Stranded: Alien Dawn - Robots and Guardians | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21228
5455
5063
1438
1600
7336
6066
12975
1687

Online 8018 uživatelů

Stranded: Alien Dawn - Robots and Guardians


Žánr:Simulátor, Strategická
Datum vydání:7. Listopad 2023
Stránky hry:www.strandedaliendawn.com
Výrobce:Frontier, Haemimont Games
Koupit hru Stranded: Alien Dawn - Robots and Guardians
Koupit hru

Postavte se na stranu rebelů a zahrajte si zcela nový scénář v DLC Stranded: Alien Dawn - Robots and Guardians. Osvobodili jste Hope, prvního inteligentního androida, a byli jste nuceni najít útočiště na nezmapované cizí planetě ve Vnějších světech. Braňte se hrozbě bezohledného výrobního konsorcia, které ji chce zničit. Vybudujte a vylepšujte svou základnu pomocí nových pokročilých technologií, které vám a dalším rebelům pomohou ochránit Hope na dostatečně dlouhou dobu, než dosáhne plného vědomí.

Scénář Dobývání ochránců
Zničte vlny ozbrojených robotů, které se snaží získat zpět nejcennější majetek konsorcia. Hope bude potřebovat vaši ochranu, protože její mysl se neustále vyvíjí.

Chraňte prvního inteligentního robota
Seznamte se s Hope, prvním inteligentním androidem v historii. Hope má více společného s lidmi než roboty, ale od obou se výrazně liší. Zatímco se Hope dál učí a roste, vy a ostatní rebelové ji musíte ochránit před vlnami automatizovaných nepřátelských útočníků vyslaných konsorciem, které ji stvořilo.

Využívejte nové zbraně a braňte se proti nepřátelským strojům
Prohledávejte padlé útočníky z konsorcia a využijte jejich účinné futuristické technologie. Vylepšujte opevnění a pracujte na výzkumu nástrojů, které budou rebelové potřebovat pro přežití v nebezpečnějším světě hry Alien Dawn. Pak se chopte laserových mečů a pusťte se do boje zblízka. Nebo pokud dáváte přednost boji na dálku, využijte ničivé mobilní věže, smrtící roboty, bojové drony a další špičkové technologie, které vám pomohou s obranou.

Zjednodušte si práci pomocí efektivních servisních robotů
Využijte rozšířený technologický strom a vyzkoušejte nové způsoby automatizace úkolů na základně. Díky nejmodernějším chirurgickým robotům schopným provádět složité operace již nebudete potřebovat specializovaného léčitele. Vyrábějte pokročilé zemědělské a servisní roboty řízené pokročilou umělou inteligencí a použijte je k optimalizaci každodenních úkolů. Vy a ostatní rebelové se pak můžete soustředit na svůj hlavní cíl... chránit Hope.




Další videa »


Stranded: Alien Dawn - Robots and Guardians - screenshot
screenshoty »




Související hry Stranded: Alien Dawn

Diskuse o hře Stranded: Alien Dawn - Robots and Guardians Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |