HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 21403 uživatelů

Užívateľ > filskl > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Nejlepší hra co znám. Nejvíc se mi líbí elektrický a ohnivý plasmid. Je to uplne odlišny od ostatnich strilecek proste originalni. Moc se mi libi byl to opravdu dobrej napad. Je to dobra hra.
Podle mně je to ta nejlepší hra na světě. Hrozně mně baví. Ze všeho nejlepší je vrták který mám už od začátku. Já ho ale moc nepoužívám, jen když nemám náboje.... Little sisters je asi nejlepší adoptovat, ještě nikdy jsem ji v BIOSHOCK 2 nezabil. 100 procent si tahle hra rozhodně zaslouží. Nesklamala mně a snad bude i dlouhá....
Je to skvělá strategie líbí se mi ale po par hodinach hrani omrzi je to porad stejne. Myslim ze 85 procent je tak akorat na tuhle hru.
Nejlepší rallye a taky nejpovedenější. Supr jsou buginy a nákladáky. Vadí mi hned ten druhý závod ten je těžký, pak už se to ale dá. Proto 95 procent. Fajn je grafika. Je to určitě rozdíl oproti předešlím dílům.
Ohledně lepší než Colin McRae DiRT 1. Jsou to fakt super rallyečka. Z mého očekávání se naplnilo lepší ovládání, je o mnoho lepší než v DiRT 1. Co mně hodně překvapilo bylo menu, který je fakt promakaný. Hodně mně to překvapilo a předčilo to moje očekávání.
Nejlepší na tom je grafika a začátek když ještě není zima. Je to dobrá hra, je ale krátká. Moc mě překvapil žralok který se nachází daleko v oceánu. Škoda že se ten útok nedá přežít.92 procent mi přijde akorát na tuto hru.
Zdá se mi že starší hry jsou kolikrát promakanější ne ž hry dnešní... Tahle j´hra je fakt skvělá nemám co dodat. Na grafiku si nestěžuju je to fakt mazec. Rozhodně to stojí zato. Rovněž doporučuji si přečíst knížku.=)
Suprová střílečka, člověk si užije až až. Občas se člověk lekne když na něj zpoza rohu něco vyskočí. Je to skvělá hra, grafika v pohodě. Liší se ale od předešlích dílů. Hlavně vzhledově a příšery jsou taky jiný. Konec mohl být lepší, to určitě. Jinak si nemůžu stěžovat.
Tahle hra jedocela dobrá, není to ale žádná drtička. Je to takový velky cestovani. Než jsem hru sehnal prodavač mi říkal že to je hrozně ukecaný. Myslím že to není pravda, to se mi na tom právě líbí. Líbí se mi prostředí . Je tam obrovská mapa a po celý se dá chodit. Je mozna ale az moc velka jinak super.
Je to fakt supr hrozně se mi to líbilo. Hlavně trigeni byli dobrý. Moc jsem si tu hru užil. Grafika vzhledem k roku je dobrá až moc. 100 procent si tahle hra prostě zaslouží.
První dojmy se mi líbíli. Ale nějak mně to už omrzelo, jsem v tom docela zmatenej. Myslím si že první díl je aspoň 2krát lepší než Far Cry 2. Jakkomu se to líbí Grafika je úžasná to je velký + ale děj moc nechápu. Časem mě to třeba začne bavit, uvidíme........
Je to ta nejlepší hra po internetu jakou jsem kdy hrál. Opravdu nářez. Singl player byl docela nudný ale online je to super. Rozhodně se vyplácí mít originálku. Super.
Byly to moje první rallyečka a byl jsem z nich unešený hned od začátku. Jízdu přírodou jsem si rychle oblíbil.
Tomu říkám pecka. Je sice opravdu náročná ale stojí to zato. Snad už jenom S.T.A.L.K.E.R. mě bavil víc. Je rozhodně strašidelná ale to se mi líbí. Prostředí skvělé ale nedoporučuji pro klaustrofobiky. Četl jsem i knížku a s tou je to ještě něco lepšího. Doporučuji rozhodně...100%
Je to dobrá hra hlavně ke koci když má člověk dobrý auta. Nitro jsem moc nepoužíval spoléhal jsem se hlavně na motor. Podle mně byli nejtěžší kaňony celkově hlavně drifty. 95 dávám kvůli ovládání které mi u toho vadilo.
95%Pure
Pure jsou asi jediný čtyřkolky na světě nevim o žádných jiných. Jsou ale opravdu supr řízení, skákání a výběr triků co lze provést. Nejlepší je stavení 4kolkyto mě baví... Je to opravdu dobře udělaný.
Tahle hra je docela dobrá hlavně když vás předělávají na stroga a řežou vám nohy atd... Nelíbí se mi mise s tokickýma rozprašovačema. Vypadají skoro stejně jako divoký gulové ve fallout 3. Akorát že zvracejí žíravinu. Jinak to celkem ujde, ale nejlepší si nemyslim že to je. 80 procent mi příjde akorát.
Nejlepší auta na okruhu, myslím že ani need for speed shift není lepší než racedriver GRID. Nejlepší je velká cena smykování. Celkově je hra dobrá.Chce ale trpělivost protože je celkem dlouhá. 100 je akorát
Tento díl je opravdu o něco jiný než ty předcházející. Hrajete už za jinou postavu (Ruského agenta) trochu navazuje na první dva díly ale jen trochu. Rozhodně doporučuji i když je trochu náročná. Hodně lidí si stěžuje že je to jen o spoření na oblek s uzavřeným kyslíkovým oběhem, ale to není pravda. Já si na ten oblek vůbec spořit nemusel prostě jsem jen nekupoval všecko co se dalo. Je ale pravda že jsem udělal skoro všechny vedlejší úkoly. Za vedlejší úkoly dostáváte dost pěněz takže k vám přijdou v podstatě sami. Hra se mi opravdu líbila a rozhodně ji doporučuji. 100%
Je to velmi povedený díl, příběhově je posazený na 1. místě i když je to 2ka. Je tu více výhod třeba průvodci nebo vylepšování zbraní. Má to dobrý příběh i přesto-že se mi nejvíc líbil shadow of chernobyl je to opravdu pecka. Doporučuji každému. S.T.A.L.K.E.R. je celkově moje nejoblíbenější hra. 100%.
Je to moje nejoblíbenější hra na světě, grafika je na tu dobu moc pekna. Je to záživná hra. Trochu mi vadí když tam prší ale to už k zoně patří. Hra je to docela dlouhá hrál jsem ji nekolik mesicu s prestavkami. Je to proste nejlepsi hra co zatim znam. Velká výhoda tohohle dílu je, že postava je jak v Pripyat, tak i v Černobylu. 100 procent je na tuhle hru až moc malo rozhodně by si zasloužila víc.
Jo je to dobrý: neomezená rychlost nejraději mam když si trať můžu postavit sám a pak ji zajet. Za chvíli mě to ale omrzelo.
Super formule opravdu bomba!!! Doporučuji každému. Rozhodně lepší než předcházející díly. Hlavně je zadarmo. Každý si ji může legálně stáhnout z trackmanianations stránky.
Nejvíc se mi na něm líbí dinosauři. Nevím čím to je, ale pořád mi to blbne. Každou chvíli se mi s tim něco stane. Když mě má někdo někam vízt tak se sekne a chová se jako bych ůkol ještě nedodělal. Prostě nevim čím to je ale blbne mi to. 80 procent dá vám ze dvou důvodů: kvůli problému který jsem zmínil, a kvůli tomu že chvílema je něco otravné nebo nudné.



© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |