HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 22855 uživatelů

Návody > Beavis and Butt-Head: Do U.


Zobrazení:10378

Odejděte dveřmi a promluvte si několikrát s holkou sedící pod vámi, dokud vám nedá papír. Klikněte papírem na Beavise a vyrobenou vlaštovku hoďte po děkanovi. Promluvte si několikrát s děkanem a pak se pokuste opustit místnost. Klikněte na světlo vycházející ze stěny napravo (osvětlení parketu).
Nejdříve zajděte do knihovny a v ní se dejte doleva. Otevřete okno a ve chvíli, když borec odběhne od PC, seberte jeho knihovní kartu a vypněte mu PC. Pokud to nestihnete napoprvé, nevadí, zkuste to znova. Jakmile se borec vrátí, promluvte si s ním. Tím splníte úkol v LIBRARY. Jděte na koleje (Dorms) a od chlapíka si vyptejte leták o koncertu slepých. Nalevo u domu seberte hadici a hoďte ji do otevřeného okna. Vejděte dovnitř, po animacích klikněte na odpadkový koš nalevo. Na popelářském voze pohněte s pákou a z vozu vyhazujte všemožné věci tak dlouho, dokud nezískáte špinavou halenku. Z haly na kolejích se dejte dveřmi na WC, tam otvírejte skříňky vzadu a z jedné z nich seberte ručník nebo co to je. Jděte do WC kabinky a pak podejte Beavisovi ručník. Seberte z podlahy pilku a z umyvadla tekuté mýdlo. Vraťte se zpět do haly a jděte do prádelny, kde seberte červené kalhotky, hoďte tekuté mýdlo do prostřední pračky a pak ji vystříkejte vodou z hadice. Pomocí mapy jděte do "Musics", kde seberte noty z klavíru. Začněte hrát na kontrabas a zároveň na velký buben, až vás odvedou k děkanovi. Přes mapu se vydejte na lokaci se sochou koně a vejděte do kafeterie nalevo. Promluvte si s ženou za pultem nalevo a připravte jídlo pro asi 10 strávníků (každý vám řekne co chce na talíři mít a to v určitém pořadí - na vás je si to pořadí zapamatovat a jídlo mu z asi 6 různých složek vyrobit). Po splnění úkolu přistupte k samoobsluze na saláty a vyrobte si jeden, dejte do něj hodně pepře - Beavis kýchne a pak můžete sebrat kleště. Jděte za děkanem. Vejděte do děkanovy kanceláře, kde vypněte reproduktor vedle dveří a seberte golfovou hůl. Vraťte se do haly, seberte mikrofon a jděte přes mapu na závodní dráhu (TRACK). Klikněte na golfové hole. První úder udělejte slabě (tak 2 políčka), druhý úder přesně na 4. políčko ukazatele (trefíte kouče). Sejděte po schůdcích za trenérem a seberte ze země sluneční brýle.
Jděte na lokaci s rytířem na koni a zde se dejte doprava do lahůdkářství. Promluvte si s prodavačkou a klikněte na kávovar - během Beavisova šílenství seberte z pultu sklenici. Vraťte se na nádvoří za učitelem hrajícím na kytaru a dejte mu sluneční brýle a noty. Do jeho kufříku od kytary mu vložte plakát a sklenici - získáte prachy.
Jděte na koleje (Dorms), kde prozkoumejte před vchodem vitrínu nalevo a kleštěmi z ní vytáhněte mapu. Vejděte dovnitř, jděte do prádelny a vhoďte mince do pračky - vyperete tak halenku. Halenku doručte děvčeti na pokoj (chodba napravo od prádelny) a pak si jděte pro podpis za recepční - splníte tak úkol v DORMS.
Jděte do kravína (Agriculture) a klikněte na vrata napravo (uteče kráva). Ze stěny seberte elektro-tyč (nebo co to je) a promluvte si s chlapíkem - dostanete kbelík. Jděte do ohrady za býkem (napravo) a klikněte na něj červenými kalhotkami. Jakmile býk napadne Beavise, seberte vidle zapíchnuté v seně. Jděte ke kolejím, kde dejte krávě sklenici s medem, podojte ji do kbelíku a seberte její lejno. Jděte na závodiště, vhoďte minci do automatu, sejděte za trenérem, kde píchněte elektro-tyčí Beavise do zadku - splníte tak úkol na TRACK.
Jděte do Music, kde vrtejte do "tikátka" vedle hrající dívčiny tak dlouho, dokud to děvče nevzdá. Použijte pilku na zámek u skříňky a seberte z ní flétnu. Jděte do Biologické učebny, promluvte si s učitelem a pak napíchněte srdce z podlahy na vidle. Vložte srdce do modelu lidského těla - splníte tak úkol v BIOLOGY. Použijte flétnu na hada v akváriu a během hraní seberte jeho vajíčka. Jděte do kravína a dejte vajíčka s mlékem chlapíkovi - splníte tak úkol v AGRICULTURE. Snažte se najít v areálu školy mladou blondýnu (u Děkana, na trati, atd), promluvte si s ní a dejte jí mapu areálu školy. Jděte do kreslírny (ART), jděte stále doprava až k nahé modelce a zasedněte za volné plátno. Svůj výtvor dejte profesorovi nalevo - splníte tak úkol v ART. Jděte k děkanovi a zde vejděte do kanceláře psycholožky (napravo od kanclu děkana). Dejte psycholožce obrázek nahotinky, zatáhněte žaluzie, zhasněte světlo (vypínač u dveří) a rychle seberte z podlahy obrázek (je opřený o gauč).
Jděte do rozhlasu (Communications) a promluvte si s ležícím dýdžejem. Jděte doleva do studia a až zazvoní telefon, zvedněte jej. Zničený mikrofon nahraďte novým a odpovídejte na telefonáty dokud nepřestanou zvonit. Použijte mikrofon na satelit a ten nasměrujte na vašeho třídního hrajícího na kytaru a klikněte na něj. Vyjděte ze studia, promluvte si s DJ-jem - získáte LP-desku a splníte úkol v COMMUNICATIONS. Pokud jste ještě nepředali třídnímu noty, učiňte tak nyní. Jděte do MUSIC, klikněte na kontrabas a během hraní zapněte rádio nalevo - splníte tak úkol v MUSIC. Tím jsou veškeré úkoly splněny.
Promluvte si se všemi lidmi a od staré babky si vemte punč. Položte punč na gramofon na pódiu a LP desku vyměňte za tu svoji. Jakmile třídní vyleze na pódium, jděte doprava za silákem, chytněte provaz a jeho konec připevněte za háček na stěně. Vylezte po žebříku pod střechu a klikněte na basketbalový koš....
Jděte na koleje do pokoje toho děvčete, kterému jste doručili halenku. Ze stolku seberte nůžky, jděte k telefonu a klikněte na záznamník (play). Klikněte na telefon a nechejte odpovědět záznamník. Klikněte na záznamník (record), pak klikněte na telefon a opět nechejte odpovědět záznamník - dostanete se tak k chajdě, kde probíhá párty. Jděte k děkanovi a v inventáři použijte vaše vysvědčení na obrázek. Použijte vysavač na všechny louže, jděte do děkanova kanclu, vraťte se na chodbu a opět použijte vysavač (hlavně na louži u zdi). Vejděte do děkanova kanclu a pověste na stěnu obrázek s vaším vysvědčením. Jděte na lokaci s rytířem na koni, použijte na něj kraví lejno a pak pilku na štít. Jděte na závodiště a použijte nůžky na opravářovy klíče. Klíči otevřete dveře do skladu - získáte megafon. Jděte na hříště, promluvte si s děvčaty a dejte jim megafon. Vraťte se k sekačce, použijte na ni klíče a na hřišti k ní připojte vozík s maskotem. Jděte na párty a opilému hlídači dejte hlavu maskota, štít a děkanovo vysvědčení. Uvnitř klikněte na tři různé plechovky na podlaze.
Co říci zde... Čekají vás 4 bitevní lokace... Prostě musíte mít dobrý postřeh a přesnou mušku...

Související hry Beavis and Butt-Head: Bunghole in One
Beavis and Butt-Head: Wiener Takes All
Beavis and Butt-Head in Calling All Dorks
Beavis and Butt-Head in Virtual Stupidity



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
828 hlasov

100
60
20

80
40
0
49
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |