HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 41023 uživatelů

Užívateľ > tomikzlesa > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |





Afterfall: InSanity není ničím jiným než pohou kopií Dead Space, má slabší grafiku, fyziku a hlavně AI. NA druhou stranu je to béčková hra a Intoxicate Interactive není ubisoft či bethesda a nemá na vývoj hry miliardy :-). Přes nesporné mínusy je Afterfall zábavný a vcelku strašidelným počinem.

+ Prostředí
+ Brutalita
+ Hudba
+ Hlavolamy
+ PARADNI KONEC !

takovej plus minus je tma, sice jde o strach ale tady si ani na vlastni pero nevidite a obcas nevite kam jit, protoze neni videt na cestu a bouráte do zdi :-)

- AI
- Krapet horší grafika
- Největším minusem jsou debilni checkpointy, nic proti nim, človek aspon nemusi spamovat F5, ale tady jsou checkpointy na zbytečnejch místech a tam kde se může něco posrat prostě nic a zamrzí si stejnou část hry dát třeba i dvakrát, třikrát...




Nemá cenu se tu rozplívat nad perfektní grafikou, ovladatelností, hratelností a jedním z nejlepších portů z konzole na PC. Poté co sem viděl krátký filmový prequel Bright Falls, bylo jasné že Alan Wake nebude jen tak obyčejným herním počinem, ona to totiž není hra ! ste součástí perfektního vyprávění, jenž je vyprávěn formou serálu a s klávesnicí a myší v ruce jste hlavním hrdinou. K tomu připočtěte vyprávění skrz rádio, televizi, skryté truhly, termosky...atd a je tu hra roku 2012, nebo film ? Roky čekání jsou konečně u konce a vyplatily se ! Chybí tu už jen Laura Palmer a Agent Cooper !

+Grafika, obzvášt příroda doslova trhá oči
+Ovládání
+Příběh
+Atmosféra
+Forma vyprávění
+Asi nejlepší port z konzole

-Chybí chladné zbraně


Alenka je zvláštní počin, na jendu stranu dost brutální a násilná akce, na druhou stranu se nemůžu zbavit pocitu, že na mě dejchá dětinskost. Občas moc barevné a roztomilé lokace, ale Alenka není dospělá tudíž se dá její fantazie chápat. Některé lokace primitivní, druhé naopak brutálně hardcore težké. Alenka je prostě nevyvážená hra, v žádném případě ale není na úrovni na jaké je podle tiscali a sectoru. Největsím minusem hry je délka, kdyby se hra postupně vyvíjela nebylo by to tak okaté, ale hra se od určité fáze zasekne ve vývinu a jen ji procházíte...

+ Zajímavá grafika
+ Předměty...lahve, vzpomínky, místnosti, praseší rypáky...
+ Logické hádanky a hlavolamy

- Nevyváženost
- NEPODPOROVANY POMER STRAN 16:10, omg co se to poslední dobou rozmohlo ??

PS: pokud se najde někdo kdo posbíral všechny flašky, vzpomínky atd... je u mě borec
Skvělá hra, jednoduchá akce kde si můžete roztřílet tuny emzáků. Potkal me i jeden neprijemny bug, kdy MIA tukala kod jinam nez mela, musel sem nacist starsi save.

+ Skvělá hratelnot
+ Grafika
+ Arzenál
+ Upgrady

- Krátké !!
- Nemožnost dát do zbraně víc upgradů
- Trošku zmatené ovládání
- Konec, žádný boss
Hra vás bude budto bavit jako Assault, a nebo vás prostě bude nudit, proč ? je to totiž to samý v bledě modrym. Opět ste ne vesmírné, žádné nové upgrady, pa naopak, hodně mi chyběl rotační kulomet a místo něj dostanete jakousy elektrickou tyč na opice a raketomet střílející jakési slektro výboje. Ale i tak je to opět perfektní jednoduchá zábava.

+ To samé co dvojka
+ Boss na konci

- To samé co dvojka
- Jiné zbraně
Bohužel jsem to nejak popletl a tenhle 1. díl jsem dohrál jako třetí, ale dojem z hraní mi to určitě nezklazilo.

+ Grafika
+ Boss
+ Laserová pistol

- zde asi nic, i hrací doba je celkem slušná
Silně nadhodnocená hra, po prvním a druhém díle hodně slabá záplata, za marináka se člověk nebojí, za aliena je to klasika a za predátora ste zabijecí mašina, po získání kopí a disku ani nemluvě.

+ vlastně skoro nic
+ grafika

- hrací doba
- nulová atmosféra
- nevyrovnanost charakterů
Tak u týhle hry sem měl vysokou spotřebu spodárů. Dohráno celkem 2x a pokaždé v nočních hodinách, což požitek zvyšuje. Plný počet nemá hra jen za nevyrovnanost charakterů. Za marináka ůžasná atmosféra, za aliena se vám možná bude točit hlava a za predyho si budete připadat jako bůh.

+ 3 hrací možnosti
+ slušná hrací doba

- asi nic
Amensii: přístroj na čuníky bych rozdělil na tři části. První tápající, kdy jen chodíte a prakticky nic se neděje, pak přichází část druhá kdy se dostáváte hlouběji do podzemí a příběhu a nastupuje strach a postupný teror z brášků pana Pyggiho. Na závěr je tu část třetí když jenom běháte a hledáte kterej spínač zmáčknout a strach je nadobro pryč.
Druhý díl se ani zdaleka nepřibližuje prvnímu dílu, aby jo když laťka byla nasazena hodně vysoko. Strach zdaleka nedosahuje takových kvalit, máte stále zdroj světla, žádná kombinace předmětu a hlavolamy či hádanky..

+ Grafika
+ Příběh

- Světlo
- Lehké
- Krátké
stojí to za zkoušku, jen škoda že je nutné vždy hrát celé, musí se projít na jeden zátah, což není lehký vzhledem k obtížnosti...
Uvidíme zda hodnocení změním, Tvurci si asi spletli hru s filmem, míst hraní a kooperace atd. neustále koukáte na nějaké filmečky, vzpomínky a zjistíte že hra si hraje s vámi. Začátek je okamžitě tak překombinovaný a zmatený že si myslíte že hrajete od půlky...stach a atmosféra zatím nikde.
EDIT: po špatném začatku a odhodlání začít dal hrát mením hodnocení, pecka, nechutnost a strach, příběh, ruzné konce...super


Jednoho nudné odpoledne sem si řekl že si tuhle nenápadnou adventuru zkusím na chvíli zahrát, no byly z toho asi 3 hodiny a jedny posraný slipy. Hra která nikdy nebude mainstreamem a přitom je dokonalá. Výborné logické hádanky, perfektní příběh a hlavně HUTNA atmosféra, která by se dala krájet, je škoda že není čím, alespon blobu kudlu nebo sekeru bych určitě využil. Na druhou stranu by se zbraněmi pár procent z atmosféry určitě odpadlo...Už ted se tesím až to dojedu a vrhnu se na Penumbru ! !

+ Příběh
+ Hádanky
+ Atmosféra ! ! !

- Grafika, mohla být lepší ale je to vlastně jedno tady není zapotřebí Cryenginu 3 :-)
80%Anna
Hodně zajímavá hra, odehrávající se celou dobu v jedné malé usedlosti. Výborný postupně gradující hororový příběh bohužel dost kazí složitost hry, občas fakt nechápete co máte udělat a když to uděláte tak vám to nedává smysl, nezbývá než zkoušet klijat na všechno co máte v inventáři. Hra i přesto stojí za dohrání, hlavně pokud se rádi bojíte :-)
Od 4. dílu legendárního Gothicu jsem po totálně dopackaný 3. moc nečekal. Hra mě mile překvapila určitým návratem k původní serii a zklamala obrovským zjednodušením v hratelnosti zejm. kování zbraní, lektvarů atd. 4. díl se ale celkově původn serii zdaleka nevyrovnává, štafetu převzal Risen.

+ nádherná grafika
+ chytlavý příběh

- uzavřený pohyb a nemožnost vracet se do starších lokací
- antialiasing
- učení dovedností a strom skillů celkově
Tak jako vychází aspiranti na hru roku, tak vychází i shit roku. Arcania: Gothic 4 - Fall of Setarrif jím bezpochyby je, žádných 10h hrací doby nečekejte, za 3,5h budete hotový, ale ono je to spíš plusem. Když si člověk uvědomí propracovanost prvních dvou Gothiců a fakt že za tímhle paskvilem stojí zhruba stejní lidé je mi až do pláče kam to kleslo. Chudácí Diego, Thorus, Lee, Lester a další...40% dávám za slušnou grafiku, hudbu a hlavně z lítosti. Hra se v žádném případě nevyplatí kupovat, radši počkat až bude zadarmi k časopisu.


Zajímavý, avšak po chvili nudný počin. Celkem slušný bojový systém. Konec odfláklý a vzhledem k počtu nepřátel až absurdní a trochu kazí celou hru.

+ grafika
+ bojový systém
+ hrací doba

- nudné questy
- konec
Od jedničky obrovský skok kupředu, lepší kooperativa s prostředím, pestřejší ukoly a hlavně celkový příběh s perfektním závěrem. Bezvadná akce a neustálé zabijení neomezilo ani na chvíli :-)

+ grafika
+ vila
+ souboje

- chtělo by to nejaké RPG prvky
Zatím průběžné hodnocení, ale je to hrůza a sem zvědavej jestli to dohraju, začátek skvělej. Běháte po stromech s lukem na zádech, ale až zjistíte že hlavní postava je arogantní hovado bez úcty k ostatním a jde mu jen o sebe a pomstu...navíc to dětinské samo doléčování, nic moc arzenál...
Pro mě osobně nejlepší díl, je vidět Ubisoft se učí z vlastních chyb a nedostaktů. Perfektní a přitom nenáročná grafika, opět slušný příběh a vtažení do děje.

+ Grafika
+ Assassíni, asi nejlepší změna
+ Úkoly
+ Romulovi hrobky
+ Předměty, poklady mají konečně smysl

- Občas téžké a psycho mise
- Pouze jedno město
Jak jinak než plná palba, AC vychází už skoro jako seriál a s každým novým dílem je stále lepší a lepší učí se z vlastních chyb a stále přídává nové možnosti. Na druhou stranu mi tu chybí pohyb mimo město, jízda na koni, žádné cechovní questy a málo kobek :-( všechno to je ale zabítý perfektním gradujícím příběhem při kterém na nedostatky zapomenete. Jestliže u Rage sem psal o nejlepším intru, tak AC:R má nejlepší a nejdojemější konec !

+ Grafika, opět paráda
+ Hratelnost
+ Příběh
+ Soundtrack

- Cože ?
- Chybějící vedlejší mise
Po bezvadym filmu přichází viditelně odfláklá hra, věnovat tomu víc času byla by to pecka. Bohužel ze hry prosakuje splácanost na koleni a hrr tempo, už aby byla hra venku a vezla se na slávě filmu. Dohráno za tým modrých, za zelené snad někdy příste.

+ celkem slušná grafika a prostředí

- krátké
- odfláklé
Další z mála her které prostě nevím proč ignoruji, nakonec to jen tak ze zvědavosti zkusím a jsem ohromen. Arkham Asylum je naprostá pecka, sem obrovský fanda Bat filmů a nechápu jak mi tahle hra mohla uniknout. Kdo má rád tzv. Hack n Slash hry s perfektním příběhem a atmosférou neměl by tenhle kousek rozhodně vynechat !

+ Prostředí
+ Atmosféra
+ Hádanky, trofeje...

- Proč šedivý oblek, batman byl vždy v černém.
Hra která je na 100% ale hodnotím ji na 90% proč ? Tak praseckou optimalizaci už sem dlouho neviděl, nefunkčí DX11 na 32bit systemu tak ypovažuju za slušnou prasárnu. I ny úkor schozenejch detailů se hra prostě občas drbe a zatuhuje, skutečně výborná práce ! Zbytek je na výbornou, hratelnost, příběh, postavy, prostředí, hádanky, trofeje ...Párádní zabava sou souboje. Kámen úrazu je možná fakt že hra za Catwoman je lepší než za Batmana :-)
Hodně krátká, navíc dost fajtově těžké DLC. NEjvětší škoda že dost hrajete za Batmana a za Robina málo.




Podhodnocený datadisk k jedné z nejlepších strategií přinášející nová dobrodružství a hodiny zábavy. Stejně jako o svých předchůdců to možná chtělo víc zapracovat na podrobnější stavbě vesnice.
Děs a hrůza, vydat takovohle zrůdnost k celkem slušnému filmu...tomu říkám odvaha, hra je dobrá tak do notase a pařit na WC.
Pro mě osobně po skvělé dvojce zklamání, to samé jako Black Ops, chci HRAT fps ne koukat na videa, na to je youtube ! Grafika je naprosto skvělá i hratelnost, ale co naplat když 5min hrajete pak 10min cumite na videa a pak opet 5min hrajete, aby toho nebylo málo tak jeěte za nekoho jinýho a v uplně jiným prostředí. Snaha zanést do fps žánru kvalitní příběh tedy opět selhala. Vývojáří, ze hry prostě fim neuděláte ! V něčem je ale přeci jen BF3 ultimátní, a to v linearitě, mátě přesně vytyčený kudy jít, co a jak udělat...Prostě Bravo pánové, tohle se vám nepovedlo EDIT: po dohrání, respektive po dokoukání videí a poslouchání keců snužuju hodnocení z 65% na 30% BF3 je jedna z nejhorších akčních her jaké sem kdy dokoukal :-) sračka jejíž účel je jen vytahat z lidí peníze ! MP je udajně skvělý, ale ten nehraju.
Asi vítez akčních FPS pro rok 2010, pefektní grafika, žádné chyby a slušný příběh.

+ grafika

- málo zbraní
Naprostý luxus, perfektní akční hra s prvky RPG a možností si vybrat zda budete hodný a nebo zlý, hutná strašidelná atmosféra v podání šílených lidí z podvodního města.

+ Všechno
+ Upgrade zbraní
+ Možnost volby
Pkračování už tak dokonalé hry přinášející mnohé změny, více skillů, zbraní upgradů a opět možnost volby a prvky RPG

+ Hrací doba
+ Hra za Big Daddyho
+ Upgrady
+ Atmosféra


Tolik let čekání se vyplatilo, kdo čekal že to dopadne špatně je blázen :-) HL1 je nejlepší FPS akce na source enginu ... prostě pecka.
Trošku podceněný titul, ačkoliv grafika na dnešní dobu nic moc, ale v roce 2007 bych měl určitě jinej názor. Zajímavé prostředí a hlavně mimozemský život, jak to mám rád.

+ prostředí
+ tým

- hrací doba
- antialiasing
- nemožnost zapnout titulky
Dohráno celkem 2x, výborná hra s hororovým nádechem. Dnes po teto hre samozrejme nevzdechne pes, ale ve své době výborný počin.

+ atmosféra
+ hrací doba




Hm tak tohle je jak dostat pěstí, parádní akční rubačka jak se patří, je tu ovšem, zřejmá inspirace Gears of war. Perfektní vsuvka jsou experience za zato jakým způsobem sejmete nepřítele, čímž vás hra nutí děat proste kraviny. Cělkově je to Painkiller vs. GoW vs. Bioshock. každopádně hra zřejmě drží titul nejsprostější hry roku, a to je dobře !

+ Grafika
+ Akce jak se sluší a patří
+ Zbraně a upgrady

- Příliš barevné, libila by se mi víc temnější atmosféra
Bethesda Softworks mě touhle hrou utvrdili v tom že je to banda tupců co umí hry jen vyrobit a programovat, ale nepřemýšlí u nich. První byl Oblivion kterej dojebali špatnám rpg systemem, další byl Fallout kterej dojebali bugama a tohle je moje zatím poslední setkání...skvělá hororová akční adventůra dojebaná posranym ukládacím systemem, kdy se stejně jako třeba v silent hillu místo na požitek z hry soustředíte jen na to abyste už už byli u dalšího save placu. Když už jedu ten samej úsek po desáty začně to docela nasírat, zvlást pokud je hra takhle složitá. Konec sem už musel skouknout na youtubu, protože nechat se 50x rozmazávat od stejnýho šutru fakt nemusím. Bethesda Softworks jsou dementi !

+ Příběh, proste paráda
+ hrací doba slušná
+ zbraně
+ atmosféra

- BUG jako prase s lodním dělem a pláží !! nechápu jak nekdo muze pustit ven nedodelanou hru !
- save placy, tohle je totalni demence, hlavne u adventur

hra by mohla klidne mít 100% nebej ukládání, bugu s dělem a koncem, ten fakt nešel
Zajímavý ale rozporuplný počin, až budu chtít čumět na tuny videí tak si OMG pustím youtube a ne FPS akci. Je pěkné že se tvůrci snažili o pořádný příběh a vtáhnutí do děje, ale 50% hry koukat na videa, která navíc nejdou přeskočit ?? WTF.

+ Grafika
+ Na FPS zajímavý příběh s překvapující pointou

- Miliony videí
- Checkpointy
- Po pár minutách video a hurá do nové oblasti, což mi přišlo jako kdybych 50x rozehrával novou hru


Výborná hra, s hutnou atmosféro a slušnou grafikou, Efekt kazí občasné video sekvence a savepointy. Výborným aktem je tám a možnost s emezi jednotlivými postavami přepínat, tudíž vás hra moc neunudí stejným stylem hraní.

+ prostředí a atmosféra
+ tým a přepínání postav

- občas ovládání


Zpočátku pochybná hra, marně hledáte nějké zbraně, ale časem pochopíte že právě chladné zbraně a minimum nábojů jsou hlavním tahounem hry, osobní kontakt s něpřítelem přidává na hutné atmosféře a nenechá jedny trencle suchý !

+ Atmosféra
+ Lokace
+ Chladné zbraně
+ Grafika
+ Příběh
Jestli potřebujete ozkoušet výkon HW, kašlete na 3D Marky a zahrajte si Crysis :-). Perfektní střílečka z překrásnýho prostředí, luxusní fyzikou, v celku vydařenou AI a slušným příběhem.

+ Grafika
+ Prostředí
+ Engine
+ Oblek a uprava zbraní

- HW nároky
Ano, půjdu proti proudu a nebudu si z Crysis 2 stavět posvátný totém z kterýho si každej prdne do kalhot, co Cryteku nejde odpustit je fakt že totálně vyjebali se všemi fanoušky když vydají Crysis 2 a ejhle běží na DX9, co naplat že se nějaký ten měsíc počkalo a DX11 patch byl venku, to na vyjebání nic nemění, High resolution pack navíc běží jen po 64bit systémem. Že by nějaká tajná úmluvička s Microsoftem ? :-). On ani zbytek Crysis 2 není nijak světoborný, hratelnost ani příběh nijak neviníká nad ostatními hrami jako např. CoD či BF. Škoda že takhle nějak nedopadlo Battle: Los Angeles :)

+ Grafika, ta je na DX11 skutečně parádní
+ HW nároky, i přes svůj vzhled není problém hru rozjet

- Mínus jako takový hra nemá, bohužel nemá ani nějaký výrazný plus



Perfektní akční hra s prvky hororu. Sice nepřináší nic nového a převratného a grafika taky není zrovna na vrcholu své doby, ale hra ani na chvíli nenudí a hodně rychle vás vtáhne do děje.

+ Disk
+ Uprgade zbraní
+ Atmosféra

- Nic moc grafika
- Zprvu hodně zmatené ovládání, ale dá se zvyknout
Druhý díl je opět tak lehký či těžký podle toho jak je hráč schopný či neschopný. Některé novinky jsou k dobru, jiné mě mrzí. Zmizely humanity, díky kterým šly zvedat staty a přibyly porty mezi bonfires, což je dle mě jedině k dobru věci. Zbytek nemá cenu rozebírat, prostě paráda, kdo hrál jednotku má obrovskou výhodu...

+ Rozlehlost
+ Ruznorodost lokací
+ Tajemno, zákoutí a prolézačky...
+ Konverze na PC se povedla :-)

- Nevyrovnanost bossů, jeden lehký, druhej na infarkt :-)
- Mohla být lepší grafika, zejména tráva..oproti tomu interiery super
Doufám že další DLC budou minimálně stejná, lepší už bejt nemůžou :-) jen doufám že pujdou dál rozvíjet Estus flasky :-(


Tak jako u DS1 si i tady dám 0%, až bude hra hratelná a nepadat FPS jako prase, nebude se to škubat i na low...tak si rád dám tech 100% co si hra zaslouží...ale opět s jedná o šílenej PC port a je mě u prdele jestli to je chyba tvůrců hry, nebo ovladače od invidie...hrá má bejt při vydáná ready...a ne zkoušet 50 zpusobu jak udělat hru hratelnou...a stejne žádnej nefunguje...
TAK EDIT: kvuli DS3 jsem si koupil GTX 950 a dávám správne hodnocení 90% ale to jen proto že jsme zatím YOU DIED málo abych dal 100% :-) EDIT: po dohrání strhávám na 70% tak nevyvážený bosse asi neměl žádný díl..jednoho dáte s jednou rukou v kapse s druhou rukou na pindourovi a jinýho bose zkoušíte 20x a stejně to nejde..nevadí mi ani jedno, ale sere mě ten rozdíl mezi nimi




Nedávám hrám 0% ale vydat v roce 2012 hru která je tak odporná, nekompatibilní s PC a prakticky neovladatelná je zvěrstvo. Je moc hezké že vychází DSfix a že díky němu se hra změní, ale to není tvůrčí práce. Grafika jako taková u mě nehraje hlavní roli, ale pokud dělám kampan jako prase a chlubím se že na PC udělám konverzi nejlepšího RPG tak by to mělo nějak vypadat.
EDIT: Takže po aplikaci DSfix 1.9 hra vypadá naprosto bombasticky, týpek co má DSfix na svědomí odvedl neskutečnou práci a právě on zachráníl totálně dojebanej port na PC. Momentálně nahráno 80h+, Level 114 :-) a stále mi chybí projít asi 5 lokací, herni dobu odhaduju teda na 100-110h. Upřímě nevim co moc psát, tahle hra není opravdu pro každýho, žadnej mainstream, ale totální hardcore. Budete ji bud nenávidet nebo milovat. Neskutečný a krutý svět kde nic nedostanete zadarmo. Nejčastěji tu ovšem platíte životem. Pokud se ale vydáte správnou cestou a hlavně na sebe oblečete správnou výzbroj a začněte používat spravnou taktiku a pozorovat nepřátele hra se stane velmi zábavnou.
+ Spousty tajemna, fake walls, nepřístupné oblasti a nutnost některé lokace procházet vícekrát
+ Grafika ( po DSfix )
+ Bojový systém, asi jeden z nejlepších vůbec, alespon co se reálnosti a fyziky týče
+ Bossové, nic na dvě rány, nebo 30s
+ AI nepřál
+ Ruznorodé lokace a s tím spojené druhy nepřátel
- Ten podělanej port, grafika a ovládání


Velice zajímavý počin. Grafickou stranku hry nebudu hodnotit, mohlo to být mhoohem lepší, ale adventura je jediný typ hry kde slabši grafiku zvladnu skousnout. Hra má celekm slušný příběh, sakra mrazivou atmosféru, a jeden důležitý fakt u kterýho nevim zda jej brát jako plus nebo mínus...je sakra těžká. Nebojím se říct že Darkness Within 2 je nejtežší hra která mi prošla rukou. Dalším skvělým bodem jsou questy, žádné tu totiž nejsou...dělají se vám ppouze poznámky z knih které najdete, čím víc tedy hledáte a ste bystřejší tím lehčeji se vám hraje.





Musím se smát když vidím hodnocení tiscali games. Tahle gamesa má to nejlepší ze všech svých předchudců. V naprostym klidu válcuje poslední 2 díly Prince of Persia. Neobvykle silný příběh, spousta hlavolamů, truhel ovládacích prvků dělá z Darksiders asi muj největší herní zážitek letošního roku.

+ Hrací doba ...cca 27h
+ Grafika
+ Příběh
+ Lokace
+ Prostě je toho spousta, kdybych měl vypsat šecky plusy, tak popíšu celou hru.

- Nemastný začátek, který je potřeba překonat, ale jedná se jen o desítky minut
- Na mé Ati Radeon HD5750 problém s grafickým nastavení...ale nakonec vyřešeno
- Některé lokace hodně složíté
- Boss na konci mi přišel hodně slabý
Snad nikdy nevznikne dokonalá hra a to k ni má Dead Island hodně blízko. Propracované souboje za pomocí chladných zbraní, výborné prostředí, sbírání předmětů, vylepšování zbraní atd... je toho mnoho. Vyborně to popsal uživatel Andyno. Jenže hru kazí zejména šílený respawn zombíků, půl hodiny si někde čistíte cestu, za 2 minuty jdete zpět a ejhle opět plno, stealth prvky nefunkční, dál je to neexistující AA, nesnáším zubaté objekty ! Nejvíc mě ale serou místa kde na vás nabíhají rychlý zombíci, a to snad do nekonečna dokud neutečete. Dál mi trošku mrzí ztráta peněz při smrti, je to totiž to nejcenější ve hře, paradoxně.

+ Prostředí
+ Zbraně a vylepšování
+ Celková propracovanost hry
+ Headshoty, vrh zbraněma a boj celkově

- Inteligence lidských protivníků
- Není AA
- Respawn


Ryder White je vcelku hodne dobre DLC, jak hratelnosti tak příběhem, ale hlavně celkovou atmosférou a prostředím kde se odehrává, jelikož se podíváte jen do tří, ale zato nejhorších lokací jake ve hře jsou, tedy Moresby, kanalizace a věznice, žádné opalování na pláži. Trošku zbytečné jsou zde peníze, vytuněný arzenál mate behem chvile a pak nevíte co s nima. Hra vás dostane do děje od začátku do samotného perfektního konce, kdy nestíháte přebíjet a házet mačety :-) Sem moc rád že sem si objasnil nelehký Ryderův úkol, jak sem ho v původní hře jako bosse na konci nesnášel, tak díky tomuto DLC mi ho je naopak líto. Další plus je žádný happy end :)
Hra mi připoměla skličující atmosféru filmu Event Horizont. Dlouho sem se takhle u něčeho neklepal a neměl snahu se neustále někam schovat. Zajímavý příběh s perfektními monstry a slušným příběhem.

+ grafika
+ atmosféra
+ upgrade věcí

- pohyb a ovládání, ale mělo to svůj učej
Dead Space 2 je opěvován jako, zavedení elektřiny či internetu :-) ale není to uplně tak nutné. Je zde sice pár změn (zbraně, vic armorů, monstra) ale i tak oproti prvnímu dílu nevydím výreznější změny či pokrok. Efekt trošku kazí hned úvod, kdy ve svíraci kazajce zdrháte tem nejhnusnějším monstrům, ty přece měli zustat schovaný a pařanum se odkrývat pomalu a s větší hruzou :-( Jak býva u nekterých her zvykem, ATI má opět problém s vyhlazování, ale ted neím jestli to vytýkat hře, či výrobci. Strach, uzkost a děs je opět všudypřítomný, výborná kooperace s prostředím a celkem intelikentní monstra, žadný tupý jednoranky. Plnej počet ale dát nemůžu, čekal jsem větší pecku.

+ Upgrade prvky
+ Strach
+ Hrací doba !

- Žádné nové převraty
- Grafický problem s AA na ATI




Tak jak jsem se na tohle těšil o to víc jsem byl zklamán, hře jsem dával několikrát šanci, ale krom grafiky a příběhu ve mě tahle píčovina v podobě chodícího simulátoru prostě nedokázala upoutat.
CElkem nechápu ten orgasmus co tu někteří prožívají. Bohužel jsem nehrál předchozí díly, ale na HR to nemá stejně vliv. Pro někoho fakt od věci ale co ta grafika ? rok 2011 a engine bežící (snad) na DX11 a vypadáme takhle ? Druhým obrovským mínusem je délka hry, nevim jestli jsem někde něco přeskočil, ale úkolů bylo jen pár a ejhle konec hry ! Na druhou stranu je Deus Ex HR hra která má jednu z nejlepší atmosfér, resp. její vykreslení a vliv nečeho na lidstvo, což navíc nemusí bejt ani takové scifi. Další opakem minusu sou fajty, paráda, jedna do hlavy a konec - perfekt. Musíte pěkně používat augumentace, rozum, strategii...

+ Atmosféra, už traileru bylo vidět že bude skvělá
+ Upgrade zbraní, augumentace
+ Fajty, resp. přestřellky, žádný náběh a vykosit co se hejbe !

- Grafika na dnešní požadavky a standart trošku zastaralý vzhled
- Hrací doba
- LOADING !! i když s patchem se to trošku zlepšilo
Missing Link je pouhým střípkem do skvělého příběhu Deus Ex. Největším mínusem je že od určitě fáze se pohybujete po stejné lokaci a prakticky chodíte v kruhu. Další co mi chybělo byl překvapivě boss, týpek na konci ležel během chvíle :)
Tahle hra má na svědomí hned několik zničených myší neustálým klikáním :-) strávil sem u ní moře času. Dohráno za amazonku, čarodějku a barbara. Dokonalá hra, perfektní vývoj postavy s obrovským počtem kouzel a skillů.

+ hrací doba
+ počet postav
+ předměty a jejich nahodilé generování a množství
+ znatelný rozdíl mezi obtižnostmi

- nudné questy
Datadisk k nejlepšímu akčnímu RPG všech dob. Spusty nových lokací, nepřátel, zbraní předmětů...prostě samé plusy.




Tak toto je přímo RPG šutr z čistého nebe. Hra která mi ze začátku absolutně nesedla a postupně sem od ní nemohl odtrhnout zadek. Spousta zajímavých, tajemný míst, sposta logických, schovaných a různorodých questů, různorodé lokace a výborný hratelnost a atmodféra. Boje jsou celkem fajn, nevalí se proti vám tuny tupých a lehkých nepřátel. V inventáři mi zbyla spousta quest items, a to procházím opravdu každý metr, questy nejsou žadný stupidní křížky na mapě, na všechno si budete muset pěkně příjít..jako kdysi ve starém dobrém Gothicu.

+ Questy
+ Záhady a tajemno
+ Grafika
+ Sety
+ Očarovávání a zaklínadla
+ Sposta dalšího, nemá cenu tu psát všechno...

- Opět nefunkční antialiasing na ATI
Flames of Vengeance je jeden z nejlepší datadisků, nebojím se napsat, že možná i nejlepším RPG vůbec. Datadisk který kvalitou brutálně valcuje kmenovou hru Ego Draconis. Nemasíte tuny tupejch monster, bossové maj v hlavě mozek a neplníte tupý úkoly typu "jdi, zabij a přines". Questy sou hodně různorodý, mnohdy na delšího lokte a musíte o nich zapojit mozeček, questy nejsou nijak označené atd... zkrátka zpracováním tohle dílko hodně připomíná Gothic 1 a 2...

+ Grafika
+ Questy
+ Lokace
+ Až hororová atmosféra

- Nic
Hrál jsem rovnou Sagu a ne kmenovou hru a pak datadisk, obrovskou výhodou Sagy je, že si ani prakticky nevšimnete přechodu a prostš jedete dál, jediným co sakra zaznamenáte je ten rozdíl, že z rozsáhle mapy zůstanete jen v malém městečku, no ono je mále jen na oko s kýtá obrovské možnosti, spoustu záhad, questů, hrobek...jako celek je Saga naprosto perfektní RPG




Méně akčnější a více ukecanější než první díl, to by mi ani tak nevadilo, ale neustávám hry kde 5min hrajete a pak 5 minut sledujete animaci, nebo probíhá rozhovor. No snad hra časem zrychlý a budu moct hodnocení zvednout. Grafika je naprostá pecka, DX11 je prostě bomba, hra je výborně optimalizovaná, grafické efekty fungují jak mají...Mínusem je určitě výbava party, proč jim sakra nemůžu nasazovat i boty, helmy a další cetky...K hrací době, pokud je někdo idiot a jede jen hlavní linii questů at se pak nediví že má hrací dobu 8 hodin. Má zatím nahráno 21h a jsem stále v druhém aktu.

+ Grafika, totální bomba
+ Výborné bojové efekty
+ Itemy

- Neustále cut scény
- Proč sakra jedno město ??




Exiled Prince, nepřináší do hry řádné vzrušení, ale ani zklamání, hru rozšíří málo, i když příběh je celkem zajímavý a máte možnost hrát za další plnohodnotnou postavu.


Dungeon Siege je hodně povedené neryze akční RPG, které lehce nahrazuje už časem ohrané Diablo 2. Zajímavé předměty v obrovském množství, plnohodnotní společníci, zajímavé prostředí, různorodé questy atd...

+ Grafika
+ Boj v partě
+ Hrací doba
+ Itemy, sety...

- Sem tam nějaký bug
DS3 je oproti dvojce dopěl jistých změn, které měli být zlehčením a zjednodušením ale jsou spíše zklamání pro všechny RPG bijce. V první řadě je to přodělování skillpointů, kdy si bod prostě musíte přidělit okamžitě a nemůžete si je hamtat, ale co mi doslova nas*alo je systém léčení, k čemu mu je skill když ho můžu aktivovat jen za získané zásahy a ty se při soubojích z bossem získavají blbě. Já chci zpátky lahvičky a chlastat ! Na druhou stranu tenhle fakt ale nutí praktikovat při soubojích určitou strategii. Pochválit tedy musím zejména bosse, fajty s nima nejsou žádná prdel a musíte se sakra snažit, skillovat, uhejbat, blokovat... Dalším "zjednosušením" je výbava, už žádné porovnávání itemů, systém vám okamžite nové označi a dokonce porovná či je lepší nebo horší, čili odpadla diablovská manie hodinového čumění do inventáře. O nepotřebě navštevovat obchodníka a přeměnovat si itemy na peníze sám je asi největším krokem vedle. DS3 je ovšem hodně zábavné a skvěle hratelné.

+ Grafika
+ Zajímavý příběh
+ Různorodá prostředí
+ Naprosto odlišní společníci
+ Souboje s bossy

- Systém itemů
- Systém léčení a skillování


90%ELEX


Tohle je jedna z těch her, která určila co bude dál. Dohráno asi 3x a klidně bych si dal znova.

+ Atmosféra, totál psycho v čele s Almou
+ Bullet time
+ Ai protivníků

- V době vydání HW nároky
Tohle mělo být co ? FEAR mele z posledního, doufám že to tak nebude. Grafika pochybná, příběh prapodivný, atmosféra nulová.
FEAR už si potřeboval trošku oprášit špatnou pověst, myslím že se mu to celkem povedlo. Hra sice není ničím převratná, ale nenudí. Vlastně nevidím žádný rozdál mezi "mega" hity typu Call of Duty, ve Fearu je navíc hutnější atmosféra, hororové prvky a nejste přerušování žadnými zbytečnými videi.

+ Grafika
+ Prostředí
+ Slušná AI a kooperace mezi nepřáteli
+ Lze se slušně krýt

- Omg jen 2 zbraně ??
Fable 3 jede přesně ve stopách Lost Chapters, celkem úleva je že nevyrůstáte jako dítě, sic to bylo zajímavé ale vůči neměnnému okolí prapodivné. Fable 3 je opět pohádka v nelítostném prostředí nadýchaných barev, hrdinů monster, tajemství a zábavy, Fable 3 určitě není pro každého, vidno z pár debilnoučkých komentářů. Hra je to pro fajnšmekry a pro ty kteří rádi utečou od stereotypu do říše pohádek. Po delším hraní, pokud to nevzdáte jako většina trotlíků zjistíte že je ve hře spoustu ! ! ! skrýtých lokací, výborné questy na delšího lokte, zábavné a různorodé detaily. Pochybuju že kdyby nebyl návod že by se vůbec někomu podařilo vše co ve Fable 3 jde vyřešit, najít či odemknout :-)

+ Starý dobry Fable
+ Prostředí, lokace, rozhodování
+ Hafan, lepší než být sám a máte se s kým pomazlit :-)
+ Spousta lokací
+ Sekundární questy so mnohdy naprosto fantastický

- Na danou grafiku celkem velké HW nároky
- Je poznat že se jedná o konverzi z konzole
- Nefachčící Antialiasing
Jednoduše pecka, dokonalý vývoj postavy, reakce prostředí s tím spojené atd... Fable je výborná RPG a postava vám skutečně přiroste k srdci jako nikdy předtím. Jen obrovská škoda že se prostředí nevyvíjelo s vámi, ale všichni víme ja by to bylo náročné.

+ Příběh
+ Grafika
+ Prostředí, lesy, strašidla, vlkodlaci

- Pár nedodělků, ale ty vem čert

Muj první Fallout, předchozí díly absolutně neznám, ale tohle byla pecka, neuvěřitelná volnost, mužete jit kamkoliv chcete a nemusíte jak lálové čekat až se vám něco zpřístupní. Spousty skvělých lokací, hlavně metra a jeskyně, perfektní postapokalypticé prostředí, spousta skrytých úkolů...dalo by se psát hodiny.

+ Grafika
+ Rozloha světa
+ Volnost
+ VATS
+ Atmosféra a prostředí
+ Úkoly

- Karma i když vás nikdo nevidí
- Sem tam bug, hlavně ten s roboty na šrotišti
Prodloužení původní hry, ale nečekejte žádný velký převrat je to jen jednohubka, která nijak neuchvátí.

+ Možnost pokračovat
Zajímavý ale rozporuplný počin, ale konečně spadlé UFO dostalo pořádný význam.

+ Loď, dycky sem toužil aby mě unesli mimozemštani :-)
+ Emzáci mi přišli přehnaně tezký

- Bugy jak prase
Asi nejhorší datáč k Falloutu, nesedlo mi prostředí kde se odehrává, a celkově to bylo jen o tom jít kupředu a střílet, vytratila se logika a volnost, ale co, nebyla to přece realita :-)
Naprosto nejlepší přídavek, skvělá atmosféra, hororové až nechutné prostředí, připomínající filmy Wrong Turn, Hory mají oči atd...

+ Prostředí a atmosféra
+ Opět dilema komu pomoci
+ Možnost cestovat tam a zpět
+ Celkově tajemno

- Trochu krátké
- Malá mapa
Asi druhy nejlepší datáč (po Point Lookout). Zajímavé prostředí, trošku hororová a skličující atmosféra.

+ Možnost vybrat si komu pomůžete
+ Možnost vracet se tam a zpět
Po Falloutu 3 celkem propad, tuctový příběh vás zřejme težko bude tahat do děje a to samý se dá v klidu říct o prostředí. Oproti svému předchůdci nudné lokace, kromě Vaultů, ty stojí zato. Asi nejvíc mi chyběli stanice metra.

+ Možnost rozhodovat se ku prospěchu různých stran
+ Grafika

- Bugy
- Nudné lokace
DLC naprosto o ničom, rádoby silný příběh, nudné a nijak zajímavé prostředí a celkovou slabotu podtrhuje fakt že z toho DLC si zpět do Mohavské pustiny prostě nic neodnesete, možná snad jen holopušku, ale ta vám bude stejně k ničemu. Ale zas tak tragické to není DM se určitě vyplatí zahrát, atmosféra jako jediná stojí za to.
Pravý opak Dead Money, sic je HH kratší a není tak temné, je mnohem zábavnější, dojemnější a hratelnější. Dost se mi líbilo prostředí v kterém se odehrává a možnost se celkem slušně rozhodovat. Délka je bohužel tragická. Ale to u DLC není překvapením. Point Lookout zůstává i nadále nejlepším DLC pro 2 poslední Fallouty.
Říká se, to nejlepší nakonec a skoro to vyšlo, perfektní prostředí, odhalený příběh a finální souboj. Škoda že se pohybujete v předem vymezeném koridoru, nemáte žádné vedlejší questy a je to hodně krátké, přijde mi to jako narychlo odbytá práce na poslendí chvíli.
Upřímně nic moc, sice je tu hodně questů celkem slušná oblast s mnoh azakoutími, ale nic mi tu zkrátka k srdci nepřilnulo. Jeden fakt ale OWB upřít nelze, je to bezpochyby nejftipnější DLC k Falloutům :-). Nenadchne, ale ani nezamrzí.








Ucházející střílečka, grafika mohla být lepší, ale na druhou stranu si vyzkoušíte spoustu věcí od kulometu po autíčko na ovládání :-)


100%Gothic
Při prvním setkání s Gothicem jsem byl v rozpacích, co to je za ovládání ? pořád si chce nekdo povídat ? řikal jsem si...po pár minutách hraní mě hra naprosto nadchla a nepustila až do konce. Uzasný příběh, tajuplný svět a perfektní hratelnost.

+ všechno

- nic
Druhý díl serie Gothic jeste o stupínek přeskakuje první díl, který už byl sám o sobě dokonalý, je třeba psát víc ? snad jen to že u mě je Gothic 2 + Datadisk Havran tím nejlepším co mi prošlo počítačem.
Výborný datadisk k druhému dílu, který přináší nádherný svět a hodiny skvělé zábavy.

+ velikost přídavku, množství nových NPC, questů atd...

- nutnost začít hrát od začátku Gothic 2
Totálně zpackaný díl, naprosto odlišný od předchozích dílů. Hru sem dohrál pouze z nostalgie.

+ množství úkolů
+ obrovský a volný svět

- grafika, hra vypadá jak namalovaná pastelkama
- HW nároky
- bugy a AI postav
Diablovská klasika, ne ty omalovánky číslo 3, ale poctivé Diablo 2 zasazené do světa Fallout :-). DX11 vypadá skvěle, klikáme a klikáme !
EDIT: musím zvednout hodnocení na 100% od dob D2 nejlepší klikací akční RPG !
110% nejlepší akční hra všech dob, perfektní příběh, prostředí, zbraně, páčidlo, závěrečný boss, G-man. Nebyt dnes uz hrozné grafiky pařil bych to snad dokola.

+ příběh
+ kuš, páčidlo
+ interaktivní prostředí
+ hrací doba

- nic
Pokud se napíše, že HL 2 je dokonalá hra, tak i přesto je HL ukřivděný. Jedná se o nejlepší FPS akci všech dob, už první díl ukázal že to není jen tak nejaka hra, která zapadne. HL 2 je po stránce hratelnosti, grafiky a hlavně příběhu naprostou špičkou.

+ Grafika
+ Příbeh
+ Klasické zbraně
+ Objasnění příběhu a zapojení G-mana




Ano je to slabší část serie Half Life, ale je perfektní zjistit situaci i z druhé strany, mnohem lepší než spousta dalších odvarů...




Výborné akční RPG, na druhou stranu nic novýho pod slunce. Ale i tak je to hodnotný přírůstek mezi své druhy.

+ Grafika
+ Hrací doba
+ Různé charaktery
+ Množství itemů + tunning

- Bugy
Nebojím se jít tak vysoko..CoD ? Moh? ...prdlajs hra je totálně vykradenej Half Life 2, téměř podobné prostředí, akorát místo Combines střílíte Korejce, no velkej rozdíl to neni :-) Např. lonský MoH strká Homefront s přehledem do kapsy. Oproti HL2 je hra vícé citově ždímající, kámoší a odboj vám chcípá před očíma, veřejné popravy, masový hroby, plačící dítě u mrtvejch rodičů..to se jen tak nevidí..

+ Námět
+ Prostředí
+ Grafika (engine)
+ Haldy zbraní

- Grafika, nějaké podivné vyhlazování
- Malá interakce s prostředím
- Směšně krátké


Nechci být špatným prorokem, ale stejně jako o Shadow harvest, mužu říct jen to, že na hru sem se celkem těšil a ve výsledku je to nehratelné, šílená grafika, zvuky atd... hlavně že si ve hře mužete nastavit 50 různých detailů, ale k ččemu to je ? ? ? Do hnoje to házet nebudu, třeba vyjde patch na opravu, nebo tomu dám jeste šanci a hra mě nečím zaujme...
Kdyby hra aspon podporovala antialiasing pro Ati, což asi nepodporuje...


Nemůžu prostě dát plnej počet :-( V úvodu vás olízne grafika která je odpovídající tak roku 2009, to se dá ovšem vzhledem k hratelnosti zkousnout. Další bodíky dolů hlavně za nemožnost vracet se do všech lokací, ale hlavně za "výborný" save system, tady by někdo potřeboval do huby ! Kecy o herní době 3-5h nebrat vážně ! dohráno za 8h a stejně sem nesplnil vše.

+ Bojový systém, nutno taktizovat
+ Luk
+ Prostředí

- Krátké
- Save system
- Grafika


Podhodnocená akce, která mě osobně hodně bavila. Zombící, akce, hororová atmosféra a napětí. Sem tam sice nějaký bugíček a chybička, ale za málo poněz muziky dost :-)


Neuvěřitelné překvapení, které naprosto přebilo serii GTA, obrovský svět, neuvěřitná akčnost a zábavnost.

+ perfektní grafika
+ slušná AI
+ velikost mapy
+ hák na ruce (geniální nápad)


- občasná nudnost stejných misí


Dalo by se říct že Kingdoms of Amalur: Reckoning jen vykrádá to co už sme videli, ale poskládal to tak dobře a kouzelně že se to dá prominout. Kde Fable skončil tam Kingdoms of Amalur: Reckoning začal a chytl šanci za správný konec. Jen craftění, alchymie a kovařina vás zabaví na hodiny a hodiny, k tomu objevování kouzelného světa a tuny, ale opravdu tuny úkolů a je tu další návykové RPG.

+ Kouzelná grafika
+ Spousta questů
+ Rozlehlá mapa

- Nejvíc mě točí ten omezenej pohyb, seskok jen na označeních místech a nemožnost přeskočit byť jen ten nejmenší kámen.
To samé jako u první části.
Naprostá pecka, v bojích je potřeba taktiky a mozku, Ale o co hlavně šlo, vybudování města, totálně skvělě propracovaný system stavby města os semínka po chleba, či klacku po zbran, hra se dá skvělé užít ještě dneska a po síti je to jeste vetsí zábava.

+ Propracovanost těžby atd.
+ Mezi bitky
+ žádná omezení vojska, jak jste dobrí takovou armádu si můžete dovolit
Naprostá pecka, v bojích je potřeba taktiky a mozku, Ale o co hlavně šlo, vybudování města, totálně skvělě propracovaný system stavby města os semínka po chleba, či klacku po zbran, hra se dá skvělé užít ještě dneska a po síti je to jeste vetsí zábava.

+ Propracovanost těžby atd.
+ Mezi bitky
+ žádná omezení vojska, jak jste dobrí takovou armádu si můžete dovolit
Tak tohel mě dost překvapilo, nikdy sem neholdoval kutlu nadrženců kolem Lary Croft, a je to první díl kterému se přišel na chut, mozná je to tou velkou změnou v hracím systému. System Diabla s kozama mi celkem sedí, naprosto geniální nápad je kopí, kterým si pomáhaté ve šplhu a skákání. Spousty chytrých hlavolámů v zajímavým prostředí rozpadlých chrámů plných pastí. Trošku to možná chtělo zapracovat na grafice a bylo by to super !

+ Prostředí
+ Pasti, hlavolamy
+ Troška RPG
+ Výzvy, lebky ...

- Ovládání, to je sakra velkej mínus, koho napadlo neco aktivova Capslokem nebo Deletem, kdyby aspon slo ovládání přenastavit, celé to trošku ztěžuje a kazí požitek ze hry
5% za snahu, totální demence, neskutečně težké...vydržel jsem to pár minut a pak to letělo z disku ! to samý platí o všech přídavcích


oproti puvodní hře infantilní kravina..bez atmosféry, strachu, přeslazené barvami ...Slovné hodnotenie musí mať minimálne 100 znakov.
Dlouho již tomu co mě nějaká hra takhle chytla, naposled snad Trine 1. Nikdy sem nehrál Dungeon Mastera apod. a proto jsem k Grimrocku přistupoval trošku s odstupem. No, po chvíli už sem se v tom topil až po uši a hltat od začátku až do konce. Velmi jednoduchá hra, přesto neskutečně zábavná, logická, graficky pěkná a hlavně tajemná. Chvílema sem si připadal jak ve Spáčově chrámu :-) a ktomu ty Gothic zvuky...prostě paráda. Není snad nic co by se dalo vytkout, nebo by hru nějak sráželo v kvalitě. Okamžitě chci druhý díl ! ! !

+ Hrací doba
+ Prostředí dungeonu
+ Páky, tlačítka, šlapáky, tajné skrýše...přesnš tohle zbožnuju
+ 4 charaktery, tudíž styl hraní nenudí
+ Vývoj postav, spousty zbraní...

- snad jen občas vcelku hardcore hlavolam, kdy sem prostě musel zapátrat po návodu


100%Limbo


Svýho času bych dal 100%, 3 roky v kuse sem to hrál nonstop a trávil u hry celý dny. Dneska sem pochopil že to je vlastně přímočará kravina, prakticky bez rozdílu postav a herního systému. Ale určitě doporučuju všem kdo má rád zábavu, práci v týmu a RPP.

+ návykovost
+ slušná grafika
+ castlesiege

- nudná farma, farma a zase farma
Pefektni strategie, podle mý oblíbený filmový serie. Perfektně se podařilo přenést lokace i hrdiny z plátna přímo na monitory PC.

+ Příběh
+ Lokace z filmu
+ Grafika
+ Hrdinové
Pefektni strategie, podle mý oblíbený filmový serie. Perfektně se podařilo přenést lokace i hrdiny z plátna přímo na monitory PC. Oproti pvnímu dílu o něco lepší grafika a další hodiny zábavy.

+ Vylepšená grafika
+ Hrdinové
+ Boje






Největší průser Medalu je, že když mě začal bavit tak byl konec. Trapně krátké, začátek nezáživný a na rok 2010 pochybná grafika v čele s divným antialiasingem. Call of Duty stále vede.
Mě osobně tahle hra přijde jako jeden velký pokus o vykradení Stalkera, což mi ani tolik nevadí protože stalkera mám rád. Metro o neco víc akčnější a mín naročnější na přemýslení a kooperaci s prostředím.

+ Grafika
+ Prostředí
+ Příběh

- Krátké
nalejme si horkého šálku radiace a přiznejme si že se jedná o totální vykrádačku Stalkera. O prvních dvou dílech se to až tolik říct nedalo. Artyom je v tomto díle lehce retardovaný...neumí plavat, neumí skákat z 1 metrů aniž by se nezabil, neumí běžet víc než pá metrů aniž by nedostal srdeční zástavu, ale hlavně neumí mluvit ! Hra jako taková je velice dobrá, pekná grafika, pekná atmosféra. Mínus je nerozmanitost příšer a dle mě nepříliš vysoké IQ, pardon AI nepřátel.


tohle je DLC ? hraci doba tak 10 minut, zbytek jen koukáte na videa nebo jste v ukrytu. tohle mohlo vyjít jako video na youtube




85% zatím, je to super klon Dark souls, sice ne tak temný a depresivní, ale o to víc zábavnější, propracovanější a stejně kurevsky těžký :-) Velká škoda uzavřenosti lokací, po každe opblasti následuje qiut mission a hra pusobí prostě jako hra a ne jako celek otevřeného světa jako v DS serii. Obrovská škoda, neboudíte, nelámete si hlavu co kde udělat atp..
Hnus, hra z roku 2009 a i první díl Half-Life je na tom snad graficky líp, nikomu nedoporučuju, víc psát nebudu, protože díky otřesný grafice to ani nejde hrát.
obrovský humbuk, ale proč ? Outlast není zdaleka tak strašidelný jako první Amnesia a zdaleka ne tak hádankový složitý jako Penumbra. Za pochvalu určitě stojí grafika, příběh a souhra audiovizuální stránky...

+ grafika
+ atmosféra
+ prostředí
+ konec

- hrací doba
- lehké




Mnohem lepší než předchozí díl, který už tak byl dost nadprůměrný. Osobně mi ale dost chyběla možnost emzakum rozseknout lebku krumpáčem, akce ubylo a tím přibyla dávka strachu, kdy vám nezbude než utéct. Black Plague je řekl bych o level težší než Overture.

+ Více strachu a hutnější atmosféra
+ Více logiky a úkolú

- Nemožnost se bránit
- Některé úkoly dost težké, např. kopírování souborů na 3 karty, pokud nejste ajták můžete mít dost velký problém
- Hlas v hlavě se po chvíli stává otravným
První díl horový adventury je prostě nářez, strach mě provázel celou hru, ke strachu z temnoty a monster se ale potupně přidal i strach že budu muset opět načítat starý save. Při hraní se totiž můžete několikrát dostat do fáze že pokud napřed vstoupíte do dveří A a ne do dveří B tak se za váma zavřou a vy nebudete moct pokračovat dál protože vám chybý předmět ze dveří B, což je celkem težký nedostatek hry a nezbude vám než si načíst starý save.

+ Slušná grafika
+ Dobrý příběh
+ Atmosféra

- Popisovaný problém viz. nahoře
- Délka


Jednotku jsem nehrál, ale chystám se, protože dvojka mě velice zaujala, na drohou stranu i trošku zklamala díky vysokému hodnocení...čekal jsem tedy víc. Výborný ú vod a hurá na věc a řešit jak se dostat z místnosti, pak ale bohužel následuje trošku nudná střední část hry kdy jen utíkáte s minimem kooperace. No naštěstí to trvá jen chvílí a pak opět hurá přemejšlet. Jendu místost sem si OMG musel najít na youtubu :-) asi sem měl slabší odpoledne.

+ Source Engine je prostě parádní
+ Hlavolami
+ Příběh
+ Občas vtipný sarkasmus

- Krátké
Po předchozích dílech pořádný hřebík do rakve, kam se poděla temnota ? brutalita, pořádný hlavolami a příběh. Neustále dokola jen sbíráte světýlka a oživujete pole. Ale i přesto všechno mě tenhle díl bavil.

+ Další díl
+ Příjemná hratelnost

- Oproti předchozím dílům propad
- Otřesná grafika
Po předešlém dílu aspon z části navrát k původním kořenům co se vzhledu týče. Jenže zmizelo to nejpodstatnější ! komba, je tu jen pár skillů který po chvíli omrzí a boje se stanou rutijní, o bossích ani nemluvím.

+ Grafika
+ Hlavolami
+ Překážky

- Souboje
Dalo by se napsat to samý jako WW, ale už mi to nepřišlo tolik temný a masakrální, přínosem navíc je určitě řetěz v ruce, ale jinak T2T nepřžináší moc nového.
Moje první pořádný setkání s Princem, písky času sem nezaregistroval díky absenci PC :-) Výborný temný masakr se spoustama komb ! hlavolami a překážkami. Bohužel asi nejvíc sem tu poznal že checkpointy, neboli fontánky budou mým nejtežším nepřítelem.

+ Souboje, komba
+ Hlavolamy
+ Grafika
+ Příběh

- Fontánky
- Málo zbraní
- Téměř žádné RPG prvky


70%RAGE
Pruser, na to jak dlouho se hra vyvíjela je to fakt průser, o verzi pro PC radši mlčím. Přestante delat hry na posrany konzole ! Problemy s texturami se sice podarilo nejak vychytat, ale zblizka to stejne vypada jak malovaný malýma dětma, na druhou stranu je RAGE dosti zábavná akční racingovka :) ve skvělém postapok. prostředí čímž nikdy nepohrdnu. Musím vyzdvihnout asi nejlepší gameintro ! Po dohrání upravuji ze 75% na 70% konec o ničom, žádnej pořádnej fajt, žádnej boss, proste konec...na tolik let vývoje, takovou velikost a stejně špatnou kompatibilitu s PC bych si představoval něco lepšího !

+ Zábavnost
+ Závody a upgrady aut
+ Skládání věcí
+ Pustina

- Koridorový pohyb
- Zatím linearita jak prase
- Grafické problémy na PC
Perfektní akční hra a jedna z těch co jsem prošel víckrát, celkem slušný příběh vas vtahne do děje a mužete začí demolovat.

+ Demolice
+ Příběh
+ Grafika

+ Hrací doba
Čekání se vyplatilo, Armagedon je křížencem prvního a třetího dílu, přidali sme na lineárnosti klasických FPS a přidali více destrukce. Obrovská pochvala za grafiku a fyziku, konečně někdo pochopil že DX 9 je už minulostí a dělá hry rovnou v DX11, Ubisoft necht si vezme příklad. Destrukce je plusem, ale i minusem zároven, obcas se na vas sype tolik sutě že ztracíte přehled. Tak nakonec jen 80% hra je strasne krátká a lineární jako prase...

+ Grafika ! ! !
+ Arzenál
+ Destrukce
+ Gravity gun
+ Mutantni alá Dead Space

- Až moc destrukce
- Linearita
Nemužu hodnotit jinak, perfektní hratelnost co se destrukce a zábavy týče, pokud někdo ovšem čekal nějaky geniální příběh čí plnění úkolů tak bude asi lehce zklamán. Po výborné jedničce a zpackané dvojce celkem změna a návrat k nadprůměru. U hry sem se neskutečně bavil.

+ grafika
+ možnost skoro téměř ničit
+ vylepšování zbraní

- nekompatibilita s 5.1 repro
- po chvíli nudnější questy
- slabší příběh


Po lehkém zklamání s Crysis 2 který mi do hlavy rozhodně díru neudělal sem si Residenta 5 dost spravil chut. Grafická stránka hodně slušná inteligence Shevy taky slušná, luxusní prostředí, atmosféra a příběh taky není k zahození. Jen mi od 3. Chapteru přestala ukládat hra, ale kdo ví kde je zakopanej pes :-)

+ Grafika
+ Kooperace s Shevou
+ Prostředí a atmosféra
+ Zbraně a možnost je znatelně vylepšovat
+ Poklady
+ Slušní bossové

- Nemožnost koupit náboje, i když chápu že s tisíci náboji by to nebylo ono, ale k čemu mi je možnost kupovat zbraně které mám ??
Kde je proboha ta hororová atmosféra ? První Plovina OK, ale duhá pulka nuda, jdete v před a kosíte, o hrací době za jedno odpoledne ani nemluvím... Revelations, 5 a 4 mnohem lepší...o totálně dosrané technické stránce radši mlčím !












100%Risen
Gothic is dead, long live the Risen. Vše špatné je k něčemu dobré. po polorozpadu tvůrců Gothicu, nám vznikly 2 dobré serie (vyjma G3). Risen se drží přesně toho díky čemu byl Gothic natolik jedinčný a dál v tom pokračuje.

+ grafika
+ prakticky žádná omezení na mapě
+ hratelnost a vše okolo ní

- snad jen kratší hrací doba a "malá" mapa
Takže, čekal sem na to dlouho, ale jsem trošku zklamán. To že Risen není a už nebude Gothic musí už pochopit každej. Bohužel Risen 2 není ani Risen 1, pokud R2 ale někdo přirovnává k Arcanii je úplně mimo. Změn je spoustu, asi nejtragičtější je určitě souboj s monstry, Diablo hadr, byl opravdu problém převéct system z R1 nebo G ? Co je opět na výbornou je kompatibilita od Pyraní, žádné padání, zasekávání ... Škoda že pokud chcete jet hru naplno, "nutí" vás to jet za zloděje a s takovým "přísunem" slávy už vám na jiný dovednosti moc nezbyde.

- méně dungeonů
- souboje s monstry
- nejde plavat omg !
- značení úkolú !
- chybí mi luk
- nelze zabíjet NPC !

+ příjemná změna prostředí
+ spousta detailů, unikátní předměty
+ chrámy
+ tu leží pytlíček, za kamenem kostřička za stromečkem truhlička :) to mě na G a R bavilo dycky nejvíc
+ vtipné a sprosté dialogy






Velmi krátké pokračování, zato s dobrým příběhem, ale nepřináší prakticky nic nového a čekal bych aspon grafický pokrok, ten taky nebyl.

- Stejná grafika
- Konec
- Krátké

+ Řešení úkolů vícero zpusoby
+ Části kde pracujete v týmu
To samé jak u prvního dílu, jen mi nesedl konec, moc akční a chatoický.

+ Grafika
+ Upgrady výbavy

- Málo mutantů
- Hloupý a jediný konec
Perfektni hra z vyborného prostredi. Z prvu mi sice moc nesedla, máte všeho málo, velká mapa, hodně nepřítel a hodně neznámého. Přesně tohle ale záhy zjistíte že pravě to je na salkerovi to nejlepší :-)

+ Příběh
+ Grafika
+ Různé frakce
+ Hledání arfetfaktů

- Hodily by se sem prvky RPG
95%SAW






Nemá to hlavu a patu, ale je to výborné odreagování, krutá řežba a sem tam musíte i něco udělat, žádné přomočaré CoD :-). Pokud takhle dopadne konverze HL1 na Black Mesa budu nadmíru spokojenej. Z 90% musím upravit na 80% ten konec navrhoval opravdu Mental, konecne vim o kom se v prubehu hdy mluvilo !
Paráda, ve své době mě to strašně drželo a prošel sem to asi 3x zábavná akční řežba ve vynikajícím prostředím.
cože ? tohle je 14 let stará hra ?? dneska by se vývojáři mohli učit ! díky texture packu to jde hrát i dnes


Nuže, natešen jak malý děcko na vánoce a ejhle, už uvodní video ukázalo "kvality" této hry. Šílená optimalizace, i pře špatný look se hra občas zasekne, neprosto nefunguje antialiasing, asi další klasika která jede jen na invidii a ne na ati. Postavy prapodivně mluví, zvuky zbraní sou totálně šílený. Ale nebudu hru házet do úplnýho hnoje, třeba vyjde patch který tyhle blbosti vylepší, v tom případě by byla hra celkem hratelná, no počkáme a uvidíme.






Zajímavý počin, celkem slušná, strašidelná a hutná atmosféra. Hru mi trošku kazily savepointy a občasná makačka na přemýšlení :-)

+ výborná hororová atmosféra
+ příběh
+ grafika
+ logické zapojení mysli

- savepointy
- minimum nábojů, i když chápu že zde šlo hlavně o chladné zbraně






Zajímavá hra z pěkného prostředí, neurazí, ale bohužel ani nikterak nepřekvapí.

+ pěkná grafika
+ prostředí

- AI a nefungující stealth mod, který dost kazí celkem slušnou hru
85%SOMA


Podceněná akční hra, čerpající ze stejnojmeného filmu. Tuny brouků, zábava, i když po chvíli stereotyp.


Skvělá strategie, nejde sice tolik o boje, ale o pořádně vypěstování města a obstarávání surovin, hra mi hodně připomíná skvělý Nichts n Merchants. Joo tenkrát byla hra tak skvělá že se mi na PC i sekala :-)
Ano terminator Salvation je rychlohra splácaná na koleni, jako sposuta jiných, ale i tak je to zabavný kousek a určitě stojí za zahrání.




Hra která má hodně plusů, o tom žádná, obrovský svět, tuny questů, kobky jeskyně, prostě spousta všeho po čem pořádný RPG hráč tíhne..jenže právě na systému RPG hra totálně selhala, dementní vývoj postavy, systém přídělování exp. a posledním hřebíčkem do rakve je přizpůspbování se okolí lelvu postavy, což systém RPG uplně zabijí. Ano vyšly ruzné mody, ale hodnotíme tu hru.

+ grafika
+ obrovský svět

- HW nároky
- RPG system
Skyrim se poučil z chyb Oblivionu a bezkonkurenčne se stal jak RPG tak hrou roku ! Jeho největší plus je ale zároven i jeho největším mínusem, poté co si odbydete úvod jste hozeni do tak obrovského světa kde toho na vás čeká tolik že si až nedokážete vybrat co dělat, kam jít, který quest dřív plnit...to může bohužel spoustu lidí odradit. Největším nedostatkem je bohužel souboj, kde za bojové charaktery mate na vybranou jen blok a lehký a těžký útok, ale třeba se to za čas charakter "naučí" soubojový systém z Risen je tedy nepřekonán. Dalsím nedostatkem je občas se zasekávající společník. Dechberoucí souboje s draky, nádherná divočina, tuny questů, desítky dungeonů, skvělá hudba, atmosféra...Skyrim je víceméně Fallout 3 z mystických dob, už mi chybí jen Pipboy :-)

+ Grafika
+ Draci
+ Velikost mapy
+ Příběh a atmosféra, prostředí
+ Volnost

- Souboje
- Bugy
- Společník
- Obtížnost




Inspirace, či spíše kopírování Legends of Grimmrock je vidět asi jako cihly v dungeonu. hlavní rozdíl je v obtížnosti, bossové a běžní záporáci :-) jsou mnohem težší, stížená je zejména i orientace, mapu totiž musíte najít, ta je občas hodně hluboko, tak dost často bloudíte, což je super. Bohužel záporem je oproti grimmrock minimum hlavolamů, pastí, nesjou teleporty. The Fall. je tedy méne zábavnější a težší, ale vcelku je více temnější a skličující. Pochválit musím grafiku a hudbu, přijde mě jak vysamplovaný X files :-)
Nechápu co proti týhle hře až na pár lidí kdo má. Sem strašně rád že sem nedal na zdejší honocení a následoval instikt, ani sem k tomu nepotřeboval sprite omg. No nebudem si lhát, hra není žádnej mega hit a díru do světa neudělá, ale strašně rád se takhle odreaguju. Děj hry je dosazen do doby která je mi hodně sympatická, templáře, grál atyhle volovinky mám dost rád. Celkem mi to chytlo, má to klasický příběh, pěkná ruznorodá prostředí udělaná tak že se v žádném nezdržujete moc dlouho aby vás omrzelo. Templářské tunely plné pák a pastí sou asi nejlepší lokací, no třeba časem narazim na lepší. Kdo nadává na grafiku at si nastaví detajli na full a nebo si koupí jinou grafiku nebo ještě lépe brejle, jasny, hru nelze srovnávat třeba s Arcaníí, Risenem atd.. ale v žádným případě hra nevypadá špatně. Hodně mi to připomína Johanku z Arku u který sem se taky svýho času hodně vyřádil.

+ Templáři a jejich doba
+ Hrací doba
+ Grafika, mě se líbí
+ Boje, žadné F1, F2, lahvička
+ Různorodé lokace
+ AI Přijde mi dost v pohodě

- Grafika, mohlo to být lepší :-)
- Chtělo to trošku zapracovat na vývoji postavy
- Kooperace s prostředím, krom páček a jidla, nic nejde rozbít, nikam vlézt...
- Do tehle doby bych uvítal nějaká mystická stvoření






The Lord of the Rings: War in the North je vynikající RPG, má sice pár much ale chytlo mě od první chvíle, je nadmíru jasné že tvůrci se nechali unést uspechem Dragon Age a dost opisovali. Prostředí Pána Prstenů zbožnuju a přesně tohle jsem potřeboval. Zatím mám nahráno asi tak 5h, ale podle mapy bude hrací doba hodně dlouhá ! ! ! Momentálně jsem v kobkách a totální paráda. Po dleším hraní musím přidat další chválu, prostředí se dost mění takže se nenudíte.

+ Celkem slušná grafika
+ Komba, usekávání končetin a headshoty :-)
+ Prostředí
+ Spousta zbraní
+ Známe postavy z filmu

- Pochybná parta kterou nemůžete nijak ovládat a přímo kontrolovat jejich výbavu a skilly (alespon jsem nepřisel jak)
- Celkem dost málo questů
- Koridorový pohyb


Pecka, první díl sem nehrál, tak mi možná unikl nejaký střípek v příběhu, ale nic to nemění na faktu že je to hra u který sem měl snad nejvíc staženej svěrač :-) snad víc jak u Dead Space. šílená akční rubačka odehrávající se v hodně depresivním prostředí věznic, kanálů, starých domů atd...

+ Atmosféra
+ Brutalita
+ Prostředí
Skvělá depresivní hra težící ze skvělé filomé předlohy. Škoda že nevyšel druhý díl.

+ Sníh
+ Strach
+ Věc :-)


Witcher je hodně dobré RPG, sahající kvalitou, atmosférou a stylem na paty dnes již kultovní serii Gothic. Neplahočíte se celým světem, ve kterým se spíš ztrácíte, místo toho abyste si užívaly, ale pohybujete se v menších, detailních oblastech, které si můžete do nejmenšího detailu vychutnat. Perfektní prostředí, hřbitovy, hrobky, kanály, jeskyně...

+ Grafika
+ Prostředí
+ Monstra

- Bojový systém, není špatný, ale nesedne každýmu
Začal bych grafikou, tak je naprosto luxusní, realistická, výborná...prostě fantazie, snad i vrchol současného PC světa (nojo no upgrade grafiky byl nutný :-) ). Příběh, no mohlo to být lepší, je to taková tuctovka o cestě za pomstou a očištění svého jména. Svět je výborný, opět nechutné příšerky kterým můžete usekávat palice. Spousta lidí nadává na boj, pokud je někdo tak omezenej a jen stojí a máchá mečem je mi ho líto, způsobů boje je několik možností, pokud si někdo nevšiml máte k dispozici, bomby, pasti, magii, dýky...Asi největší slabinou je kooperace s prostředím, Geralt vlastně nemůže krom slézání a otvírání dveří nic, páku a zapalování ohnů nepočítám :-) Dál mi vadí okatě maskovaná linearita, hra dává hodně možností, ale v konečné fázi je uplne jedno co a jak uděláte. V tomhle je Dragon age stále na prvním míste a dlouho asi i bude. EDIT: tu linearitu beru zpět, postupně sem se nestíhal divit jak se můžete rozhodovat.

+ Grafika
+ Prostředí
+ Monstra
+ Boj, pro mě mnohem lepší než v jedničce
+ Mutageny, alchymie...

- Hrací doba taky nic moc
- Nic moc kooperace s prostředím






Nový start je znát. Zbylo logických hádanek a nahradily je jednohubky pro hloupé děti, které neumí přemýšlet. Lara byla vždy o přemýšlení a řešení hlavolamů a sem tam dorazila akce, tady je tomu naopak Drsná a brutální akce je hádankami jen doplnovaná. Největší nedostatkem je stupidní trend "zmáčkni F". Nový Tomb Raider je obyčejná koridorovka s absencí potřeby přemýšlet.

+ Parádní grafika
+ Fyzika
+ Prostředí
+ Luk
+ Hrobky

- Přímočarost
- Herní doba
- Zmáááááááááááčkni to F !
- Skilly k ničemu
Že já blázen začal hrát Lara Croft and the Guardian of Light, Lara mě chytla začal jsem s Tomb Raider 7: Legend a zhltal ho jedním dechem. Slušná akční adventura s logickými prvky a krásným herním prostředím.

+ Dobrá grafika
+ Prostředí

- Chtělo to ještě krapet víc logiky a tajemna
- Krátké lokace a časté střídání prostředí
Skutečně nevím jak objektivně ohodnotit, tak dávám tak nějak klasických 80%. Na jednu stranu bomba hra se zapojením mozku a logiky, pěkným prostředím a tajemným nádechem. Na stranu druhou maximum složitosti, kdy některé oblasti prostě bez návodu asi nedáte, další maximem jsou checkpointy, občas není težké přijít na to jak to udělat, ale prostš se tam dostat, když už ten samý skok děláte po 10, pak se vám povede a ejhle zase letíte dolů a musíte to dělat celý od začátku bez možnosti si hru uložit. Jasný, F5 a F9 je hodně jednoduchý postup, ale tady nelze uplatnit a je to možná škoda. Každopádně hodně dobrý díl, lepší než Legend, ale fakt těžkosti tu bohužel je :-(

+ Neblbne grafika jako u Legend
+ Hrací doba
+ Delší oblasti
+ Složitost a logika

- Složité oblasti co se skákání týče
- V průběhu hry težší bossové než ke konci






Ahoj, ahoj co takhle udelat perfektni hru na premejsleni z fantasy sveta, bude to super zábava, ale abysme lidi odradili hrat to znova tak sprasime konec kterej udelame silene tezkej jo ? ok ! Asi tohle si řekli tvurci hry a stvorily Trine. Vyborna zabava, kterou byste s chuti dali znova, uz jen kvuli hledání truhel, ale konec je tak nesmyslne tezkej ze vas to odradi :-(

+ Na danou hru pekna grafika
+ Logika
+ 3 Charaktery

- Konec
- Krátké
Oproti prvnímu dílu dostal Trine několik změn, bohužel k horšímu. Začnu tím lepším, to je samozřejmě ješte lepsí grafika nez u prvniho dílu a celkově kouzelnější krajina. Bohužel postavám zmizel inventář a z truhel taháte jen hlouposti jako obrázky a básničky, tudíž odpadá potřeba truhly vůbec hledat, dál zmizela postavám mana, což je neskutečné ulehčení, bohužel...Sem sice teprv ve 4. levelu ale pochybuju že inv. a mana přibudou, proto jen 90%. Po delšim hraní snižuju na 80%, sbírání stupidních obrázků a básniček je oproti prvnímu dílu krok zpět, snadnemá bejt Trine 2 určenej 5 letej dětem, pokud ano tak se omlouvám :-)

+ Grafika

- Inventář
- Mana






zhruba 10 minutová zábava obsažená v patchi 1.07 :-) silně připomínající konec klasické hry, není ničím jiným než jednohubkou...
Vůbec ne špatná hra, ale kdovíjaký trhák to bohužel taky není, vyjímečná je tahle hra hlavně prostředím a dinosaurama.

+ Slušná grafika
+ Killování lukem
+ Dinosauři

- Občas těžké
- Pár bugů
Hodně velké RPG překvapení, hru sem snad 3x nainstaloval, hrál 10minut anebavilo mě to, no asi po 4. sem to rozehrál a strávil u toho téměř 40 hodin. Vemte to nejlepší z Gothicu a Oblivionu a máte Two Worlds, jen že proteklo i pár chyb. Na výpravné rpg moc akční, chvílema se na mě valilo tolik příšer že sem myslel že hraju diablo, stejně tak i počet zbraní a obchodníků, až to je téměř zbytečný. Musím vyzdvihnout skoro geniální vaření lektvarů.

+ Počet veldejších questů, jejich ruznorodost a možnost je plnit víc jak jedním způsobem.
+ Hrací doba
+ Velikost mapy, kobky, jeskyně...
+ Vaření lektvarů
+ Atmosférou mi to si silně připomělo Gothic ve svých nej letech

- tuny slabých protivníků, radši bych méně víc tuhých a inteligentnějších
- hlavní linie je silne zválcovaná vedlejším dějem, např. Kargové vs. Skeldeni nebo obchodníci vs. Giriza

skoro dokonalé, nebýt pár much
80% možná jen dočasne, dokud me hra nepřesvedčí že má navíc. TW2 se snaží tvářit pčímo megalomansky, zřejmě s cílem porazit Oblivion (k tej má asi opravdu nejbíž). Největším kamenem urazu je velikost mapy, na které ale není nic zajímavýho a nedá se toho ani moc dělat, první velky kontinet, je jen nezajímavá poušt s asi 8 ? dungeony, ve kterých si žadnou zabavu neužijete, nabehnout, vymlátit a ven..žádná kooperace, nic. Zajímavý je systém upgradu zbraní, ale to je tak jediný. Dalším kamenem jsou questy, vše označené s přesným popisem ukolu a místa a náplní typu, přines, zabij, zjisti, prostě žádná originalita...TW bych nekdy rád videl jako komornejsi RPG typu Gothic, Risen ci Divinity. EDIT: neodhráno, hra začala postupem času šíleně ! nudit, dostavil se stereotyp a zmizela jakákoliv chut hrát dál = nulový příběh.

+ Grafika, naprostý luxus na DX10
+ Množství zbraní, brnění a předmětů celkově
+ Různorodé prostředí
+ Fyzika a pohyby

- Nudné questy
- Nudné dungeony
- Stereotyp








WarCraft 3: Reign of Chaos je totální masakr, kterému pozdější datadisk doslova nasazuje korunu :-) Výborná grafika, hratelnost a hlavně perfektní příběh. Jednoduchý a přitom efektní vývoj vesnice, perfektní bitvy. Vývoj hrdinů je dalším výborným plusem ! Dohráno celkem 3x a klidně si dám znova, hra které neomrzí.

+ Příběh
+ Grafika
+ Hratelnost
+ Hra za různé rasy
+ Hrdinové

- Omezený počet jednotek




Skvělá akční RPG se strategickými prvky. Hrát budete za několi ruzných hrdinů se spoustou skillů a komb. Po čase trošku začli nudit lokace a tuny nepřátel, ale i tak se jedná o skvělou pařbu.

+ RPG
+ Jízda na koni
+ Komba, akce

- Pochybná střelba z luku
- Trošku to chtelo zapracovat na vývoji postavy
Od starého wolfensteina uběhlo dost let a konečně přišel v novém kabátu, zpočátku se hra tváří jako běžná střilečka, ale časem dostanete různá kouzla, slušný arzenál s možností úprav.

+ Slušná grafika
+ Příběh
+ Upgrady
+ Prostředí


Perfektní akční strategie, nádherná grafika, slušný arzenál a na strategii hodně silný příběh, i když koho by nedojalo že rusové napadnou ameriku :-)

+ Gragika
+ Příběh
+ Hratelnost

- Hrací doba
Kdo viděl fiml tak ho ve hře zřejmě nic nepřekvapí, Brutální akce která snad přebijí i perského prince. Co mi lezlo na mozek byl skákací mise, kde byl samozřejmě checkpoint až na konci.

+ Grafika
+ Brutalita
+ Boj
+ Skilly a vylepšování postavy

- Checkpointy
- Skákací mise



© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |