HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 2400 uživatelů

Užívateľ > Jarda007cz > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Perfektní hudba v první části hry, příběh taky je dobrý dobrá grafika , trochu otravní policajti, jinak jsou přitroublí, jen je škoda, že nejde nastoupit do metra. Jarda
Dobrá hra, grafika je nic moc ale ujde , příběh je dobrý, tuto hru je dobré hrát s nesmrtelností, ale to dá zvládnout i bez ní. Nejvíc snad dá zabrat EL MATADARŮV nadřízený, toho než zabijete, tak to chvíli trvá. Největší plus je možnost libovolného ukládání.
Co dodat,
+ prostě výborná hra
+ skvělá hudba
+ nepřátelé ( můžeš se rozhodnout s kým budeš kamarádit a komu budeš pomáhat ) nebo proti komu budeš bojovat
Na Posla smrti 1 tato hra ( GRAY MATTER ) nemá, ale zase tato hra není zas tak špatná, inventář mi moc nesedl ale zato příběh je dobrý. Samozřejmě, že jsou mnohem lepší hry než je tato, ale jsem s touto hrou spokojený.
Špičková hra, ale bohuže příliš krátká, sice jsem ji hrál cca 20 hodin a to jen proto, že jsem se projížděl kolikrát po městě , nádherném městě. Bohužel zde chybý volná jízda a nejde nastoupit do nadzemky. Docela dobrý nápad byl ten , že jste oddělali Toma Angela, dobře do této hry zakompované, defacto jste zabili sami sebe. Policie, nabourá do vás, chce vám dát pokutu, že policie do vás nabourala, tak dlouho do vás šťourá až vás vytlačí na chodník a vy zabijete chodce a v ten moment do vás střílí.

+ radio
+ hratelnost
+ grafika
+ nádherné město
+ skvělí dabing
+ skvělé dialogy
+ perfektně odvedená práce
- absence v.jízdy
- nedodělaný konec hry ( divný konec hry )
- málo misí ( něco jako e.jízda v Mafii1)
- policie

dávám 99% a to proto , že tam chybý kupa věcí co bylo slíbeno v minulých měsících, ale doufám, že ten divný konec byl udělán schválně aby měli téma pro Mafii 3
Joeovi vtípky jsou skvělé, hlavně když je za volantem, některé mise by mohli být trochu lehčí ( hraju vždy zlatou střední cestu) ale dají se vpohodě vzládnout,jen je škoda, že se nedá dostat na nadzemku.

+ vtípky Joea
+ rozšířená lokace
+ některé mise jsou lepší než v samotné mafii 2
- policajti - jsou všude, i na polních cestách
jen co to vyšlo jako příloho jednoho nejmenovaného časopisu, hned jsem to nainstaloval a vyzkoušel. Dabing , to je samostatná kapitola, ten je za 0%. Jako pokračování hry Mafie, i když je to slušně uděláno, dávám 70%,protože to považuji za dobrý nápad k pokračování hry MAFIE 1.
Kdyby ta hra byla zpravidlivá, teď mám na mysli auta, která jsou velmi pomalá, například máte auto z e.mise, to nejrychlejší, nyní momentálně nevzpomenu na název ale jezdí cca 200-220 km/h a za vámi je přilepené policejní auto které má stejnou rychlost a po zastavení si ukradnete toto policejní auto které jelo 220 km/h a najednou se plazí rychlostí 60 km/h a do některých kopců např. do OAKWOODU jsem skoro nikdy nedolez ,protě jsem ten kopec vůbec nevyjel, auto mělo otáčky v čevených číslech a ani se nehlo. Hrál jsem už několik her kde vám otravovali život policajti ale zde jsou nejagresivnější a velmi pozorní , když jedeto rychlostí 61 Km/h tak vás hned pronásledují, mají prostě radar v hlavě. Proto dávám 95 %. A už nyní se těším na dvoujku. A už bylo dost kritiky , hra je jedna z nejlepších u nás a možná i na Zemi , kdyby ji dělali amíci tak by to stálo za prd. Jarda
klasická střílečka, doporučuji si zapnout nesmrtelnost, alespoň si prohlédnete po okolí. Jinak je to docela dobrá hra
Docela dobrá hra, jak grafika, příběh či český dabing, ovládání je dobré na tuto hru. Je to taková oddychovka.
tato hra má výbornou grafiku, dobré okruhy, sprint, dobrá hra po internetu která se snad hraje ještě letos ( 2010 ), mám ji nainstalovanou a občas si ji zahraji
Tato hra není zas tak špatná, příběh docela ujde , grafika je podle mne špatná, no , ale je dobré mít tuto hru doma v šuplíku.
+ tratě
+ auta ( ikdyž se nedají upravovat)
+ grafika
+ autolog ( mohl by být dokonalejší-lepší)

+/- EMP; hřeby; helikopotvory; rušičky - někdy nefungující

- svodidla, stačí nepatrný dotek a jako silný magnet si vás přitáhnou
- civilní auta ( jsou na vás doslova všudypřítomné )
- po nárazu otřesné cukající video na vaše auto
- záterasy, to je podle mne to nejhorší hned po civilních vozech v této hře, stačí nepatrný dotek zrcátkem o auto v záterasu a hned stojíte nebo lítáte z autem ve vzduchu jako po výbuchu vodíkové bomby a auto máte totálně poškozené

více jak 75 % si tato hra nezaslouží
po NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 je tato hra nejlepší, suprový chlupatí , i když mne někdy pořádně s**ou, hudba podle mě nic moc ale nápad hru dát do dne byl velmi dobrý. Mám zatím osobní rekord v honění z cajtama , přes 4 hodiny a to bez cheatských podvodů, i když mám možnost si spustit cheat který zde ale není , ale využívám ho velmi zřídka , protože po asi 20 použití přes klávesu F5 někdy po 50 použití hra padá, záleží kdy a jak ho často využívám.
Jakmile se tato hra objevila na internetu , hned jsem si ji objednal a udělal jsem největší chybu v koupi počítačové hry kterou jsem kdy udělal. Asi po hraní v trvání 10 minut jsem ji odinstaloval , no prostě děs a už si ji asi nikdy nezahraji. Upozornění pro ostatní hráče a fanoušky tohoto dílu, toto je můj názor a nikomu ho nevnucuji.
Tak nevím, po minulém dílu jsem si myslel, že i mistr tesař se utne a každý někdy udělá chybu ale toto je druhá chyba, měl jsem nutkání i tuto hru hned odinstalovat ( později se stalo ) , ale dohrál jsem ji, i když s nechutí. S nostalgie na starší části dávám 10%. Pokud se EA okamžitě neprobudí , tak bude s NFS amen.
Dobrá hra, dobré okruhy , až na jeden který mi nesedne ani za 100 let, grafika je výborná, jen je škoda, že zde není volná jízda. Myslím, že pro fanouška NFS je mít tuto hru doma nutností.
Myslím, že je zde zbytečně psát to co už napsali ostatní, toto je snad nejlepší hra NFS z celé série .
Příznivce této hry asi zklamu, pro mne je to zatím nejhorší hra kterou jsem kdy hrál, poněkud nešťastné ovládání, hratelnost na nejlehčí úroveň je skoro nereálná, hnusní pavouci jsou agresivní i na nejlehčí úroveň. Ktéto hře se nikdy nevrátím a až budu čistit pevný disk, tak tato hra půjde do kelu.
Výborná hra, podle mě patří tato hra Posel smrti 1 a hra Mafia 1 k nejlepším hrám které kdy byli vytvořene.
první dvě kapitoli nic moc 30 - 50 % , třetí až šestá kapitola už byla lepší 50 - 90 %. Dabing pana Prachaře, no , vzhledem ke slavnému dědovi by mohl být lepší, ale zvykl jsem si na něj. Příběh je dobrý, jen je škoda že, zámek a vesnice jsou drze ořezané.
Tato hra je prostě boží, skvělá grafika, skvělé postavy, a ještě skvělejší zbraně. Prostě tuto hru musí mít každý v knihovničce her a to nejdůležitější, že tato hra je zdarma.
Tuto hru bez nesmrtelnosti snad nejde ani dohrát, myslím že těch potvor tam je víc než dost a taky podle mě je trochu složitá i když mám nastaveno na lehkou úroveň. A ve skutečnosti bych se s těma potvorama nechtěl někde potkat .
výborná hra, ovládání sice trochu stojí za starou bačkoru, místama se seká, trochu divný konec ( najde diamantovo-zlatý důl a ke všemu objevý ropu na jednom místě).VÝBORNÝ dabing Josefa Cardy,Petra Jablonského či Zuzany Kajnarové



© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |