HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 37392 uživatelů

Návody > SHOGO: Mobile Armor Division


Zobrazení:10224

Shogo není těžká hra. Opravdu věřte mi, není. Čas od času vás sice někdo může dostat, ale skutečně zásekových míst není mnoho. Pokud se vám ale přece jen podařilo zakysnout, přinášíme vám v tomto a dalším čísle kompletní návod.

The Ambush

Co říci k nejjednodušší a nejkratší misi hry? Snad jen že stačí jít přímo za nosem (prostředkem údolí) a až dostanete těch pár soupeřů kteří vám brání v cestě, nezapomeňte sebrat jejich zbraně. Na konci údolí na vás čeká loď - jakmile přistane vejděte dovnitř. Jediné na co byste měli pamatovat je časový limit 30 vteřin, na který vás upozorní pilot lodi která vás vyzvedne.

Calm before the Storm

Jste zpět ve své kabině na orbitě. Pozor v této úrovni nesmíte nikoho zabít ani zranit, jinak ji musíte hrát celou znovu! Seberte z nočního stolku své I.D. a vyjděte ze dvěří a dejte doprava chodbou. Poslední dveře v chodbě napravo jsou označeny Cdr. l. Dyson a zdají se být zamčené. Pokud do nich ale párkrát vystřelíte, a narazíte, otevřou se. Vevnitř najdete malý klíček - vraťte se s ním do své kajuty a otevřete truhlu vedle své postele, najdete v ní štít.

Znovu vyjděte z pokoje a dejte se vpravo. Po chvíli uvidíte schodiště - můžete po něm vylézt a dojít k „Regional Diagnostics“ kde se dozvíte pár detailů o hře a následně se po schodech vrátit zpět. Od schodů pokračujte dál až narazíte na zeď, pak zabočte vlevo a projděte okolo lidí v terminálu a pokračujte dolů po rampě. Nyní vidíte modré silové pole, pokud jste ale vzali I.D. budete moci projít. Pokračujte stále dál dokud neuvidíte dva strážné, jděte dál až ke kolejišti podzemky. Hotovo.

Mission Briefing

Ani zde nesmíte nikoho zabít. Začínáte naproti dalšímu silovému poli poblíž kterého stojí stráže. Než půjdete dál, podívejte se za krabice poblíž - měla by tam být pistole. Nyní jděte k silovému poli a stiskněte knoflík nalevo (prostě se k němu přibližte). Jděte pořád dál (chodba vás povede) až dojdete ke dvěma chlápkům, kteří se baví o poškozené podlaze - zde odbočte doprava, nahoru po schodech a dveřmi. Za dveřmi se dejte ihned doprava do úzké chodbičky, v zápětí byste měli spatřit Admirála stojícího před dvěma ozbrojenci. Jděte k němu a nechto ať se vykecá.

Až Admirál skončí, otočte se a jděte vpravo. Pokračujte stále chodbou, až uvidíte napravo otevřené dveře - vejděte do nich. Jakmile jste uvnitř, můžete si vybrat svého „mecha“. Máte na výběr různé modely lyšící se rychlostí, výzbrojí a brněním, takže volte moudře. Kathryn vám poradí jak si robota zvolit a jak do něj nastoupit.

The Storm

První opravdová mise. Vydejte se stále kupředu kaňonem a likvidujte protivníky (už mají celkem účinné zbraně, takže doporučujeme střílet z velké dálky laserem). Po chvíli dojdete ke vchodu do podzemí - tudy se dostanete do města. Jěště než zahučíte pod zem ale rozstřílejte nákladáky nalevo od vchodu (nesmíte stát příliš blízko) a posbírejte energii a pár dalších drobností.

V podzemí nejprve zlikvidujte jednoho nepřítele, seberte mu raketomet, poté se dostanete do místnosti ve které je nádrž s vodou. Skočte do vody jděte k tlačítku na dně (svítí žlutě) tím se vám otevřou dveře do vedlější nádrže - projděte jimi a vyskočte z nádrže ven. Jděte doleva, vyjeďte výtahem a dejte úzkou chodbičkou až na konec, kde je na zemi tlačítko - tím otevřete cestu zbytku své jednotky. Jděte zpátky do místnosti kde jste vyskočili z nádrže a dejte se tentokrát na druhou stranu. Zlikvidujte Samanthu a pokračujte - nyní máte dvě možnosti, buď jít vlevo a trochu si zastřílet, nebo rovnou zahnout doprava a jít k východu z podzemí. Cestou k východu můžete napravo zlikvidovat pár náklaďáků a sebrat nějaké drobnosti.

Jakmile opět vylezete na povrch uvidíte před sebou přistávat loď - vysadí tři nepřátelské roboty, ty zlikvidujte a pokračujte dál. Za ohybem kaňonu uvidíte tanky bránící průchod k dalšímu kaňonu. Zničte je (zdálky) a vejděte.

Approach

Další kratičká a přímočará záležitost. Prostě běžte údolím a likvidujte všechny nepřátele. Po chvíli se dostanete k podzemnímu průchodu vedoucímu k obranné zdi. První nepřítel kterého potkáte za průchodem u sebe má ostřelovací dělo (ekvivalent ostřelovací pušky, ovšem s trochu větší ráží). Zničte jej a dělo si vemte - ještě než jej ale použijete k likvidaci MCA na zdi, otočte se a zlikvdujte nepřítele který se objeví za vámi.

Nyní si pomocí ostřelovačky poraďte s obranou na zdi a tanky pod ní. poté jděte stále dál až se dostanete ke vchodu do podzemí, který vede do města Avernus. Za bránou jsou dva náklaďáky - ty z dálky zničte a vejděte.

City of Ghosts

Při pochůzkách pozor na auta - pokud na nějaké hupsnete, exploduje a ubydou vám štíty i energige. Je vcelku jedno kudy nyní půjdete, po likvidaci nepřátel ale musíte ale skončit v protilehlém rohu prvního bloku města. Odtud byste měli vidět tunel (jsou tam nějaké tanky). Vejděte dovnitř a jděte prvním východem napravo. Tady zničte pár tanků a opět směřujte do protilehlého rohu. Jsou tu dva roboti, které musíte zničit a jedny dveře, které se při vašem příchodu zavřou. Jděte k nim a Kathryn vám poradí jak dál. Rozstřílejte cisterny stojící poblíž (pokud jste tak již neučinili dříve) a vejděte do díry ve zdi.

Nyní vlezte do stoky, jděte stále dál a likvidujte nepřátelské MCA. Na jednom místě uvidíte napravo dva snížené vchody - pokud chcete štít skrčte se a dojděte si pro něj. Poté pokračujte chodbou dál až dojdete k výtahu. Vyjeďte nahoru, zlividujte pár nepřátel a na konci místnosti aktivujte spínač na zemi. Seskočte dolů a jděte doprava směrem k muzeu (Musem of Warfare) které je na konci ulice. Jděte dál ulicí a likvidujte vojáky (jsou malí, ale vcelku nepříjemní). Až oblast vyčistíte, najděte tunel (je těžké přehlédnout velkou díru vedoucí do zěmě s cedulí "Madison Tunnel").

Jděte tunelem stále dál až potkáte vcelku zvláštní MCA. Tunel je nyní zavalen a vy musíte zpátky (pozor u východu z tunelu čekají nepřátelé). Jděte zpátky k průchodu kterým jste přišli do tohoto sektoru, ale nevracejte se - místo toho se dejte na druhou stranu, zničte dvě MCA (vypadají jako pavouci) a jděte k zavřenému vchodu do podzemních garáží, který je přímo před vámi.

High and Low

Nyní musíte vypnout rušičku, která vám brání v komunikaci s Kathryn. Dejte se doprava (jinam to nejde) a jděte stále až se dostanete na prostranství kde je pár vojáků. Zbavte se jich a pokračujte k zavřené mříži. Tlačítkem na zemi ji otevřte. Nyní bude nutné nastavit proudění vzduchu v šachtách tak, aby vás vynesl či zbrzdil - podle potřeby. Dokud vše nenastavíte, procházejte šachtami opatrně! První šachtou projděte rovně, pak projděte i druhou a dostanete se do místnosti s pilířem uprostřed. Tady se dejte vlevo, jděte po ochozech až přijdete do velké místnosti ve které je několik nepřátel. Napravo od vchodu je na zdi tlačítko (červená šipka), to aktivujte.

Nyní se vraťte do místnosti s pilířem a dejte se vlevo. Pokračujte stále dál až dojdete do místnosti se spoustou malých topných těles vedoucích od stropu - pozor držte se od nich dál. Sjeďte výtahem do spodního patra rozstřílejte oba ovládací panely - topná tělesa by se měla zvednout. Vyjeďte nahoru a pokračujte dál až uvidíte nápis "Shaft A". Zde doporučuji uložit hru. Skočte dolů do šachty - proud vzduchu by vás měl zpomalit. Jakmile se přiblížíte dnu šachty, měli byste vidět plošinku na které stojí nepřítelský MCA. Nejdříve jej zničte (budte stále padat a klesat šachtou) a pak snažte dostat ke stěně nad plošinku - při pádu se stále držte u stěny dokud nedopadnete na plošinku. Projděte chodbou do další šachty a skočte - proud vzduchu vás vynese nahoru, kde se musíte dostat na ochoz. Projděte chodbou do další místnosti, jděte ke dvěřím se zeleným světlem a zaparkute svůj MCA.

Infiltration

Jděte na místo, kde bojují vaši spolubojovníci - potřebují pomoc. Cestou seberte z beden něco lepších zbraní. Poté, co se dostanete ke svým druhům, chvíli posečkejte a zabijte všechny postavy v hale nad schody. Nikdo další už nepřichází? Vyjděte nahoru a dejte se jednou z chodeb vpřed (mají společné vyústění). Až se dostanete ke dvěma dveřím, projděte třeba těmi levými - na volbě nesejde, neboť se tak jako tak dostanete na stejné místo. Jděte rovně a po průchodu místností zabočte doprava. Čeká tu na vás pár lidí. Pobijte všechny své nepřátele a všimněte si schodů.

Vystoupejte nahoru, projděte dveřmi a zničte všechny, kteří jsou v hale. Teď se budete muset dostat do přízemí. Přeskočte tedy zábradlí a počkejte si, až se otevřou velké dveře. Jak to půjde, zabočte vpravo a na dalším rozcestí pak ještě jednou doprava. Měli byste se dostat do skladu - očekávejte odpor. Běžte podél stěny se vchodem, kterým jste přišli, a pokračujte průchodem dále doleva.

Na konci chodby narazíte na těžce opancéřovaného vojáka, který se vás bojí a zamkne se před vámi v pokoji (pokud ho dříve nezastřelíte). Projděte dveřmi vedle schodů a ocitnete se v garáži. Vyhledejte výtah označený Employees Entrance a těšte se z dokončené úrovně.

A Familiar Voice

Vstupte do prvních dveří, na které narazíte, a až se spustí poplach, vyčkejte příchodu vojáka, který otevře zamčené dveře před vámi. Projděte dovnitř, vystoupejte nahoru po malých schodech a pokračujte dále chodbou ze zadní části místnosti. Držte se cesty vedoucí po rampě, pak projděte dveřmi po vaší levici. Nyní jděte vpřed, následně dvakrát doprava, až se ocitnete u výtahu.

Výtahem se svezte nahoru do chodby. Na jejím konce zabočte doleva, pak opět vlevo a nakonec vstupte do dveří napravo. Jděte okolo (vlevo či vpravo, na tom nesejde), až uprostřed spatříte rotující objekt. Běžte do přilehlé místnosti - měli byste uvidět výtah.

Jakmile se dostanete nahoru, běžte na druhou stranu a dotkněte se ovládacího panelu. Teď se vraťte zpět cestou, kterou jste sem přišli, tedy dolů výtahem a pryč ze dveří. Jděte rovně chodbou, měli byste se dostat k dalším dveřím, které budou přímo před vámi. Vstupte. Výtahem, na který narazíte, se svezte dolů a pak pokračujte rovně k dalším dveřím.

Jděte dále chodbou a podejděte pod rampou. Až uvidíte schody, vystoupejte po nich nahoru a vstupte do dveří napravo. Běžte dolů a dotkněte se dalšího ovládacího panelu, abyste obnovili spojení s UCA.

Teď pokračujte na cestě, které jste se drželi, dále přes rampu, pod kterou jste procházeli, a skrz dveře. Dejte se vpravo do chodby, potom nahoru po rampě a projděte dalšími dveřmi. Při cestě chodbou pak zabočte vpravo a vstupte do místnosti za dveřmi napravo (Service Access). Měli byste spatřit tlačítko. Stiskněte ho a otevře se vám přístup k žebříku. Teď už stačí jen slézt dolů.

Escape

Na začátku se vydejte po žebříku dolů a chodbou vpřed, neboť jiná možnost stejně není. Až uvidíte velkou průrvu, skočte do ní. Jakmile se dostanete k vodě, poohlédněte se po zpola zatopené cestě, kterou pokračujte dále. Poté, co dorazíte k žebříku na jejím konci, vylezte nahoru.

Ocitli jste se opět v garáží. Vše, co musíte udělat, je přežít a počkat na Hanka s náklaďákem. Dejte si pozor na věc ve středu garáže, jedná se o tank z MCA. Musíte ho zničit. Jakmile se vám ozve Hank, vyhledejte jeho náklaďák a nastupte si.

Once a Thief

V této úrovni budete mít poprvé k ruce Hanka jako spolubojovníka. Jelikož má opravdu hodně zdraví, nechejte ho jít ve předu. Držte se za hned za ním, stejně nemůžete jít jinam. První vaše zastávka bude u velkého počítače. Na vlastní pěst se teď vydejte do tunelů. Cestou se dostanete k velké místnosti (jedná se o sklad). Spatříte tam nejspíše něco vojáků a pár beden.

Jděte po rampě, která vede kolem zdí místnosti, až dosáhnete kontrolní věže (je na vrcholu). Vstupte dovnitř (dveře by měly být otevřené) a stlačte páku, která otevře velké dveře viditelné z podlahy skladu. Opusťte to tu tedy novou chodbou a běžte vpravo. Měli byste vidět čtyři dveře. Pořádně si rozmyslete, do kterého MCA byste se rádi navlékli (jednotlivé modely si můžete prohlédnou vždy oknem vedle příslušných dveří). Až konečně najdete ten pravý stroj, vstupte do příslušných dveří.

Public Nuisance

Jelikož se nyní budete pohybovat ve městě, lze očekávat velký počet odboček a zákrut. Proto budu tuto úroveň popisovat ve vztahu ke směru silnice. Jděte po silnici až na místo, kde budete mít možnost volby směru. Na prvním rozcestí pokračujte rovně, na dalším zabočte doleva a na třetím se dejte opět přímo vpřed. Jak snadné. Teď pokračujte po cestě dále, až se dostane k laserovému štítu. Shlédněte krátkou sekvenci, ve které se pod vámi objeví mechanický pavouk. Skočte dolů a dostaňte se k tunelu, ze kterého pavouk vylezl. Střelte do jednoho z náklaďáků pod mostem a část silnice by se měla zřítit. Po suti se dostaňte nahoru.

Nyní sdělte Hankovi, že se nacházíte ve čtvrti Shinara. Zaútočí na vás nejspíše další dva pavouci. Zničte je a až budete hotovi, poohlédněte se po ceduli visící na jedné budově (pokud jste ji už neodstřelili). Je na ní napsáno MEV Depot 17 a cesta vedle ní vede do průchodu, do které se musíte dostat a projít zde skrz dveře. Pokud ceduli nespatříte, vydejte se prostě mezi budovy a naleznete je (jedná se o větší dveře).

MEV Depot 17

Běžte chodbou, až se dostanete do místnosti s bednami (střelte do nich a vezměte si něco užitečného vybavení). Pokud chcete prozkoumat vrchní bedny, nestřílejte do té spodní. Nejdříve si raději po bedně ve spodu vylezte na plošinu a střelte do beden vrchních (použijte nože, abyste šetřili střelivo). Pak, z plošiny či ze země, se vydejte opačným směrem, než kudy jste sem přišli.

Až spatříte okno, rozbijte ho a proskočte jím. Nyní jděte na vlak. Musíte se dát od okna vpravo a pak přímo pryč. To je pech, on vám ujel před nosem! Obraťte se tedy a vraťte se cestou, kterou jste přišli. Někde v místech, kde jste vyskočili z okna, byste měli uvidět budovu s názvem Receiving. Prostřílejte si cestu oknem a vstupte dovnitř.

Před vámi jsou dveře. Projděte jimi a pokračujte dále chodbou. Nyní se stačí stále držet hlavní cesty a východ s náklaďákem pod ním nemůžete minout. Skočte do auta a další úroveň je za vámi.

Maritropa Slums

Přímo před vámi je velká brána, projí skrz ní ovšem nemůžete. Jděte ke schodům napravo a pokračujte tunelem dále. Dostanete se na trh, kde můžete zabít pár dalších lidí. Běžte na opačnou stranu trhu a pak následujte utíkajícího vojáka. Držte se dále hlavní cesty, dokud nenarazíte na plot po vaší levé straně. Rychle uhněte pryč, neboť tudy chce projet náklaďák. Zastřelte všechny vojáky, případně můžete též náklaďák vyhodit do vzduchu a jděte do prostor za přejetým plotem.

Vlevo je motel sv. Michala. Vstupte do něj a jděte do místnůstky za pultem. Na levé zdi by se tu měla nacházet krabička elektrického napětí. Střelte do ní. Uchrání vás to od šoku, který byste jinak později utrpěli.

Nyní opusťte místnost a jděte doprava do chodby. Až narazíte na schody (budou po vaší levé straně), vystoupejte po nich nahoru. Pokračujte ve své cestě po schodech, dokud se nedostanete ke třetímu oknu. Rozbijte ho a skočte skrz něj na střechu sousední budovy. Buďte však opatrní, neboť pád z výšky není nic příjemného.

Jakmile se dostanete na střechu, budete se muset vyšplhat na kabel či drát přidělaný ke střeše a jít po něm. Těsně u jeho konce se napravo nachází apartmán. Musíte střelit do okna a vskočit dovnitř. V zadní části apartmánu je ložnice, ve které opět rozbijte okno, skočte na balkón a vylezte po žebříku nahoru.

Na vrcholu střechy jsou dva ventilátory. Nechoďte před ně, dokud neprovedete následující úkony. Musíte střelit do krabice nad každým z ventilátorů a počkat, dokud neexplodují a čepele ventilátorů se nepřestanou hýbat. Pokud byste tak neučinili, byli byste větráky sfouknuti ze střechy a museli byste začít zpět u motelu sv. Michala (kdyby se vám povedlo přežít, samozřejmě).

Za ventilátory je okno, do kterého se potřebujete dostat. Až budete uvnitř, jděte chodbou tak daleko, jak se dá, dokud jedinou věcí před vámi nebude jen další okno. Klasicky rozbijte sklo a skočte na trávník. Pokračujte doprava, dolů po schodech a před budovu označenou jako Pumping Station 6.

Uvnitř čerpací stanice se musíte dát vlevo a skrz dveře se dostanete do velkého dvora. Nebylo by od věci zabít lidi, kteří před vás přiběhnou. Pak pokračujte vpravo nahoru po schodech a do horního patra čerpací stanice. Jděte dále, až se dostanete k zadním dveřím. Když se podíváte doleva, spatříte dům se schody. Nestřílejte po ženě! Místo toho k ní raději přijděte a promluvte si s ní. Skrz čerpací stanici se pak dostaňte k domku, kde se údajně schovávat její mazlíček.

Lost Cat

Běžte chodbou vpřed, zabočte doprava do místnosti a následně vpravo po schodech nahoru. Na konci vás čeká pokoj se dvěma lidmi a množstvím beden. Jděte ke dveřím v zadní části místnosti a při první příležitosti odbočte doleva. Sejděte po schodech vedoucích do velké čtvercové místnosti. Cesta skrz otvor na druhé straně vás zavede do další místnosti. Běžte do její zadní části a pokračujte chodbou tak daleko, jak to půjde. Vyjděte nahoru po schodech a rozstřílejte všechny krabice. Na podlaze byste měli vidět pískající hračku. Vezměte si ji a začněte se vracet zpět. Jděte zpátky přes obě velké místnosti a nahoru po schodech.

Po zdolání schodů pokračujte vlevo, jděte celou cestu chodbou a pak se dejte vlevo nahoru po rampě. Na jejím konci vás čeká další místnost plná krabic a vojáků, stejně jako velkých schodů. Běžte do zadní části prostory, po schodech nahoru a hurá do chodby. Ta by měla končit slepě. Nic si z toho nedělejte, střelte do jednoho ze dvou nedalekých oken a vyskočte na střechu. Odsud se vydejte doleva k další skupině oken. Také zde nějaké rozbijte a vskočte dovnitř.

Po vaší pravé straně, naproti zdi, je výtah. Stiskněte tlačítko a nastupte si. Nahoře se vydejte dále po rampě, dokud napravo neuvidíte dveře. Právě tady je kočka. Stačí se jen dostatečně přiblížit a zapištět („vystřelit“ pomocí sebrané hračky). Kočka k vám pak sama přijde.

Pokud disponujete dobrou pamětí, vraťte se zpět cestou, kterou jste sem přišli od vchodu skladiště. Jestliže to nezvládnete sami, snad vám v tom snad pomohou následující řádky.

Opusťte místnost s kočkou a skočte dolů z rampy (neměli byste se zranit). Namiřte si to na opačnou stranu místnosti, než na které je výtah. Zde byste měli spatřit dveře se spínačem, kterým musíte stlačit, aby se otevřely. Projděte skrz, sejděte dolů po schodech a opusťte místnost. Jinak pamatujte, při odchodu nikdy nepůjdete po schodech nahoru. Běžte chodbou, pak zabočte doprava. Pokračujte cestou dolů a tam, kde už nebudete moci jít dále přímo, sejděte po schodech dolů. Až se konečně dostanete do přízemí budovy, dejte se vlevo do dveří, které jsou východem.

Skoro by se zdálo, že začala nová úroveň, nenechejte se však mýlit - stále se jedná o ztracenou kočku. Jakmile se vše nahraje, vydejte se vpřed, následně vlevo a nahoru po schodech do čerpací stanice. Běžte kolem, dokud nenarazíte na dveře. Hned na jejich druhé straně je majitelka kočky. Nezabíjejte jí! Poděkuje vám a otevře pro vás bránu na cestě. Pod jejím přístřeškem se pak objeví 100 zdraví. Chcete-li, můžete vstoupit do domu a porozhlédnout se tu. Jestliže ženu přeci jen zabijte, vyběhne na vás s brokovnicí její muž.

Teď už jen projděte místem, kde byl elektrický plot. Jakmile obdržíte zprávu od Kury, můžete pokročit do další úrovně.

The Mecca

Jděte dále ulicí. Při první příležitosti zabočte doprava do Mekky. Když se dostanete dovnitř, běžte dozadu a dejte se vpravo. Po pravé straně uvidíte schodiště. Když po nich vystoupáte nahoru a projdete dále po rampách, dostanete se ke stolům. Vaším úkolem zde bude nalézt lístek. Poradím vám asi tolik, že je velký a leží na podlaze poblíž jednoho stolu. Až ho najdete, vraťte se ke vchodu do Mekky. Lístek budete muset uvést v platnost. Úkon je to jednoduchý, stačí prostě dojít k registračnímu zařízení (vypadá jako pokladna). Úspěch vám oznámí zvukové znamení. Opusťte Mekku, pozor si však dejte na několik těžce ozbrojených strážců, kteří na vás čekají venku.

Dejte doprava a dostaňte se k drátovému plotu. Stačí, abyste se přiblížili a otevře se před vámi. Pokračujte dál za něj, dokud vlevo nespatříte vlakovou stanici. Vstupte dovnitř a muž za pultem vás pustí dál. Jděte dále doprava kolem stolu a nahoru po schodech. Na konci uvidíte nástupiště a čekající vlak. Naskočte na něj a připište si další úroveň k dobru.

Shinara District

Vyjděte do ulic a usměrněte své kroky do tunelu v protějším rohu bloku. Jakmile se ocitnete uvnitř, pokračujte celou dobu vpřed a když se ocitnete opět na venku, dostane se vám privilegia zničit onu obrněnou dívku ze dřívějška znovu - ne však naposled. Teď se držte vnější ulice tohoto bloku a poohlédněte se po budově DMV. Naleznete ho naproti místu, kde byla ta holka. Stavba má před sebou auto, malou cedulku na zemi a velkou ceduli na vrchu. Musíte vyskákat po okolních budovách a dostat své MCA na vrchol střechy DMV.

City on Fire

Od startu se držte silnice až na její konec, pak zabočte doprava. Opět následujte silnici, dejte se vlevo skrz tunel a pak nahoru. Poblíž vrcholu kopce je cosi, co budí zdání silového pole. Rozhlédněte se a všimněte si billboardu na pravé straně. Střelte do něj a odstraňte ho.

Až opět dosáhnete silnice, namiřte si to vlevo a pokračujte vpřed, dokud nebudete muset zabočit. Jděte odsud dále po cestě a když narazíte na odbočku vlevo, pokračujte stále rovně. Měli byste podejít pode zdí a dostat se do další městské čtvrti.

Běžte do města a držte se napravo, dokud skutečně nezabočíte doprava. Pak uvidíte ovládací panel a dva válce, oba modré jak silová pole. Střílejte do ovládání tak dlouho, až vybouchne. Potom pokračujte vlevo a od teď se držte silnice. Jděte vpravo skrz malý tunel, kde bylo dříve silové pole. Na první křižovatce zabočte vpravo, na další vlevo, pak vpravo a nakonec jděte vpřed. Pak odbočte doprava, následně pokračujte rovně a pak opět doprava. Dok, do kterých se musíte dostat, jsou po vaší levé straně v budově Traffic Authority.

Downtown Train

Opravdu nepředpokládám, že by se hráč jako vy, který už prošel značnou část hry, mohl zaseknout v této úrovni. To by s vámi muselo být asi moc špatné …

Rescue Attempt

Ryo vám sdělí, abyste nezabíjel nikoho, koho potkáte, ale řeknu vám, je to mnohem snadnější, když zabíjet budete. Můžete tím minout jednu z nejtěžších částí. To by ale někdo mohl pokládat spíše za nevýhodu. Proto nechávám jen na vás, jak se rozhodnete. Já se v tomto návodu budu věnovat pouze té snadnější cestě.

Vydejte chodbou vpřed a až se dostanete do velké místnosti, někdo vás optá, zda-li nepotřebujte pomoc. Musíte vstoupit do levých dveří a na první křižovatce zabočit doprava k dalším dveřím. Měli byste se nacházet v kanceláři za pultem. Nalevo od okna je spínač, který musíte aktivovat, abyste otevřeli bezpečnostní dveře. Nyní opusťte kancelář a vraťte se skrze další dveře zpět do velké místnosti. Zde si opatrně vyberte svoje oběti o obarvěte jejich krví místní zeď. Ušetřili jste si tak celou úroveň práce. Teď projděte dveřmi, které jste nedávno otevřeli. Tady ve velké místnosti se nacházejí napravo.

Běžte tedy skrz a pokračujte vpravo mezi kanceláře. Pamatujte si, že strážci nerozbíjejí sklo. Jděte cestu stále vpřed a pak si to namiřte vlevo dále chodbou. Poté běžte opět vlevo, ale nejděte na schody, nýbrž okolo do dalších dveří. Dříve, než vstoupíte, zastavte se tu na chvíli. Vedle úzké cesty poblíž schodů je vstup do ventilace. Uvnitř jsou brýle nočního vidění. Odstřelte nebo odsekněte rošt a vyskočte si nahoru pro brýle. Jděte pryč z ventilace a vstupte do místnosti za dveřmi. Sotva budete uvnitř dovnitř, vydejte se ke spínači, který je nedaleko okna, a stiskněte ho. To vám umožní přístup k výtahu.

Opusťte místnost a po schodech sejděte do velké místnosti. V její zadní části je výtah, který vás zaveze do vězeňské oblasti. Využijte jeho služeb. Nahoře se nachází strážnice, do které se musíte dostat - dveře jsou však naneštěstí zamčené. Na straně strážnice je okno, které, jak již jistě správně hádáte, musíte rozbít a proskočit jím dovnitř. Tam stiskněte tlačítko, opusťte místnost a vydejte se chodbou vpřed.

Na jejím konci zabočte vlevo, jděte po schodech dolů a vytáhněte pěknou zbraň. Napravo od vás byste teď měli vidět neprůhlednou zeď se mnoha těžce obrněnými strážci. Střelte do zdi a exploze za vás zabije ony strážce. Až s tím budete hotovi, vstupte dovnitř a aktivujte spínač na levé straně, abyste otevřeli dveře ve protější zdi.

Projděte dveřmi, běžte vpravo a když dosáhnete oblasti vězení, namiřte si to ke zdi na vzdálenější straně, kde vyjděte nahoru po schodech. Tam se nachází strážnice, ve které je spínač otevírající dveře. Aktivujte ho a vraťte se dolů. Zde už bude čekat Kura se svojí brokovnicí. Vše, co musíte udělat teď, je vrátit se cestou zpět až ke vstupním dveřím. S tím už byste si měli nějak poradit.

Runaway Train

Je opravdu příjemné, když po tak dlouhé a náročné úrovni přijde něco krátkého a snadno popsatelného.

Vlak, ve kterém se nacházíte, je dvoupodlažní. Potřebujete se pouze dostat do řídící místnosti, k čemuž vám dobře poslouží výtah. Ten se nachází v úplně prvním vagóně na druhém patře. Vlak se prakticky stále opakuje, takže by to mělo být snadné.

Bullet in the Head

Další krátká úroveň pro vaši zábavu. Měla by vám připadat známá. Jste v místnosti se čtyřmi MCA a musíte si jedno z nich vybrat. Pak úroveň skončí. Nejdříve však musíte trochu objevovat, čeká vás souboj s MCA (znovu, naštěstí již naposled, ta holka) a Hankova smrt.

Cítíte se trochu osaměle, a proto byste měli navštívíte starého přítele.

An Old Friend

A do třetice něco krátkého. Baku se je na vrcholu jakési velké struktury před vámi. Nasedněte na výtah ve středu stavby a vyjeďte nahoru. Jakmile obdrží něco zranění, odejde. Až se tak stane, postačí, když nastoupíte do zbývajícího vzdušného korábu - to je celé.

Jak jste si již jistě dali dohromady, přichází nový rozhled.

A New Insight

Začínáte na vzducholodi. Jděte chodbou vpřed, dokud neuvidíte malé schůdky na levé straně. Vyjděte po nich nahoru a vstupte do dveří. Na vaší pravé straně spatříte počítač. Stiskněte blikající tlačítko ve předu. Pak běžte dveřmi ven a dejte se chodbou doleva. Na konci cesty zabočte doprava do místnosti s dalším počítačem. Opět stiskněte spínač, který se na něm nachází a pokračujte po římse doprava a pak vlevo dále chodbou. Jak tak půjdete, uvidíte napravo další počítač. Ano, uhodli jste, i zde je třeba stlačit spínač.

Teď se obraťte čelem vzad, jděte chodbou vpravo a nechejte se překvapit dalším počítačem. Stačí se k němu dostat a celá úroveň bude za vámi.

The Oshii Research Station

Nejprve se vydejte chodbou před, pak vlevo, následně hned vpravo a potom opět doleva. Měli byste se nacházet v malé místnosti. Vylezte po žebříku nahoru a střelte do roštu u stropu. Vlezte do ventilace a jděte na její druhý konec. Tam je další rošt. Odstřelte ho a propadně se dolů.

Teď se dostaňte na podlahu místnosti. Napravo od vás je okno, skrz které nic neuvidíte, dokud ho nerozbijete. Vedle něj je spínač, jenž taky hned stiskněte. Pak se obraťte, jděte zpět, vylezte po žebříku a projděte dveřmi (aktivujte spínač). Jakmile tak učiníte, zabočte vlevo, napravo po chvíli cesty pak uvidíte výtah. Nasedněte do něj a pokračujte rovně, skrz dveře, přes lávu a pak do dalších dveří.

Držte se na hlavní cestě, neměli byste minout Kuru. Pár chvil spolu prohovoříte a pak odejde. Stačí ji následovat a budete v pohodě (jen ji nezabíjejte). Až se zastaví, řekne vám, abyste pro ni získali disk. Nejdříve seskočte z ochozu, na kterém se nacházíte a projděte dveřmi, které jsou právě pod Kurou. Nyní se dostaňte do dveří prakticky naproti vám (jediné další, které můžete otevřít).

Odtud pokračujte rovně a nalezněte výtah na pravé straně. Vyvezte se sním nahoru, dále jděte rovně a vpravo. Měli byste se dostat k dalšímu výtahu, který je opět napravo. Také jím se nechejte vyvézt. Nahoře běžte rovně dokud se nedostanete do malé místnosti. Na další cestě před znovu zabočte doprava, nespadněte však dolů. Jděte dále chodbou a vyjděte nahoru po schodech. Napravo jsou pak další schody. Disk se nachází napravo, na stole napravo od druhé skupiny schodů.

Až se zmocníte disku, jděte vpravo, zabočte doleva a seskočte ze římsy. Pokračujte dále chodbou a jakmile budete moci, seskočte doprava. Odsud jděte rovnou do dveří. V místnosti za nimi by měl být výtah. Svezte se jím dolů a ocitne v další místnosti. Tady se nachází další výtah a dveře. Projděte skrz ně a dostaňte se k velkému počítači uvnitř. Poté, co tu vše dokončíte, se vraťte dveřmi zpět a jděte vlevo do výtahu. Nahoře se dejte doleva, ven ze dveří, a dále chodbou. Na první křižovatce zabočte vlevo a tahle úroveň pro vás už bude minulost.

City of Hope

Teď bude následovat rozhodnutí, jakou cestou dohrajete hru. Gabriel vám řekne, ať nezraníte žádného z jeho mužů (nezaútočí na vás, když je necháte v klidu). Chce-li se vám hrát delší verzi hry, tak na nikoho nestřílejte. Pokud si však chcete hru zkrátit a přejete si obtížnější závěr, klidně tu pár MCA zneškodněte. Jestli jste se tak rozhodli učinit, začněte střílet až na konci, neboť za rohem čeká několik robotů.

Jakou cestou se dáte, záleží jen na vás. Až nastane možnost volby, neopomenu vás o tom spravit. Dále už se pak ale budu věnovat jen kratšímu zakončení.

Jděte do opačného rohu bloku (rovně, vpravo a pak vlevo). Nyní byste měli spatřit otevřenou pasáž napravo (jsou tam dva stroje). Projděte pasáží a pokračujte dále po ulici. Na jejím konci spatříte budovu s cedulí, na které je napsáno Museum of Warfare.

Pokud si nepřejete kratší a těžší konec, oběhněte budovu (vlevo a okolo) a vstupte do velkého otvoru v zadní části (podobá se výtahu). Dále už si budete bohužel muset poradit sami.

Těm, kteří se bez návodu neobejdou, nabízím kratší, na druhou stranu zase těžší zakončení. Držte se ulice nalevo od muzea a pokračujte dále doleva. Napravo bude přemostění, pod kterým podejděte a pokračujte doprava do tunelu. Jestliže tam narazíte na dveře, je to proto, že jste si nevystřelili do žádného ze strojů, které jste potkali. Prostě a jednoduše alespoň jednoho zasáhněte a dveře se otevřou. Nastanou však neočekávané komplikace.

Unexpected Complications

Běžte po ulici, která je ve skutečnosti mostem. Napravo na konci je cesta vedoucí k výtahu. Nechejte se vyvézt nahoru k další cestě. Na jejím konci je budova. Přímo před vámi by měla být další budova, na kterou musíte vyskočit. Další se pak nachází ve stejném směru. Z ní byste pak měli vidět ještě jednu, tentokráte se špičatou střechou. Přeskočte i na ni. Pokud byste nemohli dosáhnout kýžené délky skoku, zkuste využít ventilátoru, jehož proud vzduchu vás vymrští mnohem výše, než jak byste byli schopni vyskočit sami Trik s ventilátorem je v této úrovni zapotřebí prakticky na každém druhém kroku.

Nyní byste měli vidět malou budovu na opačné straně, než odkud jste skákali, spolu se dvěma stejně vysokými stavbami vedle ní. Seskočte dolů a vyskočte na poslední z těchto třech budov. Odsud skočte na levou a pak přímo na následující budovu. Teď byste měli před sebou vidět objekt se římsou. Přeskočte na římsu a běžte po ní na opačnou stranu, kde by měla být vidět budova přímo ve vaší výšce.

Až se na onu budovu dostanete, přeskočte si na další, která je obklopena čtyřmi pilíři a je vysoká. Pak by tu měla být stavba tak nízká, že na ni můžete klidně vkročit (je vedle budovy s římsou). Z této malé budovy přeskočte na velký objekt, jehož střecha se přímo k vám svažujte.

Jakmile se dostanete na střechu, budete se muset poohlédnou po budově, která tam má i bazén. Odtud vede cesta k výtahu, který vás zaveze do další úrovně.

Přišel čas pohrát si v údolí nedaleko skryté pevnosti.

The Hidden Fortress

Jděte dopředu, ve skalách před vámi je průsmyk. Pokračujte dále, skrz skály, dokud nespatříte malou pevnost. Ne, tohle ještě není ona skrytá pevnost. Za malou pevností doprava je cesta, kterou se musíte vydat.

Jak tak budete cestovat, dosáhnete širokého skalního průsmyku. Napravo spatříte kamenný obličej se dvěma stroji na něm a dírou jeskynního vzhledu pod ním. Pokračujte vpřed, až dosáhnete podzemního vchodu. Jděte dolů po rampě a vstupte do dveří. Uvnitř musíte najít výtah. Ten se nachází na vzdálené pravé straně celou cestu dozadu.

Až se dostanete k výtahu, běžte po rampě nahoru. Jakmile se dostanete ven, zpátky do skal, jděte rovně ke zdi, kde je další průsmyk, kterým můžete projít. Za ním se nachází právě skrytá pevnost, která je přísně strážena mnoha obránci.

Vše, co musíte udělat, je dostat se dovnitř a sejít dále dolů po rampě. Poté, co se tam dostanete, spatříte na konci rampy dveře, které vedou k Bakovi - do další úrovně.

Baku

Opravdu potřebujete pomoci s tímhle? Dobře, prostě zabijte Baka (zvaného Uziela) a nedopusťte, aby on zabil vás. Pak nasedněte do výtahu a připravte se na boj v pevnosti vašeho bratra.

Brother's Keeper

Před vámi je závěrečný lord ve stroji a váš bratr pod vlivem Cothineala. Cothineal je červu podobné stvoření žijící v lávě, které vytváří silové pole okolo Gabriela, dvacetimetrového stroje. Až uvidíte Conealovo oko (světlé a oranžové) doširoka otevřené, střelte do něj. To na chvíli deaktivuje štít a se tak Gabrielovi můžete dostat na kůži. Kombinujte tento postup budete muset opakovat tak dlouho, dokud Gabriel nezemře.

Jakmile budete hotovi, objeví se ještě něco pavouků a strojů, které budete muset pobít. Oproti Gabrielovi je to však oddechová věc.

Teď už nezbývá, než si promluvit s vaším bratrem, Toshirem, a jít vstříc úplnému závěru.

Epilogue

Vychutnat si závěrečnou scénku a titulky dokážete už určitě bez mé pomoci. Já doufám, že jste se dobře bavili.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
665 hlasov

100
60
20

80
40
0
49
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |