HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 44494 uživatelů

Návody > Sudden Strike 2


Zobrazení:31003
Autor návodu:Zbyněk Chomát (Abecedaher.cz)

Návod se soustředí na popis všech pěti kampaní. Nebudu popisovat přesný popis, ale jen postup jak dojít ke zdárnému cíly.

Na mapě se objevují vpravo nahoře symboly a po kliknutí na ně můžete provést výsadek nebo bombardování. Počet je omezen a tak opatrně s používáním.


German

1. Starting Position

  1. Nejprve zajistěte most z vaší strany řeky a to pomocí transportérů. Dejte si pozor, aby jste nezůstali stát na jednom místě protože vtom momentě jste střešně zranitelný. Po dobytí předmostí zde nechte jedno dělo a soustřeďte celou armádu na křižovatce nad mostem
  2. Přesuňte se k záhybu řeky a osvoboďte celé městečko.
  3. Připravte se pořádně na obranu. Umístěte děla na spodní části města, protože odsud přijde útok tanků.
  4. Teď již máte poslední úkol a to je vyčistit celou továrnu od nepřátel. Využijte jeřábu a umístěte na něj několik vojáků. Budete ve výškové výhodě a podaří se Vám zlikvidovat všechny nepřátelé.

2. The Approach to Tchutovo

  1. Osvoboďte město napravo. Není to žádný problém a stačí Vám k tomu transportér, který máte hned na začátku hry v továrně. Pak se po kolejích přesuňte k městu a zlikvidujte vše na co narazíte. Předtím si pomocí letadla prohlédněte postavení děl a vojáků.
  2. Zde pomocí obou speciálních vozidel postavte pontonový most.
  3. Na druhé straně řeky postupujte opatrně doprava a likvidujte všechny nepřátelé. Dejte si pozor na děla hluboko v lese. Cílem mise je vyčistit oblast od pontonového mostu po most nosmální. Jakmile zajistíte tuto stranu mostu je tato část u konce.

3. Tank Reinforcements

  1. Přesuňte tři tanky s vojáky ke kolejím. Zde vojáky umístěte do domu a vyčkejte příjezdu obrněného vlaku. Ten pak zničte a dejte si pozor, aby vlak neodjel před jeho zničení. Chvíli zde zůstaňte a odražte několik útoků tanků.
  2. Jakmile bude klid přesuňte sem všechny ostatní vojáky a techniku a postupujte po kolejích až na konec nádraží. Zde vyčistěte celé okolí a pak buď přes minové pole nebo po cestě dál.
  3. Cílem celé mise je dostat do tohoto bodu všechny vojáky. Chcete-li však získat více bodů můžete se podívat po okolí a zlikvidovat co nejvíc neprátel.

4. The Captureof Tchutovo

  1. Soustřeďte všechny své vojáky (ne děla vpravo nahoře) na výchozích pozicích a připravte se na frontální útok. Je lepší vyčkat až budete mít všechny formace připravené.
  2. Z obou stran pronikněte s celou armádou do středu města. Dejte si pozor na vojáky za domy a prohlídněte celé okolí. Podaří se Vám přitom zbourat pár domů a město je osvobozené.
  3. Nepřítel po vašem úspěšném obsazení města provede poslední útok na vaše formace. Připravte se tedy na menší útok tankové jednotky.

5. On to Kharkiv

  1. Postupujte po cestě až na konec mapy. Přitom likvidujte vše na co narazíte. Po vyčištění cesty se vraťte přibližně do středu mapy
  2. Totéž proveďte i u kolejí. Pozor máte zde pěšáky a na konci na Vás čekají tanky.
  3. Zleva projděte přes tuto obranu a máte otevřenou cestu do všech směrů.
  4. Zde je velmi zákeřná zbraň. Daleko nosné dělo se snažte zlikvidovat co nejdřív. Je za valem slabé obrany a neměl by to být problém
  5. Na cestě se připravte na velký útok nepřátelských tanků.

6. Rendezvous

  1. Z úvodního postavení postupte co nejrychleji k mostu a zde z obou stran zajistěte obranu. Při postupu pokračujte rychle protože jste pod stálou palbou letadel.
  2. Až sem hrajete o čas. V momentě obsazení letiště máte od letadel pokoj. Okolí letiště pořádně prozkoumejte a vyčistěte celé okolí a to dolu až k řece a nahoře ve stejném okruhu.
  3. Vraťte se na původní cestu, opravte tanky a zajistěte spodní letiště.
  4. Osvoboďte spodní nádraží a tím je trať volná. Z vlaku vysaďte generála a s pilotem nastupte do letadla na letišti (2).

7. The Outskirts of Kharkiv

  1. Na tomto místě musíte nechat stále nějakou obranu protože je zde stále nějaký výsadek.
  2. Nechte projet kolonu samostatně a tím se vyhnete ztrátám. Musíte sice být stále jedním vozidlem vepředu.
  3. Doplňte tyto strategická místa a doplňte střelivo a připravte se na útok.
  4. Z levé (3) se přesuňte k posilám.
  5. Za útočte se vším co máte na nádraží a vyčistěte ho.
  6. Město je prácička a není to lehké obrana strašná a vaše posily nepřichází.

8. Assault of Kharkiv

  1. Osvoboďte továrnu a vykliďte celé okolí. Nepřítel je i úplně v rohu nahoře a v lese v okolí.
  2. Když se vydáš s celou armádou k velitelskému domu nepřátel, nemají proti Vám žádnou šanci.
  3. Totéž platí i pro toto velitelství. Je sice lépe opevněné, ale proti vaší armádě nemá šanci.

Tímto jste dohráli první kampaň za němce a přeji Vám zdárné pokračování v celé hře.


Japonci

1. Omen of Victora

  1. Rychle se vyloďte než přiletí letadla a s jednou lodí doplujte na západní ostrov. Obsaďte ho a zmocněte se dalekonosných děl. S jejich pomocí pak snadněji získáte vesnice (2) a (3). Prostě před útokem provedete bombardování. Pozor na chatrč se zajatci!!!
  2. Ve vesnici v chatrči jsou zajati piloti a proto nesmíte chatrč zničit a to ani později když už jsou zajatci osvobozeni. Piloty si chraňte pro pozdější použití a nevystavujte je nebezpečí. Mě se vždy podařilo získat jeden tank a další část o to byla jednodušší.
  3. Tuto vesnici jsem radši vyčistil. Jsou zde tanky a později by mohly otravovat.
  4. Zde je slabá obrana a nepřítel je dost dezorientovaný.
  5. Hlavní letiště pak byl větší problém. Musíte zlikvidovat všechny nepřátele a tak jsem tankem oblast nejprve vyčistil z dálky a teprve potom podnikl útok. Až se zmocníte letiště přiletí vaše letadlo a provede výsadek nových posil a přistane na letišti. Zde pak naložte další vojáky včetně pilotů.
  6. Proveďte výsadek na východním ostrove a zničte všechny nepřátele.

2. Japanesa 1

  1. Odrazte útok který hlavně směřuje z na levou část. Jakmile budete mít první nápor za sebou vyrašte pravou armádou směrem k moři a to středem území. Pak již jen postupuje po pobřeží na obě strany a obsazujte nepřátelské děla. Jakmile budete mít celé pobřeží pod kontrolou (a nebude mise u konce) vydejte se ještě do vnitrozemí a vyhledejte zbytky nepřátel.

3. Japanesa 2

  1. Jediný cíl mise je ubránit se po dobu 30 minut nepřátelskému útoku. Jediné co musíte je dbát nato, aby u děl bylo stále dost vojáků a munice.

4. The Last Chance

  1. Nejprve se vydejte na tento výběžek. Aby cesta nebyla tak dlouhá můžete postavit pontonový most. Uzemí je velmi hlídané a tak ho před útokem pořádně pročistěte dalekonosnými děli a raketou. Pak proveďte pořádně silný útok a to nejlépe po pobřeží
  2. Malý ostrůvek, ale i ten je třeba pročistit
  3. S celou armádou která Vám zůstala se vydejte až k pobřeží.
  4. Proveďte vylodění na tomto ostrově a získáte letiště. Když si nezničíte letadlo máte i to, ale musíte mít hodně pilotů.
  5. Přes (1) se vyloďte na posledním ostrově. Po celou hru dávejte pozor na lodě a to jak svoje tak nepřátelské křižníky. Jestli se Vám povede některou zničit tím lépe.

Tímto jste dohráli druhou kampaň za Japonce a jdeme dál zahrát si za Anglii.


Britové

1. Leopard - Unexpected Circumstances

  1. Velmi jednoduchá mise. Obsaďte město pod vámi a pak přejděte napříč mapu a získejte továrnu.
    Máte dost času na uspořádání obrany a následuje malý útok. Po přistání výsadku je konec mise.

2. Leopard - Save the Bombers

  1. Opět procházka růžovým sadem. Všude kde získáte děla je obsaďte a nechte na obranu města. Podařilo se mi získat i tank a ten se hodí hlavně ve (4) protože tam na Vás číhá poslední nebezpečí.
  2. Pouze projděte dál a opět nechte malou obranu
  3. Tak jako ve (2). Osada je trochu roztáhlá a tak jí prohlédněte celou. Dbejte na to aby Vám pro poslední část zůstalo pár vojáků a pokud možno nějaký tank.
  4. Zde je praporek a Váš úkol je dostat se k němu. Jak již jsem psal je zde poslední nebezpečí a máte-li malou armádu nepodaří se Vám praporek získat.

3. Tiger - The Railroad

  1. S pěchotou získejte nazpátek vaše město. Je tom připravená technika a tu získejte. Ve městě musíte po celou dobu někoho nechat, protože se nepřítel snaží získat území nazpátek.
  2. Zde je dost silná obrana. Můžete to obejít, ale pak Vás nepřítel bude stále obtěžovat.
  3. Získejte toto strategické území a přesuňte sem všechny síly. Při hlavním útoku i zde nechte malou posádku.
  4. Hlavní část města. Nepřítel je dobře opevněn a roztažen po celé této straně. Ke zdárnému splnění musíte zlikvidovat všechny vojáky.

4. Lion - Dosterbeek

  1. Obsaď tuto vesnici. Je to nutné k vysazení výsadku.
  2. Proveď výsadek z obou letadel. Docílíte to tak že kliknete na padák na mapce. Pak na této vyvýšenině obsaďte všechny rohy. Zůstanou-li děla v pořádku získejte je.
  3. Místo s vlajkou. Získejte ho a obsaďte budovu.
  4. Velké skladiště je zdrojem pro munici. Odsud se pak přesuňte ke kolejím a přesuňte sem všechny vojáky.
  5. Od bodu (3) a (4 - jděte po kolejích) získejte toto místo a tím tuto vlajku. Až ho získáte přesuňte se k mostu. Zde jsem se trochu odchýlil od scénáře a zničil jsem most a byl konec mise.

5. The Bridge of Arnhem

  1. Mise je celkem jednoduchá. Obsaďte most a vybudujte silnou obranu. S oběma tanky most přejeďte a braňte příjezdovou cestu. Děla umístěte do ulic těsně vedle křižovatky a zajistěte, aby viděli do dálky. To zajistíte tím že do domů umístíte vojáky. Dokáží dobře bránit a hlavně vidíte celé okolí. Co je však nejdůležitější a to zásobovat děla a vojáky municí. Vlastně po vybudování pevné obrany neděláte nic jiného než hlídáte přísun střeliva dělům, tankům a i vojákům a to i do domů.

Takže mise za Angličany máme za sebou a pustíme se do Američanů.


USA

1. The Assault

  1. Po vylodění proveďte kompletní obsazení letiště a vyčistěte celou oblast na této straně řeky. Pak pošlete na druhý břeh průzkumné letadlo a trochu to pokropte z bombardérů. Po úspěšném útoku proveďte na tuto stranu řeky výsadek a to jak z letadel tak z moře pomocí plavidel.

2. Strategy of Circumvention

  1. Hru začínáte na jižní straně mapy. Kousek nad Vámi je malá vesnice. Není skoro vůbec chráněná a její obsazení by neměl být problém. Najdete zde tunel a pokud jste do teďka nepřišli na to jak ho používat zde je jedna rada. Pošlete tam co nejvíc vojáku a pak klikněte na tunel a zvolte přesun (čtvereček vlevo nahoře). Pak již jen najděte další tunel (je na mapě vpravo nahoře) a na něj klikněte pravým tlačítkem. Vojáci se za chvíli nenápadně přesunou do tohoto tunelu a jste za zády nepřátel. Máte tedy dvě možnosti buď použít tunel nebo se probojovat do pravého horního bodu. Zde je továrna na bojovou techniku. Chraňte si proto co nejvíc řidiče a nastupte do tanků a do dalekonosných děl. Pomocí těchto děl pak odstřelujte městečko na jih pod továrnou. Je zde silnější obrana a tak si tuto oblast děly dobře připravte. Budete-li si myslet že je to dostatečné zaútočte na tuto oblast s celou svou armádou.

3. Successful Attack

  1. Velká armáda kterou máte a dostatečný přísun záloh nejsou ještě zárukou úspěchu. Chraňte si hlavně řidiče a až na poli přistane letadlo proveďte s jeho pomocí výsadek na vyvýšeninu uprostřed mapy. To je strategické místo které by jste jinak těžko dobývali.
  2. Pak se s armádou přesuňte na východ kde je pár opuštěných tanků. Budete mís sice dost velké ztráty protože nepřítel je v domech a nemáte dostatek těžké techniky. V momentě kdy získáte tanky nebude již problém dobít celou mapu.

4. Sabotage

  1. Dostali jsme se podle mého názoru do nejtěžší mise. Máte omezená počet vojáků a hraje se víceméně jen s děly. Začátek není moc obtížný. Obrana prvního města není velká a získáte rychlopalné dělo proti letadlům. Dá se pak použít i proti tankům které jezdí z (3). Pamatujte si že nejlepšího rozhledu dosáhnete tím že do domu umístíte vojáka. Toto je nejdůležitější strategie v misi.
  2. Pak se s celou armádou vydejte na dvojku. Je to strašný masakr a nezbude vám moc velká armáda po získání tohoto strategického místa a hlavně za domy najdete dalekonosné dělo. Bez něj by jste nemohly dokončit tuto misi. Dělo odtáhněte do (1).
  3. Dalekonosným dělem vyčistěte střed města a dejte pozor, aby jste nezničili zásoby munice. Té je tentokráte taky strašně moc málo. Než zničíte bunkr a děla u řeky dojeďte sem s loďmi a nechte se zničit. Místo zničených lodí připlují další a budou plné vojáků. Tento fígl se mi podařilo udělat ještě jednou. Pak už jen vyčistěte i okolí u vody.
  4. Tuto část jsem začal od jihu a neměl by to být zas takový problém. Po dobití přesuňte vše co máte do okolí (5).
  5. Za domy v rohu je strašná armáda. Jestli Vám zbyla nějaká munice do dalekonosného děla vypotřebujte jí celou na vyčištění tohoto místa. Pak už jen podniknete pořádný zdrcující útok. Nezapomeňte na obsazování domů.

5. The Battle for the Rhine

  1. Jedna z mála misí kde jsem musel uplatnit taktiku nahrávání. Vždy když se Vám podaří něco dobře udělat tak si to uložte. Může totiž následovat nevratný chybný manévr a nemáte šanci misi vyhrát. Předně získejte v tomto bodě rychlopalné dělo a obklopte ho tanky a děly. Tím bude hlavní útok na vaše pozice veden tudy. Pro obranu si sem přesuňte i dalekonosné dělo a obranu podpořte bombardéry. Jejich manévr musíte, ale provést tak aby se po shození bomb točily doleva mimo obrazovku. Jakmile letadlo poletí přes mapu bude jistě sestřelené. Až opadne hlavní útok můžete svoje síly přesunout na jih.
  2. Zde rozstřílejte dalekonosnými děli nepřátelskou obranu a při okraji mapy se dostaňte až k řece. Rozestavte pořádnou obranu proti útoku ze středu mapy. Pak opět přesuňte dalekonosné děla k břehu řeky.
  3. Pořádně rozstřílejte obranu za řekou. Popřípadě využijte leteckou podporu a pak s dvěma letadly proveďte výsadek na druhý břeh. Okamžitě zaujměte obranu u děl které zde zůstaly a proveďte kompletní výsadek se všemy vojáky kteří Vám zůstali.
  4. Po okraji mapy se dostaňte až k továrně a tu zničte.

6. Guarding the Train

  1. Jedná se poměrně o jednoduchou misi. O jednotky na severním břehu se moc starat nemusíte a tak pozornost věnujte jižnímu břehu. Hlavně zásobujte dostatečně děla municí. Vašim cílem je uvolnit trať od nepřátel a tak pomalu a obezřetně postupujte na východ. Použijte na to všechny tanky a vojáky. Až se dostanete k bunkrům opevněte se a vyčistěte nejbližší okolí. Pak soustřeďte veškeré volné vojáky i ze severního břehu a podnikněte konečný útok. Až bude trať volná vyjeďte vlakem na druhý konec.

7. Enemy Defeated

  1. Na této misi je nejtěžší začátek. Všechny svoje vojáky a techniku nejprve poschovávejte pod stromy a pak teprve zahajte postup. Musíte se dostat přes tento bod a nemáte nato dostatek vojáků. Nejlepší taktika je poslat sem radarový vůz a pár vojáků. Rozestavte je tak, aby je nepřítel neviděl a nezastřelil. Přesto vidíte do dálky a pomocí radarového vozu se nepřátelé kteří se dostanou do vaší blízkosti přidají na Vaší stranu. Získejte takhle celé blízké okolí a připravte se na útok ze severozápadu. Bude velký, ale rozhodující. Jestli se vám ho podaří přestát a pomocí radaru získáte ještě nějakou techniku máte vyhráno.
  2. Mě po útoku přišlo velké množství vojska a pak se dal podniknout masivní útok z (1) na (2). Postupujte obezřetně a i v této fázi se dá získat pár nepřátel. Radar hlavně použijte na bungry.
  3. Přes střed se dejte na jih. Mě se podařilo rozdrtit obranu v této části a byl konec mise. Trochu překvapivé.

Rusko

1. Revenge

  1. Dost jednoduchá mise. Nejprve vyčistěte okolí nádraží a pak vyšlete jednotky na sever a zlikvidujte všechny nepřátele. Protivník neklade nijak velký odpor a tak můžete postupovat razantně.

2. Failed Landing

  1. Začínám mít podezření že nejtěžší boje s němci svedli Američané. Rusáci totiž těmito boji prochází jak růžovím sadem. Takže jen pár rad. Výsadek na západním ostrově proveďte co nejvíce vlevo a nahoře. Je to nutné z důvody otáčky letadla a nebezpečí sestřelení. Mezitím proveďte vylodění na jižní straně a postupujte pomalu od děla k dělu. Němci nemají velkou snahu se bránit a tak není problém obsadit celý přístav. Pak už bez problému proveďte výsadek na posledním ostrově.

3. Artillery or Not?

  1. Návod doopravdy píšu jen ze setrvačnosti. Jediné nebezpečné místo je výstavba mostů. První část vybudujete bez problémů. Před stavbou druhé části sem přesuňte pár tanků a lodě. Pak začněte stavět. Po krátké době se Vám to jistě provede a s celou silou se vydejte na severozápad kde obsaďte vesnici.

4. Right Bank. Left Bank

  1. Po vylodění na břehu Vám přijedou pomocné jednotky. Razantně postupujte až k letišti. Po jeho obsazení se v nějakém náklaďáku objeví piloti a je možné provést výsadek na ostrově.

5. The Road to Kiev

  1. Máte jak se zdá dostatek mužů a tak je pomocí transportních lodí dostávejte na severní břeh (je dobré transportní lodě doprovázet čluny). Postupně pak severní břeh celý ovládněte.

6. Battle for Berlin

  1. Konečně zajímavá mise za Sověty. Než dáte svojí jednotku do pohybu vyčkejte dokud nepřestane nálet. Hlavně po celou misi zásobujte děla municí. Pak začněte postupovat podél kolejí opatrně a ž k ostrůvku na který vede několik mostů. Zmocněte se celého okolí a u všech mostů postavte děla a tanky. Je-li některý most rozbit opravte ho soustřeďte všechny síly na pořádný útok. Před ním proveďte pořádnou dělostřeleckou přípravu dalekonosnými děly a proveďte jednotný útok přes všechny mosty. Je zde soustředěná dost velká síla nepřátel a mají zde i dost děl. Mezitím mě připluly transportní lodě a udělal jsem výsadek na severní břeh. Po dobytí středního ostrova mi mise skončila. Jestli kvůli tomu že jsem první část hrál moc dlouho, nebo to byl opravdu cíl mise nevím.

7. Siege

  1. Odražte na severu útok a pak se s celou armádou vydejte na západ. Použijte na to všechny jednotky a konec celé hry je obsazení zámečku úplně vlevo.

Související hry Sudden Strike 4: Africa - Desert War
Sudden Strike 4: Finland - Winter Storm
Sudden Strike 4: Road to Dunkirk
Sudden Strike 4
Sudden Strike: The Last Stand
Sudden Strike 3: Arms for Victory
Hidden Stroke II
Sudden Strike: Resource War
Sudden Strike 3: Cold War Conflicts
Sudden Strike: Anthology
Hidden Stroke - Sudden Strike 2 Add-on
Sudden Strike: Gold Edition
Total War II
Total Victory: Sieg Oder Niederlage
Sudden Strike: Forever
Sudden Strike
Total War: Sieg Oder Niederlage
Sudden Strike: Battle Pak
Blitzschlag - Sudden Strike Add-on



Diskusia Príspevkov: 4 Hodnotenie
1321 hlasov

100
60
20

80
40
0
50
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |