HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 39283 uživatelů

Návody > XX Cars

 Hra 
Návod

Zobrazení:11116
Autor návodu:Jan "Cepin" Dohnálek

1. Ovládání

Hráč 1
PLYN - šipka nahoru
BRZDA - šipka dolů
ZATÁČENÍ - šipka vlevo a vpravo

Hráč 2
PLYN - [W]
BRZDA - [S]
ZATÁČENÍ - [A], [D]

Ovládání tohoto závodního simulátoru nejde konfigurovat. Ovládání je vloženo natrvalo a musíte si na něj zvyknout, což není zas takový problém. Tento závodní simulátor nejde hrát jako single player, ale pouze jako multiplayer.


2. Popis tratí

a) Lesní trať
Začněte tak, že jeďte přímo rovně, na konci zatočte doleva a musíte zároveň projet branou. Pak rovně a doprava, kde musíte projet mezi kužely. Jeďte doprava, opět valte mezi kužely a další branou. Pak doprava, rovně, 180° zatáčou doleva a pak rovně mezi kužely. Následuje cesta doleva a pak opět doleva (dávejte si neustále obrovský pozor, ať nebouráte do okraje vozovky, bran a kuželů). V následujícím úseku trati musíte 3x zatočit do prava, ale pozor, je tam velké množství překážek !!! Pak jeďte 3x doleva a mezi kužely po rovince až do cíle.

b) Mramorová trať
Začínáte tak, že jedete dlouho rovně a na konci cesty zatočte prudkou 180° zatáčkou doleva, přitom musíte projet branou. Zase jeďte velký úsek trati rovně a pak zatočte ostrou 180° zatáčku doprava. Pak jeďte rovně a na konci cesty zatočte do pravoúhlé zatáčky nalevo. Projeďte mezi kužely až na nejsevernější místo a tam zatočte 2x doleva a pak 2x doprava. Potom se vydejte doleva a po dlouhé rovince opět doleva. V této trati si dávejte hlavně bacha na začátek trati, protože pak soupeře jen těžko doženete.

c) Štěrková trať
Začínáte tak, že jedete krátkou rovinkou, kde na konci je zatáčka doleva, kde je také obrovská oblouková brána. Projeďte zatáčkou doleva a pak doprava. Jeďte branou a po zatáčce doprava se vydejte mezi kužely a pak dlouhou rovinkou tratě až k zatáčce doprava. Tudy se vydejte až k nejjižnějšímu místu na trati. Pak jeďte doprava, doprava, doleva a doprava. Dostanete se k místu, ze kterého musíte jet 4x doprava. A to pro vás bude nejlepší místo k cíli. Tato trať je asi z těch tratí nejjednodušší, protože se na ní nevyskytují žádné překážky, které by vás dokázaly nějak zadržet.

d) Plážová trať
Začínáte tak, že jste otočeni zadním spojlerem ke startu. Vystartujte tak, že použijete zpátečku a rychlým zašlápnutím plynu a brzdy a stočením volantu do strany. Tím se otočíte o 180°. Nyní se vydejte rovně a následně zatočte 3x doprava, načežpak 3x doleva. Projeďte pravotočivou zatáčkou o 180° a pokračujte po rovince, kde dojete k levotočivé zatáčce o 180°. Projeďte přímý úsek trati a zatočte doleva a pak znovu doleva. Nyní už vám chybí k úspěšnému absolvování tohoto závodu projet jen šnekovitým úsekem, který se točí pouze doprava. Ale pozor, tento šnekovitý úsek se čím dál více zužuje a je tedy důležité, abyste vedli před šnekem, protože pak si výhru udržíte až do cíle.


3. Zhodnocení

Tuto hru vydala společnost Sarmar Games 2004. Hlavní programátor je Honza Gorzolka. Jen bych chtěl na závěr dodat, že tato hra má velmi citlivé ovládání, ale jinak je výborná pro nenáročného uživatele.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
1039 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |