HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 15156 uživatelů

Návody > Codename: Outbreak


Zobrazení:33111
Autor návodu:Anh Hai Le (Cheater.cz)

Skvělá taktická hra simulující úkoly speciálních jednotek v blízké budoucnosti. Příběh je jak vystřižen z mnoha známých filmů. Mezi nimi můžeme najít náměty z filmu Vetřelec, ale nejvíce se hra podoba filmu Vládci loutek, kdy na zemi se v meteoritu dostane mimozemský organismus, který se přisaje na krk hostitele a je jim plně ovládán. Vašim úkolem je ve 14 misích bojovat o přežití lidského druhu před touto invazi.


Počáteční rady

Ovládání je standardní jako u každé 3D střílečce, ale protože hrajete dva, musíte se naučit ovládat svého partnera pomocí příkazů (F5-F8).
Hru lze hrát jako tupá střílečka (Doom, Half life) nebo jako stealth akce (Thief, No one lives forever 2). Pokud jste se rozhodli pro 2. možnost, pak čtěte dál.


Taktika

Vždy jak to bude možné si nastavte dobu misi na noc. Získáte tak nemalou výhodu vůči přesile a lépe uvidíte nepřítele, který se bude jevit červeně, pomocí termovizoru. Toto spektrum je nejlepší pro snipery, takový nepřítel za světla se dobře schová v křoví, ale v noci ho uvidíte, i kdyby se víc snažil. Pokud budou boje probíhat v budovách, tak nejdříve pomocí laseru zničte světla. Nesnažte se útočit na nepřítele, ale vemte si sniperku nebo na krátkou vzdálenost laser a jednoho po druhém odpráskněte. Většinu bojů lze předejít, pokud nebudete zbytečně provokovat nepřítele, který klidně zavolá posilu v podobě tanků.


Vybavení a volba vojáku

Na začátku si zvolíte 2 vojáky a s nimi také dokončete hru. Nenechte žádného zemřít, protože byste pak přišli o zkušenost, kterou získali. Netrénujte zbytečně více vojáku, stačí ty dva na začátku, za každou úspěšnou misi získají více síly, přesnosti atd., takže na konci hry již budete mít 2 elitní vojáky, kteří mají vše na 100%.

Ve výbavě vašich vojáků nesmí chybět lékárnička a M38-R. Je zbytečné s sebou tahat M-42 a takové šroty, které jsou těžké a většina zbrani stejně nepoužijete. M38-R má v sobě zabudovaný-samopal, brokovnice, laser, sniperku a raketomet, což je dostačující na všechny mise. Munice do brokovnice jsem dal na nulu, získané místo jsem investoval do munice do sniperky, samopalu a s sebou jsem měl vždy 4 rakety proti tankům. Po 5. misi dostanete také nový oblek Seraphim, což je o trochu lepší brnění.


Zbraně

M-36
Váha: 3 kg
Počáteční zbraň, má v sobě zabudovaný: samopal, laser a sniperku

M-38
Váha: 4 kg
Zabudované zbraně: samopal, laser, sniperka a brokovnice

M-38-R
Váha: 6 kg
Zabudované zbraně: samopal, laser, sniperka, brokovnice a raketomet

M-40
Váha: 8 kg
Zabudované zbraně: samopal, laser, sniperka, brokovnice, raketomet, světlice, granáty, světelné granáty a kladeč min.

M-42
Váha: 9 kg
Zabudované zbraně: samopal, laser, sniperka, brokovnice, raketomet, světlice, granáty, světelné granáty a kladeč min.


Mise začíná

1. mise - Černé hnízdo

Od místa přistání zabte policajta, běžte podle směrovky k prvním ruinám. Tam na schodech kampuje sniper, dále zde je vajíčko s vetřelcem, který na vás zaútočí, pokud se k tomu přiblížíte. Seberte mini počítač a běžte k další stanovišti. U kráteru leží na zemi tělo a mini počítač, pokračujte směrem k druhým ruinám, opět je tam sniper a nenakažený vědec. Toho chraňte svým tělem, pokračujte podle směrovky k výzkumné stanovišti, prozkoumejte stany, je tam další vajíčko a několik mini počítačů, v náklaďáku jsou 3 CD a venku leží další mini počítač. Můžete jít k 3. ruinám nebo rovnou běžte směrem k evakuační zóně, ale cestou si dejte pozor, ve vzdálené kopci číhá policajt, i když má pistoli, tak střílí jak ze sniperky.

Od 2. až po 5. misi neuvidíte svoji bázi, takže vojáci, kteří jsou zranění se vyléčí jenom trochu, šetřete je, sbírejte injekce a nevrhejte se zbytečně do otevřených konfliktů.


2. mise - Útok kobry 1. část

Přeplavte se na druhou stranu, v lesích je věžička se sniperem, zabte ho, a nezapomeňte vylezte nahoru, vždy tyto hlídky u sebe mají injekci a munici do sniperky. Pokračujte podél cesty, potkáte trojčlennou hlídku, dál až k staveništi. V té kopuli je několik vajec a obrovský cizácký škorpión. Musíte prohledat každé tělo, protože musíte najít 2 elektronické klíč, které u sebe mají vyšší důstojnici. 1. klíč se nalézá v malém domečku kousek od staveniště, pokračujte až k mostu, nevyvolávejte zbytečně hluk nebo vás navštíví tank. 2. klíč má u sebe voják, který je na mostě, vylezte po žebříku na most, což je také cesta dovnitř základny.


3. mise - Útok kobry 2. část

Pozn.:v jedné skladišti naleznete M38-R, pokud to chcete sebrat, tak zmáčkněte defaultně G- odhodí se zbraň a seberte novou.

Postřílejte vojáky u aut, vyčistěte celé toto patro a sbírejte počítače, CD, zápisníky atd. Běžte do místnosti s žebříkem a obrovskými nádržemi. Vylezte po žebříku a rozstřílejte mříž ve větrací šachtě, vlezte dovnitř. V šachtě se dejte doleva (pokud půjdete doprava, tak se dostanete dolu, tam až později), dokud nenajdete žebřík, takto musíte aplikovat několikrát, dokud se nedostanete do 4. patra. Tam sesbírejte všechny materiály (Nevyhazovat!) a v jedné místnosti naleznete centrální počítač, který aktivujte. Vraťte se do místa odkud jste začali pouť po větracích šachtách, v kruhové místnosti se dejte doprava, slezte po žebříku dolu a projděte dveřmi.


4. mise - Útok kobry 3. část

Opět to tady nejdříve zabte, pak po bednách se dostaňte do větracích šachet, cestou sbírejte informační materiály a hlavně v jedné z místnosti je elektronický klíč, dostaňte se do nejvyššího patra, kde by měli být 4 terária, simulující prostředí na zemi, v pouštním teráriu je hledaný vědec. Vědec vám sice řekne o jeho kolegovi, který je v sekci akvárium, ale tam nemusíte, ale rovnou běžte s nim k východu v druhém patře, ulehčíte si tak už děsivému zmatku.


5. mise - Útok kobry 4. část

Pokud nechcete mít problémy, tak si nastavte misi na noční. Za světla se mise promění stejně v tupou střílečku, což je docela nuda.
Opět doktor nesmí zemřít, předpokládáme, že jste si nastavili noční misi. Přede dveřmi je vajíčko, zničte to pak si zapněte noční vidění, věže vás budou ohrožovat, pokud začněte dělat kraval, v noci vás špatně vidí, ale vy je vidíte setsakramentský dobře, protože je uvidíte červenou věc na zeleném pozadí. Připravte si sniperku na dálku, pokud se nepřítel přiblíží, použijte laser, toto jsou jediné dva tiché zbraně, které u sebe máte, ale nepřátelům se radši vyhněte, svému kolegovi nastavte povel "Nestřílet" ať vás neprozradí. Postupně se dostaňte zpátky ke staveništi, nechoďte podél cesty, je tam spousta hlídek až dorazíte do místa s malým domečkem, tak zabte chlápka s raketometem co je uvnitř, pokračujte dále až ke kopuli, tam již na vás čeká evakuační tým, naskočte na letadlo.


6. mise - Škorpiónův ocas

Doporučení: nastavte si noční misi, pušku-M38-R, oblek Seraphim a nevyvolat zbytečně poplach

Po vysazení utíkejte k lesu, běžte dopředu, po cestě chodí trojčlenná, zabte je a prohledejte jejich těla. Pokračujte podél cesty až ke strážné věži u mostu, zabte ho nebo vystřelí světlici, čímž přivolá tank, což není vůbec příjemné. Překročte most, u první křižovatky se dejte doprava až k dalšímu mostu. Lehněte si a propližte se na druhou stranu, pokud budete pořád na zemi, tak na vás nemůžou chlapíky v bunkru s raketometem. Nejdříve však odstřelte hlídku v budce na druhé straně, bohužel budete muset, protože vás vždycky uvidí. Tím sice vyvoláte poplach, přiběhnou několik chlapu (pořád ležte), sniperkou je odstřelte a připravte si raketomet i vašemu kolegovi, možná přijede tank, pokud ne tak tím lépe a pokračujte na druhou stranu, posádku bunkru zlikvidujte ze zadu, poblíž bunkru jsou nějaké rakety. Pokračujte podle směrovky až k budově, poblíž je stan, tak tam vlezte a zabte vše, další vojáci jsou na střeše. Vstupte do budovy, určitě se setkáte s vajíčkem. V jednom z poliček najdete hledané CD, pro vypnutí protivzdušné obrany, CD můžete samozřejmě najít u důstojníka. Vylezte po schodech nahoru a použijte počítač. Nepřítel však má ještě eso v rukávu a chce vypustit chemické zbraně do kanálu, takže následujte směrovky až k dalšímu mostu. Opět si lehněte a propližte se přes most na druhou stranu, zabte posádku bunkru, musíte se dostat do jedné z velkých skladišť, které má otevřené dveře (mělo by se nacházet napravo od mostu), tam zabte chabou stráž, pak běžte ven a čekejte na přílet letadla.


7. mise - Křídla smrti

Potopte se a plavte podle směrovky až ke kanálům. V kanálech pokračujte, dokud nedorazíte k nádržím, vylezte po žebříku nahoru. Pomocí laseru rozstřílejte světla, abyste získali nemalou výhodu, zapněte si noční vidění a zabte vojáky, musíte najít dveře, kde svítí červeně ruský nápis, běžte rovně, tam by měla být červeně osvětlená místnost, pokračujte dál až k nefunkčnímu výtahu, opět po našich oblíbených šachtách nahoru, bohužel stačíte pouze deaktivovat jednu raketu, naštěstí je tady alternativní řešení, běžte zpátky dolu, před červenými dveřmi, nyní se dejte ke dveřím, které jsou nyní otevřené a kde svítí žlutý nápis. Vyskákejte po bednách nahoru (pokud půjdete chodbou dál, tak tam na vás čekají kulometné věže) a pokračujte chodbou, přes malý mostík, za nimi již je hledaný počítač ke zničení raket. Pak najděte místo, kde je parkoviště s tanky, poblíž jsou dveře ven z komplexu.


8. mise - Srdečné přivítání

Doporučení: nastavit si oblek na poušť a opět noční mise

Máte pouze 40 minut k nalezení počítače a přeprogramovat obranný systém. Běžte podle směrovky, dokud nedorazíte do místa s odpalovačem SAM, tam by měla být poklop, kterým se dostanete do kanálu. V kanále se nemůžete ztratit, všechny cesty vedou jedním směrem, samozřejmě jsou tady slepé uličky, takže pořád postupujte dopředu až dorazíte do místa, kdy dál nevede cesta a je tam žebřík. Vylezte nahoru, jste v komplexu, běžte po schodech nahoru až k počítači, použijte ho, čímž jste přeprogramovali obranu. Vyjděte ven z této budovy, kousek odtud jsou stany. Uvnitř naleznete munici a vyvražděte to tady. Pokračujte k letadlům, okolo určitě projíždí tank, kterého sejměte. V jednom z těchto hangáru se nalézá obrněné vozidlo, což je vaše zpáteční jízdenka.


9. mise - Will o the Wisp operation

Tak toto je docela nepřehledná mise, všude samé křoví, doporučuji nastavit si misi na noc, aspoň nepřátele uvidíte lépe.
Nevstupujte do bažin, utopíte se, takže se držte na souši. Běžte podle směrovky až hájovně, vašim úkolem je zachránit hájního, zlikvidujte to tady, bohužel již zde není koho zachraňovat, tak se dejte podle směrovky dál a dál, dokud nenarazíte na tank, toho následujte, zavede vás přímo do jejich základny. Zde se schovejte a zničte nejdříve tank, pak vnější personál a nakonec vtrhněte do budovy. Podle příkazu položte vysílačku a utíkejte odtud. Po výbuchu se dejte podle směrovky k evakuační zóně.


10. mise - Zinková rakev

Po výsadku se dejte podle směrovky k první budově, tam to celý vybrakujte, opět jsou tady věžičky se sniperem, u kterého si doplníme cennou munici do sniperky a injekcí, pak se dejte do druhé budovy, opět tam proveďte masakr. Nakažený plukovník utekl k letadlové lodi, takže se držte směrovky, dokud nedojdete k vodě, tam naskočte na člun, který vás odvede na loď. Teďka začíná pěkně hektická část hry, musíte se dostat k přistávací plošině, takže se nezdržujte a utíkejte podle směrovky, pak po schodech nahoru k plošině. Měli byste vidět letoun, který se chystá odlétnou, připravte si raketomet a dobře mířenou střelou zasáhněte letadlo, máte pouze jeden zásah, pokud minete, tak máte minimální šanci na druhý zásah. Po výbuchu jste dokončili misi.


11. mise - Ikarova krev

Opět pěkně hektická mise, pouze 40 minut na dokončení mise. Jsme na plošině, vylezte po žebříku nahoru, zdolejte několik schůdku, vašim úkolem je dostat se do nejvyšších pater (ne úplně nahoru, tam naleznete přistávací plošinu), kde nalezneme počítač, který použijte, zjistíte, že nějaký nakaženec tady udělal změnu, takže běžte o patro níž do kajuty posádky, tam v jednom pokoj naleznete správný kód, zpátky k počítači. Dalším úkolem je vypnout reaktor a vypnout přívod paliv, slezte o dvě patra dolu, tam u jedné konzoly vypněte reaktor a o několik místnosti je druhá konzole, která vypíná přívod paliv. Teďka běžte úplně nahoru, k přistávací plošině, kde na vás čeká letadlo.


12. mise - Jedovatá mlha

Doporučení: před vstupem do místnosti vždy zničte světla pomocí laseru, jinak tuto misi nemusíte nastavovat na noční

Od startu se ohledněte zpět, měli byste vidět policejní vůz, tak do těchto míst budete přivážet 3 nenakažené lidi. Dále zde používejte laser na světla, budete mít nemalou výhodu ve tmě. Od začátku se dejte do malé uličky, dostanete se tak na dvorek, pomocí laseru zničte světla, pak běžte do dvojitých dveří, pokud půjdete chodbou a u první křižovatky se dáte doleva, za těmi kovovými bedny se schovává 1. nenakažený, odveďte ho do evakuační zóny (u policejní auta), pokračujte dále, pak po schodech nahoru, tam se nalézá 1. bomba, druhá bomba se nachází o patro výš, takže se tam dejte po žebříku nahoru, cestou najdete další doktory . Vraťte se zpátky a cestou si vyzvedněte oba dva a odveďte je k policejnímu vozu.


13. mise - Zaječí nora

Změňte si oblek na lesy, držte se směrovky, pozor na zákeřné pasti, jsou tady různé jámy, které jsou vyplněné vajíčky a sem tam vylézají také obří škorpióny. Pokračujte až k cíly, měli byste být nahoře na skále, dostanete se tam pokud se budete držet levé strany skály, odtamtud budete mít lepší výhled, poslouchejte příkazy. Počkejte až se nepřátele utáboří a vyleze z vozidel, zabte nejdříve důstojníka, pak ostatní vojáky.


14. mise - Dárek od maminky

Dopuručení: nastavte si misi na noc, oblek Seraphim, M38-R a spousta munic do sniperky a samopalu.

Finální mise. Opět si vemte oblek pro misi v lesích. Jeden z vás ponese atomovku, abyste to věděli, s sebou si vemte M38-R, jiné krámy si neberte. Jděte podle směrovky až k nepřátelskému táboru, oba si lehněte a sniperkou je odstřelte, budou zmateně pobíhat jako krysy, miřte na hlavu, prohledejte vojáky. Pokud nebudete zbytečně chodit do světelných kuželů v táboře, tak jste téměř neviditelný.
Pak pokračujte až budete pod provazovým mostem, pak to obejděte, mělo by tam být malá cestička nahoru k mostu, překonejte další 2 mosty až k vodopádům, pokud jste si prohlíželi obrázky z briefingu, tak jste tenhle vodopád mohli vidět. Poblíž je vchod do jeskyně, u první křižovatky se dejte doprava a podél cesty až ke královně, položte poblíž bombu a zdrhejte ven, skočte z vodopádu dolu a brzy uvidíte letadlo, která vás odvede do bezpečí.




Diskusia Príspevkov: 32 Hodnotenie
1117 hlasov

100
60
20

80
40
0
54
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |