We Happy Few | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21209
5455
5063
1438
1600
7336
6056
12956
1687

Online 33084 uživatelů

We Happy Few


Žánr:Akčná, Adventúra
Datum vydání:26. Červenec 2016
Stránky hry:www.wehappyfewgame.com
Výrobce:Gearbox Software, Compulsion Games
Koupit hru We Happy Few
Koupit hru

We Happy Few je příběh několika statečných, ale přesto poměrně strašných lidí, snažící se o útěk z utopistického živote plného radostného popírání reality jménem Wellington Wells. Celý děj se odehrává v alternativních šedesátých letech v Anglii. Otevřený svět bude lákat na několik způsobů hraní, zda se budete plížit mezi ostatními obyvateli, kteří jsou pod vlivem drog nebo si probojujete cestu silou. Tamní společnost totiž nemá v lásce lidi, kteří nedodržují jejich ne tak normální pravidla.

ŠTĚSTÍ A BLAHOBYT
Celé ostrovy Wellington Wells byly zničeny válkou a znovuvybudovány na základě deziluzí a utopie. Vše se na první svět zdá být radostné, cesty, lidi, dokonce i televizní celebrity. Celý tento velký a idylický svět je ovšem na pokraji katastrofy. Je jen na vás objevit pohnutou historii tohoto místa a zjistit, jak se město stalo tak úchvatně šťastné.

RŮZNÉ ÚHLY POHLEDU
Celý svět můžete vidět ze tří rozdílných pohledů, protože vystřídáte celkem tři různé hratelné postavy, které pátrají po jejich spojení s událostmi stojícími za znovuvybudováním Wellington Wells. Každá příběhová linka je unikátní, reaguje na dění a události ve světě pokaždé jinak a všechny tři přinesou zajímavá rozuzlení. Způsobů hraní je několik, bojovat nebo se schovávat. Poslední cestou je podvolit se, protože tamní obyvatele nezajímá nic jiného než to, zda jste si vzali svou denní dávku pilulek štěstí.

PILULKY ŠTĚSTÍ
Ve We Happy Few zažijete svou jedinečnou dystopii, žádné dva průchody hrou nejsou stejné. Procedurálně generovaný svět zajistí různorodou a unikátní zkušenost ze hry pokaždé, co jí začnete hrát znovu. Vzali jste si už dneska svou pilulku?




HW požadavky We Happy Few
Minimální požadavky
  • 64-bit Windows 7 / novší
  • 2.0 GHz Triple core CPU
  • 8 GB RAM
  • 6 GB miesta na disku
  • Grafická karta NVIDIA GeForce 460 GTX / AMD Radeon 5870 HD séria
  • DirectX 11
Doporučené požadavky
  • 64-bit Windows 7 / novší
  • 2.5 GHz Quad core CPU
  • 8 GB RAM
  • 6 GB miesta na disku
  • Grafická karta NVIDIA GeForce 660 GTX / AMD Radeon 7870 HD séria
  • DirectX 11

Další videa »


We Happy Few - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
68%

Recenze
Tiscali Games60%
We Happy Few je znamenité po vizuální a zvukové stránce, neméně povedený má i příběh. Bohužel ho zabíjí zbytečně prázdný, místy rozbitý náhodně generovaný svět, repetitivní survival a hloupí nepřátelé.
Sector.sk75%
Niektorí hráči od We Happy Few možno očakávali viac, ale to neznamená, že sa jedná o zlú hru (no tá cenovka pri premiére je rozhodne prestrelená). My sme sa do nej zažrali a bavila nás - minimálne počas prvej desiatky hodín. Potom už sa prejavilo určité vyčerpanie podkladu a zrejme aj naša únava, ale pritom v nás hra stále intenzívne rezonovala. Možno preto, že mestečko plné vyškerených masiek a ohlupujúcich piluliek nám pripomenulo aj niečo zo súčasného reálneho sveta, ktorý je falošný podobne ako Wellington Wells.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
lisiakjozef70%
+ Zaujímavý príbeh, parádna atmosféra, dobrý craftovací systém, viacero postáv na hranie
-Hlúpa AI, vela bugov, občas takých ktoré vám nedovolia hrať hru, občas trochu repetitívna

Celkovo hra ktorá isto nie je najlepšia na svete ale zabaví
malycauner70%
K moji skode jsem na hru aplikoval nejakou AI cestinu, ktera uplne rozhodila nazvy a popisy vsech objektu. Ale ve finale tohle byla hra, na kterou jsem se opravdu moc tesil.Mozna jsem mel moc velke ocekavani, ale hra mimo STORY LINE nenabizela nic moc extra plnohodnotnyho. LOOT system tu funguje brilantne, az na to, ze pokud chci vzit jen jednu polozku, musim se prepnout do inventare, a nektere zbrane byly taky opravdu k pokukani. Stealth tu mel opravdu vyrazny nedostatek, a to je schovavani tel. Krom aut a popelnic uz neslo pouzit nic, abych skryl telo, coz nedavalo smysl.
BUGY, LITANI TEL PO ZABITI, nesmyslne alertovani NPC a mnoho dalsiho, co hre ubralo na atraktivite a dobre hratelnosti. Jedna z nejvetsich failu byla baterka, ktera se musela prepinat pres vrhaci rychly slot.
Hru jsem dojel jen do ACTU III, takze nekdy v budoucnu si to jeste dokoncim.
FINALNI VERDIKT: Lehce nadprumerna hra, z velice originalnim svetem a docela dobrym pribehem.


všechny (4) »

Související hry We Happy Few: We All Fall Down
We Happy Few: Lightbearer
We Happy Few: Roger & James in They Came From Below

Diskuse o hře We Happy Few Přidat příspěvek
11.08.2018 13:31 - https://www.youtube.com/watch?v=hCU2X-ith1Q&feature=youtu.be
Zobrazit všechny příspěvky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |