HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 21007 uživatelů

Návody > Black Dahlia


Zobrazení:9310

1.část

Začínáte v kanceláři. Prohledejte celou místnost a vše prozkoumejte (to se od vás čeká po celou hru), v šuplíku je zbraň, vezměte ji a vyndejte z ní klíček, pomocí něhož otevřte dvířka v knihovně (Cabinet doors). Rozsviťte si a prohledejte lustr, naleznete pytlík s runami a nějakými poznámkami. Běžte za svým šéfem, Sullivanem, a promluvte s ním o svém případu a o svém předchůdci. Další zastévka je u Herr Finstera. Zeptejte se ho na všechno a prohlédněte si štít na zdi.
Vzpoměňte si na jméno baru, o kterém se zmínil, a vydejte se tam. Po cestě si udělejte zastávku na policejní stanici. Promluvte si s detektivem Merylo, buďte slušní, a zeptejte se ho nejprve na torzo, a pak na svůj případ. Podívejte se na jeho "Mug shot book" a najděte si jméno Louis Fischer a jeho aliasy. Vezměte si též papír s Finsterovým telefonním číslem a adresou. Pokračujte do McGinty baru. Promluvte si s barmanem a s Winslowem poblíž východu. Zmíní se o seznamu podezřelých Amíků. Běžte zpátky za šéfem a zeptejte se ho na seznam. Dá vám ho. Použijte Penskyho poznámky, Finsterovo tel.číslo a seznam (nejde použít dohromady, musíte to vykoumat sami), abyste získali tajné tel. číslo Dr. Straussové (CLV=CMR, 524=404, čili 267-404). Zavolejte toto číslo a ozve se vám Museum of Natural History. Zanechte zprávu. Vraťte se do baru a hledejte Hansena. Nikde nic. Chvíli se potulujte a pak se vraťte do kanclu. Za nějakou dobu vám zavolá Dr. Helen Straussová. Jděte do muzea. Probluvte si s Helen a ukažte jí runy a poznámky.Pokusí se o jejich překlad. Vraťte se do baru, najdete tam Hansena. Řekne vám o Louiem a že prověří své zdroje. Jděte k telefonu a uvidíte jméno a číslo Lou Fieldinga. Zavolejte na toto číslo, nikdo tohoto jména tam ale není. Zeptejte e Hansena, jestli není něo nového. Poví vám něco o tom, že Louie si říká Harold...
Vraťte se do muzea a promluvte s Helen. Ukažte jí Finsterovu poznámku a ona vám ukáže heraldickou knihu - zapamatujte si vzezření těchto štítů: Haraldův, Sergant at Arms a Scribe. Z rozhovoru se dozvíte o okně - mozaice. Požádejte o to, abyste jí mohli vidět. Teď musíte mozaiku složit. (CHEAT:LEADHEAD)
Poté zapněte infračervené světlo a přečtěte si jména na stole. Harold je ve skutečnosti Herald Fischterwald. Finster je zkrácenina z Finsterlau a Scrive je Muhlhaven. Jděte do baru a opět zavolejte Lou Fieldingovi.
Použijte jméno Louie Fischterwald. Řeknou vám, že je v Raven Clubu. Není. Cinkněte na zvonek a promluvte si s chlapíkem. Poví, že Louie je v Misi. Prohledejte foyer, pod nohou stolu je kus papíru. Sebrat, přečíst, jsou to výsledky karetních her a adresa Mise. Běžte do Mise. Promluvte si s Erniem a zeptejte se ho na Louieho. Ikáže vám obraz, ale nechce vám ho dát. Stavte se v muzeu pro překlad poznámek a vraťte se do Raven Clubu. Promluvte si s Louiem. Hajzlík. Jděte do Mise a odpálkujte Ernieho. Než se vrátí, prohledejte kufřík na zemi - foto je pod věcmi dole, vpravo. Abyste ho mohli vzít, nesmí na něm nic být, takže z fotky odtahejte všechny věci (pokud na něčem ještě něco leží, nejde s tím pohnout). Jděte za Meryloem a ukažte mu fotku (a řekněte, že Winslow je idiot). Vraťte se k Louiemu a ukažte mu fotku. Chce se s vámi setkatněkde na bezpečnějším místě.
Po scéce se budete nalézat v hale. Jděte vpravo a seberte lahev z krabice. Až se objeví střelec, zastřelte ho. Buďte rychlí! (pozn.: existují nejméně další 2 řešení. zkuste je na vlastní riziko, ale nezapomeňte si hru předtím uložit). Prohledejte tělo - naleznete krabičku sirek z hotelu Cleveland s Muhlhavenovým jménem. Když budete odcházet, dorazí chlapec a dá vám krabici.

2.část

Začíná snovou sekvencí o Torso Killerovi. Po probuzení si promluvte s Merylem a souhlaste se spoluprácí. Až odejde, prohlédněte si noviny, které tu zanechal. Všimněte si Torso Killera a (ze sna) a hůlky (cane), kterou drží. Jděte do Sullivanovi kanceláře. Helemese, pan Winslow. Pokračujte do hotelu Cleveland. Popovídejte si s recepčním. Zaklejte si a použijte telefon. Předstírejte, že jste Muhlhaven a optejte se na noviny. Přidejte se k slouhovi ve výtahu, naleznete tak Muhlhavenův pokoj. Použijte vozík a seberte z něj nůž. Použijte nůž na nosník nad dveřmi, a prolezte do místnosti. Zkuste otevřít skříňku, zjistíte, že potřebujeme runový klíč. Prohlédněte nádobu na nočním stolku a vezměte náhradní klíč. Až se pokusíte něco sebrat, objeví se týpci. Až odejdou, prozkoumejte opět nádobu a vezměte si fotografii. Jděte k Louiemu do podkroví. Uslyšíte, že pod vámi jedno prkno vrzne. Tato část podlahy je volně. Otevřte ji a vezměte skříňku (lock box). Všimněte si popela před pecí. Odstraňte ho a podívejte se na vyryté runy. Uvidíte další snovou sekvenci. Je čas otevřít skříňku (lock box). [Cheat: LOGHOUSE]
Otočte levou lampu po směru hodinových ručiček. Zamáčkněte malé okénko. Komín zatlačte dolů. Posuňte část pod okénkem nahoru. Otočte mlýn pryč od vás. Posuňte část po oknem tak, jak byla. Vytáhněte komín tak, jak byl. Otočte mlýn k sobě. Otočte levou lampu zpět. Posuňte dlouhou část pod velkým oknem vlevo. Otevřte dveře (úplně - 180 stupňů). Zatlačte dveře vlevo až na konec. Posuňte malou část pod velkým oknem nahoru. Získáte prsten a klíč. Použijte klíč na prádelník. Neotevře se a tak to zkusíme jinak. Zasuňte klíč, otočte vlevo, vytáhněte, otočte vpravo 2x, zasuňte, otočte vlevo na středovou pozici a vytáhněte [Cheat: TURNKEY]. Najdete canine fang (tesák). Jděte za Sullivanem a řekněte mu o svém pokroku. Ukažte mu Muhlhavenovo foto. Zdá se, že Von Hess, německý špión, ho vydírá. Fotografie byla vyfocena u Flanaganů (Flanagan's), tak se na to podívejte. Jděte za Winslowem. Zjistíte, že má Penskyho složku v trezoru. Nedá vám ji. Vraťte se k Muhlhavenovi a použijte na zamčený kumbál (closet) prsten. Uvidíte další snovou sekvenci. Vezměte pozvánku k Ravenovi z kumbálu a vraťte se k Winslowovi. Užívá si se sekretářkou, takže mu můžete probrat kancelář. Trezor je pod obrázkem vedle dveří, u kterých slyšíte vzdechy. Kód je napsaný na jednom z obrazů v místnosti. Je to 19 vpravo, 6 vlevo, 33 vpravo [Cheat:MASTERLOCK].
Přečtěte si složku a dejte ji zpět. Pensky je v Sunnyvale. Jděte tam a propližte se do jeho místnosti. Až odejde sestřička, tak si s ním promluvte. Zatímco mluví, chytnete další snovou sekvenci. Dozvíte se, že musíte mít 3 věci, abyste se jich zbavil. Až je seženete, vraťte se k němu. Havraní brk máte v kanceláři. Tesák už máte, ale schází vám dračí moudrost.
Je čas zjistit, zda je Muhlhaven v bordelu, tedy kasínu. Je. Zeptejte se ho na vydírání a dejte mu pozvánku k podpisu. Vraťte se k Penskymu a řekněte mu o párty. Musíte jít, takže se vydejte za Helen. Helen tvrdí, že vám dala správnou známku, ale nevypadá to tak. Podívejte se na pergamen na stole a uvidíte pravou známku. Další snová sekvence a s ní hádanka. Známka jsou ve skutečnosti 2 známky, jedna na druhé. Musíte je dostat do obrácené pozice, což se učiní takto (prsteny 1-5 zhora, L-otočit doleva, P-otočit doprava; vždy otočit nadoraz): 4P, 1P, 5P, 1P, 2P, 1P, 3P, 5L, 1P, 2L, 3L, 4L [Cheat: RINGDING]. Párty začíná!
Až dorazíte, zjistíte, že tu je Von hess, a světe div se, Winslow. Winslow vás odtáhne představit Elliotu Nessovi, mezitím se Von Hess odejde dveřmi. Zkuste jít za ním, stráže vás zastaví. Je čas na malou diverzi. Jděte do modrých dveří v rohu a vezměte mísu (bowl) ze stolu. Není to náhodou otočný stůl. Zkuste s ním zatočit - funguje to. Dejte na stůl mísu a vezměte tác se sklenicemi z košíku. Dejte sklenice na mísu a zatočte stolen. Von Hess má potíž, vy můžete jít za ním. Je vám tu tma? Zapněte světlo nad stolem. Ke stolu - zdá se, že prsten odemkne všechny krytky, kromě té s Landulphovým štítem. Podívejte se na runový nápis. Dává to smysl. Podívejte se na pergamen a zapište si runy od řádky "Each gift to him is now devoted"- Zapište vždy 2 a 2 a to je pak správá kombinace. [Cheat:ARTHUR] Otevře se poslední panel a vy dostanete knihu. Vraťte se k Penskymu, zjistíte, že je pryč a všichni tvrdí, že tam nikdy nebyl.

3.část

O pár dní později najdete dopis na svém stole. Je od madam Cassandry, napsala vám na Penskyho žádost. Navštivte ji. Promluvte si s ní, uvede vás do tranzu. Nacházíte se na podivném místě a když se pohnete, postaví se okolo vás opravdu divná místnost. Jsou zde dveře a slyšíte milióny hlasů. Pokud se do nich zaposloucháte, zjistíte, že vám ukazují, jak správně poskládat kameny okolo dveří [Cheat: CANCAN]:

VLEVO VPRAVO
Koruna Pták
Klíč Měsíc
Had Štít
Hvězda Ryba
Klíč Had
Štít Kometa
Slunce Koruna
Pták Ryba

Dveře se otevřou a vy se octnete v prostoru. Můžete se pokusit skkočit z jedné planety na druhou, ale nepovede se to, takže si hru nejprve uložte. Stiskněte ESCAPE, čímž se probudíte z tranzu a řekněte o tom Cassy. Ukáže vám knihu astrologie. Zapamatujte si čísla planet a jejich astrologická znamení. Jděte za šéfem a pokecejte - řekněte mu, že váš případ a Torso Killer jsou propojeni, pak jděte za Merylem. Poproste ho o složku Torso Killera a projeďte si důkazy. Prozkoumejte pečlivě noviny, neboť Merylo se domnívá, že obsahují nějakou stopu. Zdá se, že krev označuje jedno číslo na každém listu, a v tomto pořadí musíte hopsat po planetách, až zase budete v tranzu. Poslední chybí - má ho (číslo) Winslow. Zjistíte také, že byla identifikována další oběť.
Angelo Santini. Zajděte k Wislowowi na návštěvu a popovídejte si o Von Hessovi, Penskym a chybějícím důkazům.Jděte se podívat též na stoku, o níž se zmínil Merylo. Jděte navštívit matku A.S. Promluvte si s ní a až odejde, zhasněte světlo v Angelově místnosti. Strhněte levý závěs, je za ním kus papíru. Fotografie Angela a Louieho v Ravenovi. Otočný stůl (v Ravenovi) je zablokován, takže vstupte hlavním vchodem. Jsou tam nášlapné desky, které zjistíte tak, že překládáte Von Hessovu pozvánku. Pěkná hnusárna... [Cheat: TRIANGLE]

            _____  ____ ____  ____ _____  _____
 /\  _____  |   / /    ||   \ \   ||   /  \   |
/  \ \    | |  / /     ||    \ \  ||  /    \  |
\  /  \___| | / /______||_____\ \ || /      \ |
 \/         |/                   \||/        \|

Podívejte se na tapisérii a vraťte se na Policii. Winslow vrátil poslední kousek (číslo) a vaše teorie je zdá se správná. Běžte za Cassy a poproste ji znovu o trans. Nyní poskočte ve správném pořadí po planetách: Saturn, Mars, Merkur, Venuše, Slunce (není planeta, ale víte jak...), Měsíc (totéž), Jupiter, Země, Thule. Nalézáte se u Odinova bazénu, poblíž je jakési kamení.Hoďte je (kameny) jeden po druhém do vody a dívejte se, co jednotliví lidé v ten moment dělají (vč. sebe). Odejděte z tranzu a promluvte s Cassy. Poví vám, že pokud budete mít něco náležejícího vrahovi, budete ho moci vidět.
Vraťte se za matkou zesnulého Anglea Santiniho. Pozorným průzkumum najdete volná prkna v podlaze vedle postele. Je tam spousta peněz, nějaké vytržené stránky a Penskyho poznámka. Dejte peníze matce a jděte do stok. Uvidíte Torso Killera osobně, spěchejte za ním. Je tam bludiště. Na první rozdvojce doprava a pak rovně, no prostě musíte dojít až do místa, kde jsou roury a tlakoměry.
Jsou potřísněny krví. Vypadá to, že je tam tajná chodba. Nastavte všechny 4 tlakoměry tak, aby ukazovaly tutéž hodnotu, co ten pátý a jedna ze zdí se otevře [Cheat: PRESSURE]. Jsou tam další dveře s vtiskuntým křížem. Von Hess jeden měl. Jděte za vynslowem a požadujte ho. Půjde s vámi do stok. Použijte kříž na dveře a vstupte. Winslow uteče. Další dveře - musíte je otevřít manipulací s regulátory tlaku (ty páky tam) [Cheat: BARBELL]. Další dveře, téměř nemožno je otevřít. Podívejte se vlevo nahoru, uvidíte ventilačku. Podívejte se skrze ni, uvidíte setkání Bratrstva s Torso Killerem. Až setkání skončí, všimněte si, že Killer ukládá svou róbu do šuplete a zamyká ji pomocí "candlestick". Jděte k Revenovi a vezměte si držák na svíčku (svícen). Má 5 otočných částí, manipulací s nimi se mění zoubkování. Jděte tam co jste byli, vezměte z šuplete talisman a jděte za Cassey. U Odinova bazénu bude další kámen. Svrhněte ho do vody a uvidíte Torso Killera, jak tahá za knížku v khihovně, čímž otevvírá tajnou chodbu. Spěchejte za Merylem a jděte k Ravenovi. Zatáhněte za tutéž knihu co jste viděli ve snu a vychutnejte si konec.

4.část

Nyní fungujete jako důstojník OSS. Byl jste povolán, abyste otevřel jakési dveře. Podívejte se na ně, vybavíte si, že to vypadá jako tapisérie v Ravenovi. Nad dveřmi je portrát Odina, jednookého boha. Musíte sestavit všechny planety, aby byly osvícenou stranou nahoru. Není to moc těžké, přijděte si na to sami [Cheat: SUNSPOT]. Nacházíte se v místnosti se se třemi sejfy ve zdi. Nalevo je opět hádanka s tlaky [Cheat: LADYBUG], ve středu je trezor na vícero klíčů [Cheat: KEYPUNCH] a napravo je stroj. Nastavte páky: dolů, nahoru, nahoru, dolů, nahoru, dolů, dolů [Cheat: GEAROIL].
První dva jsou prázdné, ale ve třetím na vás čeká BLACK DAHLIA! Bohužel vám ji nějaký stupidní EmPík severe.
O rok později...chytáte válečné zločince a dostanete tip na opatství na Rakousko-Švýcarské hranici. Jeďte tam. Ve vinném sklepě se porozhlédněte a pokračujte do dveří nad schody.Jděte ke studni a pokuste se sebrat provaz. Opět prozkoumejte sklep, najdete 2 páky. Levou dejte dolů, pravou nahoru. Nyní můžete sestoupit do studny.
Jděte stále pravými odbočkami, dojdete k malému oltáři s divným artefaktem, vezměte ho. Vraťte se na křižovatku a jděte vpravo. Budete v Heraldově komnatě. Použijte artefakt na rakev, otevře se. Ruy se přidají do vašeho poznámkového bloku. Nezapomeňte je správně natočit, budete to potřebovat později. Pokračujte odbočkami vpravo, dojdete do Hlavní komnaty s mnoha východy. Ty dveře, kterými jste přišly jsou vchod. Odejděte třetími dveřmi vlevo od vchodu, pokračujte vlevo a pak vpravo, dojdete do Písařovy komnaty. V jeho rakvi jsou nějaké čtvercové kameny. Hoďte je do malé nádržky/bazénku u jedné ze zdí a sestavte je asi takto [Cheat: ROCK33]:

|  \|  |\   |\
|   \  | \  |\\
|   |\ |  | | \
|   |  |  | |

Nyní do komnaty seržanta. Tam dorazíte, pokud od písaře půjdete stále vlevo. Jeho rakev je puzzle [Cheat: BLOCKHEAD]. Teď k Landulphovi. Jděte stále vlevo, budete se nacházet před schodištěm. Každý schod má tři části, na každé je vyrita runa. Pokud si stoupnete na špatnou, otrávená šipka vás (překvapivě) otráví. Správné řešení (1-vlevo,2-střed,3-vpravo): 1,3,3,2,3,1,3. Podívejte se na runy na jeho rakvi a vraťte se do Hlavní komnaty. (tentokrát je to: 1, 3, 1, 2, 1, 1, 3). V hlavní místonosti je oltář se čtyřmi pilři. Musíte dát kombinaci z rakví na pilíře, čímž se vám otevře cesta dále. Na každém pilíře lze nastavit jen jedna kombinace, takže to není obtížné [Cheat: TEMPLE]. Dorazili jsme do další místnosti s rakví. Nyní musíte nějak sestavit runy, ale je to šílené, takže [CHEAT: GEMSTONE].
Něco je jinak - oči na sarkofágu září. Sejděte ze schodů vlevo a podívejte se okuláry. Hned vedle nich je kamenná mozaika, dá se s ní otáčet. Otáčejte jí, dokud k vám nebude šedivou, hrubou stranou a pak ještě jednou. Jděte na druhý konec zákopu a udělejte totéž se dvěma kameny. Znovu se podívejte okuláry a uvidíte ukazatel na vnější straně příkopu. Běžte tam a prokoumejte vnější zeď. Je tam ceremoniální dýka a tím, že ji vytáhnete, odhalíte další tajnou chodbu. Vejděte do místnosti a promluvte s Von Hessem. Vejde Winslows a zabije ho a váš skoro taky.

5.část

Jste na letecké základně a hledáte pilota, který koupil Black Dahlii na černém trhu. Promluvte si s GI, ukáže vám Mattovu skříňku. Prozkoumejte ji, jsou tam dopisy od Elisabeth Shortové a její obrázek. Zeptejte se GI, jestli si to můžete nechat a on vám poví, že totéž se ptal už někdo před vámi. Kdopak asi? No přece Winslow. Další část se odehrává ve vlaku. Podívejte se na popelník, zjistíte, že jsou na černé cigerety, což značí, že Winslow je ve vlaku. Zavolejte portýra a promluvte s ním. Až odejde, podívejte se na jeho rozpis sedadel v jídelním voze. Winslow cestuje pod jménem Matt Collins.
Jděte na zádní konec vlaku, uvidíte průvodčího. Až dorazíte k zavazadlovým vozům, otočte se. V kapse na dveřích je plánek vlaku, pomocí této mapy mlžete rychle cestovat po vlaku. Pokračujte do vozu průvodčího, promluvte s ním. Nedá vám číslo Winslowowa kupé. Jděte k zavazadlovému vozu a vezměte kufr a dejte ho na krabici. Spadne. Najděte provázek na polici poblíž dveří do lůžkových vozů a vraťte se. Uložte Hru! Postavte spadnuvší kufr na krabici a přivažte lanko k němu a k záchranné brzdě. RYCHLE se vraťte do vozu průvodčích nebo lůžkových. Až průvodčí odběhne řešit situaci, běžte do jeho kamrlíku a podívejte se na seznam cestujících. Collins-Winslow je v oddělení 7, vůz č. 283. Podívejte se ještě na seznam oprav a vydejte se do 4.vozu zpředu. Vlezte do Winslowova kupé a otevřte šuplík. Je tam kus papíru s jednou runou. Seberte ji, omdlíte. Po probuzení uvidíte pěknou holku. Jděte za průvodčím a zjistíte, že Winslow vystoupil v Chicagu ale jeho zavazadla jsou stále tady. Jděte do zavazadlového vozu a najděte Winslowovu krabici (0100AA). Je odemčená a jsou tam jen lahve šampusu. Takže to zkusíme jinak. Vezměte malý špendlk a dejte ho do dírky vpředu. Vezměte velký špendlík a dejte do do druhé dírky. Dejte horní petlici zhora dolů a otevřte víko. Zavřete víko a zacvakněte vrchní a přední petlici. Odstraňte špendlík z díry vpředu a dejte do do prostřední díry, tam co je obruč. Zatlačte obruč až k špendlíku. Odstraňte malý špendlík a dejte ho do přední díry uprostřed, tam co je obruč. Odstraňte ucho z levé strany a dejte ho do předních děr, přes petlice. Odstraňte zleva držák na ucho a dejte ho přes obruč vpředu. Vezměte ucho zhora a dejte ho do držáku na ucho vpředu [Cheat: BOXTOP]. Hotovo.
Změňte značení krabic, a pak se stačí omluvit dámě za přítomnost v jejím kupé. Je v jídelník voze. Dorazíte do L.A. Nejprve zavolejte Policii. Detektiva Maxwella potkáte v občerstvení na druhé straně ulice. Nemá vás rád.
Jděte do kanceláře záslikové služby a zeptejte se na Winslowovu krabici. Jděte k odesílacímu stolu a podívejte se do koše. Vezměte balík a zabvolejte ouřadu. Pošlete krabici EXPRESNĚ sobě a jděte k příjmům. Podívejte se na dopisy, co Elizabeth napsala Mattovi a jděte na její adresu. Už tam nebydlí. Prohlédněte místnost a promulvte s pí. Underhillovou. V šupleti vedle postele je poutač na hotel Billmore. Jděte tam a prokecněte barmana. Pozná Elizabteh (Lizzy), ale zrovna tu prý není. Jděte do zásilkové služby a vyzvedněte si svůj balík. Winslowovu krabici si převzai stěhováci od ABC. Vraťte se do hotelu a zavolejte na ABC Stěhování. Nic užitečného, ale aspoň máte adresu. Jděte tam a otevřte skříň se složkami. Najděte složku SOIAKP52. Byla doručena do RKO Studia, takže tam jděte. Hlídač vás nepustí dále. Jděte do hotelu Billmore a promluvte s Lizzy. Zazvoní telefón a jste povolán na místo zločinu. Při odchodu potkáte Winslowa, ale než vám to sepne, je už pozdě...
Další den jděte do Billmore a zeptejte se barmana na Lizzin pokoj. Jděte do místnosti 201 a zaklepejte. Žádná reakce. Otevřte okno a vylezte jím. Zkuste otevřít okno do Lizzina pokoje, ani se nehne. Klikněte na horní část okna, kde je dřevěná tyčka zabraňující otevření okna a sražte ji. Otevřte okno a prolezte dovnitř. Nad dveřmi je klíč k schránce na nádraží. Vezměte ho a jděte do hotelu. Maxwell na vás čeká. Lizzy byla zamordována. Má kumpána, který vás začne mydlit. Objeví se Alice, zachrání vás před dalším bitím a dá vám VIP propustku do RKO Studií. Jděte na nádraží, otevře si skříňku 37. Dahlia tam není. Zjevně ji prodala. Jděte do antique shopu s účtem a reklamujte prodej. Kupte hůlku (cane). Sestavte 4 runy tak, jak jste to viděli v opatství a z hůlky vypadne mapa k pokladu [Cheat: CANDYCANE].
Vraťte se do hotelu, čeká na váz propustka. Jděte do studia, podívejte se na bednu. Je na ní podpis Al Kinga. Uvidíte Alici, pozve vás k Velkému Alovi. Až tam dorazíte, prohledejte dům. Má tam teleskop. Podívejte se na stůl a podívejte se teleskopem. Rád pozoruje. Prohlédněte odpadkový koš. Jsou tam natrahné trelegramy, jen jeden je důležitý (Poslaný z Zurichu od Winslowa, že prý dorazí v Ledn a chce, aby krabici doručil na opuštěnou střelnici), noviny, rukavice a dláto. Podívejte se na článek v novinách a jděte na hřbitov. Na zdech jsou grafitti, ale to co hledáte je logo Saturna. Správná odpověď je 27. Za sarkofágem je váza s papírem. Číslo stránky je 165 se Saturnovým logem a Winslowovou poznámkou, že to klidně můžete zkoušet stokrát. Vraťte se k Velkému Alovi a podívejte se na mapu nad stolem. Použijte svou mapu pokladu na map a dejte ji tak, aby větrné růžice splývaly. Alův dům má výšku 100 a pozici 250. Podívejte se na tabulky k teleskopu. Pro vzdálenost 16500 a výškový rozdíl 150, použijte úhel 0,5. Použijte nastavení a nastavte mark 27, úhel 0,5 a podívejte se teleskopem. Pohněte teleskopem, aby trojúhelníky splývaly. Uvidíte Winslowa.

Jděte do opuštěného podkroví a zkuste otevřít okno, praskne podlaha. Tady zamordoval Winslow Lizzy. Podívejte se na žebřík, je tam obrázek Alice. Zkuste po něm vylézt, rozbije se a začne hořet. Otevřte rychle všechna tři šuplata, u třetího dostanete na ruku runu svědka. Seberte klíč a rychle pryč. Vraťte se do hotelu, máte tam dopis od Alice. Jděte k Alovi. Najděte projektor a užijte si filmeček. Podívejte se na kukačkové hodiny na zdi. Natočte je na 5 hodin, vyleze hula tanečník, posuňte je o 5 minut zpět. Otevře se tajná chodba [Cheat: BONGO]. Uvidíte svázanou Alici. Odvažte ji. Konec. Finito. Nechci vám skazit závěr, snad jen, že byste místo Winslowa měli zastřeli Black Dahlii.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
494 hlasov

100
60
20

80
40
0
49
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |