HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 55421 uživatelů

Návody > Život není krásný 4: Back To The Days


Zobrazení:19934
Autor návodu:Miloš Černilovský (gagarin.webpark.cz)

Rady

Život není krásný 4 se trochu změnil v boji. Podle toho, jak dobrou máte zbraň, tolik ubíráte nepříteli. Pokud máte málo zdraví, v ordinaci za 30 Kč si ho doplníte. Hra se dá také ukládat, takže před každým bojem atd. doporučuji hru uložit. Vždy, když vám klesne v boji život pod úroveň nejvyšší rány od soupeře (nebo na stejnou), doplňte si zdraví. Od boje se Suhrajem a jeho přívrženci doporučuji mít vždy u sebe drogy, které získáte od dealera před obchodem. Během boje si pak můžete doplnit zdraví, jinak pokud utečete a doplníte si zdraví v ordinaci, protivníkovi se zdraví také doplní a nikdy ho neporazíte. Pokud máte dostatek peněz na novou zbraň, vždy si ji kupte (nezapomeňte, aby Vám zbylo dostatek peněz na drogy a doktora).

Hra není těžká a doporučuji použít návod jen v tom případě, pokud se někde zaseknete.

U této hry jsou již tradicí dva konce. Zde jsou tedy návody na oba dva:


Návod #1

Rozsviťte v předsíni a vyjděte ven z bytu. Promluvte s domovníkem a přijměte úkol. Po té použijte klíč na dveře od sklepa a vstupte. Po zabití prvního gangstera opusťte sklep a přesuňte se k obchodu. Zajděte dozadu za bezdomovcem a nabídněte mu cigaretu, dostanete od něj štípačky. Vraťte se zpátky do bytu a použijte štípačky na zamčenou skříň. Získáte kartičku pojištěnce Jiřího Pšeničky. Běžte do ordinace a nechte se ošetřit. Poté zabijte všechny gangstery ve sklepě. Po zabití gangsterů to oznamte domovníkovi a získáte klíček od schránky. Tu otevřete a přečtěte si papírek. Jděte domů a zavolejte z telefonu na číslo, které je napsáno na onom papírku. Než zajdete k vilce, navštivte dealera u obchodu. Promluvte s ním o gangu a navštivte kámoše Fera Lakatoshe. Před domem seberte vpravo kamínek. Aby jste mohl vejít dovnitř chrámu, musíte jednomu z Romů zodpovědět těžkou hádanku. Poté vejděte a promluvte s Ferem o gangu. Získáte úkol. Než odejdete, seberte ze země Pseudo Pohrabáč. Odeberte se do vily. Hoďte kamínek na okno a pokecejte s týpkem. U skladu seberte ze země spray. Ten použijte na zeď v lokaci u bezdomovce (obchod). Pseudo Pohrabáčem zvedněte víko od kanálu a zabte všechny bezdomovce (pokud máte více než 630 Kč, doporučuji koupit si nůž kombinovanej s boxerem). Po zabití posledního bezdomovce získáte pytel hulení... Dostanete se dovnitř zavřeného obchodu. Berte všechno, co jde : vodka a foťák schovaný v krabici. Vraťte se k santusákovi a vyfoťte nápis, co jste nastříkali na zeď.

Fotku ukažte Ferovi. Jako odměnu dostanete 600 Kč a máme tu další úkol: zabít Suhraje. Teď bych doporučil jít do obchodu se zbraněmi a koupit si nějakou lepší zbraň (pokud máte dostatek peněz) a také si nakoupit trochu toho fetu u dealera před obchodem. Před sídlem Suhraje zvedněte ze země sirky a vejděte dovnitř. Probijte se přes všechny příznivce Suhraje k jemu samotnému a toho také zabijte. Suhraj uteče. Oznamte to Ferovi, ale ten vás nějak nepoznává. Běžte tedy do ordinace a kupte lék proti schizofrenii. Tu nasypte do vodky a nabídněte ji Ferovi. Teď už vás konečně poznává. Jako odměnu vám dá 3000 Kč a klíč od skladu, kam hned půjdeme. Probijte se přes všechny gangstery. Až budete u závěrečného bosse, kupte si nejdražší zbraň za 7000 Kč - pokud tyto peníze nemáte, choďte neustále mezi skladem a obchodem, občas na vás někdo zaútočí a oberete ho o peníze... Pokud už máte tuto zbraň, jednoduše bosse zabijte. Získáte 5000 Kč. Pak to oznamte týpkovi ve vile (opět hoďte kamínek do okna) a je konec hry.


Návod #2

V intru klikněte hned na první obrazovce na nápis H20. Ve hře vytočte číslo 1717. Rozsviťte v předsíni, vyjděte z bytu. Promluvte s domovníkem, přijměte úkol. Zabijte prvního gangstera. Přesuňte se k obchodu, nabídněte santusákovi cigaretu. V bytě štípačkama otevřete skříňku a vezměte kartičku pojištěnce. Pobijte zbytek gangsterů ve sklepě a řekněte to domovníkovi, dostanete klíče od schránky. Mrkněte do schránky, zavolejte na číslo, které je napsáno na papírku. Promluvte s dealerem u obchodu o gangu, navštivte Fera. Před jeho domem ukradněte kamínek, uvnitř pak Pseudo Pohrabáč. Přijměte jeho úkol. U santusáka odkryjte víko Pseudo Pohrabáčem a pobijte bezdomovce. Získáte tak hulení a v obchodě vodku a foťák. Přesuňte se do vily, hoďte kamínek na okno, promluvte s týpkem. U skladu zvedněte ze země spray. U bezdomovce nasprejujte "CHCÍPNI KURVO SUHRAJSKÁ" a vyfoťte dílko. Tuto fotku ukažte Ferovi. Přesuňte se k Suhrajovi a před domem seberte zápalky. Před obchodem si od dealera kupte drogy. Nyní konečně můžeme jít na okraj lesa. Posbírejte houby a vlezte do bunkru. Seberte lžíci. Do kotle naházejte houby, drogy, vodku a hulení. Zapalte ohniště a obsah kotle zkonzumujte (lžící). Vyjděte před bunkr a pokecejte s Medvídkem Pú. Leťte do vesmíru, promluvte si s Ježíšem. Řekněte mu cokoliv. Tak a to je už snad poslední konec...

Související hry Život Není Krásný: Poslední Exekuce
Život není krásný 7: Útěk z věznice Georgetown
Život není krásný 666: Flaška
Život není krásný 5: Četnické Humoresky
Život není krásný 3: Doktořina, krutá dřina
Život není krásný 2: Dwa
Život není krásný 1: Prober se, pobudo!
Život není krásný 8



Diskusia Príspevkov: 2 Hodnotenie
1006 hlasov

100
60
20

80
40
0
49
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |