HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 735 uživatelů

Užívateľ > hendur > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Hru provází na můj vkus moc spletitý příběh, a stereotypnost. Naproti tomu se mi v některých pasážích hry líbila hudba, a videa, které provází celou hru. 40% si hra zaslouží za to a také za grafiku, která mě zaujala.
Hře bych vytkl jen slabší příběh, hudební doprovod a stereotypnost. Jinak je skvělá. Opravdu. Skvělá pro ty, kterým nic z věcí, které jsem vyjmenoval, nebude vadit.
Časem trošku otrava stále podobnými úkoly ale jinak hra, které nelze nic vytknout. Přesto ale není bez chyb, jako snad každá.
Revelations chybí nějaké větší novinky a lepší grafika, jinak je to celkem dobrá hra. Hraní za Desmonda je ale přinejmenším zbytečné. Naopak velmi zábavné je hraní za Altaira. Škoda jen, že ho moc není.
Klasická 3D akce, grafika průměrná, hudba i příběh ujdou. Videa jsou na můj vkus slabá, ale přesto se hra celkem dá hrát. Výhodou je, že si můžou zahrát i dva hráči, jeden chvíli za Asterixe a jeden chvíli za Obelixe. Dávám 35%, ale pokud máte rádi Asterixe a Obelixe,doporučuji si hru zahrát.
Oproti předchozímu dílu lepší grafika, ale horší hratelnost. Přesto doporučuji hráčům 3D akcí zahrát.
Taková normální střílečka na motivy filmu. Dobrá grafika a příběh, ale jinak nic moc. Ale hráčům 3D akcí doporučuju zahrát.
Obyčejné závody, které nepřináší bohužel nic nověho. Přesto jsou ale celkem dobře zpracované, takže za mě 40%.
Skvělá střílečka bez cíle a bez příběhu. Takto si zaslouží jen lehce nadprůměrné hodnocení. Více jak 60% jí dát nemohu.
Skvělá hra s dobrou grafikou i příběhem. Doporučuji všem zahrát. Bohužel chyběli mi nějaké videa mezi misemi.
Ohodnotím datadisk stejně jako hru. Nové mise, jinak nic jiného. Přesto je to prostě skvělá hra.Škoda, že nevydali více takových datadisků.
To samé jako Condition Zero, akorát v horším grafickém kabátě. Dávám 5% za grafiku. Hra je nudná, Half-life je lepší.
Nic moc. Příběh to nemá, engine s Half-lifu, jediné co stojí za to je grafika. Prostě taková střílečka na nic.
Stejné jako Zero Condition. Příběh žádný, 20% dávám pouze za slušnou grafiku. Engine z Half-lifu.Nic moc.
Counter-strike v prostředí druhé světové války. Engine opět z Half-lifu. 20%, které dávám je pouze za grafiku, hrát se to nedá.
Pěkná hra, ale blbě se ovládá. Každopádně grafika i videa mezi jednotlivými úseky jsou super. Všem hráčům 3D akcí doporučuji zahrát.
Skvělá hra se skvělou grafikou i příběhem. Není co dodat, prostě si jí zahrajte. Doporučuji úplně každému.
65%DOOM
Stará klasika, se skvělou grafikou a ozvučením. Bohužel mi trochu chybí nějaký větší příběh okořeněný videi...
Vlastně dost podobné jako jednička. Jen jiné levely. Každopádně skvělá hra. Doporučuji každému hráči 3D stříleček zahrát.
Managery hraju nerad, protože dle mého názoru jsou nezáživné. U tohoto se mi aspoň líbila trochu grafika a hudební doprovod je na jedničku. Pro nás, občasné hráče managerů je ale tento špatný. 25%.
Řekl bych normální střílečka-3D akce s pěknou grafikou, nějakým příběhem, hudbou, videami. Sice nic moc, ale kdo hrál minulý díl, bude určitě spokojen.
Half life je stará klasika se skvělým příběhem, grafikou i ozvučením. Chybělo mi ale nějakého větší uvedení do příběhu, například aspoň intro. Další chybou je, že half-life běží na quake enginu.
Stejné jako half life. Akorát tu chybí Gordon, který je mi sympatičtější než Barney. Ale to asi všem.
Normální dávka pořádné half life zábavy. Kdo hrál jedničku, ví o čem mluvím. Nebo píšu? Každopádně tentokrát hrajeme za vojáka a né za Gordona.
Navzdory horší hratelnosti celkem dobrá oddechová andventura, s dobrým příběhem. Přesto ale dokáže naštvat hlavně když hodně umíráte.
Mafia 2 je hra na které mě hodně věco zaujalo. Například systém krytí se mi líbil a bavili mě i části kde se jen střílelo (narozdíl od jedničky, kde byla střelba o dost těžší a méně akční). Hra má skvělou grafiku a ozvučení. Vyvýšit musím také dabing, například Joea (Vlastimil Zavřel). Jediné co bych této hře vytknul je příběh který mi nesedl.
Portal je jedna z nejlepších her ale přesto jí 100% dát nemohu. Na to je moc krátká ataké mi chybělo nějaké větší uvedení do příběhu. A nějaké epičtější zakončení by nebylo na škodu. Každopádně jsem si hru užil.
Battlefront by byla výborná hra, nebýt absence příběhu a brzkého stereotypu. Přesto je to jedna z nejlepších her ze světa hvězdných válek.
Slušná hra, která mě celkem pobavila. Vytknul bych jí jen někdy zbytečné cutscény, spoustu bugů a hlavně časté padání, způsobené kdovíčím. 70%.
Vytknul bych jen celkem podstatné bugy a trochu horší hudební doprovod, který se ke hře moc nehodil. 70%.
Hra, které schází dávka nějakého většího cíle a příběhu. Pokud by se jim toto konečně podařilo nějak do hry dostat, byla by opravdu skvělá.
Vlastně úplně skoro stejná hra, kterou už jsme tady viděli, akorát v jiném prostředí. Stejná jako Sims 3.
Hra se skvělým příběhem, grafikou a hudbou. Bohužel, ocenil bych nějaké pěknější cutscény a měně bugů.
Vietcong je pěkná střílečka, a nebýt některých bugů a špatnou kompabilitou s některými operačními systémy by si zasloužila hodnocení ještě vyšší. Ale pokud máte jiný OS než WIN 7 nebo WIN Vista, zahrajte si jí.



© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |