HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 77341 uživatelů

Návody > Xenon 2: Megablast


Zobrazení:10703
Autor návodu:Kuchařík Petr "merlin"

1. NEPŘÁTELÉ

Tvoří spolu se zbraněmi základ této hry. V podstatě o nic jiného než střílení ohavných protivníků nejde. Naštěstí je jejich paleta slušně pestrá, a tudíž se hnedka neomrzí. Teda samozřejmě pouze v případě, že nebudete pořád umírat.


2. ŠÉFÍKOVÉ

Na konci každé úrovně naleznete vytvrdlého šéfa, kterého musíte před dalším postupem pokořit. Mnohdy to není nic snadného, však taky celá tato hra není pro bačkory!


3. TOKENY A BONUSY

V průběhu vašeho putování narazíte na rozličné bonusy, které je samozřejmě vhodné pečlivě sbírat. Zpravidla vám nějaký vypadne po zničení nepřátel od stejného druhu, nenechávejte tedy žádné rakety uniknout ! Některé bonusy vám doplní zdraví, jiné zničí vše živé na obrazovce či vám umožní střílet i horizontálním směrem. Mezi největší fanšmejkry patří power-up pro potopení. Po jeho aktivaci se vaše raketa po spuštění odpočítávání potopí do obrazovky. Po opětovaném stisknutí Enteru se opět vynoříte. Samozřejmě dávejte pečlivý pozor, na to, kde se vynoříte, mohlo by to být nemilé probuzení!


4. VYLEPŠENÍ

Megablaster
Odpálí z vaší lodě velkou pecku. Maximálně se vám vejdou pod kapotu tři náboje!

Rear Shot
Přidělá se k zadku vaší lodě a dělá vám moc dobře, což se nedá říct o nepřátelích!

Mines
Stačí přidržet knoflík pro střelbu a zanecháte za svojí lodí několik nepříjemných překvapení, která po pár vteřinách vybuchnou.


5. OBCHODY

Zpravidla dvakrát za úroveň máte možnost navštívit galaktický obchod, vněmž si můžete rozšířit svůj destruktivní arzenál. Když poprvé dorazíte do tohoto obchodu, jeho podivínský majitel od vás odkoupí nahromaděné harampádí. Bohužel je to tradiční lichvář a vykoupí od vás věci jen za jejich přibližně poloviční hodnotu. Ale zase je to lepší, než se s tím harampádím tahat. Za získané finanční prostředky si můžete koupit něco hezkého.


6. SMRT

Smrt si své oběti nevybírá, ani je nemusí hledat. Zpravidla za ní přijdou s prosíkem sami. V případě Xenona se vždy po smrti narodíte na posledním uloženém bodě. Každá úroveň má šest bodů, po jejichž překročení se vám pozice uloží a vy pak nemusíte hrát celou misi znova. Smrt si však vybere svoji daň ve ztrátě některého vybavení, je krutá ! A životů také nemáte neomezené množství.

Související hry Xenon 2000: Project PCF
Xenon



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
1384 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |