HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 61186 uživatelů

Návody > Shadowgrounds


Zobrazení:5180
Autor návodu:Michal Paclt (Abecedaher.cz)

Shadowgrounds je akční hororová střílečka z izometrického pohledu. I když nedosahuje kvalit takových atmosférických akcí jakou je např. Doom 3, je rozhodně hrou, která svému žánru nedělá ostudu. Její nevýhodou je, že nelze v průběhu hraní jednotlivých úrovní ukládat hru a vy jste odkázáni na 6 životů, které budete čerpat, když budete zabiti. Za pozornost však rozhodně stojí nádherná hudba, která je podle mého názoru jednou z nejlepších, jakou jsem kdy v počítačových hrách slyšel. Při postupu hrou bedlivě prohledávejte i vedlejší místnosti a chodby (v návodu na toto už nebudu většinou zvlášť upozorňovat), protože zde můžete nalézt často lékárničky, munici a v neposlední ředě zde narazíte na PDA a terminály, ze kterých můžete sbírat informace. Ty nejsou sice pro postup hrou nezbytné, avšak dozvíte se tak mnoho o životě lidí na základnách a o tom co předcházelo tomu co nyní prožíváte. Další zajímavostí je vylepšování zbraní. Pečlivě sbírejte součástky, kterou budou vypadávat ze zabitých nepřátel. Za ně si budete moci kupovat vylepšení zbraní. Do vylepšení zbraní se dostanete tak, že stisknete klávesu pro zobrazení herního stavu a poté vpravo nahoře klikněte na Vylepšení. Pokud kliknete na druh vylepšení a políčko se vám nezabarví, znamená to, že máte nedostatek součástek pro požadovaný druh vylepšení. U zbraní v první řadě vylepšujte účinnost střeliva a poté zvětšení zásobníků zbraní. Zakoupit všechna vylepšení do konce hry nelze, tudíž si pečlivě rozmýšlejte jaké vylepšení zakoupíte. Kompletní vylepšení doporučuji u raketometu a granátometu, protože tyto zbraně pro vás budou v pozdějších fázích hry klíčové.

Cenz vylepšení
  • pistole: vylepšení 1 – 7, vylepšení 2 – 5, vylepšení 3 – 7
  • pulzní puška: vylepšení 1 – 12, vylepšení 2 – 8, vylepšení 3 – 12
  • brokovnice: vylepšení 1 – 12, vylepšení 2 – 10, vylepšení 3 – 14
  • plamenomet: vylepšení 1 – 15, vylepšení 2 – 15, vylepšení 3 – 25
  • granátomet: vylepšení 1 – 25, vylepšení 2 – 25, vylepšení 3 – 30
  • kulomet: vylepšení 1 – 25, vylepšení 2 – 15, vylepšení 3 – 30
  • laserová puška: vylepšení 1 – 20, vylepšení 2 – 25, vylepšení 3 – 30
  • Lorentzova puška: vylepšení 1 – 20, vylepšení 2 – 20, vylepšení 3 – 20
  • raketomet: vylepšení 1 – 25, vylepšení 2 – 15, vylepšení 3 – 30
  • elektrická puška: vylepšení 1 – 50, vylepšení 2 – 50, vylepšení 3 – 50


Elektrárna: Úvod

Jděte vlevo ke stolu a odpovězte na volání rádia (stiskněte u rádia zlačítko Použít). Poté jděte k obřím vratům, která se otevřou. Pokračujte k opodál stojícím údržbářům, se kterými si v animaci promluvíte. Po skončení animace vejděte mezerou v plotu k vysílačům a postupně všechny tři opravte (přistupte ke skříním a stiskněte a držte tlačítko Použít). Poté vyjděte od vysílačů ven a dejte se směrem vpravo. Na konci projděte dveřmi do budovy a uvnitř se dejte vlevo a vejděte do prvních dveří vlevo. Jděte chodbou stále rovně dokud se nespustí animace. Poté se otočte čelem vzad a jděte další dlouhou chodbou, na jejímž konci zajděte do dveří vpravo. Pokračujte na levou stranu velkého sálu, kde projděte dvojitýmu dveřmi. Na konci vlevo opravte panel a po skončení animace běžte zpět do velkého sálu. Tady na vás pravděpodobně začnou útočit jacísi pavouci. Nevšímejte si jich a vejděte do dvojitých dveří na opačné straně sálu. Pokračujte chodbami směrem vpravo a poté běžte do dveří vpravo. Seberte pistoli ze stolu a nyní již nejste bezbranní proti pavoukům, tak se jich všech zbavte. Poktačujte v cestě chodbou s krvavou šmouhou a brzy vyjdete ven. Pokračujte až k otevřeným vratům, proběhněte jimi a běžte stále vpřed dokud se nespustí animace.


Čistírna vod

Běžte po cestě vpravo a vejděte do dveří vlevo. Projděte chodbou a vejděte do druhých dveří vpravo, kde seberte přístupovou kartu. Vyjděte ven, dejte se dál vpravo a stále se držte vpravo. Brzy vyjdete ven, kde postřílejte pavouky a otevřte žlutě svítící dveře. Držte se vlevo a po levé straně brzy uvidíte místnost, která je zamořená párou. Jděte do místnsoti na druhé straně chodby, kde použíjte terminál, čímž páru zastavíte. Projděte místností, kde proudila pára, vejděte do dveří na druhé straně a pokračujte až do výtahu, který aktivujete stisknutím klávesy Použít. Po skončení animace pobijte všechny potvory, které vylézají ze země. Poté vyjděte na chodbu, jděte do dveří naproti a projděte obřím sálem. Držte se vlevo a pokračujte po kovových lávkách. Na konci vlevo seberte přístupovou kartu. Následně vejděte do dveří vpravo od vás a jděte do dalších dveří vlevo, kde u police seberte náhradní součástku. Vyjděte ven a pokračujte na konec chodby, kde zajděte do dveří vpravo. Projděte kolem nádrží a vejděte do žlutě svítících dveří. Pobijte monstra a vejděte vlevo do malé místnsoti, kde použijte terminál vlevo. Vyjděte do chodby a dejte se směrem vpravo. Projděte strojovnou a vejděte do úzké chodby vpravo na konci. Projděte do další chodby a zajděte do místnsoti vlevo. Vyjděte dveřmi na druhé straně, abyste tak obešli zával v chodbě. Pokračujte směrem vlevo a projděte až do místnsoti s červeně svítícími dveřmi. Počkejte až je vaše společnice odblokuje a poté jimi projděte. Pokračujte po rozsáhlém venkovním prostranství stále vpřed a dávejte pozor na nebezpečné plivající housenky. Na konci projděte vraty a tady vás čeká souboj s prvním bossem. Na dvou místech jsou lékárničky a pro jistotu si hlídejte i housenky, které se tu rovněž objevují. Obří monstrum jednoduše ustřílejte a poté se spustí animace.


Meteorologická stanice 5

Následujte kolegyni směrem vlevo do místností. Až se spustí animace, vraťte se stejnou cestou zpět. Tady pobijte pár nepřátel, poté můžete vyjít protrženými dveřmi ven, kde se potuluje ještě jedno monstrum (získáte součástky na vylepšení). Následně pokračujte v cestě chodbami směrem vpravo a zakrátko uvidíte vlevo místnost, kde jsou vaši. Zajděte do dalších dveří vlevo a poté ještě do jedněch. Po skončení animace se octnete ve zbrojnici. Jsou zde celkem tři strážní zbraně, které postupně ze zbrojnice vyneste a rozmístěte na dvou koncích chodby, abyste se účinně chránili před obrovskou hordou nepřátel, která se zakrátko přivalí. Bude to nějakou dobu trvat, ale až budou všichni nepřátelé mrtví, budete pozvaní na briefing. Vraťte se tedy k vašim a po skončení animace se octnete na jiném místě. Běžte směrem vlevo a poté se stočte vpravo. Vejděte do místnsoti s terminálem a použijte ho. Následně vyjděte z místnsoti ven a jděte do protilehlé široké chodby. Na konci otevřte velká vrata a pobijte všechna monstra. Projděte ještě jedněmi vraty a poté vyjděte ven. Postupujte po cestě mezi světly stále vpřed a neuhýbejte z cesty, jinak vás můžou okolní výbuchy zabít.


ISERCom

Vejděte do objektu, pokračujte vpravo a projděte několika dveřmi vlevo. Počkejte až v místnsoti vaše společnice použijte terminál a poté se vraťte ven jak jste přišli. Dejte se od vchodu směrem vpravo. Vejděte do domku a použijte terminál. Vyjděte ven a nyní se dejte opět vpravo. Na rozcestí zahněte vlevo a na konci cesty zajděte do budovy. V budově jděte vpravo a vstupte do kontrolní místnosti. Použijte terminál, čímž si odblokujete dveře na chodbě. Vraťte se na chodbu a projděte těmito dveřmi. Nastupte naproti do výtahu a vyjeďte nahoru na věž. Nyní musíte postupně opravit 3 kryty, přičemž na vás budou neustále útočit monstra. Až opravy dokončíte, nastupte opět do výtahu a sjeďte dolů. Vystupte a jděte do protějších dveří a chodbou, kterou jste přišli, vyjděte opět ven. Pokračujte po cestě, na rozcestí se dejte vlevo a po chvíli si vlevo povšimněte malého domku, kde si můžete nabrat spoustu munice. Zakrátko dorazíte opět ke dveřím hlavní budovy, kde jste tuto úroveň začínali. Známou cestou se dostaňte k vaší společnici a po skončení animace vyjděte opět ven. Postupujte stále směrem vlevo mezi skalami a postarejte se laserové pavouky. Na konci projděte vraty a vejděte do budovy. Světla v chodbě však zhasnou a budete muset chvíli počkat než se rozsvítí. Tady někdy dochází k nepříjemnému bugu, a to že se světla nerozsvítí, neotevřou se žádné dveře a hra vás tak nepustí dál. V takovém případě není jiná možnost, než celou úroveň odehrát od začátku. Po rozsvícení světel jděte tedy do dveří vpravo a vejděte do elipsovité chodby, která vás dovede do místnosti s výtahem. Nastupte do výtahu a vyjeďte s ním nahoru. Vyjděte z výtahu a vstupte do velké kruhové místnosti. Projděte na druhý konec a vraty vejděte do široké chodby. Vzadu slezte po žebříku dolů. Dole vejděte vlevo do další elipsovité chodby. Držte se stále vlevo a nakonec se dostanete do místnosti, kde budete muset svést souboj s dalším bossem. Není tak odolný, jak by se na první pohled mohlo zdát. Až ho udoláte jděte vpravo na konec, kde použijte počítač.


Nová Atlantida: Centrum

V místnosti kde se nacházíte nejprve důkladně sesbírejte všechnu munici a poté vejděte do zeleně svítících dveří. Projděte dlouhou chodbou a vejděte na konci do dveří vpravo a poté hned do dalších vlevo. V další místnsoti vejděte do pravých dveří a pomocí terminálu odblokujte dveře do tmavé místnosti. Projděte tedy do velké tmavé místnosti, kde pobijte všechna monstra a vlevo sejděte po krátkých schůdcích. Projděte další chodbou a dejte se vlevo. Pokračujte další krátkou chodbou a brzy vyjdete ve větší místnosti. Dále jděte vlevo dlouhou prosklenou chodbou. Zahněte vpravo a u dalšího ohybu chodby zajděte do dveří vpravo, kde jsou uvěznění civilisté. Vyjděte ven a pokračujte chodbou rovně. V dalším ohybu vejděte do dveří, kde zachráníte posledního uvězněného civilistu. Vyjděte do chodby a dejte se vpravo. U hromady beden vyjděte vlevo dveřmi ven a pokračujte venkem směrem vpravo, kde po chvíli narazíte na další dveře do budovy. Vejděte dovnitř a jděte až dozadu, kde proběhne krátký rozhovor. Nyní se vracejte zpět cestou jak jste přišli až dorazíte k týmu, který střílí po emzácích. Trochu jim pomozte a poté jděte směrem vlevo k Doku 2. Projděte venkem a vlezte do další chodby. Brzy vyjdete na velké venkovní prostranství, kde budete muset svést velký boj s pavouky. Používejte na ně nejlépe granátomet a budete mít od nich brzy pokoj.


Nová Atlantida: Výzkumný sektor

Vejděte do budovy a pokračujte do centrální místnosti, kde sesbírejte veškerou munici. Poté se vraťte ven a jděte směrem vpravo, kde vejděte do dalších dveří od budovy. Pokračujte chodbou směrem vpravo. U zátarasu rozstřelte sklo a obejděte ho venkem. Na rozcestí chodeb můžete rozstřílet trosky rovně před vámi a venku u konce této chodby můžete sebrat laserovou pušku. Jinak pokračujte vlevo dokud se nespustí video. Po jeho skončení budete čelit útoku nebezpečných neviditelných monster. Jakmile vás zraní, musíte začít střílet kolem sebe, protože pouze při zásahu zbraněmi se na chvíli stanou částečně viditelní. Jděte do dveří vpravo, kde jsou další 3 tito nepřátelé. Brzy se dostanete ven, kde zlikvidujte značný nepřátelský nápor a postupujte venkem až k dalším dveřím. Vejděte do budovy, projděte vyraženými dveřmi a pokračujte směrem vpravo přes několik místností až do chodby. Projděte chodbou a na konci zajděte do místnosti vpravo, kde opět pobijte větší skupinu nepřátel. Nyní se nacházíte v místnosti, ze které vede hned několik dveří. Dejte se těmi pravými, přes malou místnsot pokračujte rovně, v další větší místnosti jděte do dveří vpravo a v další malé místnosti rovněž vpravo. Na konci podlouhlé místnosti seberte přístupovou kartu. Vracjete se stejnou cestou, jak jste přišli, až do první větší místnsoti, kde dveřmi vpravo vyjděte ven a u žlutě svítících dveří použijte kartu. Pokračujte venkem až ke dveřím vpravo, do kterých vejděte. Po krátké animaci vyjděte ven a pokračujte směrem vpravo. Vejděte do budovy a na rozcestí se dejte vpravo. Za dveřmi vejděte do vědecké místnosti, rozbijte sklo další místnosti a pobijte všechna monstra. Na druhé straně zadní místnosti pokračujte dveřmi dál.


Provectus

Jděte venkem jedinou možnou cestou stále vpřed. Nic zajímavého tu není, jen spousta masa do mlýnku. Po skončení krátké animace běžte vpravo a dozadu dokud nedorazíte ke světlici. Pokračujte dál v cestě a vejděte do budovy. Jděte chodbou stále rovně až k hořícím troskám. Zde zajděte do dveří vlevo, projděte místností, vyjděte dalšími dveřmi do chodby a jděte stále rovně chodbou až dorazíte do místnosti s terminálem, který aktivujte. Vyjděte do chodby a pokračujte dveřmi vpravo. Projděte až k reaktorům a postupně je deaktivujte. Poté ještě stiskněte hlavní vypínač. Vraťte se o kousek zpět a slezte po žebříku dolů. Vyjděte do chodby a dejte se hned do prvních dveří vlevo. Projděte do obřího skladiště. Mezi kontejnery jsou dvě cesty: Ta pravá vedoucí podél stěny vás dovede do místa, kde budete moci sebrat značné množství munice. Druhá cesta vás dovede k dalšímu žebříku, po kterém vylezte nahoru. Jděte na druhou stranu buněk, kde aktivujte dveřní panel, čímž vpustíte své přátele dovnitř. Poté pokračujte mezi buňkami až k výtahu, do kterého nastupte a vyjeďte s ním nahoru. Probojujte se opět na druhou stranu buněk až do chodby, kde jsou bedny. Bedny rozstřílejte a pokračujte v cestě dál.


Doly

Jděte do dveří vpravo a poté jděte stále rovně, nikde neodbočujte. Až uvidíte, že je chodba před vámi slepá, odbočte vlevo, na dalším rozcestí pokračujte rovně a na následujícím se dejte vpravo. Projděte kolem beden na další rozcestí, pobijte monstra a jděte vpravo. Vlevo je most, přes který se potřebujete dostat, avšak ve vodě je monstrum, které vás nepustí dál. Vpravo na konci aktivujte terminál a poté se vraťte k mostu, kde aktivujte druhý terminál, čímž vypustíte vodu z nádrže a monstrum znehybníte. Přejděte tedy po mostě přes nádrž a vystoupejte po lávkách až nahoru. Opravte kryt, pobijte další nepřátele a vstupte do dveří. Dejte se vpravo, poté vlevo a pak pořád rovně dokud nedojdete k bombě. Opravte bombu a dejte se chodbou vpravo. Dejte se ještě 2x vpravo a brzy vyjdete na plošině, kde musíte opravit elektrický drát. Poté jděte k terminálu a aktivujte ho. Vyjděte na pás, přejděte na jeho druhou stranu a opět z něj slezte. Jedinou možnou cestou jděte k místu, kde se prostory rozšiřují a vpravo opravte další bombu. Jděte do tunelů vpravo, poté 1x vlevo a 1x vpravo a pak se držte vlevo. Dojdete k další bombě, kterou opět opravte. Pokračujte od bomby vlevo, poté přejděte vpravo až dorazíte k důlnímu stroji, který aktivujte. Pokračujte v cestě dál a brzy se střetnete s obrovským ještěrem, kterého musíte porazit. Palte do něj raketometem a máte ho během chvíle.


Výzkumná základna Emicron

Tento level je pravděpodobně ze všech nejobtížnější. Problémem jsou robotická monstra, která od tohoto levelu jsou extrémně odolná a v podstatě zranitelná jen granátometem popř. raketometem. Proto jsem také v úvodu radil, abyste si tyto 2 zbraně vylepšili na maximum. Na robotická monstra fungují i ostatní zbraně, avšak poškozují je jen minimálně. Zde je tudíž třeba opravdu poctivě procházet i vedlejší prostory, do kterých byste jinak chodit nemuseli, kde najdete spoustu munice a zdraví. Snažte si tato místa zapamatovat, a pokud budete po náročném boji zraněni, neváhejte se na tato místa vrátit k doplnění ztraceného zdraví. – Takže běžte rovně k velkým vratům a chvíli si počkejte než se otevřou. Projděte třemi kruhovými sály a likvidujte monstra, která vylézají ze šachet. Stiskněte dveřní panel a následně ho musíte stisknout ještě jednou a to přesně po 10 vteřinách, jinak se vrata neotevřou. Jakmile se vám toto povede, proběhněte škvírou a postupujte přes několik místností a chodeb dokud se nespustí animace. Poté se octnete v další místnosti, kde je několik tuhých ještěrů k likvidaci. Obíhejte kolem středového tělesa a kryjte se za ním. Ničte nepřátele granátometem. Poté se dejte do chodby, kde jsou opět další nepřátelé. Pokud by se vám zde špatně bojovalo, můžete monstra nalákat do místnosti se středovým tělesem a zde je zničit. Projděte touto chodbou do místnsoti s bednami. Do tmavé místnosti nejlépe vůbec nevstupujte a rozstřílejte bedny vlevo a uvolněte si tak další cestu. Projděte soustavou chodeb a nezapomeňte navštěvovat postranní místnosti, kde najdete spoustu lékárniček. U vrat se dozvíte, že vám chybí přístupová karta. Jděte tudíž chodbou vpravo, projděte místností s bojovými obleky a na konci další chodby vejděte na toalety, kde najdete požadovanou kartu. Stejnou cestou se vraťte zpět a po skončení animace vejděte do hangáru. Před vámi jsou 2 terminály. Stiskněte levý 2x a poté běžte vlevo dozadu, kde je další terminál, kretý rovněž aktivujte. Nyní běžte na opačnou stranu místnosti, kde projděte dalšími vraty, poté běžte vlevo a nakonec projděte dveřmi vpravo. Běžte směrem vpravo, abyste se oklikou dostali do kanceláří, kde aktivujte terminál. Následně vyjděte zpět do chodby, dejte se vlevo a poté projděte dvojitými dveřmi vpravo. Zajděte do místnosti, kde aktivujte další terminál a poté toto ještě jednou zopakujte ve středových kancelářích v chodbách, ze kterých jdte předtím přišli. Vracejte se stejnou cestou zpět k lodi, se kterou jste předtím otáčeli. Vlevo od vrat, která vedou k lodi se otevřela další vrata. Můžete se sem jít podívat. Vlevo na konci je terminál, kde však nyní nic nezmůžete. Do tohoto hangáru však musíte dostat loď z vedlejšího hangáru. Vraťte se tedy k lodi a přistupte ke děma terminálům. Pravý stiskněte jednou a levý 3x. Poté běžte zpět do prázdného hangáru a aktivujte panel vlevo na konci. Po skončení videa proběhněte nově otevřenými vraty a pokračujte skrz další vrata do chodeb. Chodba přímo před vámi je zatarasená, tak prostřelte sklo pravé kanceláře, projděte ji a poté dveřmi na druhém konci. Projděte dekontaminační komorou a vejděte do místnosti, kde aktivujte další terminál. Po skončení animace se vydejte zpět po cestě, po které jste přišli. Tady se vám do cesty postaví 2 roboti, které sejměte pomocí raket a granátů (pokud vám tedy ještě nějaké zbyly), ale jinak na ně účinkují všechny zbraně. Pokud se budete dobře krýt, neměla by pro vás být jejich likvidace problémem.


Mateřská loď mimozemšťanů: Hangár

Jděte pryč od přistávací plochy až k mimozemskému terminálu, který použijte. Po skončení animace seberte vpravo bednu s municí a poté pokračujte osvětlenou chodbou vpřed. Pokračujte vlevo a tunelem projděte k teleportu. Použijte teleport, vyjděte z něj a jděte k dalšímu terminálu, který opět použijte. Poté se otočte a postřílejte velkou hordu monster. Následně se spustí další animace a po jejím skončení se vraťte do teleportu, kterým jste přišli. Na druhé straně vyjděte, dejte se vlevo a poté hned vpravo, kde je další teleport. Použijte ho a na druhé straně opět vyjděte a dejte se vlevo. V chodbě zahněte vlevo a poté ještě jednou vlevo. Tady pobijte nějaké nestvůry, na velké opět používejte raketomet a granátomet. Pokračujte chodbami v cestě dál a držte se co nejvíc vlevo dokud nedorazíte do místnosti, kde je po pravé straně žlutá energetická bariéra. Běžte ještě kousek vpřed a dorazíte do kruhové místnosti. Pobijte všechna monstra a jděte další chodbou ke generátoru štítu. Koncentrovanou palbou ho zničte a vraťte se zpět k místu, kde byl žlutý štít. Štít zmizel, takže chodbou normálně projdete. V další chodbě pobijte neviditelné mimozemšťany a poté pokračujte až k teleportu, který opět použijte. Na druhé straně vystupte z teleportu v komplexu chodeb se dejte vpravo a před vámi je další energetický štít. Jděte k teleportu směrem nahoru a použijte ho. Na druhé straně vyjděte a pokračujte na rozcestí chodeb, kde se po zemi povaluje spousta lékárniček. Následně jděte do místnosti rovně a na druhé straně aktivujte terminál. Nyní musíte postupně ve čtyřech místnostech aktivovat čtyři terminály a zároveň pobít všechna monstra, která na vás vyběhnou. Poté vlezte opět do teleportu a na jeho druhé straně jděte směrem vlevo, kde jsou vaši parťáci. Dál se však stále nemůžete dostat, tak se dejte vpravo a vlezte si do dalšího teleportu. Na druhé straně projděte kruhovou místností a pokračujte vlevo, kde vejděte do kruhové chodby. Nyní musíte postupně rozstřílet všechny žluté generátory silového pole, přičemž po zničení každého článku na vás vyběhnou emzáci. Postupně vysbírejte lékárničky, které jsou v okolí, a pokud vám nebudou stačit, vraťte se k teleportu, kde na obou jeho stranách najdete další healthy. Až všechny články zničíte, spustí se video a vy se vydejte zpět k teleportu a přeneste se k parťákům na druhou stranu. Použijte terminál a projděte do velkého sálu. Energetický štít se však obnoví a vy zůstanete v sále uvězněni. Musíte postřílet všechny mimozemšťany a poté se spustí závěrečné video této úrovně.


Mateřská loď mimozemšťanů: Prastaří

Obejděte obří sál a vejděte do chodby na druhé straně. Projděte teleportem, vyjděte z něj a postupujte chodbami, kde blikají nebezpečné lasery. Musíte přebíhat z výklenku do výklenku tak, aby vás lasery nezasáhly, jinak vás připraví o část zdraví. Na konci chodeb rozstřílejte žlutý generátor (nejlépe plamenometem) a pobijte všechna monstra, která vám vpadnou do zad. Vracejte se stejnou cestou zpět a tentokrát dávejte pozor na laserová děla. Musíte stále běžet a nezastavovat se nehledě na nepřátele. Až dorazíte do sálu, zahněte hned do první chodby vlevo a opět projděte chodbami plnými laserových pastí. Rozstřílejte generátor na konci, pobijte monstra a opět rychle proběhněte na začátek chodby. U další chodby vlevo je energetický štít, tak vběhněte hned do následující chodby vlevo a celý proces potřetí zopakujte. Poté zbývá ještě jedna poslední chodba, kde rovněž zničte generátor. Po zničení všech generátorů se vraťte do kruhové místnosti a vstupte do chodby, před kterou byla předtím energetická zábrana. Projděte teleportem na druhou stranu a pokračujte do místnosti s obřím generátorem. Musíte postupně zničit tři zdroje po obvodu místnosti, abyste zlikvidovali štít kolem velkého generátoru. Pokud možno stůjte vpředu u vchodu a nestoupejte na enegetickou podlahu, protože vám tato bude ubírat zdraví. Nejlépe vždy jen vyběhněte ke zničení zdroje na druhé straně místnosti (zničte ho nejlépe plamenometem) a hned se zase vraťte ke vchodu. Vyřazení zdrojů z provozu je však jen dočasné, takže až se zase okolo hlavního generátoru objeví štít, budete muset celý proces zopakovat. Až generátor zničíte, vraťte se k teleportu, projděte jím a pokračujte do vám již známé kruhové místnosti. Vejděte do chodby na druhé straně a projděte dalším teleportem. Pokračujte do obřího kruhového sálu, sejděte dolů k poslednímu teleportu. Projděte tímto posledním teleportem a nyní vás čeká souboj se závěrečným bossem. Palte do něj nejlépe raketometem a dávejte si pozor na laserová děla po obvodu místnosti. Brzy mu uberete všechno zdraví a poté si vytvoří kolem sebe ochranu z energetických mantinelů. Ničte tyto mantinely, aby se vám boss opět odkryl a poté do něj opět palte co to jde. Až ho udoláte, spustí se poslední a závěrečná animace.

Související hry Shadowgrounds: Survivor



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
69 hlasov

100
60
20

80
40
0
45
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |