HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12903
1687

Online 43771 uživatelů

Návody > Kóta 236

 Hra 
Návod

Zobrazení:12522
Autor návodu:Jan "Cepin" Dohnálek

Byl jsi povolán do služby armády černých ke splnění závažného úkolu. Musíš zbavit zemi cizáckých hmyzích vetřelců a získat zpět léčivý pramen se strategickým označením "kóta 236".


Ovládání:

Šipka nahoruchůze dopředu
Šipka dolůcouvání
Šipka dolevaobracení doleva
Šipka dopravaobracení doprava
Myšsklon kamer
Page Up/downsklon kamer
Levé tlačítko myši  střelba
CTRLstřelba
ENTERkamera
ESCmenu (pause)
SHIFTběh
Písmeno „H“hudba



Mise 1: Údolí mšic

Projděte branou a běžte do údolí. Postřílejte všechny mšice, které vám přijdou do cesty. Dojděte k ceduli "pozor brnění zde" a vezměte brnění. Dál střílejte mšice. Každá žlutá mšice vydrží 3 rány z vaší zbraně a každá zelená mšice 5 ran. Dojděte k ceduli "léčivé bažiny", kde se můžete vyléčit“. Váš zdravotní stav poznáte vaší barvou. Pokud jste celý černý, jste v pořádku, ale pokud jste trochu nebo více červený, jste zraněn. Čím více se vaše barva podobá červené, tím máte větší zranění. Pokračujte dál. Červená mšice vydrží 7 ran. Ještě než projdete branou do další mise, jděte napravo a vystřílejte horu, ne které vezměte vestu. Vraťte se kbráně a projděte jí.


Mise 2: Země červů

Projděte sedlem mezi 2 hory a zabijte malou pijavici (10 ran). Jděte rovně, kde se prostřílejte až k brokovnici. S ní pak vystřílejte cestu mezi pijavicemi a pak pokračujte doleva. S brokovnicí stačí 4 střely na 1 pijavici. Zelená pijavice vydrží 5 ran z brokovnice. Jděte dál přes kopce, kde dostanete další vestu a čepici. Jděte stále za mlhou. Těsně před branou do další mise zabočte doleva a vystřílejte kopec. Červená pijavice vydrží 7 ran z brokovnice. Na kopci pak seberte kulomet. Pak projděte branou do další mise.


Mise 3: Pavoučí pláně

Projděte branou mezi 2 horami a postřílejte pavouky. Jeden pavouk snese 4 rány z kulometu. Velký pavouk pak 6 ran. Vezměte stříbrnou helmu. Jděte pořád rovně a prostřílejte se mezi pavouky. Až budete mezi skalami, dávejte si pozor na pavouky, kteří slézají ze skal a nejdou skoro vidět. Útočí pak na vás zezadu. Vezměte stříbrnou vestu. Po cestě bude i zdraví. Na velkého červeného pavouka vypotřebujete 13 ran z kulometu. Jděte pořád cestou kolem stromů (je tu jen 1 výchozí). Vstupte do brány.


Mise 4: Kóta 236 - léčivé zřídlo

Jděte mezi strmými horami směrem dolů. Až dojdete do údolí, postřílejte všechny hmyzky. Až to uděláte, dostaňte se k láhvi becherovky a vychutnejte si závěrečnou animačku.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
1258 hlasov

100
60
20

80
40
0
47
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |