HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 1989 uživatelů

Návody > Mafia: The City of Lost Heaven


Zobrazení:653688
Autor návodu:Zbyněk Chomát (Abecedaher.cz)

Staňte se mafiánem ve slavné Salieriho rodině. Není to zase tak lehký úkol a tak se připravte na nelehké úkoly a pamatujte si že návod nemusí znamenat tu nejlepší cestu k cíly a možná najdete lepší řešení.



Rodina

Don Salieri
Boss rodiny pro kterého pracujete. Nic ho nepřekvapí a hodně toho prožil. Typický mafian pro kterého je někdy byznys důležitější než přátelství. Nevraždí když nemusí, ale je nebezpečné ho rozčílit.

Frank
Nejlepší přítel rodiny, spolupracovník a rádce. Hlavní činnost jsou finance a legální byznys. Zná se s Donem z mládí a je na pohled tichý, nenápadný a příjemný muž.

Tom Angelo
Hlavní postava hry. Původně taxikář, který se vlivem okolností přidal k organizaci Mafia. Těžký život ho donutil dělat věci, které by normálně nedělal a proto ho někdy trápí svědomí.

Paulie
Tommyho pobočník, energický a temperamentní muž, který je nevyzpytatelný. Pro oblíbence udělá nemožné, ale když se mu někdo znelíbí, bude mít spoustu problémů. S Tomem jsou velcí přátelé a chodí spolu i za zábavou.

Sam
Je to plachý, nemluvný muž, který na první pohled vypadá jako normální občan. Je velký a těžkopádný. S Tomem a Pauliem jsou kamarádi.

Norman
Typický detektiv vychovaný tvrdou školou. Je to drsný muž, který nedbá o svůj zevnějšek. Chová se jako by nenáviděl celý svět a tím všechny okolo sebe.

Vincenzo
V rodině se stará o zbraně a proto má za úkol pro jednotlivé mise vybrat ty nejlepší zbraně. Rodina pro něj znamená vše a je to jeden z nejstarších členů této mafianské rodiny.

Ralph
Nejšikovnější maník, který dokáže rozebrat, opravit a vylepšit vše na co mákne. Jeho svět se točí kolem aut a ostatní svět pro něj jako by neexistoval. Je jasné co má v rodině za úkol. Proto i v jeho garáži najdete vždy dost aut k využití.

Morello
Krutý a nebezpečný protivník. Zná jen násilí a bezohlednost. Jeho pomocníkem je jeho bratr Sergio. Naštěstí kvůli svému brutálnímu chování ničí vše včem má prsty.

Lucas Bertone
Je to příjemný Ital ve středních letech, který je automechanikem pro bohaté. Má velké srdce a Mafii poskytuje některé služby a tak je jasné že není žádný svatoušek.


mapa městaVozidla

Doporučuji se pořádně naučit ovládat auto a naučit se mapu města. Kradení aut ve hře moc není a to hlavně z důvodu že v Ralphově garáži je aut dost. Přesto se Vám tato vlastnost hodí a Ralph vás musí zaučit. Čas k otevření aut a se liší podle značky a nikdo Vás přitom nesmí vidět. Auto se dá ukrást i přímo majiteli třeba na křižovatce, ale pozor, aby se Vám majitel nepomstil. Rychlost se dá ovládat zvolením převodovky a sešlápnutí spojky dokáže auto taky dost zrychlit. V autě máte zabudován omezovač rychlosti a ten je dobrý používat vždy když nechcete mít problém s policií. Nedovolí vám totiž překročit povolenou rychlost. Auta mají většinou plnou nádrž, ale během mise jí kontrolujte, aby jste se nedostali do problému s benzínem. Hledá-li vás právě policie nelze natankovat. Všechna auta která získáte v misi budou zaparkovány v garáži. Jestliže jich tam bude již moc budete se muset některých zbavit a o tom jak jsou která auta dobrá se dovíte v encyklopedii. Po městě se můžete pohybovat autem, pěšky a veřejnou dopravou.


Policie

Policie hlídá a to hlavně rychlost a jak se lidi chovají. Přestupky pokutuje ( rychlá jízda, jízda na červenou, bouračka, sražení chodce...), ale za vážný čin (krádež auta, opakované přestupky, hodně rychlá jízda, zbraň v ruce na ulici, střelba...) vás zatkne a to znamená konec hry. Spácháte-li přestupek objeví se v horní části obrazovky pokutový blok, při trestném činu se objeví pouta. Policii se dá ujet a zmást ji. Stanete se tím sice hledaným, ale jste-li dost dlouho mimo dosah přestane policie po vás pátrat. Policii se dá uniknout například tak že přestoupíte do jiného vozu, vystoupíte a půjdete dál pěšky, nebo naopak spácháte-li přestupek jako pěší nastupte do vozu. Je samozřejmé že Vás policie přitom nesmí vidět.


Hra

1. Nabídka která se neodmítá


2. Uprchlík


3. Molotov Party


4. Běžná rutina


5. Fairplay - 1 část


6. Fairplay - 2 část


7. Sára


7. Radši si zvykej


8. Kněz


8. Coura


8. Kněz


9. Výlet do přírody


10. Omerta


11. Návštěva lepší společnosti


12. Skvělý obchod


13. Dobrou chuť


14. Všechno nejlepší


15. Bastard se štěstím


16. Smetánka


17. Volební kampaň


18. Jen tak pro radost


19. Melouch


20. Smrt umění


Tímto se Vám otevře další část hry a to extrémní jízda.

Související hry Mafia IV
Mafia: Definitive Edition
Mafia: Trilogy
Mafia III: Definitive Edition
Mafia II: Definitive Edition
Mafia 3: Sign of the Times
Mafia 3: Stones Unturned
Mafia 3: Faster, Baby!
Mafia 3
Mafia 2: DLC Pack
Mafia 2: Betrayal of Jimmy
Mafia 2: Special Extended Edition
Mafia 2: Joe's Adventures
Mafia 2: Jimmy's Vendetta
Mafia 2
Mafia: Mission Pack



Diskusia Príspevkov: 537 Hodnotenie
5775 hlasov

100
60
20

80
40
0
64
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |