HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 57894 uživatelů

Návody > X-COM: Terror from the Deep


Zobrazení:27022

TIPY:

Při vyzbrojování vojáků před výsadkem myslete na zadní vrátka. Přidělte každému členu týmu náhradní zásobník, jeden granát a lehkou zbraň do batohu, např. obyčejnou pistoli. Pokud se jedná o noční výsadek, nezapomeňte do výbavy zařadit světlice, nejlépe dvě pro každého. Vyčleňte si jednoho vojáka, kterému dejte do ruky lékárničku a do batohu mu narvěte co nejvíce zásobníků. Ten bude sloužit jako lékař a v případě nutnosti může vojákovi, kterému došla munice hodit náhradní zásobník. To se mi mnohokrát vyplatilo. V průběhu akce si každého vojáka kryjte, není nad bezpečnost a přijít o dobře vycvičeného vojáka vždycky bolí, zvláště pokud jste si před výsadkem neuložili pozici. Při každé akci posílejte vojáky do objektů po dvou, nikdy ne samotného, to samé platí při průzkumu terénu.

Při vstupu do lodi nebo do objektu se pořádně rozhlédněte, mnohdy stojí vetřelec vedle vás a ani o něm nevíte. Pokud si nejste jisti kolik mimozemšťanů se v objektu nachází, nejlepší je ho celý podminovat silnými výbušninami a uklidit se do bezpečné vzdálenosti. Po explozi se vydejte do trosek zlikvidovat ty, co přežili.

Pokud jste sestřelili UFO větších rozměrů, je dobré si do výzbroje zařadit pár zbraní, které vetřelce omráčí, ale nezabijí. V takovýchto lodích se často vyskytují ufounští velitelé, kteří znají přístup k jejich základně. Chycené mimozemšťany nechte okamžitě zkoumat v laboratoři. Mnohdy se dozvíte zajímavé informace a časem se dopracujete i k té nejhlavnější.

Pokud mise vypadá tak, že není možné ji dokončit, okamžitě se vraťte s vojáky do lodi a misi zrušte. V měsíčním hodnocení na tom budete o poznání hůř, ale je to pořád lepší než ztratit výsadkovou loď, zvláště je-li modernější. Trénujte své vojáky proti působení psionických sil. Mnohdy nepadne ani jeden výstřel a váš výsadek je pomocí této nebezpečné schopnosti některých vetřelců zcela eliminován.

Své základny si pořádně chraňte. Postavte účinnou obranu, nejlépe Sonic Defense, která se mi jeví jako nejlepší. Na základně si ponechávejte alespoň 8 dobře vyzbrojených a vycvičených vojáků. To pro případ přepadu.

Související hry UFO2Extraterrestrials: Battle for Mercury
XCOM: Chimera Squad
Phoenix Point
XCOM 2: War of the Chosen
XCOM 2: Shen's Last Gift
XCOM 2: Alien Hunters
XCOM 2
XCOM: Enemy Within
The Bureau: XCOM Declassified
XCOM: Enemy Unknown - Slingshot Content Pack
XCOM: Enemy Unknown
UFO Online: Fight for Earth
UFO: Extraterrestrials Gold Edition
UFO: ExtraTerrestrials
UFO: Afterlight
UFO: Aftershock
UFO: Alien Invasion
UFO: Aftermath
X-COM: Enforcer
X-COM: Collection
X-COM: Interceptor
X-COM: Apocalypse
X-COM: UFO Defense
UFO: Enemy Unknown
X-Force: Fight For Destiny
X-COM: UFO Defense Gold
X-COM: Last Hope
Project Xenocide
X-COM: Genesis
X-COM: Alliance



Diskusia Príspevkov: 2 Hodnotenie
2439 hlasov

100
60
20

80
40
0
45
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |