HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 27446 uživatelů

Návody > Putt-Putt Saves The Zoo

 Hra 
Návod
CD obaly

Zobrazení:12176
Autor návodu:Miroslav Vaňouček

Poznámka: Ve hře je ukryto mnoho her a zajímavostí. V textu jsou označeny slovy: Pro pobavení.

Od obchodu pana Badiniho jeďte do zoo (pořád doprava). U vchodu do zoo stiskněte červené tlačítko u závory. Budete moci vjet do zoo. Pro pobavení : Dříve než vjedete do zoo, klikněte myší na zelené sochy před vchodem. Uslyšíte pěknou písničku. Po krátké animaci se dozvíte co máte udělat. Najít 6 mláďat : slůně, žirafu, lvíče, hádě, hrocha, tuleně.

Nejdříve najdeme slůně. Jeďte k autu nalevo a vemte si hranolky (ten pytlík). Pokračujte směrem nahoru. Dále pokračujte do části zvané "Glasslands". Z cesty vezměte kládu a pokračujte směrem doprava přes 2 obrazovky až dojedete ke slůněti. Klepněte na slůně a potom vezměte hranolky a nasypte je myši (klepněte na myš). A tím jste našli (osvobodili) první mládě. Jeďte o jednu obrazovku doprava a vezměte lopatu opřenou o plot. Pro pobavení : můžete přebarvit Putt-Putta. Klikněte na jakoukoli barvu.

Dále najdeme hádě. Vračte se až k autu kde jste koupili hranolky a kupte teplé kakao. Nyní jeďte do části zvané "Arcticlands". Na další obrazovce otevřete iglú a vemte si z něj provaz. Pokračujte nalevo, ale přes cestu spadne lavina. Na lavinu použijte lopatu a potom můžete pokračovat. Pod mostem uvidíte hádě, které je celé zmrzlé, proto mu musíte dát teplé kakao. A tím jste našli další mládě. Pro pobavení : Jeďte směrem nahoru kde si zahrajete hokej. Hokej se opouští když dáte góla, nebo ho dostanete. V obou případech klikkněte na šipku která se objeví vlevo nahoře, nebo můžete opustit hokej stisknutím tlačítka Esc.

Nyní najdeme (zachráníme) hrocha. Pokračujte a na další obrazovce jeďte směrem nahoru. Hrocha zachráníte tím, že budete skládat cestu z ledových ker. Budete klikat na kru, kterou si budete myslet, že pasuje do cesty (staví se od hrocha k vám). A tím jste našli další mládě.

Nyní zachráníme tuleně. Jeďte zpátky na rozcestí mezi Articlands, Glasslands a Junglelands. Jeďte do čási zvané "Junglelands", přijeďte k děravému mostu. Díru v mostě přeskočíte tím, že kliknete na liánu uprostřed (až budete projíždět znovu, už nebudete muset klikat na liánu). Na další obrazovce, na kusu kmenu úplně vlevo s nápisem zoo a dvířky (klikněte na něj).

Vemte z něho krabici s klíči a vračte se nazpátek na rozcestí a jeďte do části "Glasslands" a pokračujte směrem doleva. Pro pobavení : Klikněte na čápa vlevo a zahrajete si hru, kdy budete muset klikat na zvířata, která budete mít uvedena v obrázcích nahoře. Pokračujte doleva (až na konec), kde najdete tuleně, který má zahrazenou vodu stavidlem. Na stavidlo použíjte klíč, ale pouze ten, který odpovídá vzoru na stavidle. A tím jste našli a zachránili další mládě.

Dále najdeme žirafu. Jeďte na rozcestí a dejte se do části zvané "Jungleland". Jeďte ke stromu, kde sedí tři opice a zahněte doprava. Uvidíte tam žirafu a padací most. Pokuste se ho spustit, ale nepůjde to, protože je tam kámen. Proto se musíte vrátit zpět k opicím a dále směrem doleva. Dojedete až k voru, který je ale rozbitý, proto ho musíte opravit kládou. A nyní plujte po voru na další obrazovku. A dále si můžete vybrat cestu buď přímo doprava, nebo přes vodopády (na vodopády se jede směrem nahoru. Je tam šipka s nápisem "Waterfalls"). Dále pokračujte směrem doprava a dále do jeskyně. Najdete žirafu. klikněte na ní a pak na kámen (Pro zajímavost : KÁMEN ODPLUJE !).

A nyní si odskočíme zachránit lvíče. Vračte se zpátky k voru (neodjíždět !) a jeďte směrem doleva (nahoru). Klikněte pod Putt-Putta a dále použíjte lano na vodopád. A tím jste zachránily další mládě.

A nyní zpátky k zachraňování žirafy. Vračte se k voru a odplujte směrem doleva až na místo, kde byl původně vor a vysedněte z něj. Dále jeďte doprava až ke stromu s opicemi a pak ještě jednou doprava a už jste u padacího mostu, který stačí jen spustit. A už je hotovo, teď už si můžete prohlédnout závěrečné animace a fotoalbum s Putt-Puttem.

Související hry Putt-Putt Joins the Circus
Putt-Putt Enters The Race
Putt-Putt Travels Through Time
Putt-Putt and Pep's Balloon-o-Rama
Putt-Putt Goes on the Moon
Putt-Putt in Het Circus
Putt-Putt 3



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
1238 hlasov

100
60
20

80
40
0
47
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |