnice (West Camp) a sukni si oblékněte. Dostanete se do jeskyně s vroucí lávou vyskočte na levý oltář. V dalším statickém obraze klikněte na symbol Ruky a zapamatujte si v jakém pořadí se jednotlivé symboly rozsvěcí. Mříž pod vodou si proříznete dýkou. Rychle doplavte k loďce a jste zachráněni.
Dojděte si do Daleon's portal pro Scroll of Understanding. Na místě, kde vás poprvé přepadli trollové, pomocí tohoto svitku rozluštíte nápis. Stejný svitek použijte i v kempu loupežníků (nachází se nad Foothills). Po té z kempu rychle utečte pomocí mapy.
Znovu se vydejte, tentokrát naposled, k Daleon's portal a vyzvedněte si Scroll of Seeing. Vraťte se zpět do Caverns of Chaos a u jezírka použijte jeden z těchto svitků. Vlezte do kachničky a na ostrově seberte Amulet. Vraťte se zpět na břeh. Vydejte se ke strážcům Abyss of Time. Pomocí Scroll of Seeing odhalte falešného strážce a pokračujte dál. Promluvte se skutečným strážcem a vejděte branou k propasti času.

Použijte Amulet a přejděte most. Dojdete k Tower of Mobus. Na šelmu použijte meč. Pak si pomocí onyx seal otevřete bránu. Tak a teď pozor, sice vám zde hodiny neukazují ubývající čas, ale ten čas vám ubývá, a to velmi rychle, takže všechno od teď až do konce hry musíte provést také velmi kvapně. Vejděte.

Až na vás budou útočit gargoyles, braňte se štítem. Jděte ke schodům a slezte dolů do Power Room. Pokračujte po cestě (path). Palcátem rozbijte skleněný poklop na korunu. Tu seberte. Tak, a nyní máte konečně všech pět pohromadě. (artefaktů samo sebou)
Jděte zpět ke schodům a vylezte nahoru do Mirror Room. Nasaďte si korunu a projděte tunelem do poslední místnosti. Složte dohromady Ruku tak, že budete klikat na jednotlivé artefakty v pořadí, které jste viděli na ostrově. Jsou to Hunting Horn, Dagger of Arne, Crown, Orb of Mobus a Black Mace. Vychutnejte si konec.

Související hry Kingdom: The Far Reaches



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
314 hlasov

100
60
20

80
40
0
45
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |