HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 40120 uživatelů

Návody > Project I.G.I. 2: Covert Strike


Zobrazení:85753
Autor návodu:Stanislav Mikeš (igi.webz.cz)

Infiltration

Dostaňte se ke kameře číslo jedna, kterou zničte. Občas se stane, že ze dveří vyjde stráž, takže radši po odstřelení kamery odběhněte. Potom otevřete vrata a vejděte do budovy. Nacházejí se v ní dva vojáci, takže vám nic nebrání v tom abyste je zabili, ale samozřejmě se můžete proplížit až k východu bez kapky krve. Pokračujte k vodárenským věžím a projděte cestou mezi ploty. Teď se musíte rozhodnout, buď zničíte kameru číslo tři a upoutáte na sebe pozornost dvou vojáků a nebo si počkáte až bude odvrácená a proběhnete kolem ní a kolem vojáků směrem ke kameře číslo čtyři, která je uvnitř budovy, ale dá se zničit zvenčí, takže tak učiňte. Uvnitř budovy se nachází asi dva vojáci, ale vás stejně zajímá jen voják, který k vám stojí zády nic vám nebrání vzít nůž a podříznout ho. Až bude hotovo vylezte po žebříku nahoru, přepněte spínač a vylezte po dalším žebříku. Skočte na jedoucí plošinu. Na druhé straně je kamera, proto se po plošině sprintujte - bude to o fous, ale kamera alarm nespustí. Plošina vás vyhodí v budově, tentokrát je v ní docela hodně vojáků, tak pozor - bacha na ty co jsou nahoře (2) a taky jsou v budově kamery (3), buďte hodně opatrní a zabíjejte pouze Glockem s tlumičem ! Až opustíte tuto budovu vydejte se splnit poslední úkol do budovy s číslem 3 je tam už jen jedna kamera a dva vojáci, takže obojí zlikvidujte a sjeďte výtahem dolů.

Poznámka k obrázkům: Malá čísla symbolizují kamery, které se v lokaci nacházejí, čára na obrázku značí optimální cestu pro danou misi (Ale je dost možné, že najdete cestu daleko lepší).


Deep in the mine

Začínáte se všemi zbraněmi co jste měli v předchozí misi (tj. máte tolik nábojů, kolik jste jich měli na konci 1.mise). Skrčte se někam za kámen a počkejte než budou dva strážní stát u sebe a budou si povídat. Neváhejte a postřílejte je Glockem, pokud budete dobře mířit, tak tiše padnou mrtví k zemi. Dostaňte se naproti k náklaďáku a otevřete si dvířka ventilační šachty. Prolezte tudy až dolů. Dole to se připravte, že to bude hodně těžké. Musíte udělat tyto věci:

  1. Vypnout kamerový systém (B)
  2. Otevřít dveře, aby mohl vlak projet (A)

Podívejte se na obrázek dole. Červené číslice, značí budovy s posilami. Písmena značí místo, kde máte splnit úkol.Malá modrá číslíčka značí kamery v lokaci. V místnosti B se nachází vypínač pro kamerový, systém, tam musíte jít jako první. Potom jděte k přepínači A a dveře otevřete.

Rambo verze: Vyvolejte poplach a počkejte než z místnosti 1 vyběhnou všichni vojáci, poté tam zaběhněte, zakempujte před dveřmi a počkejte než vám všichni vojáci hezky nenaběhnou pod mušku. Poté splňte úkoly.

Vzhledem k tomu, že pak na vás již čeká jen jízda vláčkem, klikněte zvolte rambo variantu (i vy co hrajete na hard. Já hrál na medium a škrábla mě jen jedna kulka).

Až bude hotovo naskočte na vláček a jeďte. Po chvíli bude po druhé koleji projíždět vlak naložený 4 vojáky. Jakmile vás poprvé mine, doporučuji hodit na kolejiště granát (záleží na tom, kdy a kam granát hodíte). Když budete mít štěstí dva vojáky (dva jsou vepředu a dva vzadu) to zabije. Každopádně je vystřílet už není problém. Až dojedete, otočte kolem u dveří a vyšplhejte nahoru.


The Weather Station

Takže, opět začínáte s výbavou z předešlé mise. Tentokrát je vaším úkolem ukrást mikročip. Takže se do toho dáme. Co takhle si zajít pro PSG-1? Jasně, zajdem pro ni. Pokračujte k bodu 1 a schovejte se do stínu za kameny. Počkejte než vojáci seběhnou ze svahu dolů (mě seběhli, je možné, že to bylo proto, že mě viděli, takže se spíš snažte vyřídit ty dva u PSG-1 hodně rychle a hlavně tiše), a pak zase nahoru. Až budou nahoře, zabijte dva vojáky, kteří stojí u PSG-1. Vemte jí a pokračujte k malé budce (1) nahoře. Tu můžete s klidem obejít, není v nic důležitého (tedy pokud nechcete Dragunova, kterého má sniper v druhém patře, ale radím vám PSG-1 je pro tentokrát lepší volba). Dojděte přibližně na místo s označením 2. Měli byste odsud krásně vidět dva vojáky na hřebenu. Vemte sniperku a pošlete je do věčných lovišť. Pokračujte dál k meteorologické stanici (Jděte přesně podél cesty jak jsem vám ji vyznačil). Až tam dojdete zjistíte, že je v ní jedna kamera a hafo vojáků. Takže celý komplex obejděte, k budově číslo dvě, kde máte splnit úkol (podívejte se na mapu, jak se tam proplížit). Až budovu obejdete a bude jí mít přímo před sebou, tak se proplazte až dovnitř. První dvoje dveře překonejte (pořád se plazte, jinak vás uslyší). Za třetími dveřmi uvidíte stát vojáka. Vemte Glocka a přes zavřené dveře ho zabijte, pokud možno. Na nic nečekejte a běžte k oknům k sejfu. Ale zatím ho neotvírejte. Počkejte si než vám celé osazenstvo postupně seběhne dolů a vy ho budete moct vystřílet. Pak otevřete sejf. Na základně vypukne drobný rozruch, ale zatím není poplach vyhlášen, jen v klidu vyčkejte než se situace uklidní. Potom se vydejte (opět se plazte) k budově číslo tři.masakr Nevím jestli je to tak schválně, ale tahle mise je zhovadilá !!!Jak jinak si vysvětlit počínání autorů!!Když se proplazíte dveřmi až ke schodišti, zjistíte, že počítač, kterým máte vypnout ochranu čipu je snímán kamerou !!!Takže nezbývá nic jiného, než se vystavit kameře, bezpečnostní systém vypnout, potom sprintovat ke dveřím vedoucím k mikročipu, otevřít je a vyčkávat. Vojáci vám tam postupně budou nabíhat a vy je budete moci zabít. Až se vám podaří oblast vyčistit, tak dojděte k bodu 4 vaší mise. Probijte se dvěma dveřmi, zabijte dva strážníky, vemte mikročip a jděte k bodu 5, kde zprovozníte jakousi kliku nebo co a pro vás přiletí vyzvednout.

Podívejte se ostatně na ten masakr sami (obrázok vpravo).

Rambo verze: Rambo verze to bude taky či tak, takže pokud se nechcete plížit jako já až do druhé budovy, hned jak přijdete k meteorologické stanici, spusťte poplach a vše vystřílejte.


Bridge across the Dnestr

Takže. Máme tu časově omezenou misi. Ale nebojte, patnáct minut je dostatek času. Nejdřív tedy jděte k mostu, kde zabijte vojáky na jedné straně. Potom obsaďte kulomet (fialový bod 1) a dočistěte tento mapový úsek, hlavně zabte vojáky co k vám začnou nabíhat z druhé strany mostu. Nezapomeňte na dva vojáky (fialový bod 3) s Dragunovem ! Až bude vše vyčištěno, vemte dálkové odpalovače (fialová 2) a přesprintujte na druhou stranu mostu pro Dragunovy. Potom se vraťte a vyčistěte prostor kolem fialové číslice 4 (jsou tam čtyři vojáci). Otevřete dveře a zabijte zbytek osazenstva základny. Vejděte do budovy (jsou v ní tři vojáci, jeden je nahoře, takže pozor!!!) a seberte C4. Otevřete si další dveře na základně (sledujte žlutou a potom světle modrou linku) a oběhněte každý pilíř mostu (body 6 a 7, pozor nálože musíte umístit z obou stran!). Pak už jen upalujte pryč od mostu směrem k bodu 8.


Ambush

Takže, tahle mise není zas tak těžká, jak se zdá. Ze začátku sprintujte až na polovinu cesty k náklaďáku červená 1. Druhou polovinu cesty zaklekněte. Podřízněte vojáky, kteří jsou po obou stranách automobilu. Potom se připlaze za vojáka u automobilu červená 2. Podřízněte ho a nezapomeňte si z korby vzít RPG !Potom se plazte dál až k chlápkovi, který stojí před korbou nákladního auta 3. Podřezejte ho a rychle otevřete dveře, vemte čip, zabijte vojáka (někdy se tam objeví, někdy ne) a zamiřte RPG na obrněný vůz (pokud jste postupovali dostatečně rychle (cca 3 minuty od začátku mise až po tento moment), tak budete mít ideální pozici pro střelbu) a zničte jej. Potom na nic nečekejte a vysprintujte ke svému vrtulníku. Jen tak pro zajímavost, vidíte tu spoustu modrých teček na silnici ? To jsou posily, které přiletí vrtulníkem jakmile zničíte APC a vezmete čip. Já naivka jsem bohužel zůstal schovaný v autě (tři opancéřované stěny se mi zdáli dobré) a doufal, že náš vrtulník oblast vyčistí. Jenže houby :)Proto nečekejte a sprintujte. Případnou střelbu ignorujte.


nejvyšší místo v oblastiProduction facility

Takže. Na začátku si najděte vojáka s velkým červeným číslem 1. Zabijte ho vemte si Dragunova. Podívejte se na satelitní mapu a najděte si osamělého vojáka. Má dalšího Dragunova, proto se k němu vypravte a zabte ho. Se sniperkou s 16 náboji jděte na nejvyšší místo v oblasti (obrázok vpravo).

Zabijte vojáky na věžích a ty co chodí na hradbě. Potom zabijte další vojáky dle svého uvážení. Až vystřílíte všechny náboje, vraťte se pro svoji M16. Zabijte dva vojáky, kteří chodí kolem náklaďáků a jděte ke kameře bíla 1. Kterou zničte a vstupte do budovy. Připravte se na tuhou přestřelku. (Doporučuji se schovat na záchodcích a počkat než vám osazenstvo budovy naběhne pod hlaveň.výsledek Jakmile obsadíte budovu máte z půlky vyhráno. Nyní si vyhlédněte v druhém okně velké okno přes které vidíte verandu a velkou budovu. Zhruba na místě číslice červená 2 by se měli po uklidnění naštosovat vojáci. Proto ve vhodnou chvíli vykoukněte a z M16 vypalte granát. Výsledek by měl být zhruba jako na obrázku vpravo.

Pokud se vám tam vojáci nenahromadí, tak je v klidu z okna vystřílejte. Nezapomeňte se občas skrčit, přece jenom dostat to z Ak-74 není nic příjemného. Až bude všude čisto, tak nezapomeňte vypnout proud v plotech. Potom (tohle mi dalo docela zabrat) jděte na mapě úplně doleva a počítejte žluté cedulky s vykřičníky. U pátého vykřičníku přelezte na druhou stanu. Vejděte do komplexu (nikdo nebude doma, všechno jste zabili:). Jděte do druhého patra, přepněte spínač a hackněte počítač ve stejném patře. Potom jděte k vrtulníku.

Stealth způsob od Bikera OFP: Pokud chcete tuto misi dohrát stealth způsobem, věřte, že to nebude jednoduché. Ale dá se to, jen musíte mít trpělivost a štěstí :-) Začínáte v horách nedaleko cíle. Pro jistotu doporučuju zahnout hned do leva a dostat se do zad ostřelovači, který střeží oblast. Nejlépe podříznout. Poté budete muset odstranit i druhého snipera, který hlídkuje v lese kousíček od továrny. To už bude trochu těžší. Připližte se co nejblíže k němu a tichou pistolí ho střelte do hlavy. Tak a teď zase přituhne. Musíte odemknout vstupní bránu a dostat se k takovému prosklenému domku na pravo od ní. Je to nalevo od strážní věže. Mimochodem odtéto chvíle se raději nezvedejte a jen se pližte! Takže jak se tam dostat. Počkejte si někde poblíž brány u silnice až hlídač projde kolem brány a rychle se jí pližte otevřít. (doporučuji šipku dopředu a do strany zároveň - je to rychlejší...) Ihned po otevření se pližte co nejrychleji do prava a schovejte se. Až hlídač zase projde kolem brány (teď je otevřená, ale to mu není vůbec divný... :-)) pližte se dál ke skleněnýmu baráku. Až budete nadostřel, zničte externí kameru. A teď co s těma 2 interními? Zaujměte pozici (obr.1) a jednou ranou prostřelte sklo, druhou zničte kameru. To samý z druhý strany. Teď si to určitě uložte. Strážný možná bude něco mektat v ruštině, ale toho si nevšímejte... Teď musíte být pozorní! Odemkněte dveře a bez meškání se pližte po schodech nahoru a zahněte doleva (ještě zabočit) a budete v místnosti s úkolem č.1. Zavřete dveře a hackněte počítač (pozor na vojáka co hlídkuje za oknem!). Teď se budete muset dostat do další místnosti. Ta je v podzemí. Musíte se plížit po schodech dolů a pak ještě jednou. V žádným případě se nezvedejte, strážný by vás slyšel. Problémem v této cestě bude právě strážný, který se tam teď bude procházet. Je na vás jak se mu vyhnete, nesmí vás prostě spatřit. Tak jste dole, splňte úkol a stejnou cestou se dostaňte zase nahoru. Teď se musíte dostat na hradbu. Jsou to ty dveře na levo od těch, kde jste hackly počítač. Strážný je teď nevyzpytatelný. Může být na hradbě nebo na schodech, ale po chvíli by se měl přemístit do dveří naproti dveřím od cesty na ochoz. Propližte se tedy dveřmi na ochoz a držte se co nejvíc u hradby, A´t vás nevidí! Až se dostanete do věže, musíte stisknout tlačítko. Udělejte tak a klidně můžete nožem podříznout strážnýho, ale neni to asi nutný. Stejnou cestou se vraťte zpět do budovy a slezte ze schodů. Opět pozor na strážnýho. Na hajzlících stojí jeden Ivan, tak ho můžete podříznout :-) Vy musíte projít dveřmi na levo od hajzlů. Teď nastane velice těžká část! Musíte se dostat přes vysoký plot až k továrně samotný. Budou vám v tom bránit dvě stráže. Btw. plot přelezete pomocí akce nalevo od hlavní brány (tý druhý). Já to zahrál tak, že vojáka co chodí podél plotu jsem nechal žít a toho druhýho sem zapích. Počkal sem si na něj u náklaďáku. Dejte si pozor, jakmile se zjistí něco podezdřelýho, z prosklené budovy vyjde asi 7 člená skupina a začne to tam prohledávat. To nesmíte dopustit! Takže toho vojáka ubodejte a přelezte plot. Dobře si to načasujte s chůzí vojáka. Plazte se pomocí šipky dopředu a do strany, přelezte plot a vydejte se ke dveřím továrny. Před otevřením doporučuji uložit! Takže po otevření musíte okamžitě zničit kameru napravo od vás. (obr.2) Dvou vojáků u auta si nevšímejte, jen se plazte. Teď otevřete dveře pod zničenou kamerou a ihned zničte další kameru, opět napravo od vás. Ve velké místnosti jsou dva technici s ingramy, těch se ale nemusíte bát. Za sklem v rohu místnosti ale stojí pár vojáků, tak se neprozraďte! Plazte se přímo ke schodům, otevřete dveře a splňte úkol. Pak se vraťte po schodech dolů a vydejte se§ k dalšímu úkolu. Cílový počítač vidíte nahoře za tím sklem. Pližte se tam, pozor an ty techniky. Podříznout můžete jen toho, co je blíž k těm schodům, které vedou k počítači za sklem. Ten druhej je moc chytrej a nenechá se! Vylezte po schodech a hackněte počítač. Slyšíte? Laboratoř hoří a poplach řve. Teď hlavně klid. Schovejte se (obr.3) a počkejte dokud poplach neodezní, pak ještě chvíli a všechny posily se vrátí zpět, kde byly. Teď už nezbívá než se stejnou cestou vrátit zpět. Jedinej rozdíl je, že už nemusíte lést přes plot, ale odemkněte si bránu. Pozor zase na toho vojáka co tam chodí. Teď máte dvě možnosti. 1)Zkusit se proplazit i přes skleněný barák a dál a nebo se zvednout a zdrhat co nohy stačí až k vrtulníku. V tomto případě se nikde nezdržujte, palte po všem, co je ruské i po tom co není a možná se živy dostanete k vrtulníku :-) Ať už misi dohrajete jakkoli, pamatujte,že Když zvítězíte, mlčte. Když prohrajete, šetřete slovy!


Border crossing

Je vidět, že autoři mají smysl pro humor :)Pamatujete ? V sedmé misi jste také překračovali hranice. Jenže tentokrát je to o trochu těžší. Vlastně ani ne. Je to skoro to stejné. Minové pole. Vrtulník. Spousty obrněnců. Je mi líto, ale v téhle misi vám návod moc nepomůže, spíš se budou hodit určité tipy:

  1. Až přejdete silnic, tak se skrčte
  2. Podřízněte vojáka s Dragunovem a zabijte s ním dva vojáky před vámi. Vemte si jejich Makarovy a odvysílejte zprávu. Teď začne ta pravá sranda
  3. Před vrtulníkem se kryjte v lese. Když nemáte nazbyt, tak se plazte maximálně choďte skrčeni. Pokud budete sprintovat je s vámi amen.
  4. Až se dostanete k minovým polím máte skoro vyhráno, pořád plazte po jejich okrajích. Vrtulník by vás už neměl ohrozit.
  5. Až se budete blížit ke svému vrtulníku, tak si dejte pozor na dřevěné věži je voják s Dragunovem.
  6. Vy co nehrajete na hard, savujte jakmile si budete myslet, že jste ušli dlouhý kus cesty.

Libyan rendezvous

Vylezte po žebříku z vody a zabijte strážného. Ke chlapíkovi opřenému o zeď zatím nechoďte. Nejprve vyčistěte prostor v červeném čtverci. Pak se vraťte pro Araba. Dovede vás k počítači, který vypíná kamery. Pozor ! V místnosti je jeden voják, ale hlavně kamera !Tu zničte nejdřív ! Poplach je to poslední co potřebujete. Pak se vydejte po žebříku nahoru pro nálože (červená 1). Přeskočte zábradlí a na tržišti položte nálož k autu (červená 2). Potom pronikněte do hotelu, vyjděte po schodech nahoru, zabijte vojáka a dejte se doleva. Na konci chodby je pokoj, který obývá váš starý znám Jach Priboi (škoda, že v jedničce se jmenoval Josef Priboi :).


Prison escape

To bychom měli. Zajali vás. Zabijte vojáka s Ak-47. Seberte zbraň a zalehněte před schodištem. Vojáci vám naběhnou pod hlaveň. Potom vyjděte po schodech a prozkoumejte vězení (většinu osádky jste už vystříleli, ale stejně můžete ještě na nějaké vojáky narazit, tak pozor !). Naleznete svůj laptop, termální brýle a dalekohled. Též naleznete Socom. Až najdete celu s Priboiem, zjistíte, že se nemůže dostat ven a vy musíte vypnout bezpečnostní ochranu. Vyjděte proto ven (pozor !!červená jednička značí samostříl ! Proto až otevřete dveře, tryskem vyběhněte a zaběhněte za roh. Otevřete si dveře k budově (červená dvě) a slezte do podzemí. To projděte (pozor dole jsou 4 vojáci, ale když budete opatrní, tak je to v pohodě) a vylezte na druhé straně, kde přes dřevo zabijte snipera ve věži. Dobře si všechno načasujte a vyběhněte k bodu červená 4, kde vypněte bezpečnostní systémy. Potom běžte k bodu 5, kde vylezte na střechu (předtím zabijte snipera). Teď už máte skoro vyhráno. Střídavě sniperujte a střídavě miřte na průchod kterým jste přišli (občas tudy přijdou vojáci). Tímhle způsobem se zbavte všeho živého na základně. Pak slezte zase do patra, přepněte knoflík, aby svítila zelená a odejděte druhou stranou. V každé budce přepněte tlačítko na zelenou (červená 6 až 9). Potom jděte k náklaďáku a počkejte než se k vám Priboi dobelhá. Jo a vemte si sniperku, bude se hodit v příští misi.

Pozn. by Jirka: Pokud vám mise nejde skončit, je třeba jit nahoru na branu kde je vychod z celyho arealu (nikoli ven - to by bylo failed).. chvili pockate a obevi se animace jak priboi vyjizdi s nakladakem a jones na nej skoci a jedou do dali... :) have fun

Stealth způsob od Bikera OFP: Upozornění předem. Šetřete s ukládáním! Ihned po spuštění mise zalehněte a podřízněte vojáka, co stojí kousek od vás. Na "křižovatce" se jakoby pližte doleva. Teď to bude těžké! Nad vámi nad schodama je kamera a vpravo od vás v koutě stojí voják. Musíte být tiší a rychlý. Jakmile bude kamera otočená doprava od vás, rychle se pližte směrem k vojákovi. Toho podřízněte. Kamera vás nesmí lokalizovat, proto se plazte rychle (šipka rovně + doprava) a až bude téměř u vojáka, budete z dosahu kamery. Voják vás samozřejmě nesmí spatřit! Pokud jste to zvládli, mezměte si svou výstroj ze stolu a stejným způsobem se dostaňte zpět na křižovatku. Tady lezte rovně, odemkněte dveře a po schodech nahoru. Pozor, opět kamera! až bude maximálně od vás, plazte se a otevřete dveřě nalevo od schodiště. Zalezte tam a vemte si glock. Teď se vyplazte z místnosti a kameru zničte. Mrkněte na Priboe a plazte se zpět na křižovatku. Opět ke schodům a picněte kameru. Během celé akce můžou ostatní stráže něco mektat, ale jestli jste vše provedli Ok, poznáte až teď a to podle toho jestli až vylezete po schodech, tak na pravo od vás bude sem a tam chodit voják. Nechte ho být a odemkněte dveře, co jsou vlevo od vás. Vypližte se ven a schovejte se někde šikovně za bednama. Doporučuju save! Teď je situace, kdy jeden voják stojí za plotem zádem k vám a druhý chodí na trase 1. voják - spuštěč alarmu u brány. Jakmile 2. voják dojde k 1. a otočí se, rychle se plazte dírou v plotě kolem 1. vojáka až k boudě, kde se zvedněte a zaklekněte a otevřete dveře. Ty pak za sebou zavřete. Čekejte až 2. voják bude co nejdál od vás a pak pomocí akce vlezte na žebřík, ale pozor! Nesmíte lést normálním způsobem ale sjet po něm. Jakmile tedy chytnete žebřík držte shift a šipku dolů k tomu. Takhle vás určitě neusyší... Až sjedete do podzemí, zalehněte a dle mapy zkontrolujte jestli si vojáci nahoře ničeho nevšimli. Pokud ne, plazte se dál až k místu kde stojí další voják. Jeho likvidaci vám bude ztěžovat ještě jeden voják, který má trasu 1. voják - chodba napravo od něj. Je jedno, jak je zlikvidujete, jen nesmíte použít hlučnou zbraňa a nesmíte také dovoit, aby oni vystřelili an vás. Pak se plazte podzemím dál a cestou k druhému žebříku potkáte ještě dva vojáky. Opět platí pravidlo tiché likvidace. Pod druhým žebříkem doporučuji save! Teď to bude velmi náročné... Takže chopte se žebřin a šplhejte vzhůru. V ruce mějte nůž. Budete dělat hluk a uslyší vás ostřelovač na věži pod kterou vylezete abude volat pro posily (nebude to alarm). Takže jakmile budete nahoře, zaklekněte a jděte k žebřinám věže. Nikde se nezdržujte! Vylezte po nich k sniperovi, lehněte a nožem ho ubodejte. šikovně se natočte a objeví se vám akce s lanem. Rychle stiskněte shift a šipku dopředu. Akcí sjedete po laně dolů mimo prostor, kam přijdou posily. Až budete na zemi, zalehněte. Naproti vám uvidíte kameru, neničit! Místo toho se plazte doprava podél zdí až se dostanete k tý kameře z boku. Podlezte pod ní, vejděte do budovy a zavřete dveře. Hackněte kamerový systém. Doporučuji save! Vyplazte se z budovy, kamery už se nebojte a pokračujte ke schodům, které uvidíte nad hlavní bránou do věznice. Otevřte horní dveře a budete vevnitř. Nalevo uvidíte tlačítko, počítač a žebřík. na nic nešahejte, hlavně ne na to tlačítko (není to alarm). Kousek od vás stojí za rohem dva maníci a nad váma je tichý sniper. Nejprve glockem pobijte ty dva (nesmí vystřelit) a pak vylezte po žebříku (hluk-sniper si vás všimne a střelí vás) to ale nevadí, protože má tichou zbraň a vy nejste zraněni. Ihned jak vylezete nahoru, zalehněte a glockem ho sejměte. Vše nechte ležet kde je a sjeďte ze žebříku a pokračujte ke dveřím, u nichž stáli ti dva vojáci. Otevřte je a slezte ze schodů. Situace by měla být taková: Nedaleko od vás je věž s ostřelovačem, pár budov a plot, v němž jsou dvoje zavřený dveře (jsou od sebe vzdáleny asi 100m). Pak tu jsou dva strážní, kteří stojí u sebe u těch druhých dveří. Pokud jsou čelem k věži, je to dobré, můžete se plazit k prvním dveřím, otevřít je a proplazit se ven. Dívají-li se však opačným směrem, musíte se proplazit k druhým dveříma nebo se vrátit tím druhým schodištěm, kterým jste se prve dostali nahoru. Tak či tak budete mít za úkol nepozorovaně otevřít dvoje dveře. Jedny otevřete tlačítkem v budce, kterou uvidíte hned nalevo od prvních dveřích a pak otevřít hlavní bránu. To bude těžší... Napravo od ní totiž stojí dva hlídači a pak tu je taky jeden voják (jednou už jste se mu vyhýbali :-)) který hlídkuje na trase bouda se žebříkem do podzemí - spouštěč alarmu nalevo od hl. brány. Je jedno, jak hl. bránu otevřete, musíte ale zůstat nepozorovaní a jakoukoliv cestou se musíte zpět doplížit do místnosti se žebříkem, který vede k tichýmu ostřelovači (teď už mrtvýmu) Až se tam dostanete a nespustíte-li alarm, vylezte po žebříku (hlavně nespouštějte to tlačítko, které otevírá venkovní bránu, protože pak byste s tím měli veelké problémy!!!) a tam si vemte tichou ostřelovačku i náboje do ní, skrčte se a vyskočte na bedny co jsou nahoře a zalehněte. Doporučuji save! Teď to bude dost těžké, vše záleží na tom jak umíte snipovat. Jako první musíte zneškodnit dva vojáky co stojí u těch druhých dveří u těch malých budov. Nejprve odstřelte toho blíž ke spouštěči alarmu a pak toho druhého (nesmí vám utéct!). Jako další zabte 3 vojáky, kteří jsou u náklaďáku kousek od těch prvních dvou. Po jejich tiché likvidaci, zabte ostřelovače na věži, co je nejblíž těm prvním dvoum vojáků. Takže teď máte 2+3+1 mrtvol. Dále: Zabte 2 vojáky kteří stojí napravo od hlavní brány, kterou jste otevřeli. Po jejich odstřelu, si jich všimnou ti dva vojáci, kteří hlídají budovu, kterou jste vlezli do podzemí. Přiběhnou ke spouštěči (nalevo od hl. bríny) nebo do budovy napravo od hl. brány. Do tý budovy samozřejmě nesmí vlézt a nesmí spustit alarm. Tak a teď pravděpodobně si celé akce všimnou další dva vojáci, kteří stojí za náklaďdákem poblíž budovy, kde jste hackli systém. Pokud se ti dav budou chovat nerozumě, zabte je. Nakonec zbývá ještě ostřelovač na věži, která stojí u díry v plotě, kterou jste unikl z vězení. Tak pokud jste vše zvládli bez spuštění alarmu, můžete slézt o patro níž a konečně stisknout to tlačítko, čímž se otevře venkovní brána, Priboi vyběhne s Jackhammerem z vězení, nasedne do náklaďaku a nastane závěrečná cutscéna. Toť vše, dohráli jste tuto misi, správným IGI způsobem :-)


Priboi`s villa

Konečně taky trochu jednodušší mise. Se sniperkou co máte z předchozí mise, zabijte co se dá. Až vám dojdou náboje, tak dojděte k vratům od vily. Pokud tam ještě nějací vojáci jsou, seberte UZI od tříčlenné hlídky, kterou jste zabili a zbylé vojáky zabte přes dveře. Potom se vypravte do malé budovy napravo. V horním patře jsou dva vojáci, zabijte je. Vyjděte ven, propližte se kolem kamery a vstupte do budovy zelená 1. V horním patře jsou opět dva vojáci. Zabijte je, vemte jackhammer a vypněte bezpečnostní systémy na 1 minut. (jde hlavně o kamery 2 a 3). Až otevřete dveře od vily, připravte se na přestřelku. Vše začne jakmile zabijete vojáka na schodech. Pak už jen počkejte než vám vojáci budou nabíhat na mušku. Až bude čisto (pozor, ve vile může pár vojáků zůstat, já narazil po masakru ještě na 3) prozkoumejte vilu (vše důležité je v dolním patře). Nezapomeňte vzít u bazénu Socom ! Potom jděte pořád po schodech dolů. Zastavte se u bodu zelená dva. Měli byste vidět budovu s dvěma okny. Je tam hodně vojáků, takže jednoho z nich zabijte a pak si počkejte než se vám postupně celá jednotka nepředstaví v jednom z oken. Až budou všichni odpočívat v pokoji, vydejte se do garáží pro limuzínu.


The Airfield

Autory IGI2 dost dobře nechápu. Říkají o hře, že to je stealth akce a přitom je to v každé misi jen o tom, že musíte zabít vše na základně. Takže, první tři vojáky a kameru červená 1 zabijte jak chcete, klidně i jackhammerem. Potom dojděte k budově, kde kamera červená 2. Otevřete dveře, uvnitř vystřílejte osádku, vyběhněte nahoru, zabijte vojáka a zničte rádio. Potom sejděte dolů, zalehněte, a počkejte než vám celá základna naběhne pod jackhammera. Potom se vydejte do muničního skladu. Pozor na kameru a na strážného v budce. Uvnitř budovy jsou dva vojáci. Jděte do vyššího patra a vyzbrojte se (jo důležitá poznámka, pokud máte hodně málo zdraví, tak si radši loadněte hru a zkuste to s menší ztrátou, hned se dozvíte proč). Doporučuji vzít kulomet Minimi. Pak aktivujte přívod paliva a pumpu do vrtulníku. Anya vám suše oznámí, že k vám míří dva vrtulníky s vojáky. Proto zaujměte vhodnou pozici (vcrtulník s modrou jedničkou přiletí první, červená šipka značí otvor, kudy vojáci vystupují) a s přehledem vykoste vojáky v prvním vrtulníku. Potom se přemístěte (opět tak, abyste byli čelem proti výstupu vojáků) a stejně naložte i s posádkou druhého vrtulníku. Počkejte do vypršení časového limitu.


Zaleb`s stronghold

Poněkud odlehčená a zábavná mise. Začínáte za kulometem vrtulníku. V první základně se zaměřte na cisternu, která stojí vzadu. Vojáci jsou celkem neškodní (takhle, nemají RPG). Až bude hotovo, vedle vás poletí vrtulník s vojáky. Opět žádný problém. Pak uvidíte na silnic vedoucí se vzhůru stát tři náklaďáky. Začněte pálit do prostoru od prvního momentu ! Pozor na raketometčíky ! Vyplatí se střílet do sudů s benzínem. Potom budete míjet stavení na kopci. Jsou tam asi dva vojáci s RPG, tak jim opět nedovolte vás příliš zranit. Teď už trochu přituhuje, přilétáváte na základnu, kde se skrývá Zaleb. Doporučuji se nejdřív zabít vojáku na střechách (jsou tam dvě kulometná hnízda - čísla 1 a 2!), potom na vojáky co jsou na věžích a pak na zbytek. Až vrtulník přistane, nevystupujte. Pouze odstupte od kulometu (klávesa E) a použijte termální brýle. Vidíte tu velkou budovu a tam spoustu vojáků ? Čapněte opět kulomet a nešetřete kulkou. Doporučuji střílet hlavně do míst kolem oken. Až nebude nic živé a v kulometu ani jeden náboj, tak od něj odstupte a zamiřte k budově. Asi v půli vaší cesty najednou naběhnou na střechu 4 vojáci. Zabijte je. Pak si povšimněte garáží (3 velká vrata vedle se). Položte Proximity mine (měli byste mít 2 z minulé mise) u pravých a prostředních dveří (čísla 3 a 4). Nyní vejděte bez obav do budovy. V druhém patře najdete kufřík s věcmi pro Priobie. Jakmile ho seberete z vrat vyběhnou 4 vojáci. Proximity miny by se o ně měli postarat. Popřípadě je dodělejte třeba "ákáčkem". Pak se jen vraťte zpátky k vrtulníku.


Showdown at the Docks

Konečně zase tuhá mise :). Na začátku se nezdráhejte Socomem odkragovat strážného, který je na začátku mise u čísla červená 9. Potom jděte kolem náklaďáku až k budově, kde se máte nabourat do počítače. Vhodně si to načasujte (kvůli kameře červená 1) a (musíte být skrčeni) otevřete dveře. Zabijte tři vojáky uvnitř objektu a hackněte počítač. Potom vyjděte a přesuňte se podél bílé čáry. Tady to je trochu nepříjemné. Musíte být rychlí a přesní. V momentě kdy se poslední ze tří vojáků otočí (vy už byste tou dobou měli být připraveni někde za bednou, ideálně pozice červená 10) a všechny je bleskově na jeden zásobník Socomem zabijte. Potom pokračujte ke dvojici strážných (jeden je v budce) a zabijte je taktéž Socomem. Bacha ! Poblíž je kamera a taky spouštěč alarmu pro stráže, takže buďte přesní a rychlí. Přesuňte se až ke vratům a ke kameře červená 3. Opět si to načasujte a otevřete si vrata, aniž byste spustili alarm. Propližte se velkým obloukem za budovu červená 11. (Bacha na tři vojáky, chodí dozadu, takže si dávejte pozor a jděte až když jdou od zadní části budovy 11 směrem k prostranství. Vylezte po žebříku, doplazte se ke sniperovi kterého podřízněte. Potom rozbijte okno červená 7 (okno vede do kanceláře !!ne na chodbu). Proplazte se k vojákovi a podřízněte ho. Okno před kterým stojí rozbijte. Vraťte se do kanceláře. Teď si otevřete laptop. Jakmile se ti 3 vojáci, otočí na cestu směrem od budovy, hackněte počítač (vypnete tím na 2 minuty kamery) a proskočte rozbitým oknem. Skrčeni se dostaňte ke dveřím (zhruba na ně ukazuje červená šipka) otevřete je a namiřte si to ke dveřím, které se nachází pod schodištěm. Otevřete je, zapněte přístroj a opusťte budovu (pokud vám vše vyšlo, tři vojáci právě zachází za budovu, pokud něco nevyšlo, tak počkejte než začnou zacházet) a následně celý prostor a zamiřte k červenému číslu 4. Jakmile budete zhruba u bodu červená 12 socomem sejměte snipera na jeřábu.Jděte k němu a určitě si vyměňte PSG1 za svoji G36 !!! Potom vyšplhejte až nahoru do kabinky, sepněte čudlík a vydejte se neprodleně na cestu dolů. Projděte pobořenou zdí a v klidu sprintujte ke dveřím červená 13 (nikoho nezabíjejte a vojáky nahoře na ochozu případně ignorujte). Otevřete je a hackněte počítač. Oops...Nožem podřízněte dva vojáky okolo sebe a skočte do vody. Plavte kolem letadla až k žebříku ven. Jděte si pro svoji G36. Červená číslice 8 značí pozici bosse této lokace (tuším, že to je White:). Zabijte ho (ale je trochu tužší, tak pozor) a ty 4 vojáky kolem něj taky. Až bude hotovo, nastupte do letadla.

Pozn.: V budovách číslo 5. a 6. jsou posily


Island Assault

Pozor! V této misi nesmíte spustit alarm, ale protože tu nejsou kamery, je to lehké jak facka. Takže na začátku mise vyjděte z vody a zalehněte jakmile z ní vyjdete a plazte se těsně vedle moře až na vyvýšeninu. (Pozor ať se nezraníte o ostnatý drát!) Odtud zabijte vojáka (okolo červená 1) a dalšího na kopci (zabíjejte smrtícím SMG-2). Potom se plazte dál a stavte se u bunkru, kde zabijte vojáka s Dragunovem. Dále uvidíte vojáka kousek před bunkrem (zhruba na místě červené 2) a vojáka, který je vidět průzorem v ohradě červená 3. Můžete je oba zabít a nebo se kolem nich proplazit. V ohradě červená 4 jsou tři vojáci, které budete muset zabít. Vzhledem k tomu, že nemají po ruce spouštěč poplachu to bude hračka. Ale bacha !!Ve stanu červená 5 jsou posily, takže jednejte tiše. Jděte dál po cestě a potom se plazte co nejtěsněji u hory. Vyhněte se prostě vojákům v bílém obdélníku. Potom se plazte ke komplexu, který obejděte a vstupte. Napravo i nalevo jsou vojáci, ale těch si nevšímejte, jděte hlavní chodbou až nakonec. Musíte být tišší !!Otevřete dveře a doplazte se až na hranici regálu. Jakmile půjde voják k oknu, plazte se za ním a podřízněte, pokud ho zlikvidujete jiným způsobem, vyvoláte v areálu poplach. Potom zničte počítač a vyplazte se ven. Jděte k dalšímu komplexu. Jakmile bude sráz nahoru schůdný, tak tudy jděte, potom se doplazte až nahoru, vojáka se nebojte můžete být hodně blízko něj. Vejděte do komplexu a podřízněte prvního vojáka co uvidíte. Odbočte doprava a podřízněte dalšího. Teď to vezmeme logicky. Alarm je za vámi a tři vojáci před vámi. Proto zalehněte, zabijte vojáka před sebou a další dva budou následovat (s nožem byste to museli udělat tak i tak, tudíž proč nepoužít SMG-2, když už ho máte). Potom v klidu dojděte splnit zbytek mise.


Air-Strike

Tato mise není zas tak těžká, pokud víte jak na ni. Na začátku sejděte ze srázu dolů, zaklekněte někde u beden s municí a zaměřte první SAM. Potom se držte co nejvíce vlevo, pod sebou uvidíte skupinku vojáků, jak se snaží dostat na místo výbuchu (vy jste zatím schovaní někde u stromu). Až přejdou tak tryskem vystartujte k druhé SAM. Měli byste přijít zhruba ze směru, který naznačuje bílá čára. U červené 1 a 4 jsou vojáci, vás zajímají jen dva vojáci pohybující se okolo jedničky, ty musíte zabít. Potom si povšimněte jakéhosi "můstku" vtesaného do skály dostaňte se po něm až nahoru na pozici odkud jsem típal tento screenshoot a zaměřte SAM. Potom už to je jednoduché, jděte pořád nahoru za nosem a podívejte se na druhý screenshot. V malém čtverečku je balíček ke kterému se musíte dostat a v tom větším je asi sedm vojáků. Tuto oblast velkým obloukem obejděte a je to.

Pozn.: Na SAM odpalovače musíte mířit 20 vteřin bez hnutí ! Jinak se laser nezaměří !


The Ancient Temple

Na začátku si vyberete nějakou výhodnou pozici pro odstřelování (inspirujte se třeba mou pozicí na obrázku 2). Začněte střílet do oblasti žlutého čtverečku. Mělo by platit - co střela to zásah. Každopádně se snažte zabít co nejvíc lidí. Až bude čisto, tak se vydejte ke dveřím a vstupte. Přezbrojte se, pokud cítíte potřebu (já vzal Minimi - ano správně řezničina :). Potom se proplazte až za vojáka červená 1. Jakmile vyrazí na obchůzku spolu s 3 manekýny co hlídají vchod do další části komplexu, tak neváhejte a vydejte se rovnou ke dveřím, kterými projděte. Tady hlavně bacha, na budovy červená 2 a 3 jsou tam po zuby ozbrojení vojáci, kteří po vás v případě poplachu půjdou. Proto obejděte budovu, kde máte vypnout bezpečnostní systém (ta budova kde je velká modrá trojka). Zjistěte si kde je v budově voják a zabijte ho tichým SMG-2. Potom si to jen dobře načasujte s kamerou a vnikněte dovnitř. Hackněte počítač a vyjděte ven. Opět si dejte pozor na patrolujícího vojáka a hurá k budově (velká modrá 4), kde máte přetočit talíř na satelitu. Udělejte tedy tak. No a nyní přichází dilema. Budete se plížit a vyhýbat se strážným až k cíli ? Samozřejmě to tak můžete udělat, ale mě se nepodařilo obejít stráž před budovou, kde je červená 4. Ale vám se to třeba podaří. Proto jsem vyvolal poplach a vyhledal vhodnou pozici v budově červená 7. (podívejte se na obrázek 3). Zalehl jsem a nekompromisně kosil Minimi vše co vybíhalo nahoru. Potom jsem v klidu pokračoval k bodu červená 4. Odkud jsem vystřílel zbytek vojáků v areálu u velké budovy. Pak už jen zbývá nalézt nějaké lešení (červená5), vylézt po něm nahoru a vypáčit vchod schovaný pod číslem červená 6.

Pozn.: Pokud chcete hrát stealth způsob, tak pozor hlavně na vojáka červená 8, má nepříjemnou patrolovací dráhu.

obrázek 2 obrázek 3


Secret Weapons lab

Tahle mise je primitivní. Na začátku spusťte přestřelku zabitím dvou vojáků před vámi. Zaběhněte za roh, kde se skrývá další početná skupina. Zde zalehněte a počkejte než vám zbytek (asi 4 vojáci) naběhnou pod hlaveň. Až bude hotovo prošacujte přihrádky na papíry a běžte rovně.pozice Hackněte počítačový terminál, který snímá kamera (alaram vám teď stejně bude znít prakticky do konce mise :). Potom se vypravte dolů do podzemí. První vojáci jsou zhruba uprostřed cesty u nákladního auta. Zabijte je (máte Minimi z předchozí mise ne ?). Potom postupujte až se dostanete na pozici jako je na obrázku vpravo. Odtud vystřílejte vše živé co vám přijde na mušku. (Nevím čím to bylo, možná bug ve hře, ale vystřílel sem všechny vojáky a ani jeden z nich po mě nevypálil). Až bude po masakru, tak se vydejte stále rovně až nakonec chodby, kde parkují nákladní auta. Projděte dveřmi vlevo, pak dalšími, dokud se nedostanete do velké haly. Zabijte dva pistolníky napravo a pak hurá k PC. Po krátké videosekvenci přemiřte nahoru a zabijte generála i dva vojáky, vraťte se ke dveřím, kterými ste sem přišli, teď jsou ale v místnosti 4 vojáci, tak bacha (jo a procházej dveřma, tak pozor :)). Potom zalehněte a chvíli střílejte na přicházející vojáky. Po chvíli odporu mise končí.

Pozn.: Tahle mise stejně nejde udělat plížením. Ono by to i šlo, ale místo 10 minut by to trvalo 45 minut. Myslim si, že když si pořádně zastřílíte nemůže vám to uškodit :)


Mission Control

všude mrtvo Jděte ke vchodu do celého areálu. Zabijte vojáka na věži, ve vrátnici a toho co přiběhne. Ve vrátnici si otevřete vrata. Proběhněte a vystoupejte nahoru na věž. Zahajte palbu na seskupení vojáků za plotem před vámi (použijte nejdříve sniperku co měl chlapík na věži a pak střílejte G11). Až bude všude mrtvo - jako na obrázku vpravo. Doporučuji od mrtvých vojáků přezbrojit na Type-64. Slezte z věže a vydejte se bez obav splnit úkoly jedna a dva - kamer si moc všímat nemusíte, ale samozřejmě je lepší, když budete do posledního areálu vstupovat s vypnutým alarmem. V budovách červená 1 a 2 jsou vojáci, kteří vybíhají při alarmu ven, proto počkejte než zajdou zpátky. Potom v klidu projděte prostředkem (když půjdete prostředkem - skrčeni - vojáci si vás nevšimnou a ani kamery. Projděte do budovy číslo 3, kde vstupte do první místnosti vpravo, zabijte vojáka a zničte kameru skrytou za dveřmi. Otočte se. Do dveří vběhne voják. Zabijte ho a vydejte se do místnosti vedle, kde vezměte kufřík. Celá tato akce by neměla vyvolat alarm, protože jinak přiběhnou po zuby ozbrojení vojáci z budov červená 1 a 2. Teď už máte před sebou jen 5 vojáků. Jděte až ke schodům. Za neprůstřelným sklem jsou dva vojáci. Ty odstraňte jako první, pak se dostaňte do dolní místnosti, kde zabijte jednoho vojáka. Po jednom je pak v postraních místnostech. Důležité je dobře si vše načasovat, aby vojáci nespustili alarm. (V dolním patře je jen jedno místo odkud to jde). Čili špatná není ani taktika zabít vojáka dole, pak se uvelebit někam odkud uvidíte na alarm a vojáky tak zlikvidovat. Každopádně hackněte v každé místnosti počítač a potom vyšplhejte na střechu komplexu odkud slaňte do poslední mise.


The Launch Pad

Takže návod na poslední misi je tu. Na začátku zabijte vojáky co jsou dole pod věží (stačí zabít jednoho pak namířit na spouštěč alarmu u budky a počkat si než tam všichni doběhnou). Potom slezte a vydejte se k nádržím s palivem. Zabijte chlapíka ve vrátnici a totéž udělejte s těmi 4 vojáky co se prochází kolem nádrží (nemají kolem sebe spouštěč alarmu, takže pohoda). Nezapomeňte zatočit oběma koly !!(červená 1 a 2) Potom se vypravte k platformě která drží raketu (zabijte tři vojáky, kteří chodí dole - jeden stojí u výtahu a zbylí dva chodí kolem rakety). Potom vyjeďte výtahem nahoru, zabijte vojáka před sebou a dva snipery nahoře. Běžte k vršku rakety a splňte druhý úkol. Tak, teď se vraťte na místo kde jste zabili vojáka, napravo od něj je číselník, kterým odsunete vrchní platformu. Udělejte tak. Spustí se alarm. Teď je důležitá vaše rychlost. Rychle sbíhejte ze schodů dolů a odjistěte zbylé dvě platformy. Pokud se k vám vydá skupinka vojáků z vrtulníku (červená 4), tak by měla dorazit někam do prostoru červená 3. Buďto je eliminujte rychle z věže a nebo je ignorujte. Připomínám, buďte rychlí, protože z bodu červená 5 k vám míří zhruba 15 po zuby ozbrojených vojáků. Velkým obloukem to proto obejděte a zabijte vojáka v další vrátnici a otevřete si dveře k odpalovacímu bunkru. Tam přijdete k velkým vratům, která otevřete a pro jistotu za sebou zavřete. V bunkru jsou jen 4 vojáci takže pohoda, nachází se v hlavní místnosti. Zabijte je. Vemte si Minimi. Všimněte se na levé stěně tlačítka (úplně první věc, která je na levé straně). Přepněte ho. Potom zmáčkněte první červené tlačítko. Menší betonové dveře se otevřou a z nich vyjde asi 8 vojáků, ale protože máte Minimi prakticky si na vás nesáhnou :). Potom už si jen vychutnejte odpálení rakety druhým červeným tlačítkem.

Gratuluji k dohrání IGI 2 !

Související hry IGI: Origins
Project I.G.I. - I'm Going in



Diskusia Príspevkov: 54 Hodnotenie
1474 hlasov

100
60
20

80
40
0
50
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |