HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 29962 uživatelů

Návody > Street Wars: Constructor Underworld


Zobrazení:22447
Autor návodu:Roman Ficnar (Abecedaher.cz)

Streetwars je něco mezi strategií a simulací gangu. Je to docela náročná hra, pro ty kteří neumějí moc Anglicky. Proto je tu pro vás připravené řešení.

Tipy a triky:

  1. Dělejte si hodně gangsterů, protože se může stát, že někteří budou zatčeni. A taky ke hlídání čtvrtí, kde by vás mohl napadnout nepřáteslký gangster, nebo by vám chtěli ukrást budovu. Docela tuhej je chlápek s motorovkou, a proto mějte gangstery dobře vyzbrojené, nejlépe tommygunem.
  2. Některé budovy, můžete mít dříve než se vám objeví v menu. Stačí ji ukrást nepřítely, ale některé budovy potřebují tenant (nájemníky) vyšších levelů, takže jsou vcelku neviužitelné. Takže když je nemáte, raději je prodejte, protože se tam za chvíli zabidlí šváby a budou vám lézt do protější budovy.
  3. Jestli máte problém s penězi existují následující způsoby. Můžete si půjčit nějakou částku od banky. Ve městě jsou chlápkové v černém, to jsou clients (zákazníci), které můžete zastřelit a odnést do baru, potom je začnou navštěvovat a peníze se hrnou, ovšem budova musí být vylepšena alespoň o jeden level. Nevýhodou je, že po nějaké době na vás přijde policejní razie a nájemník půjde do vězení, ale stejně si hodně vyděláte. Také můžete přepnout všechny budovy, aby vydělávaly peníze a později zpět na výrobu pracovníků. Už zmiňovaný způsob jak si přidat peníze na konto je ukrást budovu a prodat ji.
  4. Až budete mít hřbitov, odnášejte na něj všechny těla, která zabijete, policie potom nebude nic vyšetřovat. Bohužel jeho kapacita je omezená.
  5. Nezapomeňte na placení taxy, která je dražší a dražší, když máte více lidí, pozemků, budov atd., tak podle toho mějte peníze v zásobě. Raději ji plaťte ihned jak budete upozorněni, jestli ji po nějaké době od upozornění nezaplatíte dostanete betonové botky.
  6. Dobrý způsob jak nepřátelům zničit, nebo poškodit budovy je, že postavíte, nebo ukradnete jejich budovy v blízkosti ostatních a necháte je neobydlené. Za chvíli se tam zabydlí brouci, kteří budou otravovat okolní domy. Později budova začne hořet a zbortí se, výbuch poškodí další budovy vedle, ty při troše štestí začnou také hořet a můžou zničit další.
  7. Hra se postupně rozvíjí, když doděláte patřičné úkoly na jedné mapě, potom jdete na další. A proto se snažte co nejvíce vydělávat, protože peníze se s vámi táhnou do další mapy, s čím více penězi začínáte tím lépe. Tak buďte připraveni. Hodně peněz si hlavně nahrabte klientama a kradením budov a následným prodáváním.
  8. Jestli se vaši nájemníci bouří, tak to bude většinou kvůli dálce do headquarters, stačí přidat nějaký ten podchod od jejich blízkosti a měli by se zklidnit. Další možnost je, že poblíž něco vybouchlo, tak jim nainstalujte záclony, chyba může být i v, že se někdo pokusil budovu ukrást a ještě není opravena.

Postavy:

Příslušenství (gadgets):

Gadgets jsou dolňky, kterými se vybavují budovy, aby se mohli vylepšovat. Nebo si můžete s nimi bránit pozemek atd.

Stavby:

Základní

Level 1

Level 2

Level 3

Level 4

Level 5

Vylepšení budov:

Hra:

1. Level

Postavte Soup Kitchen a nechte v ní cvičit dělníka.

2. Level

V tomto levelu máte za úkol postavit Cement Yard a v ní vyrobit 10 jedn cementu. Potom postavte Gadget Factory a kupte od města část pozemku.

3. Level

První úkolem je vyrobit Oven a vybavit s ní Soup Kitchen. V Soup Kitchen kupte vylepšení a dělníkama budovu vylepšete na Dinner. V budově nechte množit dělníka a potom ho v Headquarters přeměňte na Fixera.

4. Level

Postavte znovu Soup Kitchen a u ní postavte Drinking Den. V každé budově nechte množit pracovníky, a to v jedné stavbaře a v druhé nájemníky (v jaké bude ten či onen to je na vás, stejně to vyjde na stejno). V Gadget Factory nechte vyrobit dva stromy a zasaďte je u Dinner (můžete si je dát ke všem budovám, pro skrášlení budov).

5. Level

Ze tří dělníků udělejte gangstera (jestli je nemáte, přepněte na chvilku všechny budovy na množení dělníků). Gangstera patřičně vyzbrojte a pošlete ho na příslušníky druhého gangu. Všechny zabijte a hlavně nezničte jejich headquarters ani budovy, je to úkol následující mise a dostali by jste betonové botky.

6. Level

Ikdyž máte za úkol zničit všechny budovy nepřátelského gangu, raději je obsaďte a prodejte nebo si je nechte, to je na vás. Hlavně musíte zničit jejich Headquarters. Další úkol je postavit Hospital. Pošlete tam všechny vaše dělníky, aby nabraly nové síly, může se stát že nějaký bude schovaný za budovou, tak klikněte na okénko vedle stavby budov, a zde jsou zobrazeni všichni příslušníci vašeho gangu. Nakonec nastavte v Dinner množení nájemníků 2 levelu.

7. Level

Ze všeho nejdřív obsaďte jednu budovu sousednímu gangu, nejlépe nějakou na vyšším levelu, protože je dražší a opravte ji. Opravením ji můžete přidat na cenně, za 100 opravy můžete přidat několik tisíc na ceně, teď ji prodejte. Teď gangsterem zastřelte nějaké clienty a odneste je do nějakého vašeho podniku, pozor podnik musí být alespoň jednou vylepšený, aby se klienti chytli a začali vám vydělávat. Čím víc jich odnosíte do podniku tím lépe. No a to je konec dalšího levelu.

8. Level

Postavte Cemetery a odneste k němu barel od Headquarters, který musí svítit, a proto ho postavte blízko velitelství. Vaším dalším úkolem je zabít tři příslušníky nepřátelského gangu a odnést je na hřbitov. Gangstera a dva dělníky.

9. Level

Jako první úkol je postavit budovu Brick Yard. Potom postavte další dvě budovy a to Peep Show a Quack. Vylepšete Soup Kitchen přidáním trouby a Drinking Den přidáním destilátoru. Přemněňte si dělníka na Fixera. Vemte si dva praporky u policejní stanice a dejte je před vchody Peep Show a Quack. Teď v Headquarters vyjměte 10.000 dolarů a odneste je do velitelství nepřátelkého gangu.

10. Level

Vaším úkolem je postavit dvě budovy Pool hall. Jsou, ale moc drahé, tak jednu zaberte protivníkovy, který bude tak hodný a postaví další, kterou taky zaberte. V jedné navolte podpálení a jděte podpálit nějakou budovu nepřátelskému gangu. V druhé vyberte postrašení nájemníka a jděte nějakého zajmout. A teď jste ukončili město působící dojmem tutorialu.

11. Level

Hezky zasněžené město, že ano, ale raději se pustíme do úkolu. Potřebujete nějaký ten materiál na další budovy, a proto postavte Cement Yard, Brick Yard a Gadget Factory. Teď postavte Soup Kitchen a Drinking Den. Jednu z nich vylepšete, jak to jen bude možné. Ve vylepšené nechte cvičit nájemníky druhého levelu a v té druhé dělníky. Až budete mít dva nájemníky, tak postavte další dvě budovy a to Peep Show a Quack. Teď nanoste nějaké clienty do podniků, ale jeden musí být alespoň vylepšený, aby se zákazníci chytli.

12. Level

Dojděte si k policii a vemte jeden hlídací kůžel. Dejte ho k vašemu nejvetšímu bloku a nechte ho hlídat. Další úkol je postavit okolo gangu dole, tomu druhému né pohřební službě, čtyři Soup Kitchen. Neobydlujte je a neporavujte, nechte je napospas a za chvíli se v nich zabydlí škůdci a začnou hořet. Když vybouchou a poškodí nějakou budovu tomu gangu, dostanete za každou škodu 2000$.

13. Level

Tady stačí poslat vaše čtyři dělníky k nepřátelkému Undertaker neboli pohřební službě a počkat až je gangsteři postřílí. Potom na ně přijde policie a odvede vedoucího do věznice. Teď si jenom vyrobte jednoho gangstera.

14. Level

Obsaďte čtyři budovy gangu dole od vás. Teď stačí vyrobit tři gangstery.

15. Level

Teď už jenom dokončete práci, kterou jste načali. Ukradňete gangu zbylé budovy, opravte je a prodejte. Potom zabte příslušníky gangu a nakonec jejich Headquarters.

16. Level

Jelikož nemáte hlídacího psa, tak si zřiďte policejní ochranu. Potom si obydlet Soup Kitchen, Drinking Den a v jedné nechte vyrábět dělníky a v druhé nájemníky. Teď postavte všechny tři továrny pro materiál a Gadget Factory na vylepšování. Až budete mít trochu nájemníků, přepněte obě budovy na dělníka, abyste monli mít gangstera. Potom postavte Pool Hall a zajměte šéfa restaurace, od kterého "dostanete" rubín. Teď jenom Soup Kitchen dvaktrát vylepšete, abyste získali Restaurant.

17. Level

Zjistíte, že na návštěvu přijede Cousin (bratranec) Carlos Mantaver, který si bude chtít užít v Brothelu. Jako první postavte nebo jestli už ji máte Peep Show a vylepšete ji na Brothel. Potom do něj pošlete Carlose, který je ve vašem Headquarters, pozor máte na to omezený čas, když to nestihnete čekají vás botky. Až se Carlos vyřádí, tak vám poděkuje a že o vaší pohostinosti řekne rodině.

18. Level

Postavte Grand Hotel a dejte do něj všechna obranná opatření tj. bsí bouda, alarm, atd. vše co je v té skupině. Až to uděláte přijde k vám pomoc z Chicaga, 2 gangsteři s Tommygunem.

19. Level

Dozvíte se, že vám ukradli rubín. A proto musíte zničit Restaurant a šéfa.

20. Level

Zničte a zaberte všechny zbívající budovy gangu. Potom zničte Headquarters. Tím jste skončili další mapu a dostanete se do Mexica.

21. Level

Jako první si zaplaťte ochranu, protože tady chodí otec z nepřátelského gangu a vybírá příspěvky. Postavte tři továrny Soup Kitchen a Drinking Den, postavte i zbytek budov a nechte vyrábět dělníky a nájemníky. Ukradněte dvě budovy nepřátelského gangu na vaší části území a nechte v nich množit fixery. Vyrobte si dva gangstery a dejte je do Headquarters. Teď přilákejte nepřátele a do vašeho rajónu a nechte je zatknout.

22. Level

Jako první postavte Prison, a pak už jenom zaberte Old Church nepřátelům.

23. Level

Zaberte nepřátelům Haunted Prison a duchem ovládněte nepřátelského gangstera. Teď s ním zabijte dva nepřátelské fixery. Potom bude mít policije nějaké námitky o tom, že platíte málo, a proto na policejní stanici odneste 10.000 aby byly v klidu. Vemte dva praporky u stanice a odneste je na oba přechody z vašeho území k nepřítely.

24. Level

Postavte Peep Show a vylepšete ji na Brothel, potom postavte Night Club, dvakrát vylepšený z Sallon. Další je Grand Hotel, který získáte dvojím vylepšením Doss House. Teď seberte všechny clienty ve městě a dejte do těchto tří budov. Pozor, aby jste jste splnili úkol "postavit ty ři budovy a dát do nich všechny clienty" musejí tyto budovy být v dosahu teritoriálního barelu. Potom stačít odnést 50.000 $ do headquarters protějšímu gangu.

25. Level

Zase k Vám přijel cousin. Máte jeden rok a něco, abyste zneškodnily protější gang a vše co mu náleží. Obsaďte budovy a prodejte je a potom zničte Headquarters. Kolik času Vám zbívá zjistíte klepnutím na obrázek gangstera uprostřed obrazovky nahoře. Tímto krokem jste se dostali do hlavního města. Mimochodem, do hlavního města jsem vyrazil se pěti a půl milióny na kontě, abyste jste věděli jak máte být připraveni.

26. Level

Jako první si zajistěte policejní ochranu a měli byste si postavit nemocnici. Postavte tři továrny a Gadget Factory. Potom postavte Old Church a jděte s knězem na policejní stanici prosit o odpuštění vašich gangsterů. Ty odveďte do nemocnice. Teď dodejte telefony a světla k vašim budovám (obchodům).

27. Level

Postavte Poll Hall a zajměte šéfa Destilery, potom jeho Destilery rozstřílejte.

28. Level

Postavte Slaughter House a Brutem zničte O'Flahertyho (u mě červený to je červený gang a já hraju za modrý). Potom postavte tak dvě nebo tři věznice. Rozmístěte vaše policejní praporky na pozemek téhož gangu. Nakonec zničte jejich Headquarters

29. Level

Zase přijede další Cousin (rozrostlá to rodina). Zaberte tři budovy gangu na východě, který poznáte podle Night Clubu jehož vlastník se jmenuje Harvey Goldsten (zjistíte kliknutím na budovu). Vylepšete je na nejvyšší level a vylepšete je o Curtains. Teď vemte Cousina ve vašem Headquarters a průbežně s ním navštivte ony zabrané a vylepšené budovy. Postavte Cemetary, jestli ho ještě namáte a zabte tři gangstery tohoto gangu a odneste je tam.

30. Level

Postavte Poll Hall, Haunted Prison, Strip Joint a Crap Yard. Potom všechny tyto záškodníky vyzkoušejte na budovách gangu v pravém horním rohu mapy. Jméno u Headquarters by mělo být Cecil O'Flaherty.

31. Level

Konečná mise, hádejte jaký je úkol. No dobře zničte všechny nepřátelské gangy (před tím můžete ješte prodat nepřátelské budovy, ale vzhledem k tomu, že je to závěr je to vcelku zbytečné) a tím jste dohráli tuto strategii.

Související hry Constructor Plus
Constructor HD
Mob Rule
Constructor



Diskusia Príspevkov: 7 Hodnotenie
960 hlasov

100
60
20

80
40
0
52
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |