HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 29529 uživatelů

Užívateľ > VITO364 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Od AC 4 jsem čekal úplnou blbost (nudné plavení se pořád dokola, přestřelky mezi loďmi a piráti rozhodně není nic pro mě), nakonec ale musím říct, že je to naprosto skvělá hra. Pro mě druhý nejlepší díl Assassin's Creed (Brotherhood je prostě s Eziem nejlepší :)). Parádní grafika, doplněná o super příběh a prostředí. Edward Kenway sice není "čistokrevný asasín" (k obleku přišel jako "slepý k houslím":D), ale to by mě zas tak nevadilo. Hra má nekonečné možnosti, takže ani po dohrání příběhu se rozhodně nebudeme nudit (dobývání pevností, klíče templářů, prozkoumávání nových oblastí, lovení žraloků, vykrádání vraků, atd.) Celková atmosféry hry je taky skvělá, plavíte se a do toho slyšíte různé pirátské songy :) prostě skvělá, nemám co vytknout. O % horší než Brotherhood a o 50% lepší, než III.
+grafika, příběh, bude o co hrát i po skončení hlavního příběhu, Edward Kenway, atmosféra hry, charaktery postav, plavba z místa na místo rozhodně není nudná
-Jediným mínusem je to, že to není Itálie :)
BF4 doplatila na obrovský úspěch fantastického třetího dílu. Nečekal jsem od tohoto dílu vůbec nic a myslím, že jsem udělal celkme dobře, protože mé zklamání zas tak velké nebylo. Začnu u pozitivních věcí ve hře, kterých ale moc nebylo. Hodně povedená grafika, hodně a hodně zbraní, vozidla a povedeně umístěné lokace. Negativních věcí je ale o dost víc. Začnu u bugů (které mě překvapily, protože na xboxu bych bugy nečekal), zas tolik jich ale nebylo, byly ale hlavně na konci hry, třeba to bylo tak že Irčan nebo Hannah u hráze najednou úplně zmizeli třeba v zemi, apod..., dále se mi nelíbil ani trochu příběh, kde se prostě ve třech nebo čtyřech lidech zabíjeli hordy a hordy nepřátel ;) :( a taky celý Tombstone přežil i ve chvílích, kdy by "normální smrtelník" byl rád, že by bylo jeho tělo v kuse (třeba při šílené jízdě na letišti v Singapuru nebo při pádu z obří hráze v Tashgaru), kromě těchto "vad" byl příběh celkem krátký narozdíl od COD:Ghosts (které se mi ale líbilo méně), také se mi prostě vůbec nelíbí, když postava za kterou hraju ani jednou za hru nepromluví. Multiplayer nemůžu hodnotit, protože jsem ho (kvůli flashi v xboxu :)) nehrál, potom ještě dalším mínusem je, že se "opět" musíme postavit proti "zlým rusákům", kteří jsou doplněni o číňany.
+ Hodně různých zbran&
Hru jsem dva roky s nadšením očekával, nakonec to byl ale obrovský propadák! Dvě věci, které se mi líbily, byly: úchvatná grafika (kolem silnic byli různé např. hrady, zámky, přehrady, mosty, atd.) a to, že přibyli normální silnice. Co se nepovedlo:hrozná úroveň AI ostatních řidičů, horší než v ETS1, chyběla licence (kterou jsem ale do kamionů, benzinek a společností stáhl), pokaždé, když jsem hru zapnul, tak to po mě chtělo aktivační kód a po cca 10ti minutách hraní, když jsem se chtěl podívat na autoatlas, abych věděl, kde je třeba nejbližší benzinka, tak hra opět vyždadovala aktivační kód, který jsem si asi třikrát zkontroloval a stejně nejel, takže jsem se musel vrátit na plochu a opět spustit. Ovládání byl úplně největší propadák. ETS a podobné hry hraju z volantem a tady i po půlhodinovém přenastavování byla obrovská citlivost zatáčení (u ETS1 to bylo v pohodě). V ETS1 bylo skvělé to, že jsem si musel převážením nákladu vydělat, abych si mohl odemknout další země, tady už kašlu na ježdění podle předpisů, protože mám vydělané kopy eur a jediné na co peníze jdou jsou v klidu pokuty. Takže hra se mi vůbec nelíbila a vracím se zpátky k ETS1, 50 %. :(
Výborná hra, skvělá grafika, AI je skvělé, jde srovnávat s Mafii II (pro mě nejlepší hrou vůbec), ale narozdíl od mafie tvůrci od Ubisoftu nezacházely až tak do detailů (realistických, ne grafických ;)), aby se této hře mohlo ještě pořád říkat plnohodnotná střílečka. Skvělý je také příběh, jeho délka a opravdu hodně možností při výběru toho, co má hráč dělat (signální věže, nepřátelské tábory, vedlejší mise, craftění, atd...). Hra je skvělá a jedna z nejpovedenějších vůbec. (y) :)
Nejlepší hra roku 2012, přesně jak je v názvu hry future soldier, tak se hra vyvíjela. Zcela nový engine hraní (drone, briefing, neviditelnost, atd.). Prostředí, ve kterých se hra odehrávala byly vybrány skvěle, příběh taky parádní, kam se hrabe call of duty (i to se ale na podzim 2012 předvedlo výborně black ops 2, ale ani to se nemůže kvůli CoD stereotypu GR:FS rovnat). Délka hry, zbraně nebo i charakter postav se vydařil, hře se prostě nemá co vytknout a před Ubisoftem smekám! Číselné hodnocení bez komentáře-100 %.
Ostuda pro pojem pc hra! :( Kostičky, kostičky, všude jen blbé kostičky. 0% :( :(.
K realitě to má hodně daleko, prostě hra na nic, žádná kvalita grafiky, prostě hrůza!
+ Grafika
- Ovladatelnost, rozhodčí, licence, počet lig
Hra mě hodně zklamala. Nejsem nijak surový hráč, na FIFě dostávám v průměru 2 červené karty za sezonu, tady jsou to 2 červené karty za zápas! Rozhodčí opravdu ne třeba komentovat a ovladatelnost je na tom taky špatně. Samozřejmě u některých lig chybí licence a ani jejich počet nestojí za řeč.
Zahrál jsem si až na konci června, takže jsem si mohl leccos přečíst v recenzích, jde byla celkem silná kritika. Po dohrání jsem ale jiného názoru. Od prvního dílu udělali poláci ze City Interactive obrovský pokrok. Líbila se mi grafika (Cry Engine 3), obrovská nutnost neodhalit se, vybrané prostředí (Filipíny, Bosna 1993, Indie a Tibet) a hlavně to, že se jednalo o opravdu plnohodnotnou sniperskou hru (kamufláž, dalo se prolézt kamakoliv a také to, že se nedalo vyměnit zbraň). Velkým mínusem byl příběh, který kdyby byl samostatně hodnocen měl by v průměru tak pět procent (např. se dalo často předvídat co se stane). Byl jsem tedy asi jedním z mála, koho hra nadchla. V porovnání se Sniper Elite V2 si SGW2 vedlo výborně a třeba graficky ještě lépe. Dávám tedy 83 %. :)



© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |