HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 23377 uživatelů

Návody > Submarine Tournament

 Hra 
Návod

Zobrazení:7862
Autor návodu:Jan "Cepin" Dohnálek

Úvod:

Submarines Tournament je 2D akční hra viděná z bočního pohledu. Odehrává se, jak již název napovídá, pod hladinou moře a její hlavní náplní je likvidování nepřátelských ponorek ovládaných jak počítačem, tak i druhým hráčem na jedné klávesnici. Hra je velice variabilní a můžete si nastavit téměř vše. V obecném nastavení hry si můžete případně nastavit (zapnout/vypnout) přehrávání zvuků a zobrazování bublinek. Dále zde najdete ovládání pro oba hráčů.

V nastaveních jednotlivých herních módů si nastavujete počet min, lékárniček, fraglimit atd., hru si proto můžete přizpůsobit svým potřebám.


Herní módy:

Hra obsahuje nejen SINGLEPLAYER, ale i MULTIPLAYER. V multiplayeru si zabojujete proti kamarádovi na jednom počítači a můžete nastavit i libovolný počet bonusů, min, lékárniček a samozřejmě i fraglimit. Singleplayer nabízí voleb více. Ve hře jednoho hráče si vyberete jednu ze tří ponorek (každá má jiné vlastnosti), se kterou chcete hrát. Samozřejmě, pokud vám nevyhovuje nebo si budete myslet, že na další misi bude jiná ponorka vhodnější, můžete si ji změnit - záleží na vaší strategii.

První z možností je hrát duel - souboj s náhodně vybraným protivníkem v náhodném prostředí, ale fraglimit a předměty si nastavujete sami. Toto je pouze příprava pro mód druhý. Jak už z názvu vyplývá (Submarines Tournament = "turnaj ponorek"), druhý mód je turnaj, v němž budete měřit své síly s počítačem ovládaným protivníky a posouvat se stále výš v turnajovém žebříčku až k finálnímu souboji s bossem.


Plavidla:

Jak pro singleplayer, tak i pro multiplayer si můžete zvolit jednu z následujících ponorek:

1. Tato ponorka vznikla z klasické opravárenské ponorky. Modifikace dovolují této ponorce dosahovat vysokých rychlostí a propůjčují jí dobré manévrovací schopnosti. Co se týče výzbroje, je tato ponorka lepší průměr.

2. Naprosto průměrná ponorka, která ovšem vyniká svou rychlostí a akcelerací a tím také schopností úniku z nebezpečných situací. Ponorka je natolik úspěšná, že se začala vyrábět sériově a slouží jako všestranný průzkumník.

3. Stroj, který se stal slavný hlavně díky bezpečnostním složkám, které jeho modifikované verze užívají jako služební stroje. Nadprůměrná výzbroj a obstojná rychlost ho k tomu přímo předurčují.


Předměty:

Ve hře narazíte nejen na nepřátelské ponorky, ale také na předměty. Ale ne všechny vám ublíží a některé i pomohou:

Mina se nachází snad v každém levelu. Při kontaktu s jakoukoli ponorkou ji připraví o 10% zdraví.

Lékárnička, opravující 30% poškození.

První z bonusů. Tento zdvojí torpéda a tím i zranění jimi udělená.
Druhý bonus torpéda pro změnu zrychlí a tak usnadňuje míření. Kombinace obou bonusů je smrtelná.




Diskusia Príspevkov: 1 Hodnotenie
599 hlasov

100
60
20

80
40
0
50
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |