HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 18197 uživatelů

Užívateľ > ImBeast > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Střílečky jsem měl rád snad odjakživa ovšem takovou jako byl Bioshock jsem snad předtím ještě nehrál. Ta hra je snad dokonalá a osobně jsem nenašel jediné slabé místo (někteří tvrdí že příběh je poněkud slabší) s tím nesouhlasím protože příběh je velice dobrý není nudný ani předvídatelný a je naopak velice nepředvídatelný a určitě na střílečku velice dobrý a kvalitní což se jen tak nevidí.
Velmi sympatická hra a opravdu skvělý začátek rozjeté značky COD která vládne šílenou hratelností a zábavou. Škoda jenom že tak jako snad u každého dílu je drobný nedostatek příběh který je opravdu velice krátký a mohl by být bez problémů delší.


























Pro většinu lidí nejlepší díl z celé série HOMAM, i když stejný názor nesdílím protože pro mě je prozatím nejlepší díl ten pátý, tak i tak je to určitě společně s pětkou nejpovedenější díl z celé série, trojku nehodnotím jako nejlepší protože měla snad nedobytnou kampaň na vyšší obtížnost :-D a taky proto protože když jsem hrál o nějakou dobu pětku a viděl jsem tam možnost útočit s hrdinou (to bylo k vidění už i ve čtvrtém HOMAM ovšem tam se hrdina počítal jako plně schopná bojová jednotka oproti pětce kde mohl použít útok a kouzlit nikoli se však tak jako ve čtvrtém HOMAM pohybovat po bojišti) to bylo každopádně (to v pětce o čem jsem mluvil) spojeno s hratelností a veliké podobnosti trojce tak to byla pro mě jednoznačně potom nejlepší pětka. Šestku jsem hrál zatím jenom demo a určitě není špatná ale nemohu moc soudit pouze z pár minut hraní.
Tak trochu krok jiným směrem je HOMAM 4 ale pořád je to velice slušná tahovka a nemá se za co stydět, je sice pravda že asi ne každému sedne tenhle čtvrtý díl ale i tak je to dobrá hra která si určitě nezaslouží být zatracena.
Opravdu skvělé pokračování série Heroes of Might & Magic, škoda jenom že tvůrci nějak pozapomněli na karavanu ve hře :-( sice ji přinesli v rozšíření ale i tak mi prostě scházela v téhle základní verzi HOMAM 5 když jsem ji hrál a i pořád hraji. Jinak drobné nedostatky naštěstí opravili postupem času v každé zaplátě (patch)































© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |