HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 45631 uživatelů

Návody > Třicet případů majora Kadraby

 Hra 
Návod

Zobrazení:8090
Autor návodu:Jiří Šulko

Za úkol máš sledovat Standu Pecu, který se každý den bez vysvětlení někam zdejchne.

I.KAPITOLA

Jdi na západ a otevři popelnici. Prozkoumej ji a vezmi z ní drát. Jdi na západ, otevři bednu a prozkoumej ji. Seber pojistku a vrať se zpět. Jdi na jih, hoď psovi kost a seber pivo. Jdi úplně na sever a na západ. Použij drát a pojistku a zbavíš se policajta. Jdi na západ a tlusťochovi dej pivo.Ten ti řekne o továrně, kde viděl Standu Pecu. Běž před hospodu a potom na jih. Dej se do řeči s vagabundem a proklouzni na jih. Jdi 2x na západ a potom na jih k rybáři. Oslov ho a on ti dá obušek. Zmlať ho s ním a získáš prut. Běž na sever a pomocí prutu sebereš diamant. Jdi na sever do železářství a seber tam kleště. Běž zpět k rybáři, potom na jih a 2x na východ. Použij kleště a jdi 2x na jih.

II.KAPITOLA

Jdi na východ a potom na jih. Otevři bednu a seber otvírák. Jdi na východ, seber koště a zapni televizi. Jdi na východ, úplně na sever a na západ. Seber pivo a vrať se východním směrem. Seber ubrousek a použij koště. Běž na východ a seber noviny. Vrať se a jdi na jih. Použij páku a rameno. Opět zatáhni za páku a vylij pivo do nádržky. Prozkoumej malou schránku a seber papirek. Pomocí páky a ramena se opět dosta=F2 dolú. Jdi na jih. Otevři trezor a vezmi z něj klíč. Jdi na východ a odemkni továrnu. Otevři dveře a jdi na východ.

III.KAPITOLA

Máš na výběr mezi třemi cestami. Je jedno kam vstoupíš. Ve všech vlacích dojdeš k cíli.

a) vlak PRAHA - OSTRAVA

Jdi na jih a na západ. Vejdi do vagónu. Oslov bábu. Otevři a prozkoumej kufr. Vezmi z něj prášky na spaní. Běž na sever, na východ a na jih. Vrať se na sever a zpět do kupé. Chlap teď civí z okna a ty mu múžeš nasypat prášky do pití. Seber šálu. Jdi na sever a na západ. Otevři okno a použij šálu. Zbavíš se tím průvodčího. Běž do předposledního kupé na východě. Prozkoumej kabát a objevíš Standu Pecu.

b) vlak PRAHA - CHEB

Běž 2x na východ do kupé. Seber příbor a vrať se před kój číslo jedna. Vejdi a podej chlapovi příbor. Vezmi si párek. V kupé číslo tři dej psovi párek a běž na plošinu. Jdi dál na jih a potom na západ. Použij několikrát splachovadlo, až se nádrž s vodou úplně vyprázdní a ty najdeš Standu Pecu.

c) vlak PRAHA - ČESKÉ BUDĚJOVICE

Jdi na východ a otevři okno. Jdi do 1.kupé a prozkoumej spícího člověka. Seber mu noviny a před druhým kupé je dej Béďovi. Otevři okno a jdi do druhého kupé. Otevři kabelku a vezmi si česnek. Vrať se ke spáči a dej mu čichnout k česneku. U kupé číslo tři otevři okno a pokračuj na východ. Oslov několikrát Duška. Jdi na východ, na jih a seber minimax. Jdi na západ. Seber papír a vrať se před kupé číslo čtyři. Použij papír a minimax. Objevíš Standu Pecu.

Dozvíš se, že je to obyčejný fanda do hokeje a shání neustále lístky na hokejové utkání.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
513 hlasov

100
60
20

80
40
0
47
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |