HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 18818 uživatelů

Návody > Blair Witch Volume 2: The Legend of Coffin Rock


Zobrazení:11768
Autor návodu:Alena Kiriloviczová

Nejdriv nekolik postrehu: Vsude sbirejte bile svetelkujici naboje a cervene svetelkujici zdravotni twany. Ve hre se velmi casto strida soucasnost a minulost, coz jsem se snazila v navodu podchytit, i kdyz to nekdy muze vypadat dost zmatecne. Presto jsem se rozhodla vzdycky v navodu uvest, kdyz se cas zmeni, protoze pri vsem tom pobihani po anonymnim lesnim porostu by bylo dost tezke zorientovat se v textu a najit, kde vlastne prave jste, kdyz potrebujete pomoc.

Po uvodnich videich vytahnete savli a nasledujte Robin. Pak se delsi dobu nedostanete k zadne akci, dokud neusnete a nevystoupite ze sveho tela. Projdete domem, az v jedne z mistnosti najdete na stole lezet kriz. Seberte ho a s jeho pomoci vycistete dum od vsech spektralnich bytosti, ktere se po nem potuluji. Potom jdete na misto, kde na zemi lezi Robin. Nasleduje obsirne vysvetleni vaseho poslani. Az vstanete z postele, seberte z pradelniku pistoli a naboje. Jdete do kuchyne za Robininou babickou a promluvte si s ni. Poradi vam, abyste dosli dozadu za dum vyzkouset pistoli na plechovkach. Jdete tam a vsechny tri plechovky rozstrelte (pokud bude Lazarus porad rikat, ze "tady ne", stojite na spatnem miste a musite poodejit trochu dal). Jakmile se vam to podari, upadnete na zem a do bezvedomi. V minulem case bezte dozadu za dum, vejdete do stodoly a zastrelte tam vojaka. Sotva ho stacite prohledat, pribehne dalsi, takze s nim nalozte stejne. Pred domem najdete jeste tretiho, posledniho vojaka - az ho zastrelite, situace se zase zmeni. Popovidejte si znova s pani Weaverovou a dojdete s ni k domu, kde od ni dostanete jedno kureci stehno. Pak uz se vydejte cestou do poli.

Psy, ktere cestou potkate, zastrelte a pilne sbirejte svetelkujici twany. Jdete tak dlouho, dokud nenarazite na skupinku lidi, s kterymi se dejte do reci. V nasledne scence z minulosti si promluvte s nadrizenym (zkousejte to tak dlouho, dokud odpovida) a pak jdete pred dum ke trem sverenym vojakum. Az se zase ocitnete v jinem case, pohovorte si s Peterem Durantem. Vezmete si od nej amulet a jdete dal az ke kolejim. Tam vlezte do budky, kde seberte rozbitou lucernu. Nastalou situaci vyreste zabitim vsech vojaku v sedivych uniformach - az vyridite posledniho, cas se opet zmeni a vy si budete moct popovidat se slepym starikem o holi. Az bude rozhovor u konce, uslysite a uvidite Robin, bezte tedy za ni smerem k lesu. Tesne pred nim se budete muset vyporadat s nekolika spektraly a pak uz se muzete ponorit do hloubi porostu.

Po kratke dobe se zase prenesete do minulosti. Vsechny nepratelske vojaky poctive likvidujte, pak je dojdete prohledat a posbirejte vsechno zdravi a munici. Az dojdete k potoku a prejdete ho po kamenech, cas se zmeni na soucasnost. Ted musite bloudit lesem a zabijet spektralni bytosti, dokud nenarazite na sedici babiznu. Ta vas opet katapultuje do minulosti - tam musite pobihat lesem a strilet vojaky a psy tak dlouho, dokud cesta na severu neni volna. Po paranormalnim vystoupeni posledniho rebela se vratite do pritomneho casu, bohuzel primo babizne pod drapy. Premuzete ji tak, ze nejdriv seberte ze zeme svetelkujici nahrdelnik, pak na ni pouzijete kriz a dorazite ji savli. Dejte se smerem vlevo, az dojdete k mostu. Nastane dalsi vylet do minulosti, kdy nejdriv ztratite jednoho ze svych muzu a pak, kdyz se pokusite most prejit, vynori se z vodu spousta mlznych paratu. Abyste mohli vsichni tri prejit na druhou stranu, musite vsechny paraty postrilet. Az se vam to podari, ocitnete se opet sam v roli Lazara a po kratke chuzi se potkate s partou hledacu. Az s nimi domluvite, seberte ze zeme svazek bylin a vstupte do dalsi casti lesa. Tam se seznamite s novymi neprateli - dvema typy klacickovcu. Ti rychli jdou snadno zabit savli i pistoli, ti pomali nejdou zabit vubec. Popravde receno se jejich zabijenim nemusite obtezovat vubec, proste jen prebehnete (ale vyhybejte se pritom zaludnym hromadkam kameni) do dalsi, ne tak zamlzene casti lesa.

Tam na mytine najdete pruhlednou postavu, ktera vas zase vysle do minulosti k posezeni u ohne. Az prijdete o dalsiho muze a zachranite toho posledniho, vratite se zpatky a musite rychle sebrat trubku. Pokracujte dal, az se dostanete k velkemu stromu, na kterem jsou zavesene ctyri cervene krevni pytliky. Rozstrilejte je (tim se zaroven zbavite vsech potvor v okoli) a najdete vznikly pruchod v krovi, kudy lze jit dal. Az narazite na strom spadly pres vodu, prebehnete po nem na druhou stranu. Nic se nebojte chnapajicich paratku - kdyz se nebudete na kmeni zdrzovat dlouhou dobu, jsou celkem neskodne. Popobehnete kus dal, seberte sekyru (pozor, seshora pritom s oblibou pada klacickovec) a hned kousek odtud s ni porazte strom, ktery uz se evidentne nekdo porazit pokousel. Az se skaci a vy po nem prebehnete potok, brzo dorazite ke hrbitovu, kde uz na vas ceka slepy dedek s holi. Po uvitacim rozhovoru se zase zmeni cas a vy se mezi hroby shledate se svymi byvalymi podrizenymi. Nejsou uz, co byvali, takze je zabijte a v domku vzadu nezapomente sebrat zdravi a munici. Pak kliknete na nahrobek u vstupni brany, cimz se premistite zase zpatky do soucasnosti. Ani ta neni moc vesela - vyhrne se na vas cela psi smecka. Jakmile budou vsichni jeji clenove lezet mrtvi na zemi, seberte vedle hrobu panenku a lopatou vykopejte z jeho utrob jednu zachovalou umrlci ruku. Pak bezutesne misto opustte a pokracujte skrze les, az ke Coffin Rocku.

Po shlednuti videa, vybehnete na vrchol kopce a nechte se prenest do starych casu - je tam k videni moc pekna scena s aranzerskym umenim. Az podivana skonci, prejdete kolem vodopadu na druhou stranu potoka a vstupte do jeskyne. Tam se odehraje vystup s vasim poslednim vojakem a nasledne skocite zpatky do soucasnosti. V te se opet vyskrabejte na Coffin Rock, obhlidnete situaci ubohe Robin a vydejte se kolem potoka dolu. Az narazite na prvni zelene zhnouci hromadu kamenu, polozte vedle ni svazane byliny. Pokracujte dal k nahlodanemu stromu, ktery sekyrou dorazte a pak po nem potok prejdete. U dalsi zelene hromady kamenu pouzijte lampu a u te na konci cesty polozte na zem trumpetu. Vsechny hromady by mely vzdycky trochu pohasnout. Dozvite se sice, ze "uz je pozde", ale nedejte na to a vratte se ke Coffin Rocku. Nalevo do nej najdete posledni hromadu, na kterou pouzijte umrlcovu ruku. Hned pote zacne bezet casovy limit, ve kterem se musite dostat nahoru na Coffin Rock. Tam dejte Robin panenku a az ji vysvobodite, prejdete potok a vstupte do jeskyne, kde uz jste jednou byli.

Jeskynim komplexem je treba projit az na konec. Vsude po ceste jsou roztrousene zdravotni twany a naboje, takze je sbirejte, jen se pritom musite vyporadavat se psy a duchy. Na konci vejdete z jeskyni do mistnosti, ve ktere byste meli poznat Parruv dum. Pokud by se vam zdalo, ze vase zasoby zdravi a streliva nejsou pro nadchazejici souboj dostatecne, muzete se projit po dome i okolo nej a posbirat vsechno, co tam najdete. Pak se vratte dovnitr a vstupte do mistnosti nalevo od krbu. Ze schodu se na vas vyhrne Schnell Geist, ktereho musite zabit, abyste se mohli podivat na zaverecnou animaci. Moje posledni rada se tyka zpusobu, kterym lze mrchu vyridit - muzete do ni sice strilet pistoli a zdravi ji bude ubyvat, ale kousek pred koncem se jeji vitalita zastavi a strely pozbudou jakehokoliv ucinku. Jedine, co na ni plati, je savle.

Související hry Blair Witch
Blair Witch Volume 3: The Elly Kedward Tale
Blair Witch Volume 1: Rustin Parr



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
1003 hlasov

100
60
20

80
40
0
46
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |