Act of War: High Treason | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 45241 uživatelů

Act of War: High Treason


Žánr:Strategická
Datum vydání:24. Březen 2006
Stránky hry:www.eugensystems.com/index.php?page=jeu_AOWHT
Výrobce:Atari, Eugen Systems
Koupit hru Act of War: High Treason
Koupit hru

Datadisk pro povedenou moderní vojenskou RTS Act of War, jehož největším přínosem je boj na vodě, kvůli němuž tvůrci vyvinuli několik nových technologií včetně té, která se stará o realistickou simulaci vln a pohyb lodí po vodě. Nechybí však ani reálná balistika arsenálu, který je k dispozici na lodích (ASROC, Tomahawk, Harpoon, Typhoon a další).

Nejenom díky těmto technologiím je boj na vodě vlastně zcela samostatnou částí hry, v níž máte k dispozici 12 zbrusu nových jednotek včetně ponorek, vznášedel i letadlových lodí. Další novinkou jsou například také žoldáci - tvůrci se rozhodli nepřidávat do hry regulérní čtvrtou hratelnou stranu, protože žoldáky považují za zajímavější. Stejně jako ve skutečnosti slouží i žoldáci ve hře tomu, kdo jim zaplatí. Může tak udělat hráč, ale i nepřítel. Žoldácké jednotky jsou sice v boji velmi potentní, ale také jsou dost drahé. Pokud je navíc v boji žoldácká jednotka zraněna či zneškodněna, hráč po ukončení kontraktu nedostane nazpět pojistnou platbu, která se platí vedle obvyklé ceny za služby.

Vedle výše zmíněného ještě datadisk přináší pár nových jednotek pro každou ze tří znepřátelených stran, došlo k úpravě technického stromu a některým jednotkám přibyly nové vlastnosti, nebo nové možnosti nasazení v boji.




Další videa »


Act of War: High Treason - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
82%

Recenze
Tiscali Games71%
Datadisk High Treason nabízí poctivou příběhovou kampaň, která si co do kvality a propracovanosti nijak nezadá s tažením z původního Act of War. Zpestřením jsou pěkné námořní bitvy, ale na druhou stranu hra stále trpí pokulhávající umělou inteligencí. Nových pozemních jednotek je jinak poměrně málo, nehledě na to, že dějovou linii jste opět nuceni hrát pouze za Američany.
Sector.sk84%
Act of War: High Treason je jeden z najvydarenejších datadiskov, aké sa objavili na hernom trhu. Prináša rozsiahlu dynamickú kampaň, doplnkové jednotky a technológie, námorné súboje a nové možnosti a módy pre sieťovú hru. Hra je trochu náročnejšia na hardvér a vysoká obtiažnosť tiež nesadne každému, ale ak ste si obľúbili pôvodnú hru, rozhodne nebudete sklamaní.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
Latin100%
tejto hre nic nechyba je kvalitna velmi pekne spracovana graficky aj hratelnoste frakcii tam je asi 3-4 neviem presne jednotky su detailne spravene ako m1a2 abrams tank ci ako to je a ine konecne je tu aj dobra pechota ktora je schopna m203,AP nabojmy alebo raketometmy znicit tanky a lietadla nie ako v niektorych hrach kde je nepouzitelna akcie su velke dmg je rozdielny podla toho kde trafite ci do pancierovania v predu ci priamy zasah do motora zatikanie nepriatelov je sranda ak stihate aj ta moznost ze ak vas vojak padne mozte ho vyliecit je tam aj ranking zacinate ako zelenac a postupne ziskavate šarže proste pecka urcite stahujte kupujte a tak dalej


všechny (3) »

Související hry Act of Aggression
Act of War: Direct Action

Diskuse o hře Act of War: High Treason Přidat příspěvek
16.08.2011 10:48 - lode tam su ale stavat ich nemozes v asi 3 misiach dostane par lodi si na mori...
27.05.2008 18:28 - mas icq ked hej tak mi napis na kamkol@post.sk a tam mi vysvelis ako mam stava...
10.11.2007 15:38 - nikde nemôzem najst crack na high treason, ak ho ma niekto prosim ozvite ...
18.09.2007 20:38 - ako sa to hra cez multi player pls rada bi sa zisla
17.09.2007 20:49 - POmoytemi poradit ako si moyem dat do mobilu Motorola RAYR V3i dat hry:-)diki ...
...
Zobrazit všechny příspěvky (19) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |